Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha86

szukam faceta :))))

Polecane posty

naprawdę wierzysz, że mężczyznę można dostać z ogłoszenia?..a może na allegro?...ładnie opakują i ci z przesyłką gratis dostarczą...

nie no spoko, w dzieciństwie wołali na mnie Pampers. Do dziś sądziłem, że mieli rację mówiąc 'nie obrażaj się, po prostu jesteś taki słodki' ;-P

Okolice Nowego Sącza...a zajmuję się: językiem angielskim, piłką nożną i kobietami....dążę do tego aby nie zmieniać tej kolejności...;-)

bo kobiety sa Wam potrzebne, a Wy Nam, taki ten swiat:) a tak naprwde nie szukam, nie jestem zdesperowana, szukam faceta,by umilic takie wieczory jak ten mila pogawedka :))))

bo nie wiem po co są oni potrzebni kobiecie, może jak się dowiem to poczuję się potrzebny i pójdę na podryw ;-P

czlowiekowi potrzeba czasem troche endorfiny:)))) czekolada jest zbyt tuczaca:)))) moj kolor to ulubiony to morski blekit zwany inaczej mietowym

a nie wolisz sobie przyśnić takiego gościa...coby Cię przytulił w ramiona, przetarł dłonią kosmyk włosów za lewym uchem, uspokoił drżenie twej dłoni własną......

a ja jej na przykład nie potrzebuję...tej czułości...wolę pozostać zimny...

ok, a czy lubisz patrzeć wgłąb kawy....jak popatrzysz głębiej ujrzysz płomienną parę oczu...czy to nie wystarczy aby być z kimś bliżej...niż tu na forum?