Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha86

szukam faceta :))))

Polecane posty

może lepiej pość spać, pomarzyć by rano cdokończyć ten sen przy filiżance czarnej mocnej....

proszę się wyspać, jutro ciężki dzień, trzeba znaleźć rycerza w zbroi! ;-)

naprawdę proszę wybaczyć...o tej godzinie to myszy harcują....w dzień jest pryjemniej tulu ludzi!...na przystankach...w autobusie ;)

Życzę dobrej nocy, naprawdę nie chcę tu Pani samej zostawiać, ale proszę nie zapomnieć, że jak się Pani wyloguje to już nie będzie tu sama ;-)

Może się jeszcze spotkamy...w niedziełę wyjeżdżam do Włoch, jeśli panią to ineresuje...pewnie off-line...będę

na pewno znajdziesz przyzwoitego faceta, które na Ciebie zasłuży, ale to niech on wykaże trochę starań...;-)

możę będę, generalnie rzadko jestem w takich miejscach, to 'udawane życie'....to forum jest jak obszerna łąka, a my jak motyle fruwamy od kwiatka do kwiatka, i się mijamy... pora opuścić ten kwiat...

Hej zbereznik ( o matko az sie przestraszylam ):)))) mam nadzieje,ze nie jestes zberezny:)))) ja zostaje

jestem jestem... nie mniej jednak na pomorzu nie grasuje... ;) jaki jest temat przewodni dyskusji, nie bardzo mam sily o tej porze "przejsc" przez 7 stron...? ;)

nie wiem czy jestes pelnoletnia i nie chce Cie zdemoralizowac moja opowiescia ;) w kazdym razie aktualnie zastanawiam sie czy seks z kuzynka moze byc ok... ;/

wlasciwie to troche dziwna historia bo bylem kilka dni temu na weselu i panna mloda (obecnie zona) mojego kuzyna po prostu mnie zauroczyla... do tego przyjezdzaja w piatek na impreze... ;)

marne szanse....skoro kilka dni temu byl slub...a daj spokoj, bedziesz szczescie malzenskie niszczyc:P

ale najlepsze jest to ze prawdopodobnie nastepne spotkanie bedzie za jakies kilka lat bo mieszkaja za granica... niby nikt sie nie dowie... :D ehh... a myslalem ze napiszesz no proboj idz sie realizowac, pragnienie jest najwazniejsze... ;D co sie z wami dzieje laski ...:D