Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagorka lesna

Jakiego narodu nie znosicie i dlaczego

Polecane posty

No to ja jeszcze dodam od siebie, ze faktycznie, o polaczkach można mieć nieciekawe zdanie. Przy czym to określenie przylgnęło właśnie przez to co niektórzy (nie wszyscy) Polacy prezentują za granicą. Jeżeli generalizować po tym co się widzi, to tak jak Rosjanie nie mają gustu, a Cyganie kradną, tak Polacy to banda niewychowanych alkoholików nie umiejących używać własnego języka. Opanujcie się trochę...

ale nie zapytałeś dlaczego... nie jestem urażona, nie mogę, nie z powodu takiego czy innego odbierania mojej osoby, nie wstydzę się swoich przemyśleń/opinii o polakach i uwierz lub nie, ale mam na to uzasadnienie, może mylne bo w tej chwili generalizuję, ale jednak...

Gość onamela09
niemcow i rosjanow :o

Enfant - to taki skrót myślowy, zamiast wymieć każde państwo po kolei po prostu napisali ogólnikowo :P

Fawila Enfant - to taki skrót myślowy, zamiast wymieć każde państwo po kolei po prostu napisali ogólnikowo co nie zmienia faktu, ze jest durny Poza tym panstwo nie jest tożsame z narodem ( a raczej naród z panstem )wiec chyba nie o to nie o to chodziło autorowi:P onamela09 Rosjan, jak juz :O

Gość jiar457
polakow nienawidze, chodz Polka jestem:), francuzow, dziwadła zmanierowane wszystki im sie nalezy:) wlochow tez-boli mnie glwa od nich.Kocham niemcow, grekow, amerykanow, dunczykow, szwedow:), norwegow

Gość fsdhsdfhdsf
1. Żydzi bo nienawidzą Polaków i oczerniają nas na każdym kroku. Poza tym wielki robią biznes z własnej krzywdy (pomimo tego, że wcale nie są narodem który najbardziej ucierpiał podczas wojny). 2. Brytyjczycy, bo uważają się za lepszych od Polaków, nami pogardzają i jawnie dyskryminują. Poza tym zdradzili nas w Jałcie, wiedząc że Stalin kazał wymordować Polaków w Katyniu i innych miejscach. 3. Niemcy, bo uważają się za lepszych od Polaków i wcale nie czują się winni za to co nam zrobili podczas wojny. 4. Czesi, bo w 1920 zatrzymali transporty wojskowe z pomocą dla Polski mając nadzieję, że Ruscy nas wykończą, po czym zajęli Zaolzie, a teraz opowiadają, że Polska ich zaatakowała w 1938 w porozumieniu z Hitlerem.

Najgorsi są oczywiście arabusy i żydzi oraz większość z tych krajów gdzie są fundamentaliści religijni np. Iran a w 2 kolejności czarnuchy:P.Poza tym USAńce ale to już raczej są głupi a do tego ten rząd ich najbardziej wnerwia i korporacje:P.

Gość może za dużo powiedziane
że nie znoszę ale nie przepadam za : - Rosjanami za pijaństwo i głupotę, brak higieny i brak kultury - Japonczykami, Koreańczykami, Chińczykami za to, że są jakby bez uczuć i potrafią nawet małpę zjeść na żywca:O - Arabów za ich fanatyzm

Gość zycietonicnormalnegoniestety
Najbardziej nie znoszę Polaków bo tak kłamią. Gdzie indziej też kłamią ale tutaj TRAGEDIA i tyle :( I żle sie traktują - strasznie :(

Ostatnio ich jeszcze nienawidzę za to, ze przez Józefa Piłsudskiego był Józef Stalin. Tak - bo wzięli sobie władcę z Gruzji, zeby ograć Piłsduskiego a on? Co on im zrobił? I dlatego napadli na Gruzję, że go mieli zabić i tyle. Bo Lenin mógł być, ale on nie. I tyle :( Bo rewolucja była dobra, ale dalej nie - car z Gruzji - dziękujemy. I rządziło wojsko. Też żle. Miała rządzić partia i byłaby komuna do dziś, a tak? I tyle. Bo czemu była wojna w Gruzji? Przez Józefa PIŁSUDSKIEGO bo miał matkę Marię, żonę Marię na nich - tak się tłumaczą. Że wszystko przez Polskę i co teraz? W Chinach się tak tłumaczą, że zasrali im całą olimpiadę, a co zamierzaja przed Londynem? Gdzie teraz zamierzają uderzyć bo mają nadzieję, ze na Polskę. Nie chcą. Czemu? To co? Czy oni mają walnąć? 4 lata temu olimpiada u nich. I tyle. I w Rosji płaczą, że nie mieli wyjścia i tyle. Ale przecież w Polsce nie ma olimpiady mówią Chiny. Nie szkodzi, ale tak ich nienawidzą, ze tak musieli zrobić, zeby być LUDŹMI i tyle :(

Bo zrobili to Chinom, żeby zrozumieli, ze ICH KOMUNA nie wyszła im PRZEZ JÓZEFA STALINA i Polskę bo tego by nigdy nie zrozumieli jak nas nienawidzą. Na to Chiny, że właśnie widzą, ale to mogli to powiedzieć. Nie bo by ich nie zrozumieli, a Rosja tylko tak przemawia. GROMEM i tyle. To niech przemówi do Polski gromem i tyle. A nie mści się bez sensu. Choć czy bez sensu myśla Chiny bo idą grecją i najważniejsza wartość POKÓJ bo po co sie bić? No na Rosję, ale co - dostaną tę Rosję? I będą wiecie przez Chiny do tej Rosji szli i tyle. A Am. Pól co - zostaje im przez Europę Am. Poł. i tyle. I koniec. Też tak nie chcą, ale przyjrzą sie. Albo do Polski i na Rosję. Uda sie?

I wiecie napiszę wam tylko NIE DAJCIE SIĘ TYM CIOTOM W HOLANDII tylko jedżcie sobie od razu do Anglii bo ja się w nich WKOPAŁAM bez sensu i tyle. przez rodzinę , która wszyscy mają do dziś w dupie. A oni na mnie, że jestem chamiarą. A oni? Krętacze , łosie głupie, dajcie spokój. I wiecie - jak miałam wszystkie zęby to mnie mieli zostawić w spokoju, a oni od razu na mie BOGU DUCHA WINNĄ Janiną co miała swoje lata i sie mieli odpierdolić wiecie, że starsza babka 1 zęba nie ma , ale Iwonka to ma wszystkie. I to sobie niech wiecie pieprzą, że piją, a ode mnie niech sie szmaty odwalą i tyle. Złodzieje, świnie, kryminaliści - ich wielkie firmy - to niech przynajmniej mówią za co jest co - bo wiecie po co są te biura - bo teraz sie dowiem - trzymaj z biurami przynajmniej cię nie zeżrą? Kto? I wiecie - a przepraszam bo jak wyjeżdżałam rok temu to nie wiedziałam WYBACZCIE że mam papierosa wpisanego 9 lat wcześniej. No to co oni robią? Tam ojciec dzwonił mój - nie mogli powiedzieć co wpisali w papiery? Choć tyle naprawdę. Cały dzień palą nic więcej. Może mnie więc nie pożrą, ale ten papieros jest, a ja nie palę i tyle :( I co dalej? A kierowca? I wiecie - kierowca powinien jak dla mnie mieć wszystkie zęby. Przykro mi i tyle. I nie muszę rozmawiać z iwonką za Janinę i tyle. ja tam mieszkać miałam, po co tam polazła - BO PIŁA. To ile ona miała lat, na chwilę tam przyjechała. Bo w końcu będzie że ta pani przeze mnie nie przyjechała, a nie przyjechała przez całość i atmosfere w pracy i tyle. A ten brat mój jakby sie chciał czymkolwiek w zyciu wykazać innym niż jego OCENY W SZKOLE ŚREDNIEJ (15 lat temu) to naprawdę miał wiele możliwości, a nie wiem czy 3 samobójców z Polski nie pracowało przypadkiem u niego , ale u kogoś takiego jak on bo przecież powinien się interesować co w domku np. pożar - dogadać się ze swoim na osiedlu i tak dalej. Przynajmniej takie rzeczy trzebaby wiedzieć. Bo wiecie o co mi - szczują się w tych domkach jak GŁUPI, jak po prostu POPIERDOLENI na łeb, a wiecie co się dzieje w domku - jest pożar, ludzie nie wracają, wieszają się - to nie, tylko szczuć każdego kto wie po co przyjechał bo mu sie rodzina nie straciła. Dlatego NIE jedno wielkie dla tych szmat i koniec. Oni wszyscy siedzieć powinni w kiciu i koniec :( No i ten brat to jest mąż Iwonki - ta bezzebność jej odpowiada mu - co ona robi tam to nie dowiecie się - no i teraz niech każdy sobie robi co chce bo ciekawe wiecie jakbym ja miała teraz chory ząb to za co go mam wyleczyć, ale Iwonka jak bez zebów chodzi to może być. Dosłownie :( Tak ważna jest policja W POLSCE :( Matko święta - pomyślałby kto :(

ja wiecie to zwolnienie dyscyplinarne za DZIEN WOLNY i ODROBIONE LEKCJE to za tego faceta w tej szkole gdzie uczyłam też, ale za te pierwszą w Piłsudskim. To ona miała dyscyplinarnie wylecieć. Ona np. w ciągu roku szkolnego pani dyrektor sobie na 3 miesiące brała urlop bezpłatny i wyjeżdżała do córki do Niemiec. Bo teraz Niemcy na mnie że nie dostanę paszportu juz NIGDY jeśli sie do nich nie przekonam. No a co mam robić i tyle. No ale tak to by wyglądało - wszystko przez nich. Grób to jedno, a ta piękna Mery z tej pierwszej szkoły? Jak to można tak komuś pozwolić wyjechać w pracy na 3 miesiące do Niemiec. Bo ja sobie w pracy wyjechałam i przez to nie mam doktoratu. A skąd ja miałam taki pomysł? Z góry szedł przykład. I to ja nie chciałam już do szkoły wracać, a poza tym mi awans leciał, a ogólnie durna byłam że l4 nie wzięłam. Albo urlopu bezpłatnego. Ale to wszystko było żle - no kretyn , kanalia i zero. Nigdy nie będę rozmawiała i tyle :( I koniec. No to Niemcy na chwilę a póżniej mam swoje problemy i życie i tyle :( I taka prawda :(

No to wiecie - wróciłam po 2 tygodniach i do widzenia. Nie ma żadnego zmiłuj się. Bo powiedzą Niemcom że dalej przez to nie dostałam dyplomowania. 2 tygodnie to CHOROBOWE można mieć - L4 takie raz miałam że 2 tygodnie byłam chora i tyle. Bo czemu wróciłam do domu z pierwszej firmy? Bo mnie wyrzucili a zle zrobiłam, że zjazd sobie wpisałam I OWSZEM, ale to mnie mieli dać gdzie miałam być od razu i tam bym siedziała, a oni dali mnie , że mnie zaszczuwali, najeść się nie mogłam wcale, wszystko żle. I koniec :( Nigdy się nie dam - jest sierpień, jakies lesby ważniejsze niż ja? Niech sie WSZYSCY leczą na łeb. Zaś najważniejsza nie muszę być, ale środki do życia i koniec :(

Gość hdjhfgjdfjh
tą powyżej trzeba pokozać policji bo z dalek widać że coś nie tak z głową :o nie sądzicie?

A na L4 wiecie sie doktoratu nie robi BO TAK SIĘ NIE ROBI DOKTORATU i koniec. W wakacje albo w pracy i niech się te lesby z NIemiec ode mnie odpierdolą. A Agnieszka Smieszka też bo sie na bajkach wcale nie zna i tyle. jest głupia, chora umysłowo i niech mi da swięty spokój. Filolog niemiecki bez Goethego -dziękuję pięknie i tyle :( I tyle to wszystko warte. Albo ta Zaklina - uciekinierka z podstawówki i jeszcze CZŁOWIEKA ZABIŁA, żeby słuchajcie DZIECI NIE MIEĆ. Do USa wyjechać mi powie - to niech jedzie to wrócę. Ale czy ja przy tym Haki dostanę tam pieniądze? Bo na mnie wiecie , że po co mi wypłata tyle kasy. Nie ja powiedziałam na CHWILĘ bo ZA GORĄCO i tyle. Bo trochę w ubraniu wytrzymam a pózniej po nagu bo co i tyle. Jak tu żyć w tym ubraniu tak gorąco. No ale trochę tam w tym ubraniu wytrzymam i tyle. Zwłaszcza jak picia będe unikać. Bo oni z picia się tak rozbierają i gaszą pozar - zwłaszcza latem. A zimą nie może sie palić? Stodoła z sianem zawsze sie może zapalić, nawet zimą. Zapytajcie Zakliny i tyle. Ona też - to taki snop siana zapierdalający jak BIZON w czasie żniw i przez to jest taka mądra mi powie. No to niech jedzie do USA - moze tam jej mądrość kupią bo mnie jej mądrość po nic i tyle. Albo drugie dziecko niech se zrobi i tyle. Jej za latanie po nagu nikt na policje nie da, ale ja jakbym tak SPRÓBOWAŁA to wszystkie na policji. Bo ona ma dziecko to może, a ja nie. A przecież mam dziecko. 15 letnie. Syna mam. Ale to nie - nie uznali mi. A normalny poród miałam, ale nie uznali i tyle :( Bo iwonka MA DZIECKo a ja nie? A czemu to? Nie wiem - takie baby tam są i tyle, że nie uznały mi WŁASNEGO dziecka i tyle :(

Gość pułkownik Wareda
żydów,czarnych białych i żółtych komuchów,liberałów i kanalii z PO.

a ja toleruje wszystkie nacje. To, że grupa popaprańców podkłada bomby (mam na myśli fundamentalistów islamskich, terrorystów) nie znaczy, że cały naród ma takie same poglądy. Są ludzie, którzy po prostu chcieliby normalnie żyć, pracować, uczyć się... nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. pijany kjójićek---> hej, a gdzie mieszkasz?

Gość Krysia, lat 76
germanskich skurwysynów bo bzykają moja byłą