Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagorka lesna

Jakiego narodu nie znosicie i dlaczego

Polecane posty

Gość zycietonicnormalnegoniestety
Wiecie ja sie NIGDY nie dam tym kurwom z ogrodnictwa bo chciałam pojechać w herbaty a na amazon. by mnie MUSIELI wrocić, a w te herbaty to juz na pewno. Bo jakie to lesby - kurwy i tyle. Wszystko siedzieć powinno i koniec. Takie towarzycho tam jest i tyle :( Bo czemu nie chce tam wracać. Bo nie mam nic zwspólnego z kurwami a z lesbami też. Mam dziecko, mam co robić i tyle :( do kogo wrócić też mam i tyle. 15 lat ma to tak akurat i tyle :(

Tam wiecie więżą dzieci w tych komórkach, takie rzeczy robia - DZIECKO PIES póżniej jest - to sie nikt nie interesuje. Albo ta Kampusch - taka była jedna i tyle. To samo :( To nic - dopiero jak uciekła. A jak ja się swoim dzieckiem interesuję i nawet przerwałam karierę z jego powodu NAUKOWĄ to wszystko źle , to nie - bo musiałam bo trzeba było się dzieckiem przejąć.

Bo wiecie - ja nie chce jechac na Zachód - katechetka Jania z kafe - dziecka nie ma w domu gdzies oddała - może je więżą w piwnicy czy coś tam - albo ona - coś tam napieprzyła i TO JEST DOBRZE bo drugie urodziła to jakieś ma. To ma męża i urodziła. A ja nie mam i mam jedno dziecko. A do 40stki jeszcze mam czas i tyle. Żeby drugie jak Jania urodzić i hajtnąć się. I tyle. I powiem wam wszystkim NORMALNYM jak czytają ten wątek - tak róbcie w szpitalu - nawet jak np. macie 40 lat i idziecie do szpitala pierwszy poród 3 mówcie. Bez róznicy wiecie. Bo tak i już. Bo to tylko żeby SĄDZIĆ że nie umrzesz przy porodzie. A przecież nawet w szpitalu i ty możesz umrzeć i dziecko twoje. To bez róznicy gdzie rodzisz i tyle. Czasem lepiej w radiowozie policyjnym a pierwsze dziecko to też nie mówcie bo to ukradną czy coś i tyle. Czemu to piszę? Bo np. ta matka tego młodszego ta co go nazwała - czemu ona się tak nie dała. Bo to sie nalezy ŚLEDZTWO, sekcja zwłok i tak mieli zrobić CZEMU JEJ DZIECKO UMARŁO - za to potężne odszkodowania są. Dziecko zmarło przy porodzie, a ciąża prawidłowa. I tyle. Dlatego podmienili jej dziecko, żeby NIE PŁACIĆ jakiejś tam pierwszej lepszej i tyle. Dlatego szpital się wybiera i tak dalej - żeby się takie rzeczy nie działy bo POMIJAJĄC wiecie, że takie rzeczy mogą się zdarzyć CZYJA TO WINA? Ale położnika , lekarza - no to odszkodawanie tej kobiecie i tyle - no a dalej? Ona sobie ta kobieta całe zycie nim zjechała. Bo mu powie po co się urodziłeś? NIe byłoby cię i bym dostała kasę za to, że mi dziecko umarło, a tak? Nazwałam cię i ty jesteś moim dzieckiem i tyle. I to się stało bo była młoda, bez studiów - niech sie idzie uczyć - myśleli w szpitalu i to jest bardzo skomplikowane co się stało - on się stał imieniem jej, miała go nie nazywac i tyle. i koniec. I wiem jak się nazywała jego matka i tego sie powienien ten młodszy trzymac jak nie chce oszaleć - 4 narodowości ma i niech se robi co chce i tyle. Bo ona nie miała studiów i takie coś za to - i tyle :( I to się stało w USA - to wszystko wiedzą tam i koniec. No to skoro ciąża była Ok, dziecko przy porodzie zmarło - to co? jej wina? Ze co? No to choć papiery, do sądu - a rodzina pewnie dziana i taki koniec :(

Bo wiecie teraz sie okaże że mam się znać na PLASTYCE POCHWY czy można tak zoperować pochwę - a to jest pytanie na kafe, żeby nie było znać, że był poród. Bo takie coś to jest. No nie wiem. No to sie tu mogę zapytać czy PO PORODZIE - ale to wiecie hmmm no ale takie pytanie można tez zadać - można tak zoperować pochwę kobiety żeby wyglądała jakby nie było żadnego porodu? Ale to jest bez sensu bo ten brat wiecie ZE WZGLĘDÓW zdrowotnych na morze bo cesarką jest urodzony ZE WZGLĘDU NA POCHWĘ na pewno, ale znowu szrama no to matka BIOLOGICZNA miała plastykę brzucha żeby nic nie było widać no i cudowna kariera Z TEGO. i tyle. Bo normalnie każdy sie wycofa czy cos. No ale tak zrobili tę jego matkę biologiczną że moze tak być. A ta druga sie nie da. Bez studiów - jedyny zarzut. I imie też na K - wszystko na K i tyle. I jej się powinien trzymać, wyjechac i ze względów zdrowotnych na morze. W podziękowaniu za poród cesarką, a urodził się dzięki szpitalowi dlatego mógł i POWINIEN być lekarzem i dalej wiecie jadę na Holandię. Bo dziecko tej matki co go urodziła urodziło sie martwe PRZEZ SZPITAL, a on z cesarki to też dzięki szpitalowi bo to jest operacja a nie normalny poród bo normalnie by nie żył - nie wiadomo. Ale cesarka żle i tyle. A ona chyba rodziła normalnie, pózniej dostała szprycę bo coś szło żle, dziecko nie żyło - udusiło się być może pępowiną wiecie takie rzeczy są - szybko wzięli inne - też z cesarki - pasowało - ona to dziecko oddawała CHYBA??? nie - ale chyba nagle stwierdziła, że to dziecko oddaje jak je zobaczyła tak jakby czuła że coś żle. I jedyny błąd, że dziecko miała wziąć i zrobić badania genetyczne I WTEDY sie oddaje a ona od razu oddała. No to on powie jej błąd i co? Pójdzie do matki biologicznej? Tak ale to jak? Dziecko trzeba nazwać. I tyle. Jak to teraz odkręcić? Da sie? I dlatego ja go nie chcę znać bo woli matkę gwiazdę niż nie żyjącą. Bo nie chce mieć ze mną nic wspólnego - no ale co ona jest nieśmiertelna? I takie rzeczy. No to zostaje mu tylko Bóg bo ja z tą gwiazda nic wspólnego NIGDY mieć nie będę i nie chcę - nie to życie i do widzenia. A poglądy moje na aktorstwo też do widzenia. Akurat u Spielberga nie trzeba się rozbierać i też coś można pokazać i to jest kino i tyle - rozbierać sie? To striptiz można robić całe życie w jakimś klubie - nie trzeba być aktorem zeby sie rozbierać i tyle :( A reszta to mnie nie obchodzi - zwłaaszcza ten młodszy żigolak. Ciekawe jak wyglądają te jego faworyty, że jemu brak zęba Iwonki nie przeszkadza. Do widzenia i tyle :(

up.

Gość Navya
nie lubię: - Naszych wschodnich sąsiadów mimo ,że sama mam geny Ukainskie po części. ale nie lubię ich pijanstwa ,prostactwa itd -Anglików bo są nie zbyt otwarci i generalnie dość sztywni tylko na rynku w krakowie pokazali co potrafią rozbierając się - Niemców - za to cozrobili Polakom w wojnach szczególnie II - Zydów - nie lubię zbytnio bo niestety to prawda ,ze są skąpi i zadzierają nosa

Szkoda, że nic tu nikt nie napisał, ale wiecie - ja mam rację. 9 lat papieros w biurze wpisany. Jak ja miałam być normalna? A tu sie mieli w Polsce wiecie pochwalić gdzie mnie RACZYLI wysłać - do 3 samobójców i tyle. A ten mój brat młodszy - wiecie to śmiać się szkoda -tak się przejmował szkołą, ocenami, STUDIAMI... teraz widać. On jest w lodówkach żeby ciuchów nie miał. Tyle wymyślił i koniec. I ta matka jego w Holandii też nie powinna mu się nigdy dać bo trochę by się ojcem przejął wiecie i by sie tak nie skończyło i tyle. Uczciwa praca jego... a trup się ściele. A ta matka co go nazwała to wyjechała do Australii i do końca życia nie robiła nic i za to powinien SZPITALOWI podziękować w USA i może dlatego nie lekarz bo jak coś to i tak ginekolog, ale chyba to jego środowisko, które potępiłam Z WIELU POWODÓW a z tego powodu też, skreśliło go , że mają kasę to wyjedzie z TEGO BURDELU. No wiecie... to jest bardzo skomplikowane. Mieli sobie aż tyle nie wyobrażać. Takie państewko - czemu on akurat miałby być a nie kto inny. A nawet jakby to mieli prawo go ścigać wiecie czy mu wpierdolić czy wręcz się go pozbyć. Zależy jaki by był - jeszcze się nie zaczęło a już się skończyło. No dentysta to na Zachodzie bezrobotny. Tam miał swoje środowisko to może tędy była droga i tyle. I za to skreśliłam to środowisko wiecie, że niczym się nie przejmują. On też. On też ma u mnie minusa bo jak on ma iść na policję. Na przykład z 3 samobójców w Polsce, ale wiedząc to też może sobie o policję stać, że wiecie z tej niemoralności jego to jeszcze się nie wiadomo co mu może stać i tak jak moja matka - wcale nie chodzi tutaj o to, żeby się wynieść - choć wiecie w ciepłym praca, ale żeby po prostu kontakt był i tam zawsze trochę strachu, a tak? i tyle. A jednak pełno ludzi i byle co się może dziać i tyle. Rózne rzeczy się dzieją, ci ludzie też się obracają w róznym środowisko - z jego tam ziomalami też urzędują. I tyle. Takie rzeczy. No albo to też jest takie - poprawić życie swoje bo pewnego dnia też go ktoś go tak urządzi. Bo jak sie połapią że on to tylko kasa to go NASI tak samo urządzą. Ta Iwonka. Bo wiecie ja jestem po ich stronie BO CI LUDZIE NIE MUSIELI UMIERAĆ, MIELI ZA CO ŻYĆ, MOGLI ŻYĆ DALEJ tylko po prostu wspaniała Iwonka nie raczyła powiedzieć, że chodzi wyłącznie o to, ze bez wypłaty zostaną i tyle. I dlatego ja się nie dam bo tak zostałam bez zwrotu podatku i tak zostałam bez wypłaty w ostatniej firmie. Dlaczego? Z tego. Ale to wiem , to już piszę , reszta mnie nie obchodzi. Ja rodziców na sumieniu też nie mam - po co mam ojca - taki Otto to jest na pewno - ten ojciec się stracił, ale pisałam , że już nawet Boga widział i miał stanąc po stronie OJCA a nie matki - on jest TERAZ SZYBKO OJCOWY bo co ma robić, no ale kiedy... po nim to spłynęło że ojca nie ma i miało nie spłynąć. Tak nie może być w życiu. Ale ci Holendrzy też tacy - no to już go miało nie być. Bo czemu ja i tak w sumie jestem po jego stronie. Bo żle wyniszczają człowieka. Ile to lat tam trzeba żeby się z samobójstwa(???) po straceniu ojca wydać/ożenić. I temu dalej nie. No to 30 i go mieli skreślić. 10 lat i koniec. A tak? O co im tam chodzi? Żeby mu dzieci z lesbami narobić? Wyobrażacie to sobie? To sie zabija i koniec a nie takie rzeczy robi, że w końcu by się sam musiał powiesić. I ta matka chyba go nie dała co go nazwała bo ją mam i tyle. Bo wyjechała z USA po swoim porodzie i jeszcze ją złapali, że nie po studiach i po niej. I chyba dlatego on może być w tej Holandii, że nie jest żonaty to nie - po moralnych rodzicach - to nie, ale ŻE STUDIÓW nie ma. Bo ja wiecie odcinam się bo ja nic z tego nie rozumiem. No to 10 lat po śmierci ojca skreślam dziecko BEZ STUDIÓW że nie jest wydane, a pracuje w pracach, że trzeba być wydanym. No to 10 lat ma i tyle. A oni go ponad 10 lat po śmierci ojca skreślają za ...brak studiów? No wiecie - 10 lat w pracy? Rozumiecie coś z tego? No i ja sie wycofuję bo może to jest przez mój doktorat, no ale to wiecie - ja jestem z Polski i od 2002 mam papierosa wpisanego na Zachodzie bo ani bym tam nie przyjechała i tyle. No to jak to porównać? Nie da się i tyle :( Wiecie o co chodzi. Tyle starczy i koniec.

Gość Navya
No i jak ktos wczesniej napisał ja też arabów za ich fanatyzm i brak higieny choc są gorsi od nich

Niemcy to sobie tego Hitlera na Piłsudskiego wybrali i zawsze było, ze głosem Polskę do życia powołał. Niczym Bóg Ojciec - rzekł STAŃ SIĘ. Tak chyba było. a że Elzbieta I też sie PODONO strasznie na Anglików darła to mógł być. Czy się rozbierają? Latali po nagu księza ich a reszta to nie wiem i tyle. A co poza tym? Nie wiem. Ja taka nie jestem i tyle. A z tym rozbieraniem to wcale nie macie racji bo to sie tylko patrzy czy ktoś ma ciuchy czy nie ma i tyle. A wcale nie trzeba się rozbierać w Polsce albo w Anglii bo tego nie rozumieją i tyle. I wiecie kto to tak wymyślił? Od Żydów na pewno to jest. Od kaplanów. Bo oni mieli ciuchy, a pózniej co? Póżniej nikt nie miał tych ciuchów i mieli. Ale na pewno od Żydów to jest i tyle. To wiem tylko nie wiem po co im te ciuchy - żeby być MODNYM po swojemu. Bo jakby latali po nagu to by musieli mieć inne ciuchy. Np. Indianin miał swoje ciuchy, następnie go ubrali w inne. I teraz chodzi o to żeby mieć ciuchy to trzeba być moralnym, ale niektórzy chcą mieć swoje i tyle. To jest bardzo skomplikowane. Bo np. ubierz jakiegoś tam Zyda w coś co nie jest JEGO. To ludzie tak nie chcą i stad mają rózne pomysły i tyle.

Gość troche tego bylo...aa
Bułgarów i Włochów.. Pierwszych za ich agresywne nastawienia,nie jedna osoba ktora byla tam na urlopie pewnie cos o tym wie,atakuja za "tak sobie"...zreszta w polsce na bazarkach(bo tu ich tez pelno) nie sa wcale lepsi. Wlochow...pracowalam tam jakis czas,moja mam jest tam od 12 lat....czubka nosa poza swoim krajem nie widza,sa falszywi,brudni(tylko tylki chyba myja),moja mama mowi na nich..bardzo brutalnie ale chyba prawdziwie"pojeby genetyczne".Bardzo skapi,potrafia brac malzenstwa w rodzinie,pelno tam chorych ludzi-byle tylko majatku nie stracic na rzecz obcego..czytaj spoza ich klanu.

Chyba z tymi cicuchami zydowskimi chodzi o to ze mieli kapłanów - po co to nie wiadomo, ofiary i tak sami dawali, a oni to tylko ciuchy byli i na pamiątkę tego, że ich szanowali i że byli to tylko mieli swoje ciuchy i do dziś tak jest. Zależy jeszcze jaka rodzina i co? I stad się zrobiło ze ksiądz katolicki to sultanna i tyle. To sa takie rzeczy. I wiecie człowiek powinien być ubrany, ale niektórzy przy swoim narodowym historycznym stroju się upierają. Ale to chodzi, że ubrany i tyle. I koniec. A reszta to nawet wojnę można wytoczyć za strój i tyle.

I wiecie dlatego Niemców NIE - bo wiecie np. burki arabskie - religia może być, ale burka nie bo oni są z EUROPY. Jasny gwint - Arab z Europy. To ten Haki z ogrodnictwa. I tyle. Dajcie spokój. Jak Europejczyk to nie Arab i tyle. Arab to Arab. Bo ja zostawić - bo to i tak są Arabowie i koniec. Bo lepsze wojny mieli, wszystko. No to burka i gorzej niż ja. Bo jak on jest Europejczykiem no to ja dziękuję. A skąd jest ta Europa? Od Arabów? Z islamu? Chyba czytacie. Bo czemu nie? TEMU!!! Bez chrześcijaństwa NIE MA EUROPY. jest Afryka. Bo czemu lecę Afryką a nie Rosją się dowiem - a po co mi ta Rosja w tym burdelu kaina i tyle. Po co mi to? Dajcie spokój :(

Wiecie nawet jak sie ten Haki ochrzci w wieku dorosłym to i tak nigdy mi rady nie da bo jestem ochrzczona od dziecka. Temu zaczęli chrzcic od dziecka ale nie tylko i tyle. Takie życie. Co poza tym? Nie wiem. I zobaczcie Arab na Zachodzie - JEDYNIE, że nie ma haremu. A ja? Jedynie, że nie mam MĘŻA. Jakie to jest myślenie inne. No ale cóz... taka niemoralność i oni są wyżej. Nie powinni. To jest KONIEC Europy i tyle. Jak dla mnie - przykro mi :(

Wiecie przyszłość islamu na zachodzie jest to wielożeństwo i powoli się tak zacznie bo jest taki burdel że Arabowie 1 żona, 2 żony, 3 żony, 4 żony mogą mieć. PO CICHU. Ale 2 żony to JUŻ chyba jest norma i tyle. Żeby do czegoś tam dojść. Co np. ci Arabowie z tym haremem lesb robią w tym ogrodnictwie? Dla mnie to jest dziwne. I tyle. Taki harem lesbij nad którym sobie panują. Bo wiecie - takich żałosnych lesb... jakby ich wykończyli, ale patrzcie te lesby z Londynu tak samo głupie - Otto żyje do dziś - jeszcze dziecko zajechał, matkę, one się zabiły. Dajcie spokój. Bo czemu nie jadę z koleżanką do tej Holandii. Temu. I tyle :(

Gość polaków !!!!!
największe świnie świata!

I wiecie tak ta moja matka miała NIEZŁĄ rację. Niezlą. Po co jakieś koleżanki? Jeszcze lesby. Dziecko i koniec. A pózniej zgłupiała. Bo miała dosłownie iść się puścić na dziecko - jak wyszła z tego zakonu. Tyle to wszystko było warte. Cały Otto. Bo jakie ma poglądy. Takie. Prędzej by tak miała męża niż z Otto i tyle. Bo by ktoś był szczerszy a on? I tyle. Cała kariera z samobójstwa ojca, a ta głupia mu współczuła jak się nazywała. Że samotny nie chciał zostać. I obudziła sie z ręką w sraczu i tyle. A ja też bo się miałam drzeć, a nawet nie jęknęłam. Bo by mnie udusił, a byłam tak cichutko - po co? Miałam się drzeć i by mnie zabił. Taki był. Pózniej malutkie dzieci tak zabijał. :(

wiecie czemu on mnie porwał bo zawsze by było, że matkę zgwałcił i NAWET NIE RACZYŁ SIE Z NIA OŻENIĆ - takie były lesby. Miały się go bać. I sie go bały ale... co one zrobiły? I tyle. I on mnie chciał udusić, ale w końcu oddał. Bo ja wiem, że on się namyślał czy mnie nie zabić. No ale wiecie... i tyle wam napiszę. Te lesby... i tyle :( Bo tak by mnie olał, a przez te lesby nie :( I bym była z matką. Też by było jak było, no ale... i tyle :(

Wiecie co on dalej będzie robił to nie wiem - ja mam swoje życie - ten mój ojciec. brat i tak jest ważniejszy choć też to takie. Ale jak się ten ojciec powiesi to nic na mnie. Po co mnie zabrał? Po co za matką łaził? Co on sobie myślał, ze w szkole jest anonimowy? Z małymi dziećmi? Czy tam starszymi ale dzieci i koniec. Była zakonnica i po co łaził. Nie miało go tam być i koniec. Tak był narzeczony i tyle. Nie ma - takie jest życie i koniec. To jest opinia SZMATY dla takiej nauczycielki i koniec. Nie ma tak? :(

Gość szesc i pol
ja nie lubie murzynow. Nie zebym byla rasistka, ale pracujajc z nimi widze, ze sa strasznie leniwi, a kazda uwage czy krytyke od razu przekuwaja w rasizm. Zamiast wziac sobie krytyke do serca i poprawic sie.