Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesliwamama

klub malucha-szkrabusia :)

Polecane posty

nie zgodzę się z wyciągarnią kasy ,ponieważ chcę pod opiekę 5max dzieci z własnym koszt około 650zł czyli 650x 4=2600zł a moje opłaty to 1600czynsz+80opłaty dodatkowe (śmieci,kanalizacja itd) + ogrzewanie na gaz,woda,prad wg liczników!!!!!podatek itd to ile mi zostanie?? Owszem,jeżeli uznam ,że chcę przyjąć więcej dzieci,zatrudnić więcej opieki wtedy może zaczne zarabiać na tym,ale tak jak już kiedyś ktoś na forum pisał-klub malucha to mało dochodowa ale za to bardzo odpowiedzialna praca. Znam język migowy, myślę,że wiele dzieci chętnie by się go uczyło,znam j.angielski na poziomie średnim również mogę np czytać bajeczki i wyrywkowo słówka czytać po angielsku pokazując np serce,kwiatek,itd W przedszkolu prowadziłam zajęcia z tańca dla dzieci to była świetna zabawa,tańczyliśmy i śpiewaliśmy piosenki polskie i angielskie,dzieci nie umiały się doczekać dni w których przychodziłam. oczywiście zajęcia będą o ile rodzice będą chcieli i będą rozdzielone na dni. A w razie jakiego kolwiek zagrożenia nie zostawiłabym nikogo rzucając się na swoje dziecko bo w takim wypadku myśli się bardziej o cudzym dziecku,by nie zostać pociągniętym do odpowiedzialności karnej,owszem swojej córki też bym nie zostawiła ale bez przesady,jak sobie to wyobrazacie,ze łapie ją pod pache i uciekam?? kiedyś do pracy zabrałam córkę i mój podopieczny nie zaakceptował jej od razu (był zazdrosny) kilka razy uderzył ją ,lecz nie zrobiłam nic nie ukarałam go,wytłumaczyłam,że nie wolno ,że dziewczynka jest młodsza i,jest jego koleżanką,dziś świetnie się bawią,bo nie faworyzuje jej,przytulam równo itd Odp do czego nie rozumiesz : catering jest brany pod uwagę,jeżeli rodzice będą zdecydowani na taką formę jedzenia nie ma sprawy.

prowadzenie zajec tanecznych w przedszkolu ma sie nijak do calosciowej opieki nad dziecmi w placowce opiekunczej:O wiec łaskawie przestan uzywac tego argumentu bo mnie smiech ogarnia. język migowy-litosci, zaczynasz sie osmieszac:O nie potrafisz merytoryczie odniesc sie do wpisow mami ich pytan, cały czas podkreslasz jedno i to samo...czyli malo istotne kwestie, ktore nikogo nie przekonaja do zostawienia ci dziecka pod opieka... wejdz na strone elfika w sosnowcu, wejdz i porównaj swoje dyrdymaly:O

Gość będą moze kamerki?
do obserwacji?

Gość będą moze kamerki?
gotuje twoja mama?kolezanka dietetyczka ?czy jest katering? chyba same dziewczyny tu na forum podsuwaja ci pomysły....

Gość do autorki........
znasz MIGOWY CZY MIGANY? podejrzewam,ze nawet nie wiesz jaka jest roznica miedzy nimi

Gość będą moze kamerki?
niemowlaka bedziesz uczyc migac? czy 3 latka? jeden i drugi nie mówi dobrze a ty bediesz jezyka migowego uczyc? co jeszcze jest w ogercie? konkrety ,konkrety prosze a nie wyssane z palca śmoje boje

taaa kamerki z możliwością podglądu w internecie i dodatkowo płyta gratis z nagraniem indywidualnych zajęc każdego dziecka :D dobrze może czas skonczyć faktycznie,bo widze,że ludzie pałacu oczekują z ful wypas monitoringiem i najlepiej opiekunka 1:1 . I tu sie mylisz świetnie wiem jaka jest róznica między migowym a miganym, jeżeli człowiek się czymś interesuje i sam chce się czegoś nauczyć to zna się na rzeczy. A co do Elfika,znam ten klub słyszałam dobre opinie ,ale cena jest nieco większa prawda? W takim razie skoro mają wolne miejsca to skąd tyle mam na tym forum?? żegnam Panie święte mamy z pięknym wulgarnym językiem.

Gość będą moze kamerki?
ja tu wulgaryzmów nigdzie nie widze

Gość będą moze kamerki?
co najwyzej słowa krytyki ale nikt Ci nie ublizył

Gość do autorki........
skad tyle mam na forum...???????na tym forum jest mnostwo mam, ale to chyba niekoniecznie tak, ze kazda ktora tu pisze chce oddac dziecko do twojego dziadowskiego przybytku:O:O:O

Gość jest mozliwosc 1-2 dni
na zostanie z dzieckiem zeby sie zaadoptowało? a przy okazji zobaczenia Twojej pracy z dziecmi?

Gość ????????
?????????????

Gość 8mcy
jw

Gość dajcie linka do
upsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość upsa
i jak tam postępy?

Gość upsa
...

Gość i co powiedziałą
?

Witam ponownie, Od 15 lipca działam jako Niania dzienna opieka nad dziećmi do lat 3. mam 5ciorgo dzieci pod opieką wraz z moja córką, posiłki przygotowywuje moja mama,a ja wraz z narzeczonym zajmujemy się brzdącami,dzieci jak i rodzice są zadowoleni. Z każdym rodzicem podpisuje umowę . Dzieciaki świetnie się czują.I o dziwo wiele z mam (na szczęście nie z tego forum) pisze czy przyjmę jeszcze jakieś dziecko, niestety z przykrością informuję,że nie mogę,ponieważ muszę trzymać się prawa i mogę mieć pod opieką tylko 5 dzieci z moją córką. Opuściłam cenę miesięcznej opieki do 350zł + 120zł wyżywienie,dla dzieci uczęszczających do 5h dziennie ,resztę godzin liczę osobno wg indywidualnego zapotrzebowania. Dzieci mają zapewnione ubezpieczenie nnw. Żyjemy sobie w ciszy,spokoju i w świetnym towarzystwie. Dziękuję mamom ,które mi zaufały :) i życzę powodzenia innym.

Gość do was.........
jasne,bla bla bla...mieszkam w sosnowcu i wiem, ze sciemniasz ze az rece opadaja..

Gość ssesssesssysys
w sosnowcu nie działąsz- nie kłam!

Gość do zbulwersowanej
ale nawet gdyby autorka chciala na tym zarobic,to co?to chyba dobrze o niej swiadczy,ze rozkreca swoj interes!robi tak miliony ludzi! a wam to by zal chyba gardlo scisnal gdyby jej sie udalo