Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co dzisiaj

Polecane posty

Byłam u znajomych, teraz natomiast siedzę w swej samotni z uruchomionym Skypem jedząc ciasto (własnej roboty) i pijąc shake'a waniliowego (też własnoręczny)

bylam na piffku, na plazy, basenie a teraz objadam sie wafelkami waniliowymi :D musialam sie pochwalic swoim nowym strojem :D mam swoje wymarzone trikini :D

nie bo glupia mine zrobilam :d i zdjecie ni jakie:P chyba ze chcesz miec koszmary to pokaze:P

kozi bobek przykro mi ze cie rozczarowalam, ja sie sobie podobam ;) pozatym az tak zle wygladam bez makijazu i w mokrych wlosach:P :D

tu nie chodzi o makijaz ale o rysy, kształt twarzy... nie są zbyt atrakcyjne, nie pomoże cień i róże kiedy panna... :((

oj nie placz, mam delikatne rysy twarzy.. typowe dla slowianki, wiec o co ci chodzi? nie musze wygladac tak jak cala reszta ;)

Gość tacy są facecciiii
kozi bob to jakis zazdrosny paszczur

Gość hopsia sia
Lady Love sliczna jestes! a stroj boski!! Normalnie zazdraszczam cyckow i tego, ze tak zajebiscie wygladasz w takim stroju!!! aaauuuu ide cwiczyc :(

wyglądasz jak świnka morska, a na tym zdjęciu strasznie pospolicie, kształt głowy, policzki bleeeee- nie pisze tego ze złosliwości, ale jesli twierdzisz że jesteś ładna i pokazujesz zdjęcia publicznie to należy mieć troche samokrytyki

dziekuje ;) ja juz nie cwicze 2 lata :P jakos sie trzymam :D wystarczy ze potancze troche przed lustrem, poprzypominam sobie dawne czasy kiedy jeszcze tanczylam w zespole i jest ok ;) nie trzeba sie meczyc, wystarczy potanczyc, serio ;)

swinki morskie sa slodkie ;) mam w sobie troche samokrytyki, np uwazam ze mam krzywy nos :D ale jest moj i go nie oddam ;)

pozory myla ;) ale ty sie o tym nie przekonasz, swoj pazurek pokazuje swojemu mezczyznie :D

Skręciłam sobie nogę, odechciewa mi się iść do kuchni, żeby zrobić sobie coś do jedzenia (bo bym musiała łazić i stać), więc głoduję. Dobrze, ze zaraz idę spać. Może jutro się doczłapię do sklepu :( Poza tym, to wyrzuciłabym dzisiejszy dzień do kosza (sprawy osobiste). Dziekuję za uwagę i dobranoc. Poza tym kozi bobku, Lady Love wygląda zupełnie ok, ale cóż, penisa między nogami nie mam ;)

o boziu lady love strasznie cię pogrubia ten strój szczerze. nie nos go

rewelacyjnie na prawdę:) nie wiedziałam ,że monokini tak fajnie leżą ,nigdy nie przymierzałam.,podkreśla talie i zakrywa (ewentualny) brzuszek którego nie masz;) ,nie masz się czego wstydzić a te chamskie komentarze z zazdrości

ja mierzylam 7 i wszystkie pasowaly :D mialam dylemat bo kazdy byl swietny, szkoda ze wzielam pieniadze tylko na jeden :D ale jeszcze tam wroce po drugi ;)