Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian198619866

zawiadomilibyscie urzad skarbowy w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość sebastian198619866

Moja kolezanka zawsze biedna a tu nagle wakacje na greckiej zanynthos potem zaraz za 3 miechy wyspy kanaryjskie...nastepnie przeprowadzka z cała rodziną do domu..Nagly przyplyw gotowki raczej cudów nie ma.Napewno ktos z nich jakis przekret zrobił

Gość sebastian198619866
tylko ze takie jednostki okradają nas....jakies prawo musi jednak byc...nie ma cudów

Gość przeszkadza ci to
tobie zabrali, wez sie lecz koles i zajmij sie swoim zyciem moze zamiast knuc bys sie podjal drugiej pracy tez by cie bylo stac na wakacje a nie tylka saczysz jad oblech

Gość sebastian198619866
poczesci mi zabrali jezeli oszulaki panstwo..inni z siebie wychodzą by miec co do garnka wlozyc a sa tacy co oszukują.

Gość przeszkadza ci to
to wez jeszcze donies na politykow oni to juz wogole robia prekrety i twoja kase kradna buc

Gość ja bym nasłała
US bez mrugnięcia oka! Ja płacę za żłobki i przedszkola, a jakaś szumowina nie? No to się kurwa zdziwi! Zakabluj ją, natychmiast!

sebastian Bawisz sie w analize naszego spoleczenstwa? Poziom zawisci Polakow itp.? Na zlagodzenie sytuacji -na kafeterii nie uzyskasz probki reprezentatywnej spoleczenstwa, ludzie nie sa az tak zawistni :D

Takie zazdrosne szmaty jak ty zglosily mnie do urzedu skarbowego, jak dostalam stypendium na zagraniczne studia. I co? I chuuj, bo jest wolne do podatku :) Uwazaj zalosna gnido bo jeszcze cie zolc zaleje...

Gość sebastian198619866
nie jestem zawistny ale mam wrodzone poczucie sprawiedliwosci od najmlodszych lat.sa cierpiacy chorzy i glodujacy...jak sie przymyka oko na ednostki...to potem zyjemy wszyscy tak jak zyjemy

Gość ale ja nie ogarniam skad te
wnioski ze cos nielegalnie jest?moze znalazla dobra prace,moze spadek dostali....moze kretyt wzieli

Gość najpierw sie dobrze przyjrzyj
sytuacji, bo moze ma legalne dochody

Zazdrosc cie zre i tyle. Nie twoj interes skad wzieli pieniadze. Boze chron mnie od takich "kolegow" jak ty... :D Jesli ci zal biednych i glodujacych to marsz do schroniska dla bezdomnych i badz tam wolontariuszem, a nie kabluj bogatszych tylko dlatego ze ci zal duupe sciska.

moze sie po prostu zapytaj,nawet w zartach,skad taki przyplyw gotowki? A nie od razu podejrzewasz jakies przekrety...tak naprawde wszedzie nas oszukuja,idziesz do kiosku,kupujesz paczke fajek,a sprzedawca nie nabije na kase,i juz oszukal panstwo...

Gość na odwrot....
loranyboskieswiete!!! To stad biora sie tematy w stylu: "Czy ktos kto jedzie na Zante jest bogaty?". Co za dno...Tak, napisz anonim do US. Na pewno przybeda niezwlocznie aby zadac pytanie o to, skad kto ma na wakacje. Kurva, ludzie. komuna sie juz dawno skonczyla, a wy sami urodziliscie sie chyba ze 20 lat po jej obaleniu........

biedny autor, zaraz się zmoczy z tej zazdrości :D może koleżanka nie była biedna, tylko mocno oszczędzała i teraz ma kupę forsy, może dostała spadek, może wygrała w totka, albo złapała bogatego faceta i g... ci do tego zawistny hipokryto :D