Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość generałkaa

W piątek kończy mi się umowa,dzisiaj rozmawiam z szefową...

Polecane posty

Gość generałkaa

Przyjdzie pewnie za 2 godziny i będzie rozmowa. Sama zaproponowałam,bo kadrowa mówiła,ze szefowa nic nie mówi na ten temat. firma jest w bardzo złej kondycji. Niewiadomo,jak długo potrwa. Myślicie,że mnie zwolni?

Gość zalezy jaka pelnisz funkcje w
firmie i czy jestes powiedzmy potrzebna, jak dlugo pracujesz, czy byli z Ciebie zadowoleni, ile ich kosztujesz. Wiele czynnikow na to wplsywa czy firma w trudnej sytuacji finansowej zatrzymuje czy zwalnia.

Gość tylko powiedz 2585
powodzenia, możesz tylko czekać

Gość tylko powiedz 2585
powodzenia, możesz tylko czekać

Gość tylko powiedz 2585
swoją drogą co za brak kultury, kiedy ja byłam szefową to zawsze z wyprzedzeniem mówiłam pracownikowi czy zostaje czy nie, jeśli tak to tak 3 tygodnie przed terminem umowy żeby się nie denerwował a jeśli nie to również z m-c wcześniej aby ułatwić mu szukanie innej pracy

u nas z kolei dyro wychodzi z zalożenia, że jak ktoś chce w pracy zostac, to sie tym interesuje i idzie na rozmowę odpowiednio wcześnie, zapytać, co dalej

Gość generałkaa
Dzięki za miłe słowa. Słuchajcie,ostatnio w firmie była afera,ze ktoś roznosi plotki o trudnej sytuacji w firmie i na kogo poszło? Na mnie!No bo jak to? A to szefowej pupilek donosił i rozpowiadał produkcji. Ona się na mnie wtedy wneriwła,jej matka też,a jak chciałam z nia rozmawiać,to nie chciała słuchać. To ja sie dowiaduję od produkcji,ze firma źle stoi,bo wszyscy tam plotkują i wymyślają niezłe rzeczy! No właśnie,ona zawsze była bez kultury. pewnie,gdybym sama nie zgadała,to nic by z tego nie było i w poniedziałek nie przyszłabym do pracy. Jestem księgową,a jest jeszcze główna ksiegowa.

Gość generałkaa
Poza tym,kadrowa jej o tym mówiła,ale szefowa woli chodzić,jak buc,z głową do góry i dodawać kolejne foty na facebooka :/

Gość generałkaa
Pracuję 5 lat.

Gość miła od dziś
u nas z kolei dyro wychodzi z zalożenia, że jak ktoś chce w pracy zostac, to sie tym interesuje i idzie na rozmowę odpowiednio wcześnie, zapytać, co dalej-------- taka właśnie kultura menedżerów w wielu firmach:(, brak kultury i dojrzałości, przecież dla menedżera tez powinno byc ważne utrzymanie dobrych i wartościowych ludzi, uważam ze zainteresowanie dalsza współpracą powinno być z dwóch stron

Gość SD?DKDKD?D
A MI SIE UMOWA KONCZY W PIATEK? PRACOWALAM DOBRZE ALE WROCILA DZIEWCYZNA Z MACIERZYNSKIEGO I SZANS NIE MA MAM GADAC Z SZEFEM?

Gość generałkaa
W ten piątek? Kiedy ta dziewczyna wróciła z macierzyńskiego?

Gość SD?DKDKD?D
No wrocila juz w polowie maja i wtedy bylow iadomo ze nie beda mogli mi przeduzyc, teraz mam urlop, wiadomo ze nei ma szans ale bez sensu

Gość generałkaa
A pracowałaś tylko te kilka miesięcy? Jaką masz umowę?

Gość SD?DKDKD?D
mialam umowe na 4 miesiace i wiadomo bylo ze jak laska wroci to tak sie skonczy , jakos mi przykro mimo wszytko zastanawiam sie czy pogadac z szefem ale co to zmieni

Gość generałkaa
To idź na zwolnienie.

Gość jdsjdjsdjdjd
tez mi rozwiazanie takie zwolnienie co to jej da? A tak zawsze jak sie sprawdzila a ktos sie zwolni to ma szanse

Gość generałkaa
Takie rozwiazanie,co proponujesz moze nigdy nie nastąpić.

Gość jdsjdjsdjdjd
jednak lepiej nie palic za soba mostow a na chorobowe jak dlugo mozna swirowac to bez sensu

Gość szuuukam
lepiej pogadaj z szefem.. nie wiadomo czy dziecko nie bedzeiechorowalo, od razu ma przedszkole/ nianke.. w niczym to nie przeszkodzi..