Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Swiat bez mezczyzn. Jaki bedzie?

Polecane posty

Ja w te bujdy nie wierze, to samo jest z koncami swiata - gadają, gadają a potem nic.

doro Radzę sięgać do źródła, w tym wypadku Księga Genesis :D Można też poczytać coś starszego; Epos o Gilgameszu, gdzie kobiety nie występują zbyt licznie :p i na dodatek nie są szczególnie moralne. Tak jak Ty, która sięgasz do prymitywnych argumentów i się z nimi obnosisz jak ze światłem prawdy, pośród nocy kłamstwa i nienawiści :classic_cool:

fuuuu a od palcówki palce ci powykrzywia wiec czy oby na pewno swiat bez facetów bedzie lepszy? :D a zamiast loda klamke bedziesz cmoktać? :P

po co daleko szukac,wezmy biblie do reki kto adamem pokrecil.powiedzmy ugodowo kobieta bez mezczyzny zwiednie ,mezczyzna bez kobiety gl:)pieje

Palcowka? A od czego sa inne kobiety? Zaden facet nie zrobi tak dobrze kobiecie jak druga kobieta!

Adam zrobił to z grzeczności :D Nie widzisz w jakim to świetle stawia kobiety? Głupie, podstępne, ciekawskie, niezdolne do przestrzegania zasad. :D Adam uległ Ewie, ale nie wprost szatanowi. Dlaczego szatan zwrócił się do kobiety? Bo u mężczyzny niczego by nie uzyskał. Adam chciał przestrzegać praw, został zwiedziony przez kobietę. Jakże to typowe, szantaż emocjonalny. Pewnie mu wpierała, że jeśli nie ugryziesz, to pewnie mnie nie kochasz i w końcu tak go już znudziła tym ględzeniem, że się ugiął. ;)

Czy wy nie mozecie pojac, przyjac do wiadomosci ze mezczyzni sa zbedni, nie sa do niczego potrzebni! Do niczego!

hahaha chyba Tobie mi tam potrzebny i nie wyobrazam sobie zycia bez niego, kochania sie z nim, i nie tylko, poczucia bezpieczenstwa i td i tp a Ty idz do zakonu tam sa kobiety i swiece duże :D

nie to żebym coś miała do feministek ale ja mysle ze to sa dziewice dlatego tak nienawidza facetów a jak by tak je dobrze wyczochrać w łóżku to od razu by pokochały mężczyzn :D

Do czego jest Ci potrzebnty tez facet? Do cze slucham? Do kochania? Chyba nigdy nie bylas w lozku ze swietna kobieta, albo nie mialas dobrego wibratora!

Narazie jeszcze jestescie potrzebni, do zaplodnienia, ale niebawem to sie zmienia

a po chuj mi wibrator skoro ma swietnego faceta, i skad wiesz że nie bylam w łózku z kobietą? za przescieradło robisz? moze to zboczone co napisze ale ja naprawde mysle ze ciebie ratuje tylko porzadne rżnięcie o ile ktos sie czepi ciebie... faceci sa potrzebni i to bardzo do wszystkiego :D

Do czego sa potrzebni, napisz do czego, czekam!

FUUUUUUUUUUUUUUUU MOZE WYTLUMACZ DO CZEGO SA KOBIETY POTRZEBNE I ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZ:D

do tego zeby czuc sie potrzebną ,bezpieczna, kochaną a zarazem kochającą, zeby miec z kim sie zestarzec.. to mało?

To wszystko mozesz robic z kobieta! Faceci sa zbedni, faceci to same problemy, zero przyjemniosci, same klopoty. Faceci to przeklenstwo kobiet!

a ty przynosisz wstyd kobietom piszac takie rzeczy widze ze jestes nawiedzona i chuj w dupie nie mialas wiec dalsza dyskusja jest zbedna jeszcze przyjdzie taki czas ze bedziesz skomlec za facetem :D

Wstyd kobieotm to przynosza takie niemyslace nieuki jak TY. Kazds madra kobieta wie ze faceci sa zbedni!

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czekam na odpowiedz do czego sa kobiety potrzebne???????????

• NAJŚWIEŻSZE