Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta ergo sum....

Porod przez CC a uszkodzenie nerwa odpowiedzialnego za orgazm

Polecane posty

Witam, czy sa tu kobiety po CC ktore nie maja juz takiej przyjemnosci z seksu jak przed ciaza. Jakby im zerwana nerw odpowiedzialny za orgazm? Pytam bo chyba mnie to spotkalo :( wybieram sie do mego gina podpytac czy to mozliwe. Czytalam ze to sie nie czesto zdarza, ale zdarza sie, i ze faktycznie to jest minus metody CC ze nacinaja skore pod pepkiem a tam sa nerwy zwiazane z doznaniami erotycznymi. Nadmienie ze rodzilam przez cc ze wskazaniem lekarskim (zeby nie bylo :)

ha to ciekawe - pierwsze słyszę. Mnie tylko bolało zaraz po, a i tak byłam zaskoczona tym, no bo z jakiej racji po cc. Ale teraz prawie 5 miesięcy po, to nawet lepiej z tymi orgazmami jest.

Gość hitsezonu
...yyy że co????? ja miałam cc a orgazmy miewam bez problemu :) nawet wczoraj miałam :P

Gość praktyczna mamuśka
ale się uśmiałam :) dziwne, że miałaś CC pod pępkiem, bo zwykle cięcie jest nad spojeniem łonowym i wierz, że nie ma tam żadnych nerwów orgazmowych :) orgazm jest kochana w głowie :) wypocznij, wypij drinka, dziecko daj do babci, a zobaczysz, że z czasem wszystko wróci do normy

głupoty raz takiehehe:D pierwszy raz takie glupoty słysze:D ja tez miewam , nawet dzisiaj mialam:P

Gość vhaswewssasd
czy oni ci cc robili na łechtaczce? :D Ja orgazmów nie miewam z mężem, ale jak się sama masturbuję to i owszem. A tez jestem po cc :)

Gość wfwefewf
Przecież to nie tak że lechtaczkę ma się na żyłce i jak akurat tę żyłke przetną, to po orgazmach. Też miałam cc, też nie mam takiej ochoty jak kiedyś na seks, mam nawet pasmo skóry jakby wyłączonej z normalnego czucia ale bez przesady, orgazmy mogę osiągać. A że na nie składa się wiele czynników to raczej nie nacięcie może być przyczyną jakiejś mniejszej wrażliwości.

Gość no i widzisz a tu
wszyscy na kafe tak cc chwala. :D

Gość autorko!
a która ci się przyzna że przez cc nie ma orgazmu. Ja też nie mam orgazmu od cc. Ale nie przyszło mi do głowy że to może własnie przez cc.

Juz jestem. O m in takich skutkach cc poinformowal mnie kiedys lekarz ktory byl zwolennikiem porodu sn odbywajacego sie w wannie. Malo jest publikacji na ten temat. Orgazm to b wrazliwa i delikatna sprawa. Po prostu jest mi z tym juz nie tak komfortowo jak przed porodem i sie zastanawiam czy to faktycznie mozliwe aby jakis nerw zostal zerwany. W koncu przecinaja skore...

Gość uupppp
higher

a to dziwne bo tak jak miałam jeden i wystarczył tak po cc mam 3 orgazmy pod rząd:)a nerwy odpowiedzialne za orgazm znajduja sie na kroczu,wię chyba ktos cię w błąd wprowadził

Gość perelka 26.
Tez o tym slyszalam.Ktos tam napisal ze orgazm jest w glowie heheh to jest dopiero madre stwierdzenie.To twoj maz Cie chyba w ucho posuwa skoro orgazm w glowie masz ;) Niestety powiklan zwiazanych z cc jest bardzo duzo czesto kobiety nawet sobie sprawy z tego nie zdaja,bo lekarze ich o nich nie informuja dostatecznie.