Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiizaazaza

co sądzicie o takim zachowaniu...? moze ja sie czepiam?

Polecane posty

Gość ja cie krece rrr
az dziwne,ze zadna nie zaproponowala rozwodu!Alb spakowania walizek i mezus do mamusi spowrotem niech zmiata,bo z kumplem na basen poszedl. smiac mi sie chce.jestescie niedojzale do zwiazku,zaborcze,zazdrosne.nie macie swojego zycia i jeszcze mezowa probujecie utemperowac jak sie da. takie zwiazki nie maja szansy przetrwania,facet jest nieszczesliwy.wszystko ma zabraniane. KWOKI-postawcie sie na miejscu takiego typowego mezczyzny!i spojzcie na wasze jadaczki pelne pretensji-bo to bo tamto,bo owamto.

Gość ja cie krece rrr
takm,niech posiedzi ale niech zona idzie do roboty i zarobi solidnie na cala rodzine! bo wy tylko chcecie zeby facet kase do domu przynosil i jeszcze dzieckiem sie zajmowal. Skoro nie jestescie na tyle dojzale by miec dzieci i sie im poswiecic to po co wam potomstwo??? idzcie tak do pracy moze,co?

Gość ja cie krece rrr
tak na pewno doceni zycie zony-50procent czasu bedzie jak ona spedzal na kafeterii,obiad raz na trzy dni-reszta pomrozona,dziecku da sloik,no nameczy sie strasznie

Dawno nie miałam takiego ubawu:D T o dziecko wg Ciebie to tylko potomstwo matki, tak? Ona ma się poświęcić a facet? Wybacz, ale partnerstwo nie kończy się na tym, że facet bierze rano łuk i strzały i idzie na polowanie;)

Gość ja cie krece rrr
endlessly-ty na prawde nie blyszczysz inteligencja,czytaj ze zrozumieniem,bo z toba ciezko sie pisze.

No to sam/a przeczytaj co napisałeś/łas;) A jak gówniarz nie dorósł roli męża i ojca to niech nie zakłada rodziny bo nie wie czym jest partnerstwo.

Gość wedlug mnie nie przesadzasz
Endlessly - ale z nia nie ma o czym mowic :) Ona wie wszystko lepiej :) Wie, ze zadna z nas nie pracuje i, ze nasi mezowie sa biednie nami obarczeni, ze musza zapierdzielac na 5 etatow, zeby nas utrzymac, bo my siedzimy w domu z nogami do gory i nic nie robimy...Normalnie tragedia :) I teraz jeszcze na ciebie wsiadla :) Z takimi naprawde nie ma co gadac, bo to tak, jakbys rozmawiala ze sciana. Moj niespelna dwuletni syn wiecej rozumie niz ona i nawet jak wracam z pracy z zainteresowaniem pytam "Jak placy?" :) Takze daj spokoj, bo tylko nerwy sobie zjesz ;) Faktycznie, dawno nie bylo tu takiej wrozki, ktora wie wszystko najlepiej i wie jak zyje kazda matka i zona na kafeterii :)

Ja się nie przejmuje tym co ktoś pisze. Ja mam normalny, partnerski związek. Moj mąż Sam pierwsze co jak wejdzie do domu to idzie do małej się przywitać. Idzie Ją kąpać, karmić czy przewijać bo dla Niego to jest naturalne. W końcu to Jego córka. Postanowiliśmy założyć rodzinę i staramy się oboje o Nią dbać. Do znajomych chodzimy razem i nikomu to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. A jak ktoś chce latać z kumplami ciągle to niech zostanie kawalerem.

Gość ja cie krece rrr
ha ha-to sie dobraly.stworzcie grupe wsparcia. Ja nie jestem wrozka,a jak tak zrozumialas to oznacza,ze masz jakies problemy ze soba. twoje argumenty mnie zalamuja.piszesz do mnie:idz do szkoly,do przedszkola,nie pamietam gdzie jeszcze,zebym nauczyla sie pisac. moze kolezanko,ty sie cofnij do tylu bys nauczyla sie czytac ze zrozumieniem.

Gość ja cie krece rrr
a kto tu pisze,ze na przyklad autorki maz czy moj lata z kumplami?? wyjscie z kolega to nie jest latanie z kumplami,nie uogolniaj.Troche sie zapedzilas w swoich wywodach. latanie z kumplami to zupelnie inna sprawa! a zreszta nie znasz sytuacji autorki topiku.jesli go wrobila w dziecko na przyklad to nic dziwnego,ze facet nie chce spedzac z nia czasu. po drugie:co w tym zlego jesli facet chce wyjsc z kumplem i pogadac???

Ty jesteś facet, nie? Hahaha... Wrobiła faceta w dziecko. Powiedz mi jak można faceta w dziecko wrobić? Co? Na drutach Sobie zrobiła i powiedziała, że Jego? :D A autorka napisała jasno, że jak tylko ma wolne to leci gdzieś z kumplami więc wnioski wysuwają się same.

Gość ja cie krece rrr
endlessly-nie bede z toba dyskutowac,bo ty nie umiesz czytac!

Bo Ty nie umiesz pisać:D I to "cofnąć się do tyłu":D Ciężko cofnąć się do przodu:D Wiesz co to jest tautologia? Tzw masło maślane?;) Więc jak już ktoś Ci poradził wcześniej: wróć do szkoły a potem do nas porozmawiać o życiu;)

Gość cisowianka,,,,....
ja cie krece rrr mam pytanko co to znaczy cofnij sie do tyłu ? to da sie cofnac inaczej ? twoich wywodow nie komentuje poziomem siegaja dziecka z podstawowki

Gość cisowianka,,,,....
ups...juz Endlessly o to cofanie cie zapytala nie zauwazylam ale moze wypowiedz sie w tej kwestii kolezanko , chetnie poczytam co masz do powiedzenia

Gość wiedzma pfle pfle
Endlessly powiedz złociutka jakim cudem tak wspaniale dbasz o rodzinę i domową ciepłką atmosferkę jak ty cały dzień na Kafe siedzisz??? gdzie nie wlizę tam ty! :O

Gość ja cie krece rrr
no pieknie!czlowiek chce sie dopasowac do poziomu TYCH piszacych o swoich mezach i dostaje zjebke. Bo inaczej paly nie zrozumieja.Ale widze,ze lepiej sie czepiac slownictwa niz tresci,ktora probuje przekazac szanownemu kafeteryjnemu towarzystwu. Cala logika,wiekszosci z was.jak nie wiecie co powiedziec to pieprzycie glupoty.

Gość wiedzma pfle pfle
Endlessly czyżby wlasnie szanowny małżonek z pracy wrócił, bo nagle nie odpisujesz? no teraz to musisz pokazać że jesteś przykładna żona i na necie nie siedzisz nic, a nic, aż do jutra rana do godz. 7, aż mąż do roboty wyjdzie, a wtedy znów hulaj dusza piekła nie ma :D

Gość wiedzma pfle pfle
NO TO TYLE W TEMACIE, CHCIAŁAM TYLKO NA TWOIM PRZYKŁADZIE POKAZAĆ WASZĄ OBŁUDĘ ;)

Gość kotka z pazuramiiiiiiiii
wiedzma - no fakt o Endlessly :D

ojej i robicie problem z takiego g :P pakuje rzeczy i jade z facetem proste a nie sie pytam i czekamna jego reakcje :P odk iedy facet decyduje co robimy i kiedy i z kim ? :D

Gość do endlessly
jestes kretynka jakich malo!

Gość izzazaza
jakbyscie zapomnialy to ja zalozylam topik:) i chcialam dodać ze to jest tak : mąz ze mna chodzi i z dzieckiem np. na lody, do rynku, czasem nad wode, ale jakos to robi tak jakby z obowiązku nie wiem ale tak to czuje... idzie z nami jakby z miną " idę zebys nie gderala ze z tobą nie chodze".... tzn no milo gada itp ale to nie to co z kumplami, ze mną juz nie jest to samo, a z nimi to zawsze ma tematy, zawsze wesoly.... i denerwuje mnie c hyba to ze nasze wyjscia to jakby mus dla niego tak to odczuwam' a np. dzis u nas 30stopni a on poiszedl na silownie, potem wroci i gpotuje obiad i potem lezy mimo ze idzie dopiero na nocke i ciezko nie pracuje , moglby pojsc np,. po obiedzie do godz 17 z nami nad rzeke czy cos, ael on zapowiedzial ze bedzie na kompie w domu lub spal

Gość o matko kobieto
jakas ty pojebana!!!!