Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksantula

oddam za koszta przesyłki 15 zl dla dziewczynki

Polecane posty

Gość rosalinda co cię to ile ona m
a dzieci? Nie ty ciuchy oddajesz to o co biega? Ani nie oddajesz, ani nie chce wziac a pierwsza mordą klapiesz i pouczasz. Chce to sobie jeszcze 5 zrobi, znajdą się takie co z dobrego serca oddadza i dla 5 ciuchy i co ci do tego? Jej życie, jej bajka. Idź sobie lepiej szluga zapal :-o

Gość mama4dzieci
a co was obchodzi z kim mam dzieci

Gość do mama 4dzieci gdybys
naprawdę potrzebowała pomocy to nie siedziałabyś na kafe tylko szukała roboty :o

mama 4 dzieci bo im nudno i siedzą i szukają sensacji na necie i cieszą się ze je stac na szlugi i pieluchy to teraz szukają kogoś komu moga nawciskac swoich mądrych rad pt idz do pracy :P

"rosalinda co cię to.." Forum jest od tego, żeby dyskutować, więc sobie dyskutuje o czym chce. Owszem, zaraz zapalę :) Też sobie zapal na zdrówko :)

Dziękuję. Nie palę, wlaśnie dla zdrówka :P Nie każdy chce żeby dyskutowac o tym ile i z kim ma dzieci. Bo to nie dyskusja a zwyczajne wstrętne ploty. Ale jak ktoś ma mentalność baby z targowiska to co się później dziwić. Wieśniactwo nie zalezy od miejsca pochodzenia tylko od tego co czlowiek sobą reprezentuje :P

szukaja sensacji...jasne:O a dopoki ktos jara za swoje,kupuje ciuchy i rzeczy dla dziecka za swoje, nie zebra po forach - to sie odstosunkuj i tyle!

a co ty soba reprezentujesz dziewczynko oprócz tego ze biejsz piane na forum totalnie bez sensu?? ps, jasne ze nie nasza sprawa ile ktos ma dzieci,no chyba ze sam to podkresla swoim nickiem i tym samym birze ludzi na litosc..rownie dobrze mogla zalozyc sobie nicka "Ania z koziej wolki"....

Dokładnie, co innego robić sobie co się chce za swoje a co innego za czyjeś. Wtedy naturalną rzeczą jest, że ludzie się wtrącają i pytają. Była tu kiedyś taka głośna sprawa. Sponiewierali babe doszczętnie, były jakieś wizytki u niej w domu a na koniec foty.

Gość jak ludzie mogą zaufać komuś
kto niby potrzebuje pomocy a siedzi na necie, komputer w domu ma a wyciąga od innych ubrania dla dziecka bo go niby nie stac :o Kiedyś była tu taka co dla syna niepełnosprawnego zbierała kasę, miała jakąś fundacje jeszcze a wystarczyło wejść na jej profil na nk i zobaczyć jak jest ubrana, handlowała jeszcze jakimiś ubraniami z anglii, zdjęcia miała z wakacji w ciepłych krajach (a takie tanie nie są), willę miała z basenem a taka wielce biedna od ludzi kasę zbierała na leczenie syna :o

A guzik cię obchodzi czy za swoje czy nie za swoje. Nie za Twoje! Więc pilnuj siebie. Jest osoba chcąca pomóc, jest osoba chcąca tej pomocy i jest dziki tlum wtykających swoje nosy nie wiadomo po co na co i jakim celu: - zle ciuchy oddajesz bo na pewno szmaty jakieś - nie oddawaj temu oddaj innemu a do tej co chce pomocy za duzo dzieci masz net masz powinnas isc do pracy Ulge wam to sprawia? Czujecie się lepsze?

Gość tak szukała roboty
wezcie zamknijcie głupie mordy co niektóre osoby, jak ma babka szukac pracy z 4 małych dzieci do cholery? Bardzo dobrze ze sie szanuje i nie pozwoliła sobie żeby mąż ją zdradzał! Różnie w zyciu bywa, i co za to ze chciala miec rodzine dostała po doopie i musi sie prosic a takie mlode szmaty co zycia nie znają twardo się wypowiadają... :o

"Bardzo dobrze ze sie szanuje i nie pozwoliła sobie żeby mąż ją zdradzał" Pewnie. Extra zrobiła. Niestety jak się ma już taką sytuacje tzn 4 dzieci i zero pieniędzy to trzeba się poświęcić. Coś za coś. Albo szacunek i ideały albo pieniądze i życie.

No prosze jaki ty masz monopol na udane życie. Moze dla każdego czlowieka napiszesz co wedlug ciebie powien poświecic a co moze mieć :P Chyba jakaś niespelniona jesteś bo jakbyś byla spelniona to być nikomu kilku szmatek nie żalowala szczegolnie, ze podkreślam nie ty je dajesz :P

Rosalinda, proponuje zakonczyc dyskusje z ludzmi, ktore cale zycia ciagna z MOPS-u albo innych zasilkow, zyja z alimentow od 3 roznych tatusiow..i nie pojma za chiny, o czym piszemy:O

Niczego innego się nie spodziewalam jak tego ze żyje z mopsu i mam dzieci z 3 tatusiów :D Szczytowy argument A moze mam na swoje utrzymanie i mam dziecko z jednym facetem, a po prostu nie uwazam zebym miala upoważnienie zeby pisac innym jak mają żyć? Wzielaś to pod uwagę? :P

Tia.. szkoda pisania :) Siedzą przed kompem, zamiast wyłudzać wzięły by się za robotę, ale po co ? Ja już zauważyłam, że zarobić to nie potrafią (chociaż przez net też można) ale jak starać się o podwyższenie alimentów, jak zgnębić pracodawcę itp to świetnie wiedzą :)

Gość ksantula
kobiety nie plujcie jadem na siebie.kazda z nas jest inna, jedna biedniejsza inna leży na kasie.ja sama nie jestem w dobrej sytuacji i net mam w domu bo kiedys bylo lepiej a teraz umowa jest i trzeba placic więc nie krytykujcie kogos ze ma komputer itp bo moze i Wam kiedys sie sytuacja zmieni. nie warto krytykowac innych, bo są biedniejsi, mają 4 dzieci a nie np.1

Autorko brawo dla Ciebie :)

Gość ksantula
która mamazdeyduje sie na 100% prosze dac znac

Gość mama4dzieci
dokładnie, nam też kiedyś było dobrze bo mąż dobrze zarabiał a konkubent też nieźle

Gość mama4dzieci
tego powyzej nie pisałam to podszyw ech ludzie potrafią byc bezczelni;/ ja spadam musze obiad gotowac pa

Gość mama4dzieci
To podszyw. Ja już dawno temu ugotowałam obiad. Nie pozwoliłabym, żeby dzieci siedziały głodne do 14. Dbam o nie jak mogę i nie rozumiem dlaczego ludzie tak mi dokuczają. Bo chciałam kilka ubranek ? Co jest w tym złego ? Przecież nie kradnę, nie wyłudzam. Ktoś sam się zaoferował a jak chciałam przyjąć

Gość Maryjetta.
Ale te baby zawistne. Pewnie nie wiedza co to jesc sucha kromke chleba na dzien i jak sciska zoladek kiedy inni jedza. Jako dzieci dostawaly cieply obiadek pod nos,wakacje,praca po znajomosci,pomoc rodziny itp. Teraz czuja sie lepsze,ze niby wygraly zycie i nie zrozumia nigdy tych biednych. No bo jak to mozna pracy nie miec itd? Ty sie kur... ROSALINDO ciesz ze sie nie urodzilas w ubogiej rodzinie glupia dzido!! Daj spokoj tej matce 4 dzieci bo sa naprawde gorsze matki,ktore wola sie nachlac i nie myslec ze dziecko potrzebuje jesc. Kolo mnie mieszka menelka. 1 dziecko zmarlo (nachlany tatusiek zasnal na lozku i przygniotl dziecko),2 kolejne dzieci jej odebrali. Ostatnio urodzila 4 dziecko ktore lezy ciezko pobite przez konkubenta. Na takich ludziach sie wyzywaj a nie bezradnej samotnej matce ktora chcialaby dobrze dla swoich dzieci ale nikt jej reki nie poda. Rosalinda zalatw jej prace i opieke nad dziecmi w czasie pracy jak jestes taka madra! A jakby nie przyjela twojej pomocy to wtedy mozesz sie sapac!

"Jako dzieci dostawaly cieply obiadek pod nos,wakacje,praca po znajomosci,pomoc rodziny" nie no....KOBIETO!! jesli ktos sam przezył biede,upokorzenie z tym zwiazane to chyba najwazniejsza sprawa w zyciu dla takie osoby powinno byc,to zeby swoich dzieci nie skazac na taki sam los!!!! Nie mam pracy po znajomosci, skonczylam zajebiscie trudne studia, nie licze na pomoc rodziny bo mieszkam 300 km od niej-nikt mi niczego nie podtykał pod nos!!! Tez chciałabym miec 4 dzieci, ale mnie po prostu na to nie stac!!!! A jak mnie nie stac to nie rozmnazam sie bezmyslnie jak krolik tylko planuje rozsadnie przyszlosc!!!! A od tepych dzid wyzywaj swoja matke,a nie kogos kto sobie radzi i w glowie mu sie nie miesci taka patologiczna sytuacja zeby skomlec o ubrania dla dziecka!! Bez odbioru!

Gość wycyckany
dlaczego nie chcesz się rozmnażać jak królica ? będzie więcej rąk do roboty :)

Gość kiciorek-ek
SweetRose- I co Ci z tych studiów jak stara, zgorzkniała z Ciebie kobieta? Nie rozumiem, temat Ciebie nie dotyczy a wchodzisz i sączysz...Brzydzę się takimi ludźmi! I zwróć uwagę, że nikt tutaj nie "skomle" o ubranka- autorka sama zaproponowała, że odda więc uspokój się. I druga- Rosalinda- równie zgorzknaiał, stara mentalnie kobieta... Laski, weźcie się uspokójcie, bo żal Was czytać. Przestańcie obrażać ludzi, bo świadczy to tylko o tym, co same sobą prezentujecie.

kiciorek, idz sie wymadrzac na topikach o soli w zupie-w tym chyba jestes najlepsza z tego co pamietam:O to nie jest skomlenie???...ja,ja bylam pierwsza, pani da,mi!cytuje autorke- "ja również napisałam @ do Pani odrazu jak wżuciła temat byłabym zainteresowana każdą rzeczą obojetnie jaką "