Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka mała

kolczyki

Polecane posty

Gość kruszynka mała

drogie mamy dziewczynek, moja córka ma 21miesiecy tydzień temu przebiłam jej uszy, teraz kusze kupić jej kolczyki, czy mogą być jakieś wkręty złote próby 333???proszę doradźcie mi

Gość po te4rmnine powinno
kolejna, a potem jak zerwie jej ktos uszko to placz, dzieci pociagna, albo o kocyk zahaczy.......

Gość kruszynka mała
właśnie nie, nie ciagnie wie że ma kolczyki, ja tu nie pytam czy przebijać tylko jakie kolczyki,

Gość kruszynka mała
podnosze, doradzi ktoś

Ja mysle ze tam gdzie przebijasz powinnas dostac specjalne "zdrowe" kolczyki. U mnie w miescie jak przebijaja daja Ci takie lecznicze na poczatek, aby uszko sie ladnie zagoilo. Mozna wybrac rozne wzoru i kolory. Takie niech nosi z miesiac, dwa. Pozniej mozesz juz zmienic na jakie chcesz, zlote, srebrne. Obserwuj tylko czy nie ma uczulenia, nie swedzi, uszka nie robia sie czerwone, palace. Pozdrawiam.

Gość kruszynka mała
ona ma właśnie takie o jakich piszesz, tylko ta pani która przebijała to powiedziała ze te kolczyki ma nosić 2tygodnie i później założyć swoje, i chciałam kupić złote próba 585 jest dosć droga i dlatego pytam czy może być próba 333

Gość kałamarnica82
a czemu nie może? Pewnie że może.

Jasne ze moze, kup co chcesz tylko pierwsza godzinke, dwie po zalozeniu patrz czy uszka nie czerwienieja - nie ma uczulenia. Jak nie, to wszystko ok :)

pamietam jak miałąm przebijane uszy ale nie pamietam po jakim czasie miałam "normalne" kolczyki. Za to w gimnazjum jak poszłam do kosmetyczki żeby trzecią dziurke zrobić to ten kolczyk co był przy przebijaniu jak chciałam za dwa tygodnie wyciągnąć (zdj do paszportu miałam robić i mamie sie uwidziało żebym zdjeła,a wyszło, że nie trzeba było bo byłretusz ;) to poszła mi troche krew,a to pewie dlatego, ze te zapięce hmm było bardzo ciasne i dobrze się ucho nie wygoiło. ja bym ci radziłą żeby pochodziła z miesiąc w tych kolczykach co ma i potem najzwykejsze złote czy srebrne kolczyki kup, owszem ta próba 33 może być ;)

Gość unialeszno22unia
Moja siostrzenica tylko takie ma a uszy przebiła moja siostra jej jak miała 12 msc a teraz ma 23 msc i wszystko jest ok.

Gość kruszynka mała
dziękuję wam, kupie małej jakieś wkręciki maleńkie złote próby 333 a jak piszecie ze dłużej je moze nosić to też tak zrobię, bardzo wam dziękuję 🌻