Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindysmith

smiechu warte ogrodniczki polskie...

Polecane posty

Gość mindysmith

wiecie - gdybym w ogrodnictwie mojego brata w Niemczech byla choc jedna PRAWDZIWA OGRODNICZKA to uwierzcie - juz dawno by sie musial z kimkolwiek liczyc i tyle. A tak? Zadnej nie ma, wszystkie zle stoja i nie po nim. Bo tak zle stoi o calosc ze pojecia nie macie. Teraz juz nie maja szans wiecie bo ma inny rodowod, ale tak go wyciagalam jak tych uczniow w klasie 6 lat temu z polskiego wiecie. Powiedza po co? Zeby go nikt nie zabil i nie zwalil na mnie. Bo tylko tyle umialy. Ale kwiatkami go wykonczyc to zadna. A najbardziej znajomosciami. One sa tak glupie, ze niczego nie umieja - ale noz to zawsze znajda. A jeszcze by sie okazalo, ze by je od razu wyrzucili - po co im w kwiatkach jakies polskie lesbije bnrzydkie, wulgarne, palaczki, OHYDA i tyle. Smierdzace ciulice i tyle. Nigdy nie powiem o zadnej nic dobrego - wulgarnie do nich , z ryjem - sztuczny penis w ryja i cicho. To sa one i koniec. A Araby takie same. Niemcy mnie nie obchodza bo tak sie nie wybieram. Z tego mozna zlewac - NIE TYLKO KASA - nie a co jeszcze? One w ogole nie wiem ... ach szkoda slow. Po podstawowce sa tylko mi powiedza. Widac im powiem choc sa takie wiecie, ze po podstawowce a cos o tych kwiatkach wiedza, a one? Siedza tam , zapierdalaja za 5 euro na godzine 20 godzin na 24 i na mnie. tyle umieja. Na mnie skoczyc z nozem. A juz byl noz na wlasciciela - teraz na mnie? One siedziec powinny - tam sie idzie jak do Hanibala Lectera - po pysku, z kijem, walic to po lbach do krwi - tyle mnie obchodza. Psychologiem mialam byc. Straznikiem wieziennym i koniec. To nie jest miejsce do uskuteczniania psychologii. To w szkole - tam sie stosuje przemoc fizyczna i koniec. Nagroda i kara - to jest poziom mordercy. W pracy fizycznej psychologia? Bije sie w pracy fizycznej i tak sie egzekwuje rozum. Psychologia to dla ucznia w szkole i tyle. Dla pracownika fizycznego nie - jeszcze podejrzanego i tyle :(

Gość mindysmith
Wiecie - ja zaczelam robic doktorat bo nie wyszlam za maz. JEDYNY POWOD. Ale nie tylko. Nie mialam pracy zgodnej z kwalifikacjami. To wszystko. Ja nie mam nic wspolnego NA ZAWSZE z jakas chuja w ryju warta uczenia czerwona. Kupka kasy i jedno zlodziejstwo. Nic mnie z nimi nie laczy. Magistra mi Pan Bog uznal - oni mnie obchodza tyle co chuj w dupie i niech mnie skreslaja bo w ogole bym tam na studia nie poszla gdybym miala normalnych rodzicow albo wiedziala co stary w pracy wyprawia. przynajmniej tyle i 10 lat mnie w Polsce nie ma. Koniec. A za maz tez moglam wyjsc tylko zle zrobilam ze na Polske postawilam - bo ojciec czlowieka zabil. Nie wiem czemu mi sie tak pokrecilo. Dopoki trzymalam sie matki to bylam porzachodnia czy wschodnia ale z rozumem, odkad ONA mi kazala ojca sluchac to oglupialam do cna i dzis jestem wschodnia i juz mi dobrze, teraz sobie bez tego zera poradze. Do Polski nie wroce jak chcialam - nigdy z tym nic wspolnego nie bede miala. To kraj warty nasrania tu na srodku drogi. Moze przez to zle sie zachowywalam na zachodzie bo szanowalam Polske. A za co? No ale zle bym wam zyczyla jak teraz i co? Po prostu nikt mi nie wytlumaczyl stalego adresu, ja tego nie rozumialam. Nikogo nie zabilam. wczesniej stalej pracy. Ja dla siebie mam prace do dzis w pierwszej szkole - wale sie z nimi do dzis. Ja nie poszlam ze szkoly sama - uczen sie powiesil , nie wiedzialam , zwalili na mnie bo tak napisal i poszlam. Koniec. Znaczy godziny sie skonczyly i poszlam ale czemu? Bo zebym nie mowila ze przez proces teraz bedzie - wszystko przez proces, przez dwa procesy - doktoratu nie mam, pieniedzy, pracuy, za maz nie wyszlam, dzieci - wszystko przez proces. Koniec. I zlodziejstwo i zle zyczenia. Ale teraz juz Polsce tak zle zycze ze pojecia nie macie - jak starszemu bratu. Oby was szlag trafil jutro doslownie. Tak wam zle zycze wy zera i koniec. I moge tak i juz :(

Gość nooo takie naciągane
jak ty to robisz? jestem pełna podziwu. nie umiałabym w życiu czegoś takiego wysmarować.

Gość mindysmith
Nienawidze Polski i Polakow - mam was wszystkich w dupie. Nie dosc ze sobie i WAM uratowalam prace w holandii to jeszze na mnie - o to sie jeszcze zobaczy kto ma racje. To sie jeszcze zobaczy wy gowna w dupie i tyle :( Ale takie jest zycie ze mordercy gora no ale ja nikogo nie zabilam. I CO WAM CHUJE ZNOWU CHODZI? Wsadzcie se do dupy facetowi, a do ryja ksiedzu. Tacy jestescie. Lesba moze stac o ksiedza, a ja nie moge normalnie do kosciola w niedziele isc przez polskich pedalow. Niech sie kutasy ujawnia. W pracy sie dowiem. W pracy? STALEJ w HOLANDII. W firmie. Gowna z dupy moje warte wiecej niz pedaly w SNO i tyle mnie obchodzi wiecie. Bo bedzie ze pedaly. A matkobojcy? Kto wie... choc noze sie ich nie trzymaja a na biuro jeden noz i po nich, ale coz... takie biuro. A czemu? BNo kazdy liczy, ze laski dadza cipe i tyle. Albo przynajmniej dupe zeby nie byli Polaki gorsi od Holendrow. I taki poziom jest w Holandii, ale ja mam to szanowac. Juz nie :(

Gość hopsia sia
pozdro owieczko 🌼

Gość aąbcćdeęfghijk
achhh to ta chora :( co jaks czas pisze takie brednie- nikt jej nie rozumie :( podobno ma schizofrenie :( pewnie lekow nie wziela znow.

Gość mindysmith
To chyba wiecie musialoby byc tak, ze najpierw bylo biuro i mieli byc kierowcy i rozwozic cos do magazynow, ale...gdzie? W Anglii. Czy miala praca na magazynie byc. Nie wiem. Chyba jest 1 na razie i wyjazd. Czemu? Bo kierowcy w Holandii sie dowiem. Pasowaloby mi w Anglii i HOLENDERSCY kierowcy rozwożacy z holenderskich statkow do angielskich magazynow towar, ale czemu biuro w holandii sie dowiem. Nad morzem to moze byc i tu. I wiecie jak sie nazywa miejscowosc. Bo daleko od morza. WODA - WODNIAKI jakby. Moze chodzilo o statki rzeczne i takie rzeczy. I skonczylo sie na 1 magazynie(???) i wyjazd, a nie tak na pewno mialo byc. Wyszko co wyszlo i tyle - moje zdanie bo nie mial kto w tej Anglii jezdzic. Tu byla Anglia, a w ogrodnictwie Holandia, ale wszystko pomieszali zebym JA wyszla na dekla bo co za Anglia w tym ogrodnictwie - ta baba jest CIULNIETA. No oby cale to biuro i wszystkich tam szlag trafil. Spraw to Boze - tak sie modle i koniec. Ten wlasciciel to i tak tylko kabza , na pewno nic nie wyszlo i tak co mialo i TERAZ w Anglii moze miec biuro bo ma samolot. Co on mial plywac do tej Anglii? Ale to tranbsport, a mazgazyn sie dowiem? Ogrywac ich chcial jakos? Kit wie. Angliki i Holendry - Polaki i Niemcy.

Gość mindysmith
Ja NIGDY nie napisalam ze w ogrodnictwie jest HOLANDIA. Nigdy. I wiecie teraz mnie beda pomawiac ze nie szukam stalej pracy bo nie chce wrocic do ogrodnictwa. Bo nikogo nie zabilam i nie wroce tam nigdy. Ogodnictwo jest dobre do ogrywania zbrodni. Stary mojej matki tez byl ogrodnikiem i tyle z tego. Ale tam zaliczylam sobie ogrodnictwo i koniec. Jak namordowaly ludzi to niech tam siedza. Namordowali tez - rodzicow, wszystkich pozabijali i tyle. Nigdy tam nie wroce bo mnie wyrzucilo ZERO KOMPLETNE i tyle. Niech se jedzie ten Haki fdo Anglii jutro - na miejscu mojego brata bym mu sama walizki pomogla do SAMOLOTU zaniesc i tyle mnie obchodzi. I koniec. A co z nich za kierowcy ze USA nie maja to pojecia nie mam. Ale Anglie maja wszyscy - z kwiatkow. Bo angielskie. I przez to ZNOWU wylecialam ze nie szanuje kwiatkow bo nie chce wrocic do ogrodnictwa, a papryk tez bo licze folie sobie wyobrazcie. A ze mam staly adres w koncu to moze ktos zauwazyl? Nikt pewnie. Jak sie mie trzyma staly adres w Polsce - jak beton!!! To nikt nic nie powie - tylko papryki nie szanuje bo co - jaki dowod. Bo sie na nocki nie chce wrocic. No wiecie co - swiry :((( A papryka jest zielona, zolta , czerwona i kazdy mi powie - przyjechala SWIATLA odzyskac bo jestem kierowca bez swiatel. DLA POLAKOW ale co tam pracuja. Bo mi ZAMAZALI SWIATLA. A oni maja swiatla? Ja im je zamazuje wlasnie. Wiecie czym? WLASNYMI SZCZOCHAMI i GOWNAMI. I nie maja swiatel, zeby nie bylo ze w UKD faceci sie poprawili. Nie - sa jeszcze gorsi. A lesbom tez zeby im zal nie bylo Niemca samotnego. LWA - mi powiedza. Bo on jest lew. A ja slon i po lwie i tyle :(

Gość mindysmith
ze w ogrodnictwie jest Anglia. I wiecie co robie - pierdze tym Polakom w UKD w oczy. PIERDNIECIE w oczy - wiecie co to jest? Najgorsze co moze byc i tyle :( Kierowcy holenderscy to sa. Jak se zapala wiecie :(

Gość mindysmith
wiecie -ja juz tylko ta folia bo przeciez te papryki - kto to szanuje? Skad one byly - ani slowa. Pewnie z USA i tyle z calosci. :(

Gość mindysmith
Wiecie - nikt nic nie mowil skad sa papryki i chyba z NIemiec i bylo - tak szanuja te papryke jak mnie. Ale ja nie jestem Niemka. Ja przez matke nie mam paszportu brytyjskiego. Ja jestem Angielka i koniec. Czy tego nie widac? To bym miala blond wlosy czy cos tam. I tyle. I tylko tyle wiecie. Zeby jeszcze mieli rodowody. No wlasnie temu nie maja i moga juz sie pakowac jak ja. Kto to widzial tak sie zachowywac, Arab policzy straty, opowie o maszynie i wszyscy wyleca. Tyle to warte. Tyle warci Polacy w papryce. jednak niemiecka papryke trzeba szanowac. Oni chyba po Niemczech chcieli jexdzic wiecie. Ale co chcieli rozwodzic? Papryke? Nie pasowalo. I chyba temu tam sa wiecie. Ja tylko po kase, ale kto mi to udowodni. Powiedza. Stala o prace stala ale obiadu nie kupila i wyrzut. Tacy sa Polacy, ale zeby ktos jadl. I racje przyznaja Polakom ale szybcy troche sa. Bo ktos mial sie zapytac czy mi nie pozyczyc na obiad bo ja jestem taka ich zdaniem ze sie ZAPOZYCZE na obiad no ale mnie wyrzucili za ten obiad i nic nie mieli do gadania. I to tylko rela tam jest, nie? A ja tyle mysli w glowie a ci tylko rela i auto... niezli. :(

Gość mindysmith
Wiecie jak zaklad wam nie zaplaci to to jest COS NAJGoRSZEGO NA SWIECIE, a nie ze oni sobie mysleli nie placa to pojda wyzej. To jest COS STRASZNEGO na zachodzie, zeby nie placili. To nic wyzej juz nie pojdziesz, nigdzie. I tyle. ja mam kontrowersyjna sytuacje. Wy tego nie rozumiecie wszystkiego. Oj oni jeszcze za mnie tam dostana po dupach, zobaczycie. Jeszcze beda plakac jak ja w ogrodnictwie jak sie musialam spakowac przez OJCOBOJCE i przez niego nie ma obiadu. Nie pasuje obiad przez niego. i jak dla mnie Arabowie tam niech JEGO zabija bo powiedza ze przeze mnie nie ma obiadu - nie przez niego bo ojca zabil i zezarl. Nie mam dowodow, ale by obiad byl albo o grob by stal. Wiecie kto nie stoi o groby? KANIBAL. Bo zezarl. I to jest prawda bo tak i juz :(

Gość mindysmith
Wiecie - kanibal - dowod - grob sie go nie trzyma i tyle. I koniec. ktos kto zabil i zezarl to sie go groby nie trzymaja i koniec. I ja stoje o groby i stalam juz w Holandii, a przyjechalam do domu i zaraz co mi sie rzucilo w oczy to tak zdjecia grobow ze pojecia nie macie. Normalnie jakbym w oczach groby miala. Bo kanibalka ze mna byla i tyle. Tak to jest w zyciu. A jak na dole nie placa to wlasciciel nie moze isc wyzej. No to mu nie zalezy bo by sie wnerwil - nie zalezy mu na biznesach wiecie ten wlasciciel jak nie wraca bo co zrobi jak nie placa a on uwaza, ze placi. Nic mu nie wyjdzie i tyle. Bo gdzie on zaszedl a reszta? A podobno start ten sam. No wiecie... to jest samo zycie. Ale powinien wrocic i wtedy pojdzie wyzej a tak? Widocznie mu nie zalezy jak nie wraca i tyle :(

Gość mindysmith
dlatego nalezy kanibala ograc bo tak czlowieka NIE POCHOWAJA. i to ksieza wiedza. Kto stoi o kanibala ten nie ma prawa do pochowku i tyle. Dlatego nie stoi sie o kanibala bo czasem grob to wszystko co czlowieka moze uratowac przed potepieniem wiecznym. GROB. A geje? Czy geje maja prawo do pochowku? Jak uwazacie? Czy geja trzyma sie grob? A lesby? To musze zbadac, ale bede sie modlic zeby nie. Gej i lesba w stalej pracy fizycznej zeby grob mieli a np. moja kolezanka nie. Taka jedna. Oni sa jak kanibale w pracy fizycznej - nie maja prawa do grobu. Do obiadu ale do grobu nie. :(

Gość matko siwienta
O, powróciła chyba ta schizofreniczka od alicji bachledy curuś :D ggggggggg

Gość mindysmith
wiecie ten moj domek - jak oni moga miec stala prace fizyczna zaliczona bez stalego adresu w polsce? Nie moga. No to obywatelstwo holenderskie i gra. Tyle. Ciekawe jak? Maja rok czasu bo po nich. Bog im to zaliczy ale z papierkiem. A mogli sobie odebrac rodowod i zyc. Ale coz? Bo z rodowodem zaliczone jest wszystko, a tak to papier. I tu moje hahaha i tyle :( Ale co sie nacierpialam to moje :(

Gość mindysmith
jedyna papryka , ktora istnieje to NIEMIECKA. Zapamietajcie sobie. i teraz wystarczyloby zebym poczytala o papryce i moga jezdzic w Niemczech bo dobrze mysleli, ale nie. Znaczy ja sobie pozytam. Ale za taka prace a nie inna nie beda mieli ode mnie Niemiec za zle traktowanie mnie i przesladowanie. Za zrzucanie na palce papryk i tak dalej... :( I wszyscy na mnie, ze stoje o facetow a bez sensu. Nie - tam sie nie oplacalo stac o facetow bo placono babkom bo tam powinny byc babki, a skrzynki - stali powiedza na pewno. Tak mialo byc i tyle. Rekawiczki byly przeze mnie sie dowiem - szkoda zachodu. Bo nie chcieli patrzec na moje krotkie paznokcie. I tak mi zrzucali na rece papryki - o co im chodzi? I tyle :(

Gość mindysmith
Bo wszyscy na mnie, ze firma kierowcow to faceci TO MIELI JEZDZIC!!! Skrzynki by babka tez wrzucila - rano z palet sie zdejmowalo i wszystko szlo i tyle. Czemu tasma tak predko? Bo stali na pewno towar towar z magazynu powinni wozic i tyle. Przez to tasma tak szybko? Tasma powiem - to najwyzej - wiecej/mniej pracy i koniec, a nie tasme tak puscic. Bez sesnu wszystko i tyle. Araba sluchac po ogrodnictwie - hanba i tyle. Tak jak wyleciec od Araba PO STUDIACH!!! I tyle. Na tasmie ich nie trzeba ale w ogrodnictwie mogly byc. teraz mam zmieniony zawod i calosc bez znaczenia, ale plakalam cala droge do domu w lutym W POPIELEC. Ciekawe co wymysla te dekle teraz? Co to za swieto idzie kiedy mnie znowu wywla? Wniebowziecie zostaje 15 sierpnia. Moze to im cos pomoze? Kto wie :( Najpierw Popielec , teraz Boze Cialo, a dalej Wniebowziecie im zostaje bo co? Wielkanoc?

Gość mindysmith
Na szczescie nienawidze polskich facetow i ...nie po mnie. A gdybym sie nimi przejmowala? Wypalam oczy rodzenstwu z pierwszej firmy bo mieli o mnie dalej stac. Tak sie nie robi, ze sie bierze prace od kogos i nic dalej. To mieli nie brac i klopotow by nie bylo. A to wiedziala zapierdziala w ryja iwonka i po mnie. Dzieci musialam wziac jej siostry ZARRZNIETEJ ZYWCEM zeby przezyc. Bo czemu nikomu pomoc nie chce. Bo mordercom sie nie pomaga. Oni chyba rodzicow zarzneli i po mnie. Tak mysle. Zalatwia sie prace komus kogo sie umie ograc - ja ich nie ogralam i po mnie. Dwa noze pasuja - morderom prace zalatwilam - ja bylam chora umyslowo :( Zamiast na laske to ja jej pomoglam przez to tak brata musialam ratowac. Mi walilo na leb. Codziennie do kosciola za to co zrobilam. Oby mi Bog wybaczyl. Zamiast patrzec siebie wsrod dekli to ja zalatwilam prace MORALNYM MORDERCOM!!! Bo tak pasowalo. Bo czemu podatku nie mam, niczego. Bo mordercom pomoglam. I to dwojce :( Cos strasznego :((( Jestem zalamana soba. Zaczynam znowu lazic do kosciola bo to nie ma sensu. Bez grosza , wszyscy mnie w dupie mnie maja - ciekawe czemu? NIENAWIDZE POLSKI I KONIEC :(

Gość mindysmith
Wygladali wiecie jak rodzenstwo i tak o nich stalam. A to byli mordercy - teraz to rozumiem. Tak to jest widzicie. Jak tam bylo strasznie? Zeby mi nikt niczego nie zawiscil. To byl HORROR te nocki. Jedynie, ze horror tam nie lecial. I jeszcze stalam o mordercow. Pare. Dlatego pare mialam teraz w pokoju. Bo lubie. A lesby ze nie byly bo by spaly ze soba i mi wszystko ogrywali. Niekoniecznie - lesby se cipy liza - nie musza spac ze soba. Nienawidze lesb, ogrodnictwa, nocek, ksiazek niemieckich, wszystkiego. A wiecie czym przegralam w ogrodnictwie? DLUGIE PAZNOKCIE TM TRZEBA MIEC by drapac. Bo mialam rekawiczki - nikt nie mial tylko ja bo zabilam. Nie - wszyscy mieli - tylko ja mialam biale a reszta CZERWONE jak papryka w SNO i tyle :( A najbardziej Zaklina byla cala czerwona i miala czarne, rozkudlane wlosy i nochal wystajacy i spiki z niego lecialy - taka jest Zaklina. Ciekawe jaka jest jak sie lesbi wiecie :( pewnie wrzeszczy - och, och moja cipeczka wylizywana jest wlasnie - och och... tak sobie wrzeszczy wlasnie :(

Gość 23123123213
a gdzie się podział Pasterz Owiec? :p

Gość mindysmith
wiecie co to jest Zaklina - francuzka bez USA. tyle jest warta - sami sobie powiedzcie co. ona nawet nie powinna MYSLEC o Anglii. A angielko Francuzka to jest, a co dopiero tam mieszkac i dziecko wychowywac. Zaraz by ja wyrzucili do Afryki. Corka araba jakiegos pewnie i tyle. Jezyk jej sie tak trzyma i ksiadz - nic tylko meczet bym jej postawila do wylizywania jej cipki a dupki? Moze dupe jej ktos chce wylizac? Haki jej wyulize dupe a cipe Taip tam. a Agnieszka jej wylize cycki Smieszka - zeby... ograc Magde. Zeby ograc cycki Magdy bo moze byc, ale tylko jak ma lepsze cycki niz Magda z Wielowsi. Bo cala kafe zazdrosci widokow bo nie maja zdjecia cyckow Magdy matki 3 dzieci - na kafe. No fakt jest czego Magdzie zazdrosci. Szerokiej DUPY i tyle. Dupy bo drogi... do nikad :(

Gość mindysmith
Pierdze i m w oczy i ide - tyle sa warte , ale wiecie... wszystko ogrywac. Jak im ograc szklarnie. STODOLA - bo wiecie - bylebym sie nie domyslila ze nie moga chodzic do szklarni i tyle. Bo po nich. No i szklarnie tak stawialy. Bo skad wiem ze lesby - bo nie chodzily do szklarni.

Gość mindysmith
Wiecie - te Araby to tylko kasa byla. I tylko mi mieli placic i tak mi swinia. W oczy im dezodorantem i wypalam. Zwlaszcza ojcobojcy i wiecie kanibalowi. Juz ma oczy wypalone , reszta tez, szklarnie to stodola - niech to wszystko sie hajcuje rowno i tyle. Nikt mnie tak nawet w Polsce nie sponiewieral jak na zachodzie. Ale wyjade, zapomne. I tyle :( Mieli mi odradzic to ogrodnictwo. Co one bredzily o tych szklarniach? Po prostu byly lesbami i nie mogly niczego sadzic a Magda tez. I OBY NIC NIE UROSLO IM I KONIEC. Zadnej. A Polki tez oczy wypalone i koniec. I PIZDY bo tak pasuje bo nie chca dac dupy Arabom i by o nie stali DUPY nie pizdy - a tak maja je gdzies, tylko auta i to powiedzieli na pewno sasiadom i po nich. A jak nie to sa naiwni i tyle bo to widac. A wiecie - Niemcy co to za jedni, zaden stalego adresu u siebie. hohoho - Zaklina - wszyscy na to. Staly adres, USA i moze byc. Hahaha - juz to widze. I ona powinna miec rodowod. Nie ma. Ona nie ma zaliczonej stalej pracy - paszport za kase i tyle. takie cos gdyby miala paszport francuski albo brytyjski, ale ma nasrane i ma niemiecki. A poza tym co ona zrobila - zabila goscia zeby dzieci nie miec. I tyle. Ona mnie wylacznie kasa ograla - nie ma powrotu i koniec. przez posterunek policji jest powrot i wiezienie dla mordercow i koniec. Staly adres u siebie i USA -bo ja na wakacjach bylam bo zdjecia sie robi na wakacjach. Niekoniecznie. Zdjecia sie robi jako DOKUMENT. Ja robie dokumenty i tyle. I zaden Arab mi nie podskoczy. Zdjecie jest to DOKUMENT i niech te Araby i ta SZKARADNA Zaklina - cala w gownach i moczu dla mnie z wypalonymi oczami odejda ode mnie i tyle mnie to wszystko obchodzi. TAM nie ma mebli nawet zeby usiasc na krzesle, na przerwie - NICZEGO!!!! One sa POJEBANE W LEB tam wszystkie - one chyba zywia sie jedynie sluzem z cipy. Nigdyu wiecej nie chce slyszec o tych gownach - i koniec. Wole o gownmach posluchac niz o nich. I o szczochach. :( O wszystkim mysle - o wszystkim. O kwiatkach tez bo pracy tam stalej nie mam i koniec :(

Gość mindysmith
Jedyna ich racja tam wiecie to to ze sa tam godziny i ogrywaja morderstwa - aborcja to tez morderstwo. One sobie mnie splawily ta szklarnia, a ja sobie myslalam w sumie - jakies taki platy szklane czy cos mogloby byc. Bo nie rozumialam, ze szklarnie tak ogrywaja. Niech je wyrzuci, niech na bruyku skoncza, niech skoncza W SZAMBIE I W SMIECIACH!!!! tak im zycze za moja krzywde Agnieszce smieszce tez - babom z Wroclawia - wszystkim ktorzy mi tak zyczyli. WSZYSTKIM uczelni tez - wszystkim. Nienawidze was - obyscie wszyscy skonczyli jednym POZAREM. Glupia cipa to jest Polska nigdy zdania nie zmienie. Polska to CIPA I CHUJ. Nic wiecej i sie ode mnie odwalcie. Tylko jak ktos ma rodowod to jest tu cos wart, reszta nic i tyle.

Gość mindysmith
Bo weicie teraz by chcialy wiedziec TAKIE SZMATY I GOWNA Z DUPY UMYTE o co ja stoje. O ORGIE. I tyle. O ROGIE ANALNO _ORALNA. Tak stoje w zyciu. Bo tak sie domysla o co stoi moj brat i po nim. I tak sie nie domysla po sa POJEBANE UMYSLOWO ale cos takiego... :( pewnie kara boska za starego matki i ze sie nie interesowala co on w pracy wyprawial :( Tylko tak moge zrozumiec to wszystko i TAKIEGO brata :( Normalnie bym go wysmiala i to tak, ze zeby mi wypadly. A on by nawet nie wiedzial o co chodzi. Bo kosciol powie, ze on jest inteligentny. No jak chuj w dupie im powiem i niech se go juz zezra - teraz moze byc bo widza czyj, a wczesniej nie. A on zas honor i ich nie chce i co dalej? Impas. Ja go mam w dupie osobiscie. Taka kanalia :( Ale niech se go zezra. I powiem wam tak - OBYM NIE SKONCZYLA W OGRODNICTWIE - po takiej uczelni... moj Boze -0 nic tylko samobojstwo bym musiala poplenic i tyle :( Naprawde - tak obecnie mnie rosliny obchodza po lesbnach, kanibalach, mordercach seryjnych. Naprawde :(

Gość mindysmith
Bo weicie wszyscy chcieli wiedziec co on robil ze baba poszla. ten moj brat. WSADZAL JEJ DO RYJA. I zeby nie zalowal - Kazdej nastepnej to samo i do dupy i wtedy sie do niego przyznam, a tak to nie i koniec. Takie zycie :( Bo mi nie chcial. A powinien chciec bo taki jest zboczony i tyle. To zle - powinien chciec mi wsadzic do ryja i dlatego poszlam. Czemu sie zapyta? Zeby corka ryski miala prace a ja zebym wyleciala. Przez grupe. I tyle.

Gość mindysmith
A ten mlodszy jest taki sam - juz w podstawowce wsadzal do ryja. I tyle. A dalej mial nagrode za to co robil bo przeciez klasa lesb i zostaly mu dziwki i tyle. No co tu robic? Zostaje mu to wszystko ograc wsadem do tylka a czyjego? Zostaje mu dupa ksiedza najlepiej, a jeszcze lepiej papieza. Niech jedzie do rzymu i wsadzi papiezowi to se wszystko ogra bo on by chcial wsyzstko ograc ale jak? Zostaje mu wsad do dupy bo znowu by musial ze zlosci do ryja wsadzac i tyle. I taki jest zachod, ale kazdy mysli wylacznie o swojej pracy. Jeszcze mu duzo innych rzeczy zostaje,ale on to tylko wsadza i wsadza. Stad ma to ogrodnictwo - bo jak nie ogrodniczka to mnie znac nie chce. Bo mam WSADZAC do ziemi wiecie. I tez mnie tak ogrywaly w tym ogrodnictwie - wsadzalam ja z ta Magda, ale ja nie mam co. A ona? Jest chyba objnakiem i tyle. A zreszta... kiedy to bylo :(