Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindysmith

smiechu warte ogrodniczki polskie...

Polecane posty

Gość zryty beret i tyle...
ja mysle ze ona na czyms jedzie, - niech zgadne - amfetamina? bralas cos mindysmith :) przyznaj sie

Gość mindysmith
Takie jest zycie a reszta to PIERDOLY. Ide myc gary. na razie... :(

Gość zryty beret i tyle...
pa mindy, tylko nie bierz juz nic ok?

Gość mindysmith
Jak mnie jest zal tego ogrodnictwa to wy pojecie nie macie, ale szanse na prace tam mialabym gdybym od razu wiedziala to co wiedzialam po 1 dniu. 1 dzien i nie po mnie tam bo bym nie musiala stac o grupe. I wiecie ta historia jest taka , ze mi sie wszystko pomieszalo w zyciu i mialam nie siostre ogrywac tylko stac o MATKE od razu i nie po mnie w Holandie, a ja sie poplatalam , stalam o siostre i zjazd a teraz jeszcze OCZY MAM WYZEJ ze patrzylam bezmyslnie na cycki Magdy z ogrodnictwa. Nie rozumialam czemu ona sie tak rozbiera - pewnie lesba myslalam i tyle. W sumie mogla cala sie rozebrac - czemu tylko gore, nie? A nie dol albo na odwrot? Same lesby myslalam sobie i czy miesiac dam rade i tyle. Do konca umowy , do Wielkanocy... takie cos. Na szczescie dla takich szmat jest pieklo i tyle. Bo niby dla kogo, nie? :(

Gość mindysmith
Najgorszy pech wiecie jest taki, ze musze stac o tego brata, a nie chce. Bo jestem zle wychowana i musze o niego stac. Nieraz jeszcze bede plakac przez niego, ale takie zycie. Bo go przeze mnie zabija jak nie bede o niego stac. No to stoje o niego choc w dupie go mam i taka prawda. Jak on mnie. No ale takie zycie i tyle. Moze mu mieli powiedziec, ze te kwiatki ma na USA. Ojca ma strasznego i tyle. Nigdy nie wroce tam i koniec. Moze spotkam lepszych ludzi - co jeszcze mozna zrobic oprocz najwyzszego niemieckiego rodowodu. Jeszcze ma rodowod maryjny - powinien sie ozenic i nie umie na pewno. Ale to nie moja sprawa. Kazdy ma swoje zycie, problemy - dla mnie to degenerat niemiecki kolejny i koniec. Ja go mam w dupie a cale kwiatki tez. Choc naprawde nie chcialam taka byc, ale nie oplaca sei czymkolwiek przejmowac - chujem w dupie, zeby mi nikt w kiblu nie wsadzil i tyle :( Nie ze sie boje - rozne rzeczy przezylam, ale jednak gwalt i nieprzyjemne to uczucie. Do widzenia. :(

Gość mindysmith
Wiecie moze te Magde ojciec gwalcil - nie wiadomo co tam sie w domu dzialo. Dalej to samo - takie zycie. Tu ona robi wielka kariere gdzie mieszkam, ja jestem smieciem bo doktoratu nie obronilam. Ja go mam ten doktorat. Ci ludzie sa za glupi do mnie - to nie jest papier tylko 2 profesorow - ja ich mam i tyle. 1 Polak z rodowodem , drugi nie ma rodowodu, ale ma rodzine, jest NORMALNY. Tak mam zaliczony doktorat a nie papierkiem. Jest mi przykro ze Agnieszka Smieszka okazala sie kanalia. Ja tez mi powiedza. Ale ja nie zaczelam tego. I tyle. Po co mi ten dokotrat? Nie wiem. Kiedys sie okaze. Ja jeste z rodziny 3 samobojcow ja mam w dupie i Rosje i Niemcow. Nikt mi nie pomogl i nie pomoze. Moglby jedynie starszy brat gdyby wiedzial, ze matka mi sie powiesila. Tylko on by mi dalej mogl pomoc, ale mnie lesby skreslily, a on stoi w zyciu tak czarno ze nie chce. I nikogo juz nie chce do pomocy. Sama sobie poradze. Moze jeszcze za maz wyjde i dzieci urodze. Byle nie w polsce a w Holandii i Niemczech tez. Reszta malo wazna. Moze jeszcze bede miec normalne zycie? Kto wie? Troche bym chciala... nie wiem co to normalne zycie od 10 lat. taka prawda :( Zegnam :(

Gość mindysmith
Ja chyba wiecie zle zrobilam ze pojechalam do tych pomidorow - nie dac sie siostrze lesbie. Mialam stac o matke, skreslic to ogrodnictwo ale nie umialam. Tak strasznie stoi ten brat. I juz bym kase miala stojac o matke Ale on jest tak obrzydliwy ze ta historia mi te kase zrujnowal. No moze jeszcze inaczej do niej dojde - jak wiem to moja sprawa. I tyle. Ale to moja sprawa, problem, rozwiazanie - caly patent - nikogo nie chce i tyle. Tu gdzie mieszkam jestemm nizameznym SMIECIEM po studiach i koniec. Z nieudanym zyciem seksul;anym bo tu jedna rozpusta jest w tej wsi. jedynie, ze z cycami na wierzchu baby tu nie chodza - nie wiecie jak jest. I tyle. To se idz do miasta mi powiedza. Ja wyjezdzam jak zarobie i tyle. Ciekawe dokad - wszedzie po tobie bo sama. Nie szkodzi - wszedzie mnie uszanuja tylko nie w pOlsce. Z wiary i tyle. Nie wszystko w zyciu sie udaje. Tu gdzie mieszkam sa same scierwa jak dla mnie, ja jestem poczarowana przez to tez byle co sie wydaje. Chyba ktos tu nawet cyrograf podpisal. Takby mi to pasowalo wiecie. I tyle :(

Gość mindysmith
chcialam jeszcze napisac ze to sa PSEUDO -ogrodniczki wszystko i tyle :( To nie sa prawdziwe ogrodniczki i tyle i koniec. A czemu nie powiem nigdy i nie napisze. Bo nie i tyle :( CHCIWE DUPY NA KASE oto co one sa i ZBOCZENICE POLSKIE. I tyle. Nic poza tym. I koniec - to wszystko co o nich mysle. KANALIE :(

Gość mindysmith
Wiecie - ktos mi powie - ty tak stoisz o biura a oni ani butow. I tyle. tez prawda, ale wiecie najbardziej mi przykro , ze ksiazki niemieckie zwalili na mnie w biurze, a wystarczylo powiedziec - 35 , niewydana nie moglaby trzymac tam tych ksiazek? SKORO JE CHCIALY wiecie. Przeciez jak to pasowalo i 4-5 osob do auta, ktore by ich do Polski szukaly i przeciez wszystko gra gdyby cokolwiek bylo normalne. A tu autobus , cokolwiek . No nie wiem - KOSZMAR jak dla mnie. Ciezarowka z Polski by musiala byc i tyle. I taka bym mogla prace miec mi powiedza gdybym sie wydala za tego dziadyge niemieckiego, ale sie nie wydam bo bylby to WSTYD I HANBA - to tak jak wywalenie przez Araba , po moim RZYMSKIM rodowodzie i tyle. Co oni sobie nie mysla tam, ze Rzymianki dadza sobie zrobic kierownice na twarzy czy cos tam? Rzymianki moga wziac zyletke i podciac sobie zyly. Tyle moga zrobic. Przeklinac moga rowno, ale takich rzeczy nie robia i tyle. Rzymianki rodza dzieci i stoja o malzenstwo i rodzine a nie o samochod. I tyle. Takie rzymianki nie sa. Jeszcze zalezy wiecie gdzie te ksiazki mialabym wysylac ale do POLSKI , do bab z Wroclawia bo tak pasuje i najwazniejsze ze ode mie kazdy mialby transport bo od niego nie ma transportu wiecie. A moj rodowod? To z rodowodu wiecie transport mam. Ale to jest na wydanie sie i dzieci. Jak rzymianka moze miec dzieci z ...kierowca. :( Dajcie spokj , ale pomysl. Z byle kim to byle kim - z KIEROWCA. A to byle kto? :(

Gość mindysmith
Moze za badzo jade sobie po tych lesbach, ale sa wstretne. Do dzis na mnie a pol roku. Same nie zapomna skasowac. Och jak ja nie znosze Europy. Pozdrawiam.

Gość mindysmith
Zycze Europie Jak najgorzej . Sa to jedne SZCZOCHY I KAL i tyle mnie to obchodzi. Oby sie to wszystko palilo jak STODOLA ZE SLOMA. Bo to jest stodola ze sloma wiecie. Nawet dziecka jednego tu nie mam, pracy , niczego. Najchetniej jak matka bym sie powiesila, ale to by bylo za proste. Musze byc godna mojej matka. Na szczescie jest Bog i pomaga nam w klopotach. Mozemy zawsze modlic sie do Niego i ...nie po nas. Inaczej od razu po nas. Taki jest diabel i zli ludzie :( Nie moge wrocic do ogrodnictwa bo mam tam ograny rodowod - czy mozna ograc rodowod sie zastanawiaja ludzie? Mozna. Mozna jak najbardziej. Dlatego rodowod to cicho i tyle. Mozna. Trzeba uwazac - nic sie nie mowi o rodowodzie. Na tym polegali faryzeusze i krzyz, ze ogrywali Pana Jezusa i krzyz, a on ogrywal faryzeuszy. Wy tego nie rozumiecie. I on mial racje, oni byli zenada jedna. Bo czemu sie z nimi klocil. Bo mial racje. I tyle. I mozna ograc rodowod i koniec. Oni nawet krzyz ograli, ale do piekla i tyle :(

Gość tu sie k.u.r.w.a.
z niej nikt nie śmieje,ona potrzebuje pomocy i tyle:-( niech ktoś wreszcie kierva się o nią zatroszczy