Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindysmith

smiechu warte ogrodniczki polskie...

Polecane posty

Gość mindysmith
sadzic chyba szlam wiecie bo nie mialam wsadu czy cos tam. Bo gleba sie mnie trzymala. Bo moralna. A ich nie. Bo Araby to pustynia. Jakie szanse na szklarnie bo tylko tak mozna isc do ogrodnictwa bo widza. Zobaczcie jakie to sa szmaty. NA SZCZESCIE im nie dadza wiecie bo za dlugo tam siedza. Bo po co one tam przyjechaly. Zadna w szklarni - przestancie. Tylko lesbia sie i nic nie robia. Ile tam ludzi by chcialo pracowac. I dlatego je tepia, ze nie sa w szklarni, ale nawet jak beda to co to znaczy? I tak nie dostana stalej pracy bo za dlugo tam siedza. A przez nie do brata sie nie moge przyznac bo je OMIJA. Nie moge i tyle. bo mnie nikt normalny w Niemczech widziec nie chce. Zeby sie przez takie gowna siostra do brata nie mogla przyznac. A wczesniej przez mordercow - prace mordercom pomoglam zaltwic - ja chyba oszaleje :( Tyle wam napisze :(

Gość mindysmith
Ja to wszystko przeklelam ze lesby nie moga byc w skzlarni i tyle. Ale Magda widziala 2 lesby ze szly bo to wie od ruski - wiecie to nie jej sprawa. Po co miala cyce na wierzchu i tyle. Jak poniszcza to wszystkich wyrzuci, a ciebie zabije powiedza. Nie zabije. uratowalam mu zycie. Nie ma prawa do zabojstwa - smutna prawda :( Musialby miec prawo. Za co? Za wyrazanie sie wulgarne o nim i o impotencie Haki? Po co mnie wyrzucili - mieli mi dac miesiac popracowac i mam ich gdzies, a tak? Jak ja wygladam. Lesby moga byc, cycki na wierzchu, pety, wszystko - a ja raz pierdnelam na Magde ktora PALILA NA LOZKU!! i to bylo dobre a ja zla. Oby sie wypalily rowno - oby je sasiedzili wypalili do cna a w banku oby je do cna okrali bo wszystkie maja konta w banku w Niemczech i kombinuja wiecie tylko jak mnie wyrzucic tam z banku. to jest jedyny ich problem. Ale ja je zniszcze i koniec. Bo tak i juz :(

Gość mindysmith
One sie wiecie dowiedza co to jest nienawisc Mindy Smith i pieklo oraz potepienie wieczne. ja nie zartuje. beda jadly wegiel i pily swoje wlasne szczochy - takje szatan opeta bo jedynie, ze ksiadz o nie stoi, bo widac, a tak to nikt, jedynie, ze je te Araby woza. tak mysli kazdy nromalny - ja je niszcze jak ruska i ...po nich. Powinny wszystkie powylatywac za byle co i koniec. I dobrze. i to jest sprawiedliwe - jak mogly i koniec. A Magdy na oczy nie chce widziec - chyba, ze moge zrobc zdjecie jej cyckow - dokument.

Gość mindysmith
Bo wiecie teraz byla taka satanistka i zalozyla koszulke - oczy mam wyzej. No ale miala bluzke na sobie i tylko brzuch pokazywala, a Magda cycki. To na pewno o to poszlo bo pasuje mi jak ulal. Ze mialam sie nie patrzec a czy ja jestem facet ze mam patrzec w oczy. A czemu nie na cycki? A facet patrzy w oczy? Na cycki tez. I tyle. I jakbym miala zdjecie to po niej. Bo co ja mialam robic? Miec zdjecie , do kompa i na nia. Do Wielowsi poslac jak matka jest piekna 3 dzieci i tyle. Bo mi to nie przeszkadzalo to niemoralna jestem. Ona - nie ja. I tyle. A wieszala reczniki ze nie lesba. Ktore zdjela. i nie bylo ich. Czyli lesba. A poza tym palila w poscieli i to tez moglo byc. Bo nie bylo krzesla sie dowiem - TO SE JE MIALA PRZYNIESC jej powiem i ja pierdolne w leb bo tak i juz. :(

Gość mindysmith
Ja trzeba zabic bo ona sie wydala bo matki nie bylo. Przez to jest pierdolnieta na punkcie porodu. tych dzieci nie ma. ona matke zabila zeby sie wydac bo przy matce sie nie wyda. Bo ona szkole ustawia - to jest dyrektorka szkoly. Bo zas ze przeze mnie pracy nie dostanie. To niech se jej poszuka to dostanie - gdzie indziej - stalej. Bo ksiadz i by bylo. Ale zas ja - i wszystkim w Wielowsi powie jak se siedzialam i patrzalam na jej cycki i tak sie gapilam jakbym cyckow nie widziala. No - a groby ma Magdusia. Zwlaszcza matki - na pewno ja zezarla bo kucharka jej kazala byc przez to tej Ani nienawidzila, a to kto wie czy nie wiedziala tego i tyle. Ona bedzie miala cycki fajne - dwa wory na starosc obwisle - oby. na takie zasluzyla za niewychowane dzieci i tyle. I wdupianie sie w cudze zycie. Bo po co ona w domu? A obiad kto uwarzy? To tam mogla warzyc. LUCY uwarzy - ja se sama mialam warzyc. A ona sei odwrocic jak sie rozbierala i tyle mnie obchodzi ona i Lucy i ksiadz i wszystkie cycki na swiecie - nawet krowy. Wydoic sie nie da. Po co to komu?

Gość mindysmith
one powinny sie ruchac tam codziennie z sasiadami - jak mozna tak zle zyc z sasiadami i nic wiecie. Kazdy zyje tak z sasiadami a one? I to nie przeszkadza ani pedalom ani satanistom ani pierwszej firmie ani drugiej nikomu - ja je podam na policje niech mi szmaty z drogi zejda. A te jebake kazmierczak tez. To jest jebaka. Zamalowac jej pychol na czerwono pomidorem i zaraz sie uspokoi. Bo nie wiedzialy ze wozily takie zero. Ja tez - 2 morderstwa, ale mialam szanse. Ale to nie koniec - a poczatek tez nie ... zegnam :(

Gość mindysmith
Powiem wam caly dzien dzis zmarnowalam na to forum, slownictwo tu mam STRASZNE, ale wreszcie doszlam do SEDNA SPRAWY o co poszlo, ze sie patrzylam na rozebrana babe cytata przecietnie z Wielowsi. I w sumie za to wylecialam bo niemoralna. To, ze matke ona zabila to nikomu nie przeszkadza, jej STEK PRZEKLENSTW nikomu, chlanie, palenie w lozku to nikomu nie przeszkadza ale ze mialam na przeciwko i szczerze wam powiem nie mialam nawet za bardzo jak sie odwrocic to tak zostalam potraktowana przez glisty - bo to sa glisty dla mnie, ktore naprawde nawet do szklarni nie moga isc. Ja na dzien dobry wiedzialam ze to wszystko sa lesby i na dodatek jeszcze mialam spac z palaczkami wiecie. Bez przesady. Zostawalo w sumie za palenie w poscieli zjechac i tyle. W ten sam dzien i koniec. Co poza tym? Nie wiem. MAM OCZY WYZEJ - czy WYZEJ MAM OCZY. Niezle :( No coz... obrazic sie obrazilam ale kasa musi byc. Teraz tylko pytanie ilu zabil w pralni - laski maja na sumieniu po 1 morderstwie - ten 4 osoby CO NAJMNIEJ. Zostaje go wypalic i ... po nim - musi sie poddawac i COS MI ZWROCA wiecie i tyle. Wypalenie mu oczy i penisa i po nim. Nic nie znaczy. Z morderstw znaczyl. kogo zabil? na pewno ksiedza - to pasuje, ojca, matke i brata. 4 osoby - 5 osob jestem wyzej, a 4 nie i tyle. Jakie ja szanse mialam na stala prace? Czemu mnie wyrzucil? Za NORME powiedzieli. ZA ADRES, ze sie mnie byle jak trzymal. A rodzina? No wiecie... mieli powiedziec, ze adres ma sie mnie trzymac i nie po mnie wiecie a ja myslalam rodzina ma sie trzymac - matko 4 morderstwa - ja szans tam nie mialam. 5 nie - za duzo. No to 4. 3 dalabym rade. 4 nie umiem dac rady i tyle. 3 morderstwa umiem ograc ale 4 nie. Bo morderca 3 gejow wykitowal przy mnie wiecie, a w tej pralni nie i tyle. Musi byc cicho i tyle, a najlepiej zeby w ogole nie przyjezdzal wiecie. czyli pokonany. Ale Iwonka nie i jeszcze ktos, ale to jest pokonany. Ale Iwonka nie. Gdyby Zuzia miala 4 dzieci to Iwonce ale klamala i przez to nie mam podatku choc moge isc do biura w Holandii i zeby mi zwracali - mam prawo. A tak nie mialam i nikt nie rozumial czemu. A teraz mam prawo i tyle. Wiadomo ze mi zalezy na kasie. Ale historia. No matka 4 dzieci w pierwszej firmie jednak obalam wariata z pralni. Stala praca w pralni a dzieci nie mam - PODATEK - i matka 4 dzieci i po nim. Lezy na ziemi i musza mi oddawac. Bo sie smiali ze mnie dali do matki 4 dzieci - Zuzie tak sie ogrywa - ono ma 4 dzieci TY TEZ. LIczba tylko i tyle. 10 dzieci nie dziala na nia tylko licza 4 bo WOJNA bo miala miec rodowod a nie ma. Czyli wojna jakas i tyle. No takie zycie i koniec. No to zwrot w Polsce juz powinnam dostac. Ale mnie dali - morderca czowrga - ksiadz i taki silny bo po Iwonce tez po nim powinno byc - dopiero po matce 4 dzieci po nim i tyle :( NIezle towarzycho. Zenon juz nie istnieje dla mnie a ten dalej - teraz juz tez cicho, ale kanalia ja nie moge. Myslalam, ze mi rece odpadna i tyle. Ale kase mialam powie - no za 1 dzien. A w Polsce morderca to bez kasy. No, no, no - mu powiem. Zaraz mu groby policze i tyle mnie to obchodzi. Bratobojca chyba bo dziala na niego kolega Zuzi i tyle. I tak jest ograny bratobojca z pomidorow. Ksiadz , brat i rodzice - tylko to pasuje :( No niezle - to byl poczatek i zaraz potem Iwonka. Niezle :(

Gość mindysmith
Chcialam jeszcze poprawic one sa warte wiezienia a nawet naplucia na nie choc to szkoda sliny. Nigdy bym ich nie oplula. jedynie szczochy na ryj bym im wylala i wypalila oczy. I jesli jeszcze raz tam bede musiala wrocic to szczochami je przywitam - bo na to zasluzyly za STODOLE wiecie. Jest taki klub STODOLA i za to, ze musze wyjechac do USA, ale jeszcze Holandia bo musze cos zalatwic - cos bardzo waznego. SIE zalatwic tez, ale cos innego. I pierwszy raz w zyciu jestem normalna powiem wam. To jest moj cel zycia i zamierzam sie bardzo rozplakac jesli go osiagne. Zeby mi ktos w tym choc pomogl to bym go lubila bo mindy nikogo nie lubi - bo nikt jej nie chce pomoc osiagnac celu pewnej podrozy. Ale bede szukac i znajde. I wszystko sie powoli znajdzie. Tylko jeszcze troche tej ZASYFIONEJ Holandii. Jak ja nie znosze tego kraju, ale kasa i nie bedzie zle wiecie. Czuje to. Czuje sie jakbym miala 15 lat. Jak ja sie mialam matce nie dac. Jak dzis. Tylko... ja sie nie znalam na Polsce. A skad ja mialam te Polske? Skad ja ja mialam wiecie? Na pewno nie od siebie i tyle :( Ale takie zycie - dzis juz Polske olewam. Bo ja sie na Polsce nie znam co tu robic dalej, zeby miec prace dalej. Bo bedzie czemu ja do technikum nie poszlam bo przez to bylo to samobojstwo - a to kolejny trup mojej matki i tyle mnie to obchodzi. I brata. Bo mialam nie stac o mature. Ja tego nie rozumialam. Wybaczcie. Ale info o pogrzebie mialo byc, dlatego do szkoly nie wroce i koniec. I bardzo jestem rozczarowana tym, ze tyle studniowek bylo, a infa o pogrzebie nie. Zreszta do wszyskiego sobie dojde. Znowu az taka idiotka nie jestem i tyle. Zeby wiecie najlepszy uczen w szkole sie powiesil to jeszcze, ale taki tam... no chyba, ze dalej sie wybil zwlaszcza na angielskim bo przez to sie zabil i tak 3 lata z inna baba, rok ze mna i ostatni to jeszcze ale pierwszy? Dajcie spokoj :( Nawet i drugi i nie po mnie, a tu jeden rok i on przeze mnie sie zabil. Biedactwo :( Co za ludzie :(

Gość mindysmith
Mam nadzieje wiecie, z e ktos mnie zatrudni na pol roku bo tyle potrzebuje bo potrzebuje forsy. Beda sie mnie bali, ale nie dadza mi rady juz. Kto? A wszyscy. Przegrali przez plotki z domu. Teraz ODE MNIE beda kasowac plotki z domku bo tak nie mozna w sumie dostac stalej pracy. To niepowazne, zeby stojac o stala prace opowiadac co w domku robisz. Bez sensu a wszystko na mnie. Ja bym chyba musiala 5 klepki nie miec to czy tamto w pracy mowic. I tyle. A nasi NAGMINNE i pracy stalej nie maja. Bo sa ograni tak od razu - jak dzieci male. Bo domki sa ichnie. No i co z tego? To se namiot przywioze - taniej mnie to wyjdzie. Przeciez za to sie placi. Co za zera wiecie. ABSOLUTNE :( Jakby za darmo byly - ci ludzie najprostszych rzeczy nie rozumieja. Naprawde :(

Gość mindysmith
wiecie co mam nadzieje ze ten moj brat najszczal kazdej z tych ogrodniczek na ryj i tyle. ZGASIL IM PAPIEROSA i tyle. Wiecie - mialam powiedziec o tej Magdzie ze siedzi na lozku i nie dosc ze sie rozbiera to jeszcze pali sobie codziennie peciki wiecie - i kreci je i dupa i cale zycie jej wiecie. I tyle :( I co z tego wynika? To ze Magda nie sika. Ciekawe czy taka lesbijka sluchajcie np. ma wylizywana i jej sie zachce to co wtedy - idzie sie umyc albo sika na glowe ktorejs - do ust. Bo np. ze moj brat DLA NICH na nie nasikal , ze jest po mojej stronie. A co mial zrobic? Nasrac im do ryja? One same na siebie sikaja powie mi - i co ja sobie nie mysle. No wlasnie - to jest problem i tyle. A sraja tez? Ciekawe - gej gejowi swinstwa nie zrobi a lesba lesbie. Swinstwa mi powiedza - mocz to jeszcze zliza? Gowno to juz ciezej no ale... wszystko jest mozliwe. No i widzicie co ja mam teraz robic waszym zdaniem. Ale ja wiem co na szczescie bez was wy zera. A wiecie co powiem w nastepnej pracy? Ze zjechalam bo mi sie w domku SATANISTKA oswiadczyla, ze chce sie ze mna pobrac. Nie wiem czy lesba - chyba tak - SATANISTKA powiedziala ze jest i oswiadczyla mi sie i ucieklam. I powiem - moze zle zrobilam bo praca wiecie stala i tyle. No ale np. rozbieralam sie i ONA ZAMIAST SIE ODWROCIC to na mnie i na drugi dzien powiedziala, ze ma ochote ze mna spedzic reszte zycia. Takie rzeczy mowila i ucieklam z firmy i ani kasy ani niczego. A czemu ja sie nie odwrocilam. BO NIE UMIALAM wiecie nie mialam jak po prostu - fizycznie a poza tym ona w ogole nie powinna patrzec w moja strone. Musieliby widziec jaki jest uklad lozek. To bylo niewykonalne, zebym ja sie odwrocila. No i na drugi dzien juz byly oswiadczyny. Cos podobnego. I ucieklam. Pracy co prawda nie mialam no ale co zrobic? Musialam uciekac bo co zrobic z taka? Pozniej na lozku mi spala, z inna spala? Takie rzeczy tam byly wiecie. i tyle :( Ale mnie boli glowa dzisiaj. Co ja zrobie z tymi lesbami jak mnie dadza wyzej? Wyrzuce - wsyzstkie. I zaraz przyjda inni. W minute. Moje zdanie.

Gość mindysmith
Wiecie co - co by wam tu napisac a nie klamac. NIe wiem. One mi chcialy lekarza w Holandii ograc bo nie stoje o zdrowie zeby nie bylo ze zboczone. Wcale. Stoje o zdroiwe stoje. Obydwie wypalam i ide dalej. A czemu ja moge kierowac sie zastanawiaja? Ale to nie powiem, nie powiem i koniec - nie powiem... nie powiem i JUZ. Bo co jest najwazniejsze w tym, zeby byc KIEROWCA wiecie - nie powiem wam. To moja NAJWIEKSZA TAJEMNICA. I ci jego koledzy probuje mnie ograc teraz, ale cos im nie idzie. Bo nie jestem SZMATA im powiem - w koncu maja baby mi powiedza. No szmaty pewnie a nie kobiety. Albo pedaly na 90% i tyle. Ten Niemiec to ma towarzystwo. Ufamy, ze po liceum juz lepiej traktowal kobiety, ale jakos sie nie ozenil wiecie. Uwazacie , ze KIEROWCA to jest smieszne? Ja tak nie uwazam. On chyba wiecie najpierw byl normalny, one nie zachodzily i taki byl koniec - wytrysk na twarz i jeden blad popelnil w sumie wiecie, jeden i tyle. Bo nikt nie rozumie czemu o niego nie stoja. Bo nie musza, ale czemu? Tego nie rozumie nikt. Takie rzeczy robic to o siebie trzeba stac - nic z tego. No nie umialy jezdzic i tyle. A wiecie to jeszcze jest nie koniec i tyle wam napisze. Po co on tak lubil te auta? Taki byl pewien ze sie ozeni - kobieta dodatek do AUTA. Do Auta. I taki koniec :( A to on jeszcze nie byl najgorszy bo troche inaczej i wszystko by im poszlo. Tak tylko troche sa zniszczone, a powinny byc calkowicie bo tak i juz. Bo od kogos mial dostac w pysk i koniec. A tu nic i tyle. I dopiero teraz ma twarz - dzieki mnie. Jestem chirurg plastyczny. Wiecie on ma duzo racji. Ostatnio siedzialam czy szlam i tak sobie myslalam nad roznymi rzeczami i nie zrobilam kilku zdjec i po nim by bylo, a tak go musialam ratowac w sumie bo robilam rozne zdjecia ale nikeoniecznie to o co mi chodzilo chociaz wiecie... skomplikowane to jest i tyle :(

Gość mindysmith
To jest cwaniaczek wiecie rowny - nie musze o niego stac bo pali i to wie. ZE PRZEZ TO PALI ze takie rzeczy robil. Jak sie pozbyc tego papierosa. I tak wlasnie nie maja roznych poogrywanych u siebie. Bo zle mowil i zaczal palic. On jest i nie jest palaczem wiecie i to tyle lat. I nic sie nie zmienia - PODPALA i tyle :( Hmmm... teraz moze do konca zycia obmyslac wiecie - co on zrobil tam zle ze pali. I tyle :( A ja nic nie powiem bo sie wszyscy smieja z moich 4 egzaminow i maja racje bo sie obrazilam od razu bo tak i juz. Bo swiatla sa najwazniejsze - sama tak mowilam. To jeszcze bylam NORMALNA jak mowilam ze swiatla, a teraz sie namyslilam NiE SWIATLA. Co innego jest najwazniejsze. I tyle wam napisze i ze GENERALNIE w nocy sie nie jezdzi. Czy jezdzi sie w nocy? Nie :(

Gość nieładnie
no co Ty nie powiesz :D:D:D niewiarygodne!!!

Gość Mietek56
Chyba cie dawno nikt nie wyruchal :O Pierd olisz kobieto ze hej 🖐️

Gość mindysmith
Gdyby nie ostatnia firma to po mnie. Musialabym stac o to zersko i tyle :( A tak nie po mnie. Nic mi nie moga zrobic przez niego a jemu tez i tyle. Gdybym to wiedziala to... ale nie wiedzialam. To bym miala auto bez prawa jazdy, a tak? I tyle. On tylko troche sie pomylil, ale wiecie nie wolno takich rzeczy robic i tyle. Bo nie i juz. Stala praca , stala praca i mialby racje w sumie jako kierowca, ale chcial miec prace gdzie najwazniejszy byl ozenek, on kierowca i taki koniec. Mial sie wziac za laski inaczej - jezdzic je uczyl. Bez sensu widzicie. Czy on sie ozeni sie mnie pytaja? Ma obraczke przeciez - kazdy widzial. Po rozwodzie jest powiedza kumple jego. Ha - trzeba sie modlic zeby sie ozenil i tyle. Albo zeby sobie poszedl i co mozna wiecej? A pieprzy o wszystkim i niczym. Niezly jest - z tego kierowca, ozenek, nauka jazdy , KSIAZKI - o czym on z nimi mial mowic? O KSIAZKACH. A te jakie glupie - ktos go mial po twarzy pobic i byloby wszystko dobrze wiecie. Obic twarz nalezy takiemu i to porzadnie - zeby wybite, wory pod oczami i jest normalny a baba tez mi powiedza. Tez to prawda - to samo - do chirurga nos ustawiac i wszystko gra. I tyle. A czemu on taki byl. Nie napisze tego bo co - tak mi sie nic nie stanie, a tak ... bo wiecie on moralny. Dlatego sie juz nigdy nie dam. Taka moralna osoba w pracy, 25 latka - on sie nie moze z nia dogadac? Wariat. Dlaczego? Ale wiecie - ja tylko kasa, byleby placil. I nawet bym sie nie zastanawiala ale tak sie zaczal do mnie kleic jak tasma klejaca - przez samochod i tyle. No i koniec. Straszne jest zycie :(

Gość mindysmith
On byl przewrotny troche a moze szalony? Wiecie - praca po ojcu, a to bylo jego HOBBY - samochody. No wiecie trzymal sie rodziny. I tyle mu z tego przyszlo powie co i mnie. No tak ale nic do porownania i tyle. I koniec. Ja tam z innej BAJI bo on uwaza ze mnie sie baje trzymaja dla malych dzieci to moge byc. BAJECZKI sie mnie trzymaja i tyle. No , no, no - a policja? Trzyma sie mnie. A to to nie wie powie. Kariera nie za bardzo , ale policja? No policja, policja - powinna sie trzymac mnie, ale nigdy nic nie wiadomo i tyle :(

Gość ahhaha
nieźle nieźle....a tak powaznie to żal że nikt się nia nie zajmie solidnie.Troche szkoda że nikt z rodziny z panstwa nie pomoże jej.A wy na kafe tez tak pieprzycie cześc owca to tamto sramto ,atak naprawde patrzycie jak babka się stacza coraz niżej i niżej,eh...

Gość mindysmith
Nie staczam sie. Czasem klne za duzo, ale coz... jakie mialam szanse na stala prace dotad? Marne. Teraz tez ale przynajmniej juz stoje o wszystko jak nalezy. Jak rodzina i tyle. jednak stoczyc sie to 3 sekundy. Co prawda to prawda wiesz. Moze jeszcze mi sie ulozy zycie, ale musze znowu wszystko robic sama. Troche mi rece opadaja. Najpierw troche wreszcie zarob mi powiedza w domu bo idzie mi kiepsko, wszyscy mnie ogrywaja - ale wiesz mordercy wielokrotni, kanibale, zboczency - nie mam sily juz. Jednak coz... takie zycie. I tyle. Takie zycie powiem Ci. Powiem wam. Troche sie powkurzac tez trzeba. Troche? I tyle :( Moze dalej bedzie lepiej? Kto wie, co nie? Mindy Smith.

Gość mindysmith
Wiecie co - czy ten Niemiec w ogole chcial byc tym kierowca? Jak on byl zaburzony. Nie chcial. Tylko po co tak gadal? Zeby nie wyszlo wiecie czego tak naprawde chce i tyle. Taki byl wiecie skryty w sumie. Zadnej nie powiedzial ze chodzi o dziecko po prostu i rodzine zeby dostac stala prace w ...seksie mi powiedza. No nie - ja nie sadze , ze to sie tak zaczelo - od kierowania autem. To byl koniec bo nie zachodzily. I on chyba nie chcial byc kierowca tylko inny zawod, ale do tego potrzebowal rodziny. Jednak dzieci nie bylo w liceum i skonczylo sie jednym wielkim samochodem i tyle. A dalej to nie wiem co bylo - ale to jest nie ograne i tyle. A jak to ograc? W SUMIE sa 2 sposoby. Ja tu wypisze tylko BICIE SIE PO TWARZY i tyle. Bo on sie bil tez na pewno i pozniej jedynak , bal sie ze pracy nie dostanie i tak dalej i postanowil z tego bicia szybko sie ozenic. I w sumie - powiedza - to jak ten twoj brat i czemu sie nie trzymaja razem wiecie. No wlasnie nie i nie ma na to mozliwosci zadnych , nie rozumiecie tego , on jest moralny chocby wcale ale ... i wiecie ten moj brat jest chytry - on ma inny rodowod juz i ten patron chyba o niego stoi i juz jest dobrze, a ten Niemiec co on nabroil ze najwyzszy rodowod niemiecki i nie jest wcale wyzej od tego mojego brata, a ten taki pewien i da mu rade tym, ale widzi o co poszlo wyraznie o rodowod i wiecie - moze go probowac przekonywac, ze ma sie uspokoic bo cale zycie zly rodowod spieprzy - i tyle. Ale on jest straszny - nie i koniec. Bo przez to tak sie zenil wsciekle odkad tylko mogl, a tak nie - co to warte bez rodowodu i tyle :( No i ten moj brat znowu po dupie bo mial stac o mnie. Przeciez pasowalam tam idealnie. Jakis pokoik maly i codziennie moge sobie zadzapiac i tyle. Ale wiecie - ci ludzie. Musialabym wiedziec co mam robic i robic i gdzies ich miec i tyle. No takie zycie i koniec.

Gość mindysmith
Naprawde uwazacie , ze sie staczam? Satanistka i matka 3 dzieci - morderczyni matki - matkobojczyni na mnie. No kto wie moze i sie staczam. Takie maja racje, a ja nie. Ta satanistka to tez ofiara przestepstw seksualnych w rodzinie i tyle. No a kafe? Tez mozna sie stoczyc. I tyle. Ale slucham, ze nie - ze jakos tam ide do przodu. Oby. :(

Gość mindysmith
Ta baba jest gorsza od Nerona - tak mi Pan Bog mowi, ze mam na nia uwazac. Magda z ogrodnictwa. Bo byla w Rzymie i nie po niej bo to wie. Bo ja mowilam, ze Jania w Rzymie nie byla. Jedyny zarzut. Ale ona byla. Z MEZEM i sie smieje. I tesciowa. I po co sie jej Pan Jezus zapyta? Ogrywala sobie ten Rzym seksem analnym z mezem bo inaczej dalaby mi rade, a nie. A ktos powie - a ty co mindy - tez mialas seks analny? No nie ale ma 3 porody w pracy fizycznej i jest morderczynia to juz po mnie bo dzieci nie urodzilam i tyle. A nie. Czyli wsadzali w dupe sobie i ogrywali Rzym zeby sie nie wypalic. Takie to jest malzenstwo - znaczy maz jej wsadzal bo ona to co - piersi mu wsadzala? I tyle z Rzymu ma jej powiem. A mnie jednak zostala Droga Krzyzowa z Rzymu. Powinna zostac msza a zostala Droga krzyzowa i ... nie po mnie. A tak to po mnie i tyle. Ale Droga Krzyzowa zostala i nie po mnie. Msza jeszcze lepiej by bylo. Jedna msza zostala i tyle. Wiecej powinno zostac. Ale jedna zostala. Wiem jaka i nie po mnie tez w tym Rzymie - 1 msza, 1 droga krzyzowa... ?

Gość mindysmith
Bardzo duzo ludzi idzie do piekla - tyle wam napisze. bardzo duzo. 2/3 ludzi idzie do piekla. Ta satanistka tez - mloda dziewczyna, zadnej wartosci oprocz satanizmu, zadnej. Moralna - wcale - co to znaczy. teraz to fanka kata, ale mnie nie ograja bo tak stoje o katow. Bo kaci zabili Pana Jezusa. Nie wiem czy to sie da ograc. Tak stoje o krzyz ze nie umieja. Mam prawo przyjsc i straszyc tam, wypalic ten domek - oni juz sa wypaleni - tam ogien wystarczy podlozyc i wszystko FJUUUU - tak sie schajcuje. I tyle :( Ale nie i koniec :(

Gość mindysmith
Na szczscie wiecie ja sie samochodem z tego wybronie. Holendrow szanowalam wiec mi nic nie zrobia. A powiem ze mi naswinili w Polsce - nikt mi nie powiedzial - wez prawko, ja prawka nie mialam. Co to tam - dojazdy same do pracy ta firma i nie mial mnie kto wozic, a zwalili na regulamin czy zwalaja. Bo taka prawda - nawet z miasta do pracy godzina dojazdu. Z jakiego? Z Hagi. Wiecie moze bylo tez tak ze on jechal na okolo i do Hagi generalnie. Bo firma mowili, ale gdzie nie. W kazdym razie 2 h dojazdu do pracy. No to miesiac tak mozna posiedziec - a z powrotem tez kawalek. On jechal busikiem , zbieral , no ale... dziwne to bylo, uwazam, ze poszlo o samochod i do widzenia. Bo palili w aucie i ja nic nie zglosil. A kto palil? gdzie powiem? Holender nie palil, a w druga strone z nocki - zmeczona bylam. A Polak palil bo widzieli na stacji benzynowej. No to zle zrobil. Moze wyciagnal jak wychodzil z samochodu paczke i odpalil. Nie za bardzo sie przygladalam bo siedzialam za kierowca. Zawsze tak siedze wiecie. I tyle :( Nie bylo widac co robi. NIe pamietam dymu i tyle :(

Gość forumowe alkohole
Owca, weź, kierva wreszcie leki,bo p.i.e.r.d.o.l.i.s.z. jak potłuczona ja piertolę, nie ma kto się nią zająć :-/

Gość owcaxxl
weź ty lepiej leki na dekiel bo wiecie:-( i tyle :-(

Gość mindysmith
Wiecie - ja dla Jani bylam jedynie AWANSEM i dlatego na mnie. Beznadzieja i tyle. W sumie tez satanistka - jedynie pozar jej sie trzyma... nie trzyma... to satanistka. Normalni sie pala. No to moze uczyc. Czemu nie? I pozar stoi - moze uczyc. A ja? Awansem bylam - a jeden umarl - samobojstwo i uwazalam - wychowawczyni. I zle uwazal? Dobrze tez. Co to takie stare koniec - ciagnac to za cugle czy co? Inaczej do malych dzieci, inaczej do starszych i tyle. Ot wychowawczyni i tyle :(

Gość mindysmith
On otwieral okno kierowca zeby lusterko poprawic - to wiem bo widzialam ze poprawial a dalej nie wiem co nastapilo w tym samochodzie. WYDAWALO MI SIE, ze jakis dym byl wiecie, ale kto dymil i gdzie to nie wiem wiecie. Moze byl pozar przy drodze - okno otwarte. Tylko raz jechalismy... ?

Gość zryty beret i tyle...
!

Gość ddddddd
nie wiem z czego tu sie smiac- kobieta jest chora i ma powazny problem

Gość mindysmith
Bo w sumie gdyby nie pozar przy drodze to palil papiersa na stacji benzynowej a to chyba juz w ogole nie wolno i tyle. Ale chyba go zgasil tam - tego papierosa. Ale powiem wam - NAPRAWDE nie pamietam. I wiecie - on sie zamienil ten moj brat w zwierze na mnie, ale nic z tego. Zastrzelilam to zwierze. Mialam utopic - zastrzelilam. Inne zwierze - nic z tego i tyle. On mial byc na mnie jedno zwierze, ja roslina na niego i by mnie pozarl i ...po mnie. Bo on dobrze kombinuje jakie zwierze, ale zgadnac nie umie i ... nie po mnie. A tak po mnie. Jakies male mysli - myslal ze wielkie - nic z tego. No teraz to juz wielkie - ogromne, teraz ja pozeram jego i ... nie po mnie. Ale troche by byl sprytniejszy i po mnie. I by mnie pozarl i bym musiala wracac, a tak nie - taki wstyd - wylana z kwiatkow przez ALBANA. Hanba i wojna i tyle. Na niego wojna i tak do konca zycia. Dalej tez, ale tam bylo to co mialo a gdzie indziej nie. Poza tym ja nie wracam. Nie moge. Stoje o stala prace. Nie dostalam i koniec. Niech ich prowadzi Magda z chujem w odbycie. Ograla sobie Rzym i jeszcze na mnie. To by ten Rzym miala i nie ma. Za to by byla Rzymianka i nie po niej, a tak po niej i tyle. Bo miala o mnie nie stac i tyle i sie nie znecac nade mna. A ruska tez. Pan Bog nierychliwy, ale sprawiedliwy. i niech sobie te kwiatki do dupy obydwie wsadza. Jedynie, ze... nie zabily... obydwie? Ruska nie a ona... ? Tej poszlo o prace a tej? To jest corka Nerona ta Magda. Tak mysle - tak pasuje. Teraz bedzie - co ten Neron tym chrzescijanom zrobil. a to jest corka Nerona i przez to tak pali. Uwazjcie na corke Nerona - ojca miala rudego - Neron na niego mowila. Jest straszna. Dzieci najchetniej by porzucila. Po co ma troje? Ale musi o nie stac bo rodzina. Bo wiecie - po co jej ta jania? W pracy fizycznej nauczycielka? Chyba ze sie tam ta Jania wybiera. Da jej rade moj brat. Najwyzszy rodowod na Niemcy i tylko tak sie Jani daje rade. Ja tez jej daje rade bo Niemka i tyle. Bo chca go jania wyrzucic w razie co bo na razie moze byc. Bo? Bo tak. Bo sie go boja. Ale w razie co on ma tez najwyzszy rodowod na Niemcow i nie po nim. W koncu tyle sie nameczylam zeby go uratowac bo bym poszla siedziec za bratobojstwo. Przez Rzym mi powiedza. Bo sie nie chce poddac a powinien. Anglikom. Nie podda , nie musi i koniec. Bo stoje o Rzym a powinnam o Niemcow. Nigdy w zyciu nie bede stac o Niemcow. Jestem Angielka - jestem Heneryka 8 i koniec. Tam rzadzi Henry the VIIII i niech zwalaja Niemcole. Lepszy on niz ich Hitler - Adolf jebniety w leb. Nawet nie maja PRZEZ TO planow Rzymu najechac i niech zwalaja. Bo by pasowalo - nie pasuje. Maja Bruksele. Angliki a Niemcy i do widzenia. W Rzymie beda oni wazniejsi niz Niemcy kiedys i tyle. Niemcy sa do jaj tylko ten rodowod maja niezly za calosc - za wszystko ale Rzym to Angliki i Henryk 8 - Niemcy sio. I tyle :( Za Unie i koniec :(