Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Tasmanowa

Skąd bierzecie samochód do ślubu??

Polecane posty

Gość ja będę wynajmował
chcę mieć w samochodzie świadków wraz z osoabami towarzyszącymi, więc to 6 osób, no i chcę klimatyzację i barek żeby się szampana napić. Wynajmuję Lincolna.

Gość ja będę wynajmował
chciałem coś starego, ale jednak poszło w stronę lincolna. Oglądałem w środku siedziałem, suuuuuper

Gość ja będę wynajmował
no ja też limuzynę, taką długo z siedzieniami z przodu to 10 osobowa.

Gość ja będę wynajmował
koleś ma też hammera na 34 osoby, ale to już przegięcie ma około 11m długości

ale takie limuzyny ala dynastia są... no obciachowe trochę... ok, ok, o gustach się nie dyskutuje... ;)

kurcze własnie ja nie chce żadnej limuzyny,albo jakiś wymyślnych samochodów:) Chciałabym jakiś taki normalny samochod np. audi a 6 albo cos w tym stylu .Ale nie wiem skąd możemy wytrzasnąc taki samochodzik:)

Gość matko siwienta
My mieliśmy piękny retro cadillac wynajęty, niestety wynajmowanie limuzyn to moim osobistym zdaniem obciach :) Coś w tym stylu mieliśmy: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.toywonders.com/productcart/pc/catalog/92158w.jpg&imgrefurl=http://www.toywonders.com/productcart/pc/Yatming-Cadillac-Eldorado-Biarritz-Convertible-1958-1-18-White-92158-235p4773.htm&usg=__vKFquBusuf7zbxqqkcpxXe7q5Xw=&h=360&w=500&sz=28&hl=pl&start=69&zoom=1&tbnid=T9c3Q27wvgipbM:&tbnh=146&tbnw=209&ei=kdsJTt7RHMXKswbkkMm3CA&prev=/search%3Fq%3Dcadillac%2Bwhite%26um%3D1%26hl%3Dpl%26biw%3D1366%26bih%3D638%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=140&vpy=155&dur=79&hovh=190&hovw=265&tx=162&ty=108&page=5&ndsp=19&ved=1t:429,r:13,s:69&biw=1366&bih=638

my jechaliśmy toyotą rav4 nie ma nikt ze znajomych czy rodziny fajnego samochodu? albo może ze znajomych - znajomych? to może jakaś wypożyczalnia samochodów osobowych?

Gość ja będę wynajmował
obciach nie obciach (ja tak nie uważam) ale takim pojadę. :) Znajomi o mały włos nie polecieli helikopterem, ale w ostatniej chwili ojciec młodej stwierdził, że to przesada :-)

Gość ja będę wynajmował
też tak uważam, helikopter to za grubo byłoby. :)

Gość ja będę wynajmował
za lincolna muszę płacić, a insignię mógłbym mieć za darmo (układu z salonem mam) :) w sumie z kilkoma salonami

Noi właśnie nie wiem co by tu wykombinować:/ W sumie daliście mi do myślenia ,że wypadalo by żeby starsi byli z osobami towarzyszącymi razem w samochodzie.

słyszałam o córce burmistrze na której weselu z helikoptera zrzucane były płatki róż na gości :D ponoć hałas był ogromny a podmuch wiatru zburzył wszystkie fryzury obecnych kobiet :D kurcze, przyszło mi jeszcze do głowy żeby wypatrzyć jakiś fajny samochód i zagadać do właściciela czy by nie zgodził się na taką usługę i za ile... może wśród sąsiadów?

Gość ja będę wynajmował
ja wziełem lincolna bo dla większej ilości osób (taki szukałem) bo: 1) mój świadek jest z UK (polak) a jego dziewczyna to Japonka, nie chcę ich rozdzielać, tym bardziej, że mąż świadkowej, który wziałby ją do samochodu nie gada ani po angielsku ani po japońsku, 2) podoba mi się :)

Nie wiem ,może samochod brata mojego narzeczonego .Akurat będzie świadkiem ,więc może ....Ale szczerze średnio mi się podoba:P

że będzie świadkiem ale to nie wypada zeby kierował nie wiek jakie sa u was zwyczaje ale u nas na bramach za młodego pije świadek - więc jeśli pojedziecie jego samochodem to nie bardzo będzie wyglądało to że on kieruje

aha no chyba że tak... chociaż wiesz czasami w jakimś salonie kwiatowym może mogą polecić ci jakiś samochód do ślubu - bo teraz często dekoruje się samochody żywymi kwiatami:)

no to jeśli nie masz samochodu to może w salonie jakiś ci mogą polecić - cena żywymi kwiatami a sztucznymi stroikami jest ta sama a lepiej wyglądają zywe kwiaty

Gość Arleta

Z mężem wypożyczyliśmy auto od firmy  Good Car z  Koszalina. Mój mąż wybrał AUDI R8. Samochody to zabawki dla facetów, chciałam żeby w tym ważnym dla nas dniu miał jak najfajniejsze auto.