Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała14084

! przerażona

Polecane posty

Gość mała14084
ej a teraz mnie brzuch boli koło pępka ;( może to być jakiś objaw że jestem jednak w ciąży ? pomóżcie !!!

może ciota ci sie zbliża lub coś zjadłaś co ci zaszkodziło - nie przesadzaj

Gość mała14084
wiem, wiem że jestem nerwowa ;( ale sie boje.

nie masz czego - żeby każda dziewczyna w twoim wieku w taki sposób zachodziła w ciążę to już w gim. by były matkami!!!

Gość mała14084
na pewno nie ma żadnych szans że jestem w ciąży? przerasta mnie 'co by było gdyby' ;/

Gość mała14084
słyszałam że zdarzały sie takie przypadki ;( ja mam zawsze pecha

Gość mała14084
powinnam robic test ?

Gość mała14084
Odpowiedzcie mi ! prosze ;

Gość uczulenia straszne uczulenia
Kup test. Była penetracja? Członek blisko pochwy? Był wytrysk chłopaka? To możesz być w ciąży. Jeśli Cię podniecał, a miał spermę lub preejakulat na ręce, to mógł Ci dac plemniki w prezencie. Ale to radość mieć dziecko, a nie tragedia. Dasz sobie radę. Początki są trudne, strach, przerażenie. Najważniejsze, aby ktoś przy Tobie był, wtedy będzie dobrze i życie się Tobie ułoży. Powiedz chłopakowi, rodzicom. Normalna kolej rzeczy, że para, która się kocha może mieć dziecko. Z pewnością masz więcej niż 16 lat, stąd z pomocą rodziców, ułoży się Tobie.

Gość mała14084
ale nie dotknął całkowicie pochwy. pierwsze długo trzymał mnie za tyłek a potem zbliżył ręke troche dalej ale zaraz ją odsunął. nie sądze żeby miał na palcu sperme. ale nie jestem pewna :/ miałam tylko po tym wszystkim mokrą plamke na udzie. patrzyłam czy nie mam ich więcej ale nic nie dostrzegłam. ocierał sie dość mocno ale mieliśmy na sobie spodnie, majtki. on twierdzi że na pewno nie jestem w ciąży bo to nie możliwe jednak ja sie obawiam. byliśmy bardzo podnieceni. MYŚLICIE ŻE TO MOŻLIWE ABYM BYŁA W CIĄŻY ?!?! WYDAJE MI SIE ŻE BYŁY TO DNI PŁODNE :/ a teraz boli mnie brzuch w dolnej części i od czasu do czasu koło pępka :( było to 2 dni temu ; < co myślicie ja jestem załamana ! POMÓŻCIE !!!

Gość mała14084
okres powinnam mieć dopiero 5 ;/ więc skąd ten ból brzucha ?

Gość mała14084
no to Ty to piszesz ale inni sądzą inaczej. spójrz na wypowiedz wyżej innej osoby...

Gość mała14084
chciałabym wiedzieć co inni sądzą. prosze o pomoc !

o szok jakby każdy sie ocierał i przez spodnie zachodził w ciąże to ja nie wiem chyba drugie chiny by powstały

Gość mała14084
no a wypowiedz osoby wyżej że powinnam zrobić test ? nie ma racji ?

Gość przerazona glupota
ewunia ma racje jestes glupia! Skoro nie wiesz nic o seksie to sie za neigo nei zabieraj! taaak... na pewno jestes w ciazy. Proponuje wybrac sie do gina, a potem do ksiedza wyspowiadac sie z tych brzydkich rzeczy

Gość mała14084
bardzo dużo czytałam na forum o dziewicach w ciąży i dlatego mam takiego stracha. wiem że to głupie ale prosze jeszcze o wypowiedzi

Gość mała14084
i co w ciąży jest :D ?

Gość mała14084
a możesz mi przybliżyć jej sytuacje?

Kochanie, żartuje sobie, poniewaz to co piszesz jest po prostu karykaturalne. Ale wiem cos bo kiedys taka bylam przez chwile i proste - przestalam wtedy "filgowac" bo stwierdzilam ze skoro mam takie schizy to jestem ot co : niedojrzała ;) i ty też jeszcze nie dojrzałaś do pieszczenia , co dopiero do stosunku - jeżeli masz schizy przy takiej sytuacji. Prosta metoda: zabezpieczanie. Masz tyle metod, wybierz sobie i miej spokojne sumienie, a milosc nie ma polegac na tym ze chwila przyjemnosci a pozniej masz stres i zalujesz, panikujesz, denerwujesz sie. A fakt jest taki, że przez pieszczenia można zajść w ciąże. Zatsanów się nad tym. Buźka

Gość mała14084
yhym. teraz rozumiem że nie dojrzałam do tego. tyle ze jest to dawno po fakcie :( no właśnie przez pieszczenie można zajść w ciąże i własnie tego sie obawiam ! dzięki za wypowiedz prosze o dalsze komentarze :-)

Gość rocznik87
autorko prosze napisz ile masz lat, bo jak dla mnie jestes albo bardzo mloda i niedojrzala albo stara i glupia. bo inaczej nie mozna. nawet nie rozumiesz, ze ci wszyscy ludzi piszacy wczesniej smieja sie z ciebie?? skoro zadajesz takie pytania niewiele wiesz na temat seksu a wiec nie powinnas brac sie za takie rzeczy.

Nie jesteś w ciąży. Spokojnie. Czekaj na okres, nie denerwuj sie i nie stresuj bo Ci sie spóźni i wpadniesz w szał. NIE JESTEŚ W CIĄŻY :) to jest przypadek jeden na milion jeszcze w takiej sytuacji jak wy to juz w ogole

Gość mała14084
rozkminiam to że sie śmiejecie. ale ja mam jakąś schize, paranoje. dobrze o tym wiem. moze nigdy nie byliście w takiej sytuacji. ale moja ciąża była by dla mnie zawaleniem sie całego mojego świata. :( dlatego tak sie denerwuje i wiem jak można zajść w ciąże tylko czytałam na innych forach takie przypadki i teraz nie jest mi łatwo. jeszcze boli mnie brzuch do tego.