Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała14084

! przerażona

Polecane posty

Gość mała14084
mania Ciebie też brzuch bolał ?

Gość mała14084
ile MA Pani lat doświadczenia ?

Gość anna-ginekolog-poznan
37 nie liczac praktyki.

Gość przyszłaaamamaaa
Witam, dobrze że trafiłam na te topik. Autorko, jestem w 3 miesiącu ciąży, a było to tak: pierwsze zbliżenie z chłopakiem, fajna atmosfera, pieściliśmy się oczywiście w ubrani, bo to pierwsze takie zbliżenie, ocieraliśmy się o siebie, bardzo podnieceni. Pod koniec patrzę plama z przodu lewej nogawki spodni właśnie koło 5-7cm niżej nie przy kroczu. Nie przejęłam się tym, bo uznałam, że nie ma możliwości zajścia w ten sposób w ciążę, tym bardziej że byłam 2 dni przed okresem, który się spóźnił o jakieś 6-7 dni. Potem miałam niewielkie krwawienie, myślałam, ze to okres, ale było słabsze i krótsze niż zwykle. Po 1,5 miesiąca zrobiłam test, wyszedł pozytywny, poszłam do lekarza, który ciąże potwierdził i dziś jestem w 3 miesiącu:) Także spójrz, prawie identyczny przypadek.

Gość ___mania___
No tak, napisałam, że mnie też bolał i lekarz mi właśnie powiedział, że to macica się powiększa, żeby było miejsce dla dzidziusia.

Gość mała14084
no ale jak patrzyłam na spodnie chłopaka to nie zauważyłam żeby miał jakiekolwiek more plamy. może to nie była sperma ? te pieszczoty nie trwały aż długo. a podniecona byłam troche ale ciagle myślałam o tym że na nic wiecej mu nie pozwole

Gość ___mania___
Może plama była niewidoczna, bo większość po prostu wsiąkła w Twoje spodnie.

Gość jeśli byłaś podniecona to
Porozmawiaj kochana z rodzicami i idź do lekarza, im wcześniej tym lepiej, najgorsza niepewność choć w Twoim przypadku to raczej pewne.

Gość mała14084
cały czas myśle o tym czy w mnie nie wkręcacie. to możliwe żeby aż tak szybko mnie ten brzuch bolał ? nie za wcześnie ?

Gość mała14084
oszaleje zaraz ! :(( boje sie !

Gość mała14084
mam cały czas śluz.

właśnie pierwsze 3 miesiące ciąży to największe dolegliwości. U każdego zaczynają się w innym czasie, ale lekarze mówią, że im wcześniej tym lepiej, bo szybciej się tam wszystko dostosuje do dzidziusia.

śluz to kolejny z pierwszych objawów ciąży. Jest go więcej gdyż warunki dostosowują się do pobytu dziecka.

Gość anna-ginekolog-poznan
oczywiscie ze nie za wczesnie. nie przejmuj sie ciaza to nie choroba - przezyjesz. bedzie ciezko na poczatku i wiem ze sie boisz ale trzeba bylo myslec wczesniej. mam nadzieje ze drugi raz nie popelnisz tego bledu. pamietaj ze z sexem nie ma zartow zostal stworzony tylko i wylacznie do zaplodnienia kobiety! do niczego innego. takze sie nie dziw ze ze spermy w okolicu krocza sie rodza dzieci - to sa prawa natury. mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy i ze pokochasz to dzieciatko bo ono tutaj winne niczemu nie jest.

Gość mała14084
czy test ciążowy będzie teraz w tym czasie wiarygodny ? jest dopiero 2 dni po nawet nie minęło 72 godziny !

a bolą Cię piersi?

Gość mała14084
nie

Gość daria1111811118
dziewczyno na jakim ty swiecie zyjesz?????? ale mnie rozbawialas :D przeciez to logiczne ze jestes w ciazy. moich pare kolezanek zaszlo w ten sposob! nie moge ze jeszcze sie ludzisz ze nie jestes :D mialas dni plodne + mokra plame na spodniach.. daje 100 procent ze jestes :D jesli nie jestes to jestem przekonana ze jestes bezplodna bo to niemozliwe zebys nie byla :D ps. jesli nie chce sie byc w ciazy to sie stosuje tabletki anty

czyli widzisz, jeśli nie bolą Cię piersi to zaczęło się u Ciebie o powiększania macicy, stąd ból brzucha.

Gość lousssiaaa
Jestes w Ciąży Gratuluje :)

Gość przyszłaaamamaaa
autorko, przeczytałaś moją historię?

Gość mała14084
i co myślicie? jestem w ciąży ?

Gość ___mania___
Ja to nie wiem, kiedy można zrobić najwcześniej test, bo się zorientowałam, że jestem w ciąży trochę późno. Do tego czasu żyłam w błogiej nieświadomości, bo przecież do głowy mi nie przyszło, że jestem w ciąży, skoro nie uprawiałam seksu! Bóle brzucha i te wszystkie objawy na początku tłumaczyłam sobie tym, że pewnie coś zjadłam i od tego mnie brzuch boli, słabo mi z upału itd.

Gość lousssiaaa
na 1000 000% gratulujemy

Gość mała14084
;((

Gość przyszłaaamamaaa
czytałaś autorko?

Gość mała14084
ja sobie z tym wszystkim nie poradze ! :((

Porozmawiaj z mamą pomoże Ci. pewnie na początku się zdenerwuje, ale jak ujrzy maleństwo, to zakocha się w wnuku do szaleństwa.

Gość smutnalolirk2
hej.. ja mam dzieci wlasnie z takiej toaletowej wpadki.. :( zawsze uwazalam na korzystanie z publicznych toalet.. nigdy mi sie to nie zdarzylo az pewnego dnia bylam w restauracji z rodzicami z okazji moich 14 urodzin... byla to jedna z drozszych restauracji na rynku w krakowie...do okola zadnej mozliwosci zalatwienia sie w krzakach a mnie bardzo przycisnelo wiec poszlam do toalety... staralam sie nie siadac na deske ale i tak jakims cudem sie otarlam bo dokladnie 9 miesiecy i dwa dni pozniej urodzilam moje trojaczki...

Gość przyszłaaamamaaa
I jak się Twoje trojaczki mają? To cudowne, 3 na raz, ja też mam 3 dzieci, w tym 2 bliźniąt. Tłumaczyłam autorce o bólu brzucha zaraz po zapłodnieniu. A jak było u Ciebie po wpadce w toalecie?