Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamciaa353

Odstawienie od piersi ... i co dalej ?

Polecane posty

Gość kamciaa353

Witam mam pytanie , moj synek ma rok i miesiac chce go odstawic od piersi a nie chce go karmic sztucznym mlekiem i teraz moje pytanie :) czy moge podawac mu rano i wieczorem mleko krowie ?? byla bym wdzieczna za odp , za tydz dopierdo bede u pediatry z malym ale chcialabym wiedziec za wczasu :)

Moim zdaniem powinnas podac mleko modyfikowane dla dzieci powyzej 1 roku. Mleko to nie jest sztuczne !!! To jest zmienione mleko krowie. Zmodyfikowano je tak by nie obciążac mlodego organizmu. Ale to caly czas jest mleko krowie !!! Chyba ze masz na mysli jakies inne mleko ktore jest sztuczne ale w tym przypadku nie wiem o czym piszesz ...

Gość Tak, mnie się zdarzało
po roku już możesz spokojnie podawać krowie zamiast modyfikowanego

Gość kamciaa353
tak sama doje, mam stado krow pod domem... chodzi mi o mleko krowie z kartonu np. laciate, sztucznego nie chce podawac bo wiem ze may go nie lubi tylko posmakuje wpada w panike i wypluwa heh a ostatnio dalam mu troche mleka z kartonu to nawet troche popil , wiec teraz sama nie wiem...

Gość kolorowa_26
U nas panuje wszechobecne przekonanie, że mleko krowie dopiero od 2 lat:o Bzdura. Ja mleko krowie zaczęłam mojemu dziecku podawać, gdy jeszcze nie miało roku. Albo z płatkami kukurydzianymi albo z kaszą manną. Modyfikowane też czasem jeszcze podawałam.

Gość zdzich62
krowie z kartony to nie krowie tylko sztuczne mój kumpel kupił koze jak mu się dziecko urodziło, poważnie i dziecko miało świeżutkie pyszne mleczko. ja nie miałem takich warunków, żeby trzymać ale gdybym miał to czemu nie

Gość mieszkam zagranica
jasne,ze mozesz dawac mleko krowie.Tylkow polsce wymyslaja,ze mm do 3 roku zycia.

Gość mieszkam zagranica
sorry a mm to niby co?naturalne?tez sztuczne!

Gość wichura idzie
trzeba od krowy a nie ze sklepu