Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiaemilka

Jak się ubrać do samolotu?

Polecane posty

Gość kabata
@no ja często nic dziwnego, że Cię to znudziło, skoro sama nie dyskutujesz tutaj na temat :P klaskanie a ubiór chyba nie mają się do siebie w żadnej mierze

Gość do kabata
mam takich znajomych jak ty, zadasz im pytanie, odpowiadaja 10 minut, zenada:P

Gość no nie dziwne
jak latacie do kraju roboli, anglia, szkocja, irlandia itp to pewnie ze klaszcza lecac do norwegii,francji, portugalii itp- nigdy nie slyszalam oklaskow

Gość kabata
ale widzisz, są to przynajmniej informacje przydatne, przynajmniej świadczy to o mojej dobrej woli. Mnie osobiście bardziej denerwuje, gdy zadaję pytanie, a rozmówca "w odpowiedzi" zaczyna bełkotać na zupełnie inny temat ;P

Gość deefty
załóż czapkę pilotkę

Gość deefty
pamiętaj żeby przy starcie podciągnąć nogi do brody, zamknąć oczy i wyciągnąć przed siebie ręce. start będzie płynniejszy :)

Gość kasiaaa.a.
ile kosztuje bilet w biznes klasie do NY z Warszawy ? I czy faktycznie tam jest większa wygoda ???

Gość deefty
wygód tam jest wiele. Jedna na początku, a druga na końcu przedziału.

Gość hiena,6
deefty ale pieprzysz

Gość deefty
i co w tym złego. tu wszyscy pieprzą, to dlaczego ja nie mogę:(

Gość każdy kłamie
hehe właśnie sobie wyobraziłam jakby to było, gdyby ludzie klaskali za każdym razem jak pociąg sie na stacji zatrzymuje, hehe wszyscy klaszczą w przedziałach... :) i sie cieszą ze pan maszynista się wstrzelił w peron ;)

Gość jeansy i bluzka...
Ubierz się takl samo jak w czasie lotow po Europie. Bluzka i koszulka z krotkim rekawem/na ramiaczkach. Klima w B767 (zgaduje) moze dac się we znaki. :) Tako rzecze Krol Julian... :)

Gość Krol Julian
Albo legginsy... Też moga być oczywiscie. :)

Gość ja bym ubrala luzne spodnie
cos mieszanka lnu i bawelny (nie sam len zeby sie za bardzo nie mial)

Gość dslkgkerpo
Ty sie chyba chcesz pochwlic ze lecisz do USA ...najlepiej sie jedzie w dlugiej sukni albo nocnej koszuli.

Gość gość
Kto normalny do ameryki lata w dresie , ;) ja lece z siostra LUFTHANSA i ubieramy sexowna bielizna , koszula i leginsy , buty na obcasie i marynarki , ;)) trzeba sie prezentowac nad Atlantykiem , Tytaik przez atlantyk płynął , zatonoł a zobacz jak wszyscy byli szykownie ubrani

Gość Magda
Dnia 28.06.2011 o 23:43, Gość zosiaemilka napisał:

Niedługo czeka mnie podróż do Nowego Jorku. Lot będzie długi, dlatego mam pytanie - jak to jest z lotami transatlantyckimi, jak się najlepiej ubrać? To nie jest mój pierwszy raz samolotem - latałam już wiele razy ale tylko po Europie, gdzie lot trwa ok. 2 godzin, zwykle ubierałam się w dżinsy i jakaś bluzke, ale teraz wydaje mi się, że na tyle godzin podróży dżinsy to nie jest najlepszy pomysł, bo są zbyt sztywne i obcisłe 😮 Więc co założyć? Dresy, spodenki?

Najlepszym ubiorem podczas podróżowania jest dres. Nic innego nie zapewni Ci takiej wygody. Samolot to nie opera, nie musisz czuć się jak na oficjalnym przyjęciu. Turyście wolno chodzić wygodnie i na luzie. Znam wielu ludzi na eksponowanych stanowiskach, którzy tak ubrani podróżują a na spotkania biznesowe przebierają się w oficjalne stroje.

Gość kuba87

Ja na podróże samolotem zawsze ubieram się w dres. Znalazłem fajny w 11teamsports, bardzo komfortowy, ale też nie wygląda jakby został zabrany komuś z osiedla. Śmieją się ze mnie, że mam elegancki travel dres :D