Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina29lllaat

chce byc bezpłodna

Polecane posty

Gość trzeba to było ustalac
na południu Wloch zapomnij o równouprawnieniu

Gość Agnes31
trzeba to było ustalac co robisz w życiu, że znasz wszystkie kraje? też chcę mieć taką pracę

Gość Agnes31
znałam Włocha z południa myślę, że bym sobie poradziła to zależy od danej kobiety również to kobieta musi w sobie wolność odnaleźdź

Gość 8493840938
totalnie sobie przeczysz, piszesz że chcesz byc bezplodna i chcesz dzieci ale za parę lat... Gdzie tu logika? :(

Gość czy kiwanie sie jest
Ja tez chcialabym byc bezplodna :( Z jednej strony chcialabym miec dzieci ale z drugiej wiem ze na pewno nie sprawdze sie jako matka, na bank. Nie chce ewentualnie krzywdzic malej istotki. Wolalabym juz adoptowac jak mi sie zachce dziecka. No i panicznie boje sie ciazy.

mam tzw wolny zawód, nie jestem zwiazana z miejscem pracy. Wybrałam go,zeby byc wolnym czlowiekiem, pracowac a przy tym miec dzieci. Mogłam mieszkac w roznych krajach z nimi i z mezem , duzo jezdzic.

Gość Agnes31
ja chcę być bezpłodna, żeby się puszczać z kim popadnie i jak mnie ochota najdzie zawsze można sobie dorobić też ;)

Gość Agnes31
trzeba to było ustalac czy jest to związane z Internetem?

ale popuszczasz sie z 10-- 15 lat jeszcze, bo potem i tak bedziesz bezpłodna, w kazdym razie o wiele ciezej zachodzaca w ciąze.

nie, bezposrednio, choc internet, a w kazdym razie komputer w pracy pomaga

Ja mieszkam we Wloszech i akuart tutaj wiekszosc Wlochow ma hopla na punkcie dzieci do tego stopnia ze sa one strasznie rozpieszczone. A im bardziej na poludnie tym bardziej jest rozpowszechniony tzw patriarchat tznmaz do pracy i do baru a zona z dziecmi w domu. Jesli zdecydujesz sie na Wlochy to bedzie z deszczu pod rynne.

Gość Agnes31
wtedy adoptuję dziecko a Afryki albo z Indii wiem, że mogłabym kochać takie dziecko dlaczego nie chcesz napisać co robisz?

Jezeli chcesz juz jechac do wloch to wybierz raczej wieksze miasto na polnocy. Na poludniu jak zlapiesz jakiegos wlocha to szybko bedzie chcial bys zostala mamusia i kura domowa.

Gość nienienie niegdy więcej
to nie lepiej adoptować? :O

jesli nie przepadasz za dziecmi, to weź pod uwage, ze dzieci adoptowane wychowuje sie o wiele trudniej , niz biologiczne, wymaga to duzego poswięcenia i samozaparcia. Mam 2 nietypowe zawody a chcę byc anonimowa.

Gość Agnes31
ja zawsze pytam na początku znajomości czy chce mieć dzieci nie wiem, może się znajdzie jakiś tam jest tak pięknie!!!!!!

Gość Agnes31
mnie dzieci lubią każde dziecko adoptowane będzie chciało być ze mną bo jestem otwarta i pozostanę zawsze młoda duchem

kraj jest piekny to prawda (choc naawiasem mowiac w Neapol jest teraz zawalony smieciami) ale zyc w nim nie latwo. Szczegolnie gdy mieszka sie w malym miesteczku albo na poludniu.

Włosi maja hopla na punkcie rodziny, a mamma jest najwazniejszą osobą, wiec jesli nią nie chcesz byc, bedzie ci trudniej znależć faceta.

Ja wlasnie strasznie sie zdziwilam bo ostatnio na temat dzieci gadalam z chlopakiem mlodym kolo 20 lat. To kolega mojego meza. Ja mam mala coreczke i on ostatnio do nas wpadl. Caly czas sie zachwycal dzieckiem, wolal sie bardziej bawic z corka niz gadac z mezem plus wypytywal sie szczegolowo o karmienie, pielegnacje i wychowanie dziecka!!!! Myslalam, ze padne.

dodatowo po Neapolu lataja szczury:) Ale to pikus, gorzej ,ze nie ma tam lasow w naszym pojeciu, takich z miekkim mchem, wszystko suche i klujace, no i na ogól prywatne, wiec nawet nie wejdziesz.

Ale z Ciebie ..., skoro mąż chce dzieci, to powiedz uczciwie, że mu ich nie dasz i rozstańcie się, niech on idzie do kobiety, która mu to da. Bo to, co robisz, to hipokryzja godna plugawych osób.

Gość Agnes31
hmmm może znajdę jakiegoś bogatego egoistę? bogaci nie chcą mieć dzieci za to prostaki marzą o rozmnażaniu się

Dlatego radze Ci bardziej jechac na polnoc np do Mediolanu, Rzymu... te miasta sa duze, rozwniete, przebywa tam wiele obcokrajowcow i myslenie tez jest inne. Im bardziej na poludnie tym wieksza bida i tym bardziej rozpowszechniony tradycyjny model rodziny. Maz - pan domu, zona - kura domowa z przynajmniej dwojka dzieci.

Włosi wyjatkowo kochaja dzieci, gdy szlam ze swoja dwójka, to kazde tylko słyszało "che bello bambino" , w Polsce jakos nas nie zaczapiano:) Co do prostaków - powalajaca wiekszosc wielkich i sławnych ludzi miał alub ma dzieci. \ No dobra, to juz jałowa dyskusja.idę spac, dobranoc.

W moim miasteczku to ci co maja wiecej forsy robia sobie trojke dzieci a nie dwojke (dwojka to taki standard). ja tez mam coreczke i gdzie z nia ide to non stop kazdy ja zaczepia i czesto sa to wlasnie faceci.