Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina29lllaat

chce byc bezpłodna

Polecane posty

Gość Agnes31
a inna sprawa że powinnaś go rzucić jak najszybciej. Bo dziecioroby są uparte. Poza tym jesteś nieuczciwa. Gość chce mnożyć swoją głupotę i egoizm bezdenny, a Ty mu nie chcesz tego dać.

Gość ten zabieg polega na
A nie doczytałam jeszcze, czy w ogóle swojemu królowi powiedziałaś, że nie chcesz? I co powiedział? Jakiś przykład tego nalegania?

Gość OneTwo
Agnes31 no ale Ty, jeśli nie jesteś mężatką, do tego atrakcyjną, to jeszcze się przydasz. Później zastąpią Cię młodsze koleżanki.

paulina29lllaat - nie czytasz tego, co piszę? jasne, może istnieć małżeństwo, rodzina bez dzieci i mogą być super szczęśliwi, ale pod jednym warunkiem: oboje muszą chcieć tego samego! w przeciwnym razie jedno zawsze będzie się poświęcać i będzie nieszczęśliwe.poza tym potrzeba posiadania potomstwa jest dość naturalna więc nie wydaje mi się że może być spowodowana jedynie zazdrością o dziecko kolegi... druga sprawa, że planujesz z premedytacją oszukać męża, jednocześnie obawiasz się, że on przekłuje prezerwatywę... w waszym związku nie ma zaufania więc coś chyba jest nie tak

Gość OneTwo
NatomiastAgnes31, wypierdala głupotę i debilizm w swoim pokoleniu.

Gość trzeba to było ustalac
całkowicie zgadzam sie z laidą

Gość i tera ja :D
jezus marja przeciez ona nie powiedziala ze nie chce miec dzieci tylko ze narazie nie chce miec....boz chlop nie moze poczekac pare lat...co mu sie stanie...ja pierdole wy jestescie jebnieci...jakies maszyny do robienia dzieci tu siedza

Gość ten zabieg polega na
Dla mnie takie podejście jest jeszcze gorsze niż bronienie życia poczętego, bo przeciwnicy aborcji przynajmniej bronią czegoś co istnieje fizycznie. No tak, chęć posiadania potomstwa to najważniejszy determinant wspólnego życia. A mówiłaś mężowi przed ślubem że nie chcesz żeby golił wąsy? Bo jak nie mówiłaś, nie chcesz, a mu się po 5 latach zechce zgolić - to powinniście się rozejść.

no tak ale skoro chce byc bezpłodna to wychodzi na to ze nigdy dzieci nie chce miec

Gość Agnes31
OneTwo niech mnie zastąpią młodsze koleżanki w sraniu bachorami ja cenię swoje życie takim jakie jest :)

Gość paulina29lllaat
przykład - kupuje ubranka... z pytaniem czy daje mi to do myślenia... wiem że teraz sie napalił ale jak będzie dziecko to tylko ja będę sie nim zajmować... on pójdzie do pracy, pójdzie na kort, do kolegi- a co ja??? tak, tak mówiłam że dzieci nie po ślubie, ale powiedziałam że nie powiem mu od razu dzieci będą za 5 czy 6 lat... to zależy od tego jak wyglądać będzie nasze małżeństwo nie jestem jasnowidzem nie przewidzę wszystkiego, myślałam że kilka lat po ślubie zmienia się nasze priorytety, ale ja widzę że się nie nadajemy

Gość xyz razy dwa
Ale czym ty się usprawiedliwiasz autorko? Tym, że chcesz się rozwijać? Rozwijać można się z powodzeniem przy dziecku, więc przyznaj szczerze, że jesteś po prostu leniwa, nie chcesz mieć dziecka i więcej obowiązków z nim związanych. Wtedy wszyscy zrozumieją. Głupie gadanie leniwych kobiet, że one chcą się rozwijać...

do ten zabieg polega_ posiadanie wąsów NIE JEST jedna z głownych, biologicznych potrzeb człowieka, więc porownanie dziwne.

Gość OneTwo
Agnes31, nie to miałem na myśli.

Gość Uyw
Porozmawiaj z mężem że nie jesteś gotowa na dziecko. Powiedz może za 2-5 lat .Kiedys przyjdzie taki moment ze bedziesz chciała dziecko a tu....sama wiesz. Przemyśl to.

po prostu powiedz ze zmienilas zdanie i nie chcesz dzieci..zobaczysz co zrobi mąż

Gość Agnes31
kiedyś się spotkałam z facetem, który się zachwycał każdym napotkanym kilkuletnim bachorem - szybko mu powiedziałam "Spie...."

agnes--> niektórzy bardzo uwielbiają dzieciaki i nie wyobrazają sobie zycia bez nich :O:O

Gość paulina29lllaat
dobrze, KOŃCZE DYSKUSJE... postaram się załatwic to z mężem

Gość Ktoś wymyślil durny temat
Nie wysilajcie się na odpowiedzi to nie ma sensu .Mąż ją i tak zostawi to jakaś wygodna i leniwa baba z niej.

Gość niewymagająca
W Polsce jest to nielegalne w innych krajach dozwolone metoda podwiązywania jajników. Gdybyś się na nią zdecydowała musiałbyś się liczyć z tym że już nigdy nie mogłabyś zajść w ciąże. Na serio to nie zabobon! Czytałam o tym że w starożytnym Rzymie lekarze od płodności czyli (ginekolodzy) radzili kobietom jeść owoce MANGO i nie jeść jajek to miało zapobiegać nieporządanej ciąży. Jednak ja Ci nie gwarantuje że nie będziesz miała wpadki jak będziesz jadła mango

zgadzam sie z Agnes, ze trzeba mówic wprost. Ale skad ona wzięła zrujnowane zycie? Moze w rodzinie jej sie takie trafiło?

Gość OneTwo
No i chuj, tylko mu kurwa nie kłam.

Gość Agnes31
zrujnowane życie wzięło się stąd, że kocham wolność, bachor dla mnie to zrujnowane życie KOCHAM WOLNOŚĆ - nie zrozumiecie tego kobiety, gdyż większość kobiet kocha niewolnictwo, czyli rodzina i bachory, bo to im daje zabezpieczenie finansowe i poczucie bezpieczeństwa

Gość OneTwo
A my lubimy szczerość. Mówienie prawdy, czyli opisujemy rzeczywistość tak jak ona na prawdę wygląda. Lubimy gdy ktoś mówi prawdę o swoich odczuciach, bez pomijania niewygodnych faktów.

to juz nie na temat , ale Agnes, masz pewnie 31 lat, nie mialam dzieci w twoim wieku a i 5 lat pozniej, wiec wiem, jak jest bez - i wiem jak z- nie zabraly wolnosci , zmieniły tylko tryb zycia na raptem 2 lata (( a chyba kazdy w zyciu miewa zmiany, inaczej byłoby nudno). Kto chce robic kariere, zwiedzac swiat, czy chocby dla fantazji kłasc sie nad ranem i wstawac po południu itd - bedzie to robil z dziecmi czy bez, a kto jest cipą to i bez dzieci nią pozostanie. Co nie znaczy,ze cie na cokolwiek namawiam.

Gość Agnes31
przypomniało mi się coś śmiesznego byłam u ginekologa, on się popatrzył na moją cipkę i się pyta " Czy pani współżyła już w swoim życiu?" A ja regularnie używam wibratora, bo trochę niewyżyta jestem. Także nie martw się Paulina - faceci to ślepcy są. Ja mam 31 lat i dalej mogę grać dziewicę ;)

Gość Agnes31
ja chcę zwiedzać świat, bo wiem, że nie chcę mieszkać w Polsce ale nie wiem jeszcze gdzie chcę, więc muszę pozwiedzać

Gość niewymagająca
Paulina jeśli nie masz przeciwskazań do zażywania hormonów to możesz przykleić plastry Evra. Twój mąż pomyśli że się skaleczyłaś a ty go oszukasz. Plastry ewra to plastry horm. Mają 99% skuteczności. Pod warunkiem że ci się nie odkleji plaster