Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina29lllaat

chce byc bezpłodna

Polecane posty

Wy chyba obydwoje jesteście zdrowo rabnięci. Ty bo chcesz perfidnie oszukac męza a jednocześnie boisz sie , że on przekłuje prezerwatywe i mąz , który nie moze pojąc, że Ty nie chesz:D W ogole nie moge pojąc tego pomysłu z namawianiem na dziecko .. Co za patologia, nie wiem jak wasz zwiazek bedzie funkcjonował, skoro nie potraficie ani rozmawiac, anie dochodzic do konsensusu ani sobie ufac :O

Gość trzeba to było ustalac
i co, duzo juz tego swiata zwiedziłas, Agnes? Bo mialas na to ponad 10 lat, mozna pare razy ziemie objechac.

Gość Agnes31
dla mnie to jest jasne - to jest lekarz, więc pewnie zarabia ok, i ona nie chce go stracić ze względu na kasę poza tym należy pamiętać,czym jest małżeństwo - mąż daje żonie zabezpieczenie finansowe, a żona mu daje potomków (bachory, pomnożenie jego egoizmu)- żona to legalna k... jest - nie oszukujmy się

Gość do_agnes
i gdzie już byłas?

Gość Agnes31
jadę do Włoch - jak wrócę to opowiem jestem prawie zdecydowana na Włochy :)

Gość Agnes31
chodzi o to, że jeden facet wiem o tym że starał się zrobić mi bachora - to była moja pierwsza miłość, 9 lat temu ostatnio go widziałam jak szedł z wózkiem - dumny ojciec, napracował się od tego czasu nie mogę się pozbyć traumy

Gość Agnes31
biorę jeszcze pod uwagę Francję - to jest wolny kraj nie wiem jak będzie, się zobaczy nie zamierzam podejmować pochopnej decyzji

no toś sie nie najezdzila :) , ja ( dzieciata) byłam w ponad 30 krajach, w tym egzotycznych, z czego w połowie z dziecmi. Jak działasz w takim tempie, to nic dziwnego, ze z dziecmi nie dojedziesz nawet do Zgierza czy Tczewa:)

Gość Agnes31
mam pytanie czy spiralę może stosować kobieta, która nie rodziła? czy da radę mi to włożyć?

Gość Agnes31
każdy działa w swoim tempie mnie teraz wzięło na podróże, bo poczułam nagle jakim Polska syfem jest - wcześniej tego nie widziała, naiwna dziewczynka byłam

no to zobaczysz syf w owych Włoszech, polecam Palermo:)

Gość Agnes31
jadę do Neapolu haha :D mam nadzieję że się wysyfię tam na dobre :D chodzi mi bardziej o polski katolicyzm, czyli syf w głowach

poza tym we Wloszech jest kult rodziny i dzietnosci. We Francji z kolei moda na rodziny wielodzietne, szczególnie wśród arystokaracji. Zmień kierunek.

Gość Agnes31
chodzi o to też, że Polska jest jedynym krajem w Europie, gdzie próbuje się zmuszać kobiety do niechcianego macierzyństwa, a ja nie chcę mieszkać w kraju gdzie się mnie nie szanuje jedynym krajem, gdzie przepisy dot. aborcji i sterylizacji są takie jak w krajach arabskich, czujecie to?

akurat z katolicyzmem we Wloszech wstrzelasz sie pieknie. Moze jeszcze do Irladnii? Albo Filipiny?

Gość Agnes31
aborcja we Włoszech jest dozwolona, 10% osób chodzi do kościoła, i są to stare kobiety zdradzane przez mężów

Gość Agnes31
Enfant Terrible zanim napiszesz - pomyśl

to ci polecam Czechy, 98% ateistów i przynajmniej blisko.

Gość Agnes31
każdy kraj europejski będzie dobry, ponieważ w każdym innym kraju europejskim aborcja jest dozwolona - wybór będzie ciężki

aborcję dozwolona masz prawie wszedzie, a we Wloszech akurat dzieci sa bardzo głosne i wszechobecne, nawet w knajpach nocą, wiem, bo mieszkałam, nie spodoba ci się.

najlpepsze dla ciebie sa Chiny, tam sa podatki od kazdego dziecka, takze ludzie po slubie je płaca ( single sa zwolnieni). A aborcja z marszu.

Gość Agnes31
to nie chodzi o to że ja dzieci nie lubię nie zniosę tego jak mnie się traktuje w tym kraju, nie będę tu żyła jak zwierzątko żyła w klatce, które państwo próbuje przymusić do rozrodu, bo wiedzą że kobiety nie chcą się mnożyć w takich warunkach chodzi o naruszanie moich podst. praw

Gość Agnes31
w sumie, dobry pomysł te Chiny i wszyscy uśmiechnięci :)

no to walcz o prawa, dla siebie i innych ,teraz jest własnie akcja. A jak ci sie nie chce walczyc, to prosciej wyjechac na aborcje za granice,ile z tym roboty, ile ich masz zamiar robic, przeciez nie 15.

uśmiechnieci to w Tajlandii, w Chniach wrecz przeciwnie, ponurzy , jak w Polsce.

Gość Agnes31
ja mam sentyment do Włochów, bo są złymi chłopcami nie przeszkadza mi że są hałaśliwi ale nie obiecuję - muszę zobaczyć