Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zash8

Boję się reinkarnacji.. :(

Polecane posty

Nie, co ty, mnie pozytywnie natchnęła, uspokoiła mnie, co do pokręconego myślenia. Nie ma co się martwić, naprawdę.

Gość yjtkodk67t
a czy mozna ta ksiazke w necie przeczytac? Za ile mozna kupic w empiku?

Gość ok szykujcie się do
reinkarnacji i przeżywajcie. ja się szykuję na wesele 🖐️

Gość yjtkodk67t
No jesli jestem dobrym czlowiekime to w przyszlym bede zlym? jesli jestem zlym to bede dobrym? Jestem zakochana w postaci kreskowej, czy w przyslym zycui moge z nim byc, chodz w tym jest to niemozliwe? :P

:D zawsze jest kilka wariantów do wyboru :) Chodzi o odpracowanie lekcji i zdobywanie nowych doświadczeń emocjonalnych.

Gość to skoro żyłam już wcześniej
to dlaczego nie pamiętam swoich wcieleń i skąd mam wiedzieć czy już żyłam. mogłam przecież stać się jakąś nową duszą

Gość yjtkodk67t
Capricornus-nie rozumiem :P

No to poczytaj ksiązkę. Wiem, powtarzam się ;) Chodzi o to, że przychodzisz tutaj, na planetę po to, żeby coś odpracować, co nie udało ci się w poprzednim wcieleniu, np. kwestię wybaczania. Czy cokolwiek innego, co jest ważne do pełnego rozwoju duchowego.

Gość zash8
ok postaram się ją zdobyć.. ale i tak dzisiaj przez ten głupi program nie będę spać :( bo jak na razie tyle mi się w życiu udaje.. a jak pomyślę ,że w następnym mogę mieć przesrane to wszystko takie bez sensu i wyć mi się chce ..

Gość 1548525366558
ja tam myślę, że świat zgupiał !

Gość vbnjkl;'
a ktore wasze cechy pasuja do jakiegos wieku ,lat itd

Nie, reinkarnacja nie istnieje. Dusza nie istnieje, bo niby co z duszą psychopatów? Rodzi się z jakimś tam brakiem w mózgu- i przez to nie potrafi kochać, współczuć itp- nie przez brak duszy, tylko przez braki w mózgu- taka jest prawda, że uczucia to reakcje chemiczne, powstają w mózgu. Nie ma czegoś takiego jak dusza. Gdyby była to ja byłabym reinkarnacją Marilyn Monroe.

No to jeszcze można się "doprawić" "Uderzonym przez piorun" , czy "Trafionym przez piorun" - nie pamiętam tytułu, ale przeczytałam jednym tchem. Gdzieś znalazłam ebooka.