Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczekaa

8 kg mniej w 2 tygodnie !

Polecane posty

Hej. Ktora dolaczy do mnie? Rok temu schudlam 16kg ale niestety przytylam znowu 8. Chce zastosowac jakas diete rygorystyczna ale niekoniecznie. Biegi wieczorem-60 min ? Moze jakas dieta owocowo-warzywna? Czy uda mi sie jutro wytrzymac jedynie na owocach/warzywach- 350 kalorii +woda+zielona herbata skoro dzisiaj zjadlam za duzo? Kto ze mna ?:) Jakis pomysl?

Gość ja dzis stanelam na wage
i przezyłam szok. Pracuję od 6 czerwca. Dzień przed pojściem do pracy stanełam na wagę. Tak z ciekawości. Ważyłam 65 kg. Dziś sie zważyłam a na wadze pokazało 57 kg. Byłam i jestem w totalnym szoku jak to możliwe w ogóle.:)

Gość nie!
lepiej wolniej, a zdrowiej, przynajmniej nie będzie jojo

Chodzi właśnie o to ze nic nie robiłam. Po prostu od dnia kiedy zaczełam pracować mniej jem. Nie wiem czym to jest spowodowane. Po prostu mi sie nie chce. Zanim wyjdę do pracy zjem śniadanie, później nie jem nic, piję tylko wodę. Dopiero jak wrócę do domu to coś przekąszę. Sama się zdziwiłam taką utratą wagi:)

ile masz lat i co jesz jak wracasz z pracy? Twoja praca wymaga duzo wysilku fizycznego? od 2 tygodni biegam i waga waha mi sie 2.5 kg a dzisiaj nagle poakzalo miz e tylko pol kg schudlam. chce przyzwyczaic organizm zeby spozywac mniej kalorii dziennie, nie wiem jak to zrobic. jezeli robie to wolno to w koncu jest niby ok to kolejnego dnia musze za duzo zjesc i wlasnie dzisiaj takz robilam. chce sie ograniczyc i miec postanowienie i wyrzeczenie. ktos chce ze mna?

Mam 21 lat. Jak wrócę z pracy to przeważnie zrobię sobie jakąś kanapkę - bo szybko. I idę spać. Co do pracy no to wymaga trochę wysiłku fizycznego. A Ty ile ważysz?

wazylam 69. teraz 58. ostatnio 59.3.. niby schudlam do 57.3. wazylam w tamtym roku 52.5 i czulam sie super. co zrobic zeby schudnac? jak nei myslec o jedzeniu?

Pij dużo wody mineralnej niegazowanej. Gdy chce Ci się jeść zjedz sobie jakiś owoc. Staraj się ruszać jak najwięcej. I nie jedz po 18:)

pije dosc duzo wody. a na dzien ile wypijasz? pijesz jakies herbaty? soki ? ktora wode wybierasz?? niskosodowa? jaka zawartosc sodu ma?

Dziennie wypijam przeważnie 2-2,5 litra. A zazwyczaj kupuję sobie Cisowiankę niegazowaną. Nie pamiętam jaką ona tam zawartość tych wszystkich składników.

a stosowalas kiedys diete jakas? skad jestes? ile masz cm wzrostu? poza kanapka co jadasz? np na weekendzie? odezwe sie jutro, papa ;) o ktorej bedziesz??

Hmm.. Jutro będę około 23 bo pracuję do 22. Wcześniej nie stosowałam żadnych diet. Ja też juz uciekam:) Jutro wpadnę.

w ramach solidnego zapychacza polecam porcyjke arbuza i melona....zjadlam tego dzisiaj troche a czulam sie jakbym slonia polknela :) syci i ma malo kalorii.

Gość jjjjjjjjk
Hej, ja stosowałam dietę kopenhaską bardzo rygorystyczną. Na niej udało mi się rzucić jakieś osiem kilogramów. Jest to dieta, która trwa tylko trzynaście dni. Nie można tego czasu ani przekroczyć , ani skrócić. Trzeba też pamiętać, by postępować zgodnie z obowiązującymi zasadami. Jest to ważne, bowiem gdy przerwiemy dietę, będzie można do niej powrócić dopiero za dwa lata. Na czym więc polega dieta kopenhaska? O tym przeczytacie na http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2011/06/12/schudnac-w-13-dni/ Ponadto stosowałam ćwiczenia na brzuch - „brzuszki i skrętoskłony, a do tego dwa razy w tygodniu jeździłam na rowerze.

hopsia sie- a masz na celu zrzucenie jakis kilogramow? nie lubie melonow. jjkkk- a teraz korzystasz z jakiejs diety ?

Ja dziś drugi dzień na 500 kcal + 1h cwiczen na orbiterku i 300 brzuszkow :) (codziennie! :D) Chciałabym wytrwać w diecie i ćwiczeniach cały lipiec i schudnąć 5 kg co najmniej, bo później będzie już z górki. Tak poza tym zastanawiam sie co jecie dokladnie ? :)

przy takim trybie na pewno wiecej schudniesz. ja w koncu zmotywowalam sie i zjadlam wczoraj : 2 jablka+ 4 male marcheweki, nektarynke, 2 mandarynki. a dzisiaj brzoskwkinie, polowe malego nalesnika z polowa parowki i kawaleczek papryki, nektarynke i jogurt light. dzisiaj ponad 400 kalorii, wczoraj ponad 300, wczoraj biegalam 60 min a dzisiaj spacerek 100 min. a Ty co jadasz? jutro planuje cos z cukinia ale nie wiem co, nie chce smazonych potraw... jak przyrzadzasz cukinie?

ja jem glownie omlet z 1 lub 2 jaj + otreby na oliwie z oliwek, serki wiejskie lekkie, jogurty 0% i obowiazkowo kawe z mlekiem 0,5% :) uwielbiam truskawki :) ryba, mieso, i jogurty naturalne zmiksowane z owocami :) takze nic nadzwyczajnego :D

:) ś: omlet, kawa 140 kcal o: jogurt 0%, 2x pieczywo lekkie, kawa 206 kcal k: omlet, kawa zbozowa 140 kcal razem 486 kcal wyjdzie :) a Ty co planujesz?

Gość truskawkowapolewa
A ja postanowiłam zacząć od zmiany swojego żywienia. Moja koleżanka schudła kilkanaście kilo dzięki temu, że zaczęła jeść zdrowe potrawy w niewielkich odstępach czasu. Poza tym piła dużo wody. Z tego co wiem zaglądała również na http://www.facebook.com/LangsteinerPl skąd czerpała informacje na temat tego co warto jeść, by czuć się dobrze.

Cześć wszystkim :), dziś mój 3 dzień diety :) Omlet = 1 jajko+otręby+cynamon+słodzik i na patelnie z małą ilością oliwy z oliwek. Pyszny! :D Polecam !!! :) Zjadłam już: ś: omlet, kawa 140 kcal o: omlet, 2x pieczywo lekkie, dwie kawy 216 kcal k: jogurt 0% 145 kcal (o 17.00 :D) razem 501 kcal :) Troche pozmieniałam kolejność produktów :D

Gość jjjjjjjjk
Bardzo dobry całodniowy jadłospis. Do tego poleciłabym Ci jeszcze odrobinę ruchu, i utrata kilogramów będzie szybsza. Możesz na przykład maszerować z kijkami nordic walking. Polecam regularne marsze, gdyż okazuje się, że jest to sport, który pozwala spalić w ciągu jednej godziny aż 400 kcal, podczas, gdy marsz bez kijków tylko 280 kcal. Ponadto musisz wiedzieć, że ten rodzaj aktywności fizycznej nie jest tak męczący i forsujący jak inne sporty. A więcej na ten temat można przeczytać na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2010/09/14/maszeruj-po-szczupla-sylwetke/

jezeli staram sie jesc np. jablko, nektarynka, brzoskwinia 2 x, troche warzyw na 50 kalorii i np jogurth light-92 kalorie... to ile kg moge schudnac w jak szybki czas? orientuejcie sie?? ; )

Gość lola bb
ze dwa kilogramy na tydzień może schudniesz jedząc takie "dania".