Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka106

RATUNKU!PRZESZŁOŚĆ MOJEGO CHŁOPAKA MNIE ODTRĄCA CO ROBIĆ?

Polecane posty

POMOCY ! ZABIJA MNIE TO Z DNIA NA DZIEŃ. KIEDY JUŻ JEST NAPRAWDE DOBRZE JA PRZYPOMINAM SOBIE WSZYSTKO I CAŁY CZAR PRYSKA...NIE MAM Z KIM SIĘ TYM PODZIELIĆ MAM TYLKO JEGO.... KOCHAM GO Z CAŁEGO SERCA ALE JEGO PRZESZŁOŚĆ MNIE ODTRĄCA MOŻE DLA WIELU Z WAS TO BŁACHOSTKA ALE JA NIE RADZE SOBIE Z TYM....CHODZI O TO ZE BYŁ Z DZIEWCZYNĄ 3 LATA MIESZKALI RAZEM....MIELI MIEĆ DZIECKO....TYLKO ŻE ONA PORONIŁA W DODATKU PODOBNO Z JEGO WINY ;/ BARDZO JĄ KOCHAŁ. BOJĘ SIE ZE ON W KAZDEJ CHWILI DO NIEJ WROCI....CHOC ZAPEWNIA ZE TAK NIE BEDZIE NAPEWNO ,ZE JUZ JEJ NIE KOCHA...ALE NIE WYDAJE MI SIE ZE PO 3 LATACH BYCIA TAK BLISKO RAZEM MOZNA TAK POPROSTU ZAPOMNIEC.... I PRZESTAC KOCHAC...CIAGLE WIDZE ICH RAZEM PRZED OCZAMI. POPROSTU NIE UMIEM Z TYM ZYC....A CO NAJ GORSZE OBRZYDZA MNIE TO STRASZNIE O ODTRĄCA OD NIEGO...ONA BYŁA DZIEWCZYNĄ LEKKICH OBYCZAJI I BOJE SIE NAWET ZE ON MOZE MNIE CZYMS OD NIEJ ZARAZIC. MASAKRA .NIE WIEM CO MAM ROBIC...;( NIECH MI KTOS POMOZE.!

Gość mnhbvgfcdxfvghb
wyłacz capslocka bo mnie oczy bolą😠

Gość kiciiiii micccii
najpierw wyłącz capslocka :)

Gość ojeju_czarodzieju
jak dlugo jestescie razem i jak dlugo oni sa po rozstaniu?

Gość mahronia
po co ten caps lock? Był z nią 3 lata i co, niby ma do niej coś czuć całe życie? Ludzie się rozstają po wielu latach i nie wracają. Moim zdaniem takimi głupimi stresówkami możesz zniszczyć ten związek

Jestesmy razem dopiero od 4 miesiecy , a oni nie sa razem jakies pol roku...no ale mowia ze stara milosc nie rdzewieje...w dodatku po 3 latacg ??? :(

Gość mahronia
czyli po 2 miesiącach od rozstania związal się z Tobą? nie wiem, jak dla mnie to dość szybko. Ja chyba bym nie potrafiła tak szybko zapomnieć o kimś, z kim byłam 3 lata.

zle,ze Ci o tym mowil. Jak mowil sam z siebie to nadal cos czuje do tamtej.Skoro przez niego poronila to agresywny o.O Ale nie mowie,ze Cie nie kocha,jesli Cie szanuje,widzi w Tobie super kobiete pod kazdym wzgledem,moze chciec byc dla Ciebie jak najlepszy. Mi jeden facet nie chce mowic o swojej przeszlosci,bo nie chce bym zmienila o nim zdanie,zeby zle wygladal w moich oczach. I wlasciwie tak sie ciesze,ze mu na tym zalezy:)...jest dla mnie aniołem:))

też tak mysle ;( czasem mysle ze zwiazal sie ze mna tylko dlatego zeby o niej zapomniec a to tak boli:( myslicie ze moze do niej wrocic?

Gość mahronia
to nas pytasz? skąd mamy wiedzieć, znamy go? Chyba to Twój facet... Może wrócić, może nie wrócić. Sama najlepiej wyczujesz jego zachowanie. Moim zdaniem, jeśli czujesz niepokój i jakieś wątpliwości, to znaczy że coś nie gra. Jeśli czujesz się bezpiecznie i jesteś pełna optymizmu, to znaczy, że w Waszym związku wszystko ok

Gość chdhhd
piszesz jakbys miała 13 lat

Gość impasibly
za lekkich obyczaji, przepraszam LEKKICH OBYCZAJI dostajesz 10/10:classic_cool:

jak jej sie o nim przypomni ? chodzi o to ze ona dalej za nim lata :( tzn teraz juz mniej ale na poczatku pisala, dzwonila....najgorsze jest to ze jakies dwa tygodnie temu zasnal i przeczytalam smsy ktore pisali ;/ myslalam ze umre ;( po czym zadecydowalam ze to koniec;/ on nie zrozumial tego ...przepraszal i blagal na kolanach o przebaczenie...po paru dniacj zmieklam:( i wybaczylam bo go kocham. niewyobrazam sobie ze moglby do niej odejsc po tym wszystkim ....jednam mam obawy ...faceci nigdy calej prawdy nie powiedzą.

13 lat? dziekuje za komplement mam 20 ...wiem ze powinno byc lekkich obyczajow ale wybaczcie mam dysleksje. po co wypowiadaja sie osoby zeby wysmiac? ja prosze o pomoc...

Gość i tak
13 lat? dziekuje za komplement mam 20 ... hahahahhahahahahhhaahahaha

Gość znam tę sytuację
tylko z drugiej strony... Byłam z chłopakiem 3 lata i 3 miesiące, byłam jego pierwszą poważną dziewczyną. Bardzo się kochaliśmy, przynajmniej tak mi się wydawało. Wiele razem przeżyliśmy - i złego i dobrego. Ale był zaborczy i wymagający: na 1 roku studiów, gdy gadał, że zamiast jemu poświęcać czas to się wtedy uczę, nie wytrzymałam i zerwałam. Myślałam, że to tylko kłótnia zwykła i wróci po kilku dniach. Tak się nie stało. Za to 2 tygodnie później dowiedziałam się, że chodzi do jakiejś panny, 5 lat młodszej od niego. Chodzili jakieś trzy lata, choć się schodzili i rozstawali, w międzyczasie jakieś tam znajomości mieli przelotne. W końcu dwa lata temu się chajtnęli - wpadli rzecz jasna. Ale gdy byli razem to wiem, że ją zdradzał. Nawet ze mną by to zrobił, ale nie chciałam.

Gość szyyybkooooo
co Ty opowiadasz,że po trzech latach nie można sie 'odkochac'? jakby tak bylo to by nie bylo rozwodów,facet potrafi :-) i jeśli ona byłą prostytutką to wyślij ukochanego na badania

Gość LETKIE OBYCZAJE

Gość hahaha leje ze smiechu
:D Masz 20 lat? w życiu nie uwierzę, chyba ze jesteś jakaś opóźniona? :D

Gość i po co naco te nerwy
grzech rodzi cierpienie

Opozniona ? niby dlaczego ? dlatego ze ciezko mi siepogodzic z jego przeszloscia? jestem poprostu zazdrosna i nie daje sobie z tym rady

Gość LadyGagaręczna
Ja mam podobnie mam chlopaka ale jego była mnie wkurwia,obrzydza mnie jak sobie pomysle ze ja dotykal,wiem ze ja wygralam bo powiedzial ze nic dla niego nie znaczyla ,mnie kocha .Ale jakos nie czuje zwyciestwa,uzywane miseo nie cieszy

Gość LadyGagaręczna
mieso mialo byc:) autorko musisz zapomniec o przeszlosci i zyc dalej ,najlepiej jak ona do niego pisze odp ty ze ma sie odpierdolic:) powodzenia inaczej przeszlosc wszystko zniszczy

Gość dfdfdfgfg
tez bym nie dala rady dlatego poszukalam sobie chlopaka prawiczka, moglas zrobic tak samo a nie wiązac sie ze szmaciarzem, ktory jedną poruchal, mieszkal z nia na kocią łapę a potem kopnal w dupe.

Gość ajankldfasfnkljioenlsefnklsdfn
No,ale jakie te smsy z nią pisał? Zdawkowe czy jakieś poważniejsze?

Gość autorko ja tez tak mam
wiec cie rozumiem. najlepiej cieszyc sie tym co jest teraz i to ze z toba jest.. ciebie wybral. niby fajnie, ale kurde do mnie te slowa nie trafiaja ;p wydaje mi sie ze partner powinien wiecej zapeniwac, moze to by pomoglo.