Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxniewiadomaxx

czy jest jakaś mozliwość?

Polecane posty

Gość xxniewiadomaxx

czy jest jakaś możliwość aby 4 testy ciązowe (tej samej firmy) się myliły?? zrobiłam 4- były wszystkie negatywne. Do tego od niebezpiecznej sytuacji minęły 2 miesiące i 2 normalne 5- dniowe miesiączki ze skrzepami. Pytam, bo w internecie mozna znależć wiele inf że w ciązy mozna mieć okres, a testy ciążowe czasem się mylą... Niby to jest oczywiste, że nie jestem w ciązy, ale mam obawy bo od jakiegoś czadu mam białą wydzielinę z sutków, zwłaszcza jak mam dużo stresów...

Gość a temp mierzysz codziennie
NIE!! Co najwyżej możesz być w ciąży urojonej.

Gość wariatka jak ich mało....
poczekaj wyciagne zaczarowana kule i zaraz ci powiem :)

Gość a temp mierzysz codziennie
a w ciąży nie ma okresu może być tylko krwawienie przypominające okres. ale jest ono przeważnie mniej obfite i nie ze skrzepami.

Gość ile razy można tłumaczyć
"Niby to jest oczywiste, że nie jestem w ciązy, ale mam obawy bo od jakiegoś czadu mam białą wydzielinę z sutków, zwłaszcza jak mam dużo stresów..." pod wpływem stresu podwyższył Ci się poziom prolaktyny, stąd wydzielina z sutków, powinnaś iść do gina bo zaburzenia hormonalne się leczy zazwyczaj kobiety z podwyższonym poziomem prolaktyny mają problem z zajściem w ciążę i się leczą by obniżyć poziom tego hormonu