Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliope39

zdrowe odżywianie,zdrowa żywność

Polecane posty

Podstawa zdrowego odżywania to rezygnacja z oleju, na ile to możliwe pieczenie zamiast smażenia. Przydają się do tego takie akcesoria kuchenne jak np. frytkownica beztłuszczowa, MultiCooker, podgrzewać elektryczny. Sferis tego zrobił promocje na takie akcesoria - https://www.sferis.pl/Zdrowe-gotowanie -  warto sprawdzić

Bardzo ciekawy temat. Warto zainteresować się tym dla swojego zdrowia i dobrego samopoczucia. Ja odkąd zaczęłam ćwiczyć i zdrowo się odżywiać mam o wiele lepszy nastrój i czuję się świetnie. Zdrową żywność kupuję w sklepie www.sloneczko-sklep24.pl, a warzywa i owoce na bazarku.

Moje samopoczucie uległo dużej poprawie, gdy odstawiłam część nabiału i przestawiłam się na chleb na naturalnym zakwasie. Na szczęście mieszkam w pobliżu świetnej piekarni - Piekarnia Dąbrowscy w Starych Babicach. Tam mają wypieki na tradycyjnych recepturach i naturalnym zakwasie, które są przepyszne, a przy tym zdrowe. Takiego "dmuchanego" chleba z marketu albo kiepskiej piekarni na pewno bym teraz nie zjadła. I dziwię się sobie, że wcześniej mogłam go jeść.