Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mzungee

POZNAŁAM WŁOCHA, ON CHCE ABYM DO NIEGO PRZYJECHAŁA

Polecane posty

Gość sliczna...
hehe jedz kobieto nie sluchaj zazdroszcza i tyle....slichaj zawsze serca ono najlepiej ci podpowie ...milej zabawy..napisz jak bylo ....

Gość Wakacje zagranica
Do Tunezji, bym nie namawiala, czy Egiptu, ale Wlochy to chrzecijanie, nic ci nie grozi.

Gość dfisdhvcudsv
Tez mysle, ze to on powinien pierwszy do ciebie przyjechac, ale zdrugiej strony Wlochy sa niedaleko i raczej niczym nie ryzykujesz odwiedzajac go. Ja tez poznalam swojego meza przez internet. On jest Amerykaninem polskiego pochodzenia, najpierw byly emaile, potem Skype, a w poltora miesiaca od naszego poznania przyjechal do Polski mnie odwiedzic i spedzilismy wspaniale czas zwiedzajac Polske. Potem szybko sciagnal mnie do Stanow i juz kilka lat jestesmy malzenstwem. Wiec takie znajomosci przez internet moga prowadzic do szczesliwego zwiazku. Ale mojemu mezowi bardzo zalezalo i wiedzial, ze ja na pewno pierwsza go nie odwiedze, zreszta mialam wtedy 25lat, ty jestes starsza wiec bardzie dojrzala. Idz za glosem serca, ja poszlam i nie zaluje.

ja ci radzę żebyś sobi8e poleciała po co sie tu pytasz i radzisz , zamieszkaj sobie w hotelu albo kwaterze, spotkaj sie z nim w neutralnym miejscu, na początku w kafejce i tyle co zwiedzisz i przeżyjesz to twoje , nie marnuj życia

słuchajcie,on mnie finansowo? on ma pieniądze,nie mam zamiaru nikogo sponsorować. to facet co na uniwersytecie pracował. a kto mówi,że ja nie chcę przeżyć przygody? że chcę się zakochać? a że lubia seks? ja też lubię! przecież sobie z nim życia odrazu nie układam,ludzie. a byłam kilka razy we włoszech i się kraju nie boję. kase wezmę, to czego mam się bać? a HIV-no proszę,odrazu HIV, przecież są gumki i badania

ja męża nie szukam, jednego juz miałam. i nie sądzę,bym chciała raptem zamieszkać we włoszech. mam syna a syn ma ojca polaka i tak więc. chcę zaszaleć i poszuć adrenalinę;)

Gość Do mzungee
Jestes dorosla , jedz. Juz tyle tu pisalam. Wlochy to normalny chrzesijanski kraj. Wiesz co ja bym bala sie sama do Polski jechac , malo tego jak juz tam jestem, nigdy wieczorami nie wychodze sama na ulice i.t.p. Jedzie na urlop, spotkasz sie z nim, sama zadecydujesz na ile sobie pozwolisz. Widzialas go, a jakby byl jakims psychopata, to pujdziesz swoja droga.Wezmiesz hotel, spedzisz tam pare dni. Ale to taka najgorsza ewentualnosc,tak nie bedzie.

dziękuję,mądrze mówisz. jak mówię,jestem mało odważna w takich sprawach. ale chyba czas zacząć się bawić:) myślę,że pajadę. albo pozwiedzam,albo nie będę wychodzić z łóżka.... tak myślę.

Gość dfisdhvcudsv
Skoro chcesz sie tylko dobrze zabawic to jedz, a co ci szkodzi. Ja bylam mloda, dopiero po studiach i sie zakochalam, a w Polsce mnie nic nie trzymalo, wiec u mnie to byla zupelnie inna historia. Powodzenia autorko.

Gość lihn
ja bym do niego walil jak w ogien.!!!! Ze tez wy facetki jestescie takie naiwne.Co za glupia baba.Pozniej czytamy o roznych zaginieciach,gwaltach,uwiezieniach,zabojstwach itd.

Gość lihn
wam mozna tlumaczyc 100tys razy a wy itak swoje.Musial by chyba byc specjalny kanal TV tlumaczacy facetkom ich glupote i przestrzegajacy przed idiotyzmem i naiwnoscia.

pewnie,że człowiek chce odmiany. tutaj w kraju za dużo mnie trzyma... ty miałaś 25 lat,ja mam 10 więcej. i ustabilizowaną sytuację zawodową,finansowa i mieszkaniową. a tam to co ja bym robiła nie znając włoskiego? sprzątała! tak,chce się dobrze bawić i mieć co wspominac na starość. a powiem wam,jaki on przystoiny:)

nie jestem głupią "facetką" tylko dorosła kobietą z obawami. a pytam się, bo niby podjełam decyzję,ale potrzebuję porozmawiac na ten temat. tak poprostu.

Gość ellloooooo
PROWO------PROWO--------------PROWO----------------PROWO-------------PROWO-------------PROWO-------- TEMAT PODSUNIETY PRZEZ NASZEGO KOCHANEGO AUTORA POWIESCIOPISARZA NA KAFETERI

Gość RixoN
jedz arivederczi! www.iangroup.net Biura Nieruchomości Rzeszów, Mieszkania Rzeszów, Domy Rzeszów, Działki Rzeszów, Nieruchomości Podkarpacie

Gość ellloooooo
AUTORKO NIE PISZ TAKICH PIERDOL TO SIE KUPY I DUPY NIE TRZYMA.WYMYSL COS NOWEGO:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość madrakamilka
Ja bym pierwsza nie pojechala.

Gość ellloooooo
WINNI SIE TLUMACZA:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: SKONCZ Z TA PROWOKACJA ZACZYNA BYC NUDNE

Gość lihn
A o czym tu rozmawiac?Wyjazd do wloch,wlasnie szczegonie tam bylby wyjatkowa glupota i lekkomyslnoscia.Niebezpieczenstwem w krystalicznej postaci.Typowym przykladem naiwnosci facetki jakich tysiace wkolo.O tym chcesz porozmawiac?

z drugiej strony mam jeszcze dwa miesiące, może on przyjedzie? bo nie może się doczekać,i ja też nie mogę... kto to wie:)

lihn-czy ja bym pojechała bez pieniędzy? czy ten kraj to trzeci świat? tam jest bezpiecznie.

Gość ellloooooo
ZALEZY JAKI SCENARIUSZ KONCOWY DOPISZESZ HI HI HI :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P NAPRAWDE NUDZISZ

Gość Jedziesz prywatnie czy
z biura ??? Masz oplacona podroz tam i spowrotem ??? Wczasy do wloch z biura sa dosyc drogie, dlatego ja jechalam tam atem i na miejscu wykupilam pokuj w pensjonie, tanio. Potem byl urlop. Tak ze tak czy tak , dasz rade. Wazne zebys miala bilet, na tam i spowrotem. To kraj, gdzie jest bardzo duzo turystow, pelno pokoi do wynajecia i hoteli, kawiarenek i pabow. Nawet w hoteliku ci personel pomoze i wytlumaczy gdzie plaza, gdzie mozna zrobic zakupy, oni sa dla turystow i chca zeby ich kraj sie podobal innym.

Gość ellloooooo
NA WSZYSTKIE PYTANIA DOSTALAS ODPOWIEDZI WIEC PO CO PRZECIAGASZ TA PROWOKACJE ???????????????????ILE MASZ PLACONE OD TEGO?????????????????????

ten mój włoch przysłał mi link fajnego pensjonatu, myślę żeby tam się zatrzymać. nie mam zamiaru wykupywac wczasów, w końcu będę z nim, a nie z innymi turystami. a jakby coś... nie będę się nudzić. loty to on już mi wyszukuje w necie, ja sprawdzam,jak coś taniego będzie to wtedy kupię i będę czekać:) i czekac:))) a krew niech wrze...

Gość Jedziesz prywatnie czy
On wie ze mieszka w pieknym turystycznie kraju, i chce ci zrobic przyjemnosc. W jaki rejon jedziesz ?? Przestan sluchac tu wariatow. Jedz zwiedzaj i ciesz sie zyciem. Nawet gdyby , to nie bylo to to spedzisz pare ladnych dni. Kazdego roku zwiedzam inny kraj i podroze mnie fascynuja. Wloch naleza do calkowicie bezpiecznych, w hotelach, sklepach wladaja wieloma jezykami (polskim zadziej), to kraj otwarty na turystyke.

Gość madrakamilka
Nie jedz pierwsza. Niech on przyjedzie najpierw do Ciebie.

Gość madrakamilka
Jak bedzie sie dopytywal czemu zm ieniasz zdanie powiedz mu ze najpierw chcesz mu pokazac Polske, ze tak jestes wychowana ze najpierw facet przyjezdza do kobiety.

chłopak mieszka w rejonie Marche, nad samym Adriatykiem w Anconie. i jak tu nie pojechać i nie skorzystać? tak, chce mi pokazać włochy,tak mówił.