Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mzungee

POZNAŁAM WŁOCHA, ON CHCE ABYM DO NIEGO PRZYJECHAŁA

Polecane posty

Gość madrakamilka
Wiem ze to kuszace ale bezpieczenstwo ponad wszystko. Nadal podtrzymuje-Niech on najpierw przyjedzie do Ciebie. Jedzcie nad Polskie morze.

Gość ellloooooo
ellloooooo AUTORKO NIE PISZ TAKICH PIE**OL TO SIE KUPY I D**Y NIE TRZYMA.WYMYSL COS NOWEGO

Gość madrakamilka
Ignorujmy eloo

no bezpieczeństwo,ale że co, wsypie mi coś do drinka i mnie wykorzysta? no proszę,bez wsypywania:) na organy-we włoszech jest dużo takich lasek. po co tyle siedzieć i z kims rozmawiać, są łatwiejsze sposoby;)

ale wy jesteście głupie. To facet do was powinien przyjechac, a nie wy do faceta. A jeśli sie wymiguje to znaczy, że mu nie zalezy. Bądź zalezy na czyms innym.

Gość KTOS I COS
czytam ten topik to naprawde jest bez sensu,albo masz 15 lat albo jestes swirnieta

Gość KTOS I COS
doczytalam masz 35 lat to na swirnieta wyszlo .sorry ale kobieta w tym wieku?????????????smiech zbiera,jestes ustawiona itd a piszesz iak gimigowno ze szkoly tu naprawde cos nie pasuje:)

Gość Jedziesz prywatnie czy
Jedz, spedzisz piekne dni. Co ty mialabys mu w Polsce pokazac zimne brudne morze , i ta niepogoda. Swiat jest piekny , bedziesz zalowala, ze pojechalas na tak krutko. Cieplutki noce, romantyczne spacery, piekne widoki, lazurowe plaze i moze cieple jak woda w wannie. Wlosi sa szarmandcy z reguly. Zebys czula sie bezpieczniej, to wiedz, ze gdyby to nie bylo to, to mozesz bez niego spedzic tam te pare dni i nie bedziesz zalowala. Ale ja wierze ze facet, zalatwia pensjon (miejscowy ma taniej i wieksze mozliwosci). Jakby chcial cie do burdelu, to by nie szukal pensjonu, obiecywal by zlote gory zeby cie tylko sciagnac. A on organizuje ci urlop .

tak,organizuje mi urlop-to fakt. mądra z ciebie jest kobieta, słucham ciebie;) martwi się,co mi zdąży pokazać, martwi się,że jeszcze biletów nie mam,a óźniej będzie za drogo! fakt,wydaje mi się,że jest ok.

Gość KTOS I COS
KTOS I COS doczytalam masz 35 lat to na swirnieta wyszlo .sorry ale kobieta w tym wieku?????????????smiech zbiera,jestes ustawiona itd a piszesz iak gimigowno ze szkoly tu naprawde cos nie pasuje

Wszystko na to wskazuje, ze wszystko jest O.K.

Gość KTOS I COS
ALE SCIEMA ty sama sie gubisz w tym co piszesz ,no tak dzieciary maja wakacje pa pa pa durnoto,pisz sama z soba

słuchaj,nigdy nie przypuszczałam,że zacznę rozmawiać z obcokrajowcem i że coś zaiskrzy. NIGDY. dlaczego jestem świrnięta? bo chcę trochę pożyć?

Gość Boost
z jakiej czesci wloch jest?

Gość KTOS I COS
Jedziesz prywatnie czy Jedz, spedzisz piekne dni. Co ty mialabys mu w Polsce pokazac zimne brudne morze , i ta niepogoda. Swiat jest piekny , bedziesz zalowala, ze pojechalas na tak krutko. Cieplutki noce, romantyczne spacery, piekne widoki, lazurowe plaze i moze cieple jak woda w wannie. Wlosi sa szarmandcy z reguly. Zebys czula sie bezpieczniej, to wiedz, ze gdyby to nie bylo to, to mozesz bez niego spedzic tam te pare dni i nie bedziesz zalowala. Ale ja wierze ze facet, zalatwia pensjon (miejscowy ma taniej i wieksze mozliwosci). Jakby chcial cie do burdelu, to by nie szukal pensjonu, obiecywal by zlote gory zeby cie tylko sciagnac. A on organizuje ci urlop .:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:pojszczalam sie ze smiechu,nastepne gimigowno

Gość KTOS I COS
skoro nie jestes swirnieta to po co na forum wlazisz?????????????????????????he he he

A KTOS I COS , jest zacofane i umrze i nic nie przezyje.Najwygodniej jest usiasc w fotelu i marudzic. Swiat jest dla ludzi, trzeba umiec z tego kozystac.A nie siedziec w oknie i patrzec co sasid robi i krytykowac. Znam ten typ ludzi, a w glebi serca do bolu innym zazdroscic.

Gość Boost
On jest z ancony ancony o jest z poludnia ma zyje w anconie????jest bardzo duza roznica

dobrze mówisz,zaczynam szukać lotów we wrześniu:) trzeba łapać chwilę;)

Gość Boost
naprzyklad marchigiano (ancona marche) z pokolenia na pokolenie czy np jakis z neapolu calabri pugli co zyje w anconie?

Gość KTOS I COS
nagle nie rozumie??????????????????HA HA HA SCIEMA sama wdepla w gowno

nie no,myślę że tam mieszka. jego rodzina tam mieszka. Ancona przy Riminii

Gość KTOS I COS
29.06.2011] 15:27 [zgłoś do usunięcia] mzungee chłopak mieszka w rejonie Marche, nad samym Adriatykiem w Anconie. i jak tu nie pojechać i nie skorzystać? tak, chce mi pokazać włochy,tak mówił.ha ha ha ALE WDEPLA AUTORKA ZWYKLE GIMIGOWNO

Gość KTOS I COS
29.06.2011] 15:56 [zgłoś do usunięcia] mzungee nie no,myślę że tam mieszka. jego rodzina tam mieszka. Ancona przy Riminii HA HA HA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D co za swir z baby sorry malolaty

Tam jest pieknie, zycie tetni. Na twoim miejscu juz bym tam byla. Tam jest bardziej ciwilizowanie niz w Polsce. To nie zakuta wies we Wloszech, tylko turystyczna miejscowosc znana na caly swiat. Moze byc ze on mieszka gdzie indziej, ale tam cie zaprasza, bo tam zycie tetni. Nie mysl duzo i nie analizuj, tylko jedz.

Riminii Super , to dosyc droga miejscowosc, ale miejscowi maja taniej. To tak jak na Majorce Ballamann, albo na Ibizy San Antonio.Wszystko przygotowane dla turystow, plaze ,rozrywki, dyskoteki, miejsca widokowe. Byleby sie facet do wrzesnia nie rozmyslil.