Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mzungee

POZNAŁAM WŁOCHA, ON CHCE ABYM DO NIEGO PRZYJECHAŁA

Polecane posty

Gość Boost
Wiem gdzie jest ancona bo zyje w rimini od 17 lat. wedlug mnie onu musi do ciebie przujechac pierwszy jest samolot z rimini do polski , tak samo z forli , ja bym na twoim miejscu pierwsza nie jechala

Gość Boost
jestem pewna na 99% ze on w anconie tylko mieszka jest z poludnia i ze jego rodzina mieszka w anconia nic nie znaczy.... jakie sa naiwne polskie kobiety!!!!!!!

Gość no ale czegoś tu nie rozumiem
Na pierwszej stronie napisałaś, że zwiedzisz sobie Mediolan. On jest na północy w Lombardii a Ancona zupełnie dalej na południu. To gdzie ty własciwie chcesz jechać?

Gość madrakamilka
Na szalenstwa przyjdzie czas pozniej. Poznaj go troche w realu na swoim terenie. Skad masz pewnosc ze to ta osoba? Bo widzialas na skajpie? Prosze Cie. Jedzcie w sierpniu nad Polskie morze. Nie tak pieknie jak we Wloszech? To potem pojedz we wrzesniu do niego. Wielkie halo. Zastanawia mnie brak rozsadku u doroslych ludzi.

Gość kto nie ryzykuje...
Myślę autorko, że możesz pojechać. Nie jesteś już małą dziewczynką, znasz zagrożenia i potrafisz chyba trzeźwo oceniać sytuację. Możesz po prostu pojechać tam sama/do hotelu, na własną rękę, a że przy okazji zwiedzisz Włochy w miłym towarzystwie i poplażujesz z przystojniakiem to inna sprawa ;-) jeżeli coś z tego będzie to super, a jak nie to przynajmniej będziesz miała fajne wakacje. Też jestem mało odważna i raczej bojąca, ale wydaje mi się, że nie masz się za bardzo czego obawiać. A wakacje we Włoszech w okolicy Rimini kuszą... sama byłam tam kilka razy na wczasach i polecam. A co do tego, czy on powinien przylecieć... nie wiem, ale chyba wolałabym jednak polecieć do Włoch, odetchnąć od domu, spraw codziennych, rozerwać się. Jeżeli rzeczywiście coś zaiskrzy to będzie czas i na zwiedzanie Polski... Trzymaj się ciepło i miłej wycieczki ;-)

Gość przystopuj troche
bo w Rimini jest dobrze zorganizowana mafia.. wzielabym ten fakt pod uwage!!!

Gość Boost
w rimini mafia???hahahahahahahahahahaha zyje tu od 17 lat i nic o tym nie slyszalam w rimini jest dobrze zorganizowana prostytucja szczegulnie polek rumunek i albanek no i zlodziejstwo polakow jesto bardzo zorganizowane....

Gość asemble
autorka juz dawno spierdolila ,puscila scieme to wszystko a wy dalej jezory szczypiecie ,35 letnia kobieta nie pisze takiej shizy

Gość asemble
polskie kurwy wszedzie sa------wstyd dla ojczyzny jak autorka juz na necie nogi rozchyla

Gość nigdy w zyciu bym
pierwsza nie pojechala do faceta, tym bardziej za granice, ale skoro autorke tak cipa swedzi to niech jedzie juz dzis, krzyzyk na droge

byłam u tego włocha, ale najpierw On przyjechał do mnie. powiedziałam mu, że jeżeli mu na mnie zalezy, to przyleci. był za tydzień:) na lotnisku omal zawału nie dostałam, trzęsłam się jak galareta... jak go zobaczyłam wszystko było jasne. był u mnie 6 dni, a za 3 tyg. ja pojechałam do niego. to już ponad rok jesteśmy ze sobą, Donato mieszka tutaj od pół roku-narazie. Zna kilka języków, jest tłumaczem i lektorem. Jest tez architektem, więc pracuje na zlecenia;) Ja uczę się języka i powiem szczerze: chcę mieszkać w jego kraju:) walentynki spędziliśmy w Wenecji i tam dostałam pierścionek:))aaa tak w ogóle to 29 września pobieramy się we Włoszech, będzie 12 osób z Polski i jakieś 40 od niego. jestem szczęśliwa, zakochana i nie żałuję, że podjełam ryzyko. śmiałyście się ze mnie, ale okazało się,że to jednak jest miłość:))))

Gość Lsavn
Wstyd mi za takie Polki jak ty. Też w Mediolanie mieszkam a się nie kur.wie a mnie za łatwe mięcho biorą.

o jakich łatwych polkach ty mówisz?? nie potrafisz czytać kobieto, a że Ty się puszczasz aby znaleźć faceta to nie moja wina. Ja poznałam faceta z którym żyję, chłopak zostawił swój kraj i przyjechał do mnie, i nie leci na kasę, bo sam ma swoją. nie będę tego komentować, jestem szczęśliwa, facet okazął się fantastyczny i jestem szczęśliwa-i nie jestem głupim podlotkiem, jestem poważną kobietą. o mieszkanie w Mediolanie nie świadczy o tym, że Ty jesteś poważna

i tak sobie pomyslałąm,że kiedyś głupia ,targana emocjami założyłam taki wątek. i postanowiłam napisać, co było dalej. i mam gdzieś, co napiszecie. wiem,że postawiłam mu ultimatum,że nie pojadę do niego, bo to nie ma sensu... po 6 dniach był u polsce, bo bał się,że kogoś sobie znalazłam. To On podjął decyzję o wspólnym życiu i chociaż tam zarabiał naprawdę dobre pieniądze. Jak pojechałam do niego w sierpniu to poznał mnie z całą rodziną, przyjaciółmi-nie ukrywał się. od września do grudnia był u mnie 11 razy, a ja u niego 3;) w styczniu miałam wypadek i 3 tyg.-prawie nie umarłam, leżałam w szpitalu, zostawił wszystko i był w polsce. opiekował się moim synem i mną. a później zabrał mnie taką o kulach do Wenecji i dał pierścionek. przekazał firmę bratu-razem ją nadal prowadzą,ale on jest tam jakies 5-10 dni w miesiącu, mieszka tutaj,ze mną. projekty robi tutaj, kontaktuje się przez net z kontrahentami. zaczął uczyć tytaj włoskiego i angielskiego, i powiem tak: zarabia dwa razy więcej niż ja,a ja naprawdę bardzo dobrze zarabiam:) prowadzimy normalne życie, tylko że On nie umie jeszcze za bardzo mówić po polsku;) mój syn tak zasuwa już po angielsku i zaczyna po włosku,że szok. nie myślę o wyprowadzce teraz, bo On się tutaj na prawdę odnalazł, nawet gra w piłkę z moim bratem i kolegami, poznał kilku facetów i ma z kim piwo wypić:) ale może za kilka lat tak się wyprowadzę?? to piękny kraj, Donato ma tam piękny dom i w zasadzie: czemu nie?? i tyle miałam do powiedzenia

Gość super gratulacje
az milo czytac :) wszystkiego dobrego :)

Gość siedembab
gratuluje :) Miałam właśnie doradzić tobie byś podjeła ryzyko patrze a to "stary temat". Fajnie e byłaś taka odważna

Gość lulaaaaaaaaa
Gratulacje!! fajna historia:)