Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pecha w życiu

Brat za to że zrobił dziecko dostał mieszkanie od rodziców!!

Polecane posty

Gość mam pecha w życiu

Rodzice kupili mojemu bratu mieszkanie, specjalnie po to by się ożenił z dziewczyną której zrobił dziecko. Teraz rodzice doczekali wnuczki ze strony brata i dali bratu 150 tysięcy złotych i kupili nowe auto. A mnie co zrobili jak urodziłam dzieciaka? Doprowadzili do rozstania z ojcem mojego syna, wyremontowali w swoim domu pokoj dla mojego dziecka i zatrudnili mnie we własnej firmie, po prostu gorzej potraktowali mnie od mojego brata.

Gość kajka123
Pewnie odziedziczysz po nich ten dom. Przypuszczam, że nie dokładasz się do wspólnego budżetu domowego? Jak rodzice mogli rozbić wasz związek z ojcem dziecka? Gdybyście się naprawdę kochali bylibyście razem

Gość mam pecha w życiu
Rozbili w ten sposób że mój były liczył na to że moi rodzice kupią nam mieszkanie jak się pobierzemy, jak się okazało że nie to odszedł i powiedział że nie chce miec ze mna nic wspólnego i żebym sami sobie radziła, a na naszego syna powiedział że ma go gdzieś.

Gość to chyba lepiej
to chyba lepiej ze pozbylas sie takiego materialistycznego dupka, powinnas za to dziekowac rodzicom...

Gość impresja*
no to widocznie nigdy cię nie kochał.a dziecko zrobiliście tylko po to żeby dostać mieszkanie?

Gość Tatiannna
To jego rodzice niech wam kupią mieszkanie jak taki madry jest. Co on Ci łaskę robi i przysługe wyświadcza ze Cie zaszczyci swoją osobą? I jeszcze masz go mieszkaniem przekupic żeby z tobą był?

Gość mam pecha w życiu
Ale teraz moje dziecko miałoby przynajmniej ojca a tak sama je wychowuje i rodzice wmawiają mi że gdybym mieszkała sama to bym sobie nie poradziła.

Gość samotna matka powinna miec
rodzicow przy sobie, kogos odpowiedzialnego bo taka dziecka nie bedzie umiala wychowac.

Gość takie życie jedno dziecko leps
ze drugie gorsze.

Gość rodzicom powinno byc glupio
ze jedno dziecko wyrozniaja a drugie traktuja jak smiecia.

ile raz ten sam temat bedziesz pisala ? jaki w tym masz cel ? pokazać jaka jestes piepszoną materialistka ktora wymaga za rodzenie dzieci od rodziny mieszkania ... eh wez juz zakoncz bo kolejny dzien tworzysz ten sam temat eh : glupia baba

a dodaj jeszcze ze to przez rodzicow ( ze nie dali ci mieszkania) twoj maz odszedl i masz zal do rodzicow ze twoje dziecko nie ma kochajacego ojca... to prowo juz wczoraj bylo... SLABE

Gość ten temat również został
założony wczoraj :classic_cool: