Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mezczyzn

Do mezczyzn , ktorzy mieli wiecej niz jedna partnerke seks.

Polecane posty

Gość Zpinacz
fefeembeghe facet jedną puknął i rozdziewiczył, puknął drugą i dwudziestą a ożenił się z trzydziestą i tak to wygląda w praktyce czego jeszcze nie rozumiesz ?

Gość fefeembeghe
ja niczego . czyli ,ze te niby lepsze i gorsze to brednie ?!? Ja tez slyszalam jak ktos mowil ,ze jedna jest dobra , druga gorsza , wiec wychodziloby ze faceci oceniaja , maja porownanie.

Gość proste o bo tak
wystarczy porownywac momenty w ktorych kobieta przejnmuje inicjatywe jak sie zachowuje i czy to nam odpowiada. po drugie mozna tez myslec nad tym jak ciasna jest i czy wie jak uzywac miesni pochwy? kegla cwiczenia? nvm nie moja brocha ja oceniam kreatywnosc w lozku

Gość Zpinacz
nawet w czasie wędkowania faceci się nie chwalą , która była siaka albo owaka , więc zapomnij o tych przekazach babcinych dla faceta najlepsza to ta, która będzie za chwilę , jesteś gotowa ?

Gość fefeembeghe
zapinacz , widac ,,porzadny,, z ciebie chlop, bo nie rozmawiasz , nie obgadujesz kobiet z ktorymi byles :-D

Gość Słoń belgijski
To bardzo proste, kobieta dobra w łóżku to taka, która naprawdę lubi seks, kocha się dlatego, że bardzo tego właśnie pragnie, a nie po to, żeby sprawić przyjemność facetowi, albo żeby się wykazać, albo dlatego, że wydaje jej się, że tak wypada itp. I to wszystko widać i czuć. Technika jest tutaj nieistotna, nawet zupełna dziewica może być dobra w seksie. Naturalność to podstawa, nie chodzi tylko o prawdziwy orgazm, ale w ogóle o autentyczne pragnienie seksu samego w sobie, a nie tylko jakichś korzyści emocjonalnych (albo i materialnych, ale o k..ach chyba nie mówimy) jakie seks może przynieść.

Gość Facet ktory zazdrości laskom
Źe ta dobra jest bardziej czuła zaangażowana namietna niż ta gorsza