Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To nie ma sensu.

Żałuje tych straconych okazji.

Polecane posty

zmiana pracy nic nie da skoro w tej pracy nie mozesz sie przelamac by pgadac to jak to bedzie w nowej cos sie wg. Ciebie samo zmieni ? masz prace to ja szanuj wyglad to nie problem to zawsze mozna jakos ulepszyc i upieknic , mozesz isc do kosmetyczki wizazystki i zamowic prfofesjonalna porade szukaj pomocy bo jest ci zle ... a to juz powazny argument by wyjsc ze skorupy i zrobic cos dla i ze sobą

Gość byczo mi
a skąd jesteś ? mam ochotę ci pomóc jesli tylko się na to zgodzisz i mieszkasz gdzieś w pobliżu :)

Gość byczo mi
wiadomo,że wnaturalny sposób jest lepiej no ale skoro ludzi unikasz to jak masz ich poznać ? może wpierw małymi krokami i na początek przez internet? :)

Gość wewerwt
Ja poznałam swojego męża przez net, nie wydaje mi się to żałosne, a on nie jest żadnym wybrakowanym egzemplarzem - jest wysoki, przystojny i b. inteligentny. O wyglądzie to śmieszna rzecz. Jest mnóstwo brzydkich lasek, ale "zrobionych" i mają powodzenie.

Gość To nie ma sensu.
Praca nie sprawia mi satysfakcji i jestem zatrudniona na kiepskich warunkach, tak dla wyjasnienia. Tak, wiem skoro teraz nie potrafie sie zmienic to w nowej pracy będzie podobnie. Ale nie potrafiłabym nagle wyjsc do innych, wszyscy juz wyrobili sobie na moj temat opinie, dlatego wolalabym zacząc prace nad sobą w nowym miejscu, gdzie nikt mnie nie zna - bylo by łatwiej. Ilekroc udam sie do fryzjera wychodzę bardziej niezadowoloana niz bylam. Kompletnie nie pasuje mi to co, proponują. A niektorych części ciala nie da sie zasłonic ani w jakikolwiek sposob ukryc.

Gość yupppppi
Nie chodziło mi o to, że żyjesz sobie i jest Ci z Twoim lękiem dobrze ale to, że niczego nie zmieniasz oznacza, że wolisz trwać w tej patowej sytuacji, niż zmierzyć się z nową to jest Twój wybór to jest wyjście według Ciebie jak widać lepsze jeżeli chcesz pomocy albo wsparcia, to nie pisz, że i tak Ci się nic nie uda

Gość To nie ma sensu.
centralna Polska

ok chcesz zmienic prace ale opinie o tobie inni zmienia jesli ty zrobisz jakis minimalny ruch to nie musi byc nie wiadomo co drobiazg popros kogos o pomoc zaproponuj komus pomoc jak iwidzisz ze ktos jest w potrzebie popros o cukier o kawe o cokolwiek jesli amsz na mysli tusze to mozna przejsc na diete jesli masz bujny biust to twoj atut :) nie skupiaj sie na negatywach poszukaj fryzury w katalogach i poros fryzjera ze chcesz miec dokladnie taka sama a potem zobacz jak sie w niej czujesz

Gość To nie ma sensu.
tu nie chodzi o biust.

zaraz wyjezdzam to krotko o dupkę czy brzuszek ?

ok co by to nie bylo jesli ty siebie sama nie dyskwalifikujesz to inni tez tego nie zrobia ludzie akceptuja u innych rozne braki wlacznie z niepelnosprawnoscia to tylko lub az kwestia tego co ty sama o sobie myslisz znikam do nastepnego razu

Gość To nie ma sensu.
chodzi o twarz...i tej czesci nie da sie niczym zaslonic.

Gość To nie ma sensu.
ciekawe, jeśli ktos ma w wyglądzie jakis defekt, ktory jest naprawdę widoczny to często bywa, ze staje sie tematem do plotek. Ja wiele razy bylam w takiej sytuacji i nic nie pomoze nastawienie do samej siebie. Trudno zachowac sie w sytuacji gdy ewidentnie widac, ze ktoś na Twoj temat zartuje. Jeśli trafi to na osobę bystrą moze sie w jakis sposob odnalezc w trudnej sytaucji ja niestety nią nie jestem, tym bardziej jest mi trudno. A taka przykra sytuacja potrafi caly dzien zepsuc a nawet życie. Zwlaszcza jeśli się co jakiś czas powtarza. Tyle w temacie.

Gość gbg4trt5
ale chyba nie jest jednak tak źle z Twoją twarzą, skoro napisałaś że byli faceci zainteresowani Tobą Poza tym są brzydkie panny, mają wielkie nosy, krzywe usta, żółte zęby, ale poza tym zadbane, np. stawiają na figurę i włosy - i mają wzięcie. jak już to inne kobiety mogą dostrzegać w Tobie tę wadę, ale faceci nie skupiają się na szczegółach, jeśli poza tym wyglądałabyś dobrze mój brat mówi, że każda kobieta znajdzie chętnych facetów, nawet nie musi być jakaś piękna, wystarczy żeby nie straszyła wyglądem

twarz jest wazna ale nie najwazniejsza mozesz miec super figure, do tego extra wlosy do tego byc otwarta mila dowcipna nikt nie jest doskonaly co jest twojamocną stona ? podoba ci sie cokolwiek w sobie ? oczy ? nogi ? dlonie