Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moj synek ma 16 tygodni w sobo

te i wazy 7.4kg

Polecane posty

jak sie urodzil to wazyl 3.45kg i gosciana do mnie dzisiaj ze za duzo i mam go odchudzic? Jak sie odchudza niemowlaki? Ktos wie, bo moja pani doktor zalecila odchudzanie ale nie ma pojecia jak to zrobic, bo jak zapytalam to zapadla cisza :/

Gość pytam,pytam, i pytam
nie karm w nocy, w dzień dopajaj wodą

Nie karmie w nocy, je 5 razy dziennie po 180 ml mleka i czasem wode pije, ale to bo chce mu sie pc a nie jesc, myslalm ze to ok, tym bardziej ze jest dokladnie na 50 centylu wiec nie wiem w czym ona ma problem?

Gość mamamama26
no mój ma 37 tygodni i waży 8,5 kg... popatrz tak krytycznym okiem jak wygląda twoje dziecko?

Gość alaaa ma kotaaaaaaa
mój ma 5 msc i waży coś koło 8200kg i ma 71cm. szczerze ? niby dużo ale nie wygląda na "spasionego" tylko jak zdrowy niemowlak , lekarz też nie widzi w niczym problemu.

Gość kapelusz w galerii
bez jaj, 7,4 to dla 16 tygodniowego niemowlaka to niecały 75 centyl, sprawdz na ktorym centylu ma wzrost, jak też powyżej 50 to w ogóle sie nie przejmuj, po prostu twój synek jest trochę większy niż większość dzieci w tym wieku, absolutnie go nie odchudzaj, jego waga jest w normie, jeżeli zaleciła ci to pediatra to zdecydowanie zmień pediatrę