Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak nie zostałam pijaczką

Jakiś rok temu założyłam na kafe temat, że przegrałam życie i będę pijaczką

Polecane posty

Temat chyba został usunięty ale cieszył się sporą popularnością. Ktoś wtedy poradził aby po roku ponownie go odświeżyć i napisać jak potoczyły się nasze losy. Mam nadzieję, że trafię na kogoś z tamtego tematu. Niestety nie pamiętam ników ponieważ przeważały tam pomarańczki :P Jeżeli chodzi o mnie to tak: Nadal nie mam pracy i nie poprawiłam swojej sytuacji związanej z nauką i nadal nie wiem co ze sobą zrobić, jednak za czyjąś radą z tematu aby nie marnować bezsensownie czasu wybrałam się do szkoły policealnej. Chyba jednak nie zostanę pijaczką. Alkohol mi się chyba znudził i piję bardzo rzadko i to w małych ilościach (1-2 drinki, piwa) Mimo, że twierdziłam, że nie jestem zdolna do stworzenia związku to teraz mam świetnego faceta :) No i jeszcze dostałam mieszkanie na własność. A myślałam, że będzie gorzej :P

Gość udowodnij jak shatyn
jak poznałaś faceta?

Faceta poznałam przez koleżankę. Zaprosiła mnie do siebie na grilla, on również był zaproszony ponieważ znali się już wcześniej i tak się wszystko jakoś potoczyło.

To świetnie. Życzę Ci wszystkiego najlepszego :* Ciekawe jak pozostałe osoby. Mam nadzieję że i im się jakoś ułożyło. Pozdrawiam.

Dziękuję i nawzajem ;) Również mam nadzieję, że reszcie również życie lepiej się potoczyło niż przypuszczały