Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezzzrobotna

smutno mi - niech ktos sie wypowie...

Polecane posty

Gość osobabezzzrobotna

Powiem wam dzis - jak mnie jest smutn. Jestem bezrobotna i okradziona w pracy. Moze mialam zle studia wiecie, ale naprawde bylam filologiem i napisze wam, ze to co się stalo. ze mnie pomawiaja o wine za samobojstwo ucznia po tym jak mnie w tej szkole OKRADLI to powoduje wiecie, ze mam taki uraz do szkoly polskiej, ze NIGDY TAM NIE WROCE - bo dyrekcja nie do ruszenia, pieniadze nie do odzyskania a co zaproponowali temu samobojcy i tyle. Co oni mu zaproponowali? Bo ja to samo przez...rodzine jego, a takze jego niezdolność do samodzielnej pracy nad swoim charakterem i określeniem SAMODZIELNYM swoich potrzeb w życiu. Oraz dalszego losu. Jedyne czyms sie wiecie przejmowal to jego rodzina - to byl caly jego świat. A te dziewczyny/kobiety , ktore gwalcił - one nie mialy uczuć wcale. A on? Wiecie zabil się przez angielski - nic więcej jako ATEISTA na pewno nie umial wymyślić i wiecie on gwałcił bo byl ateistą NA PEWNO i stąd co wynika? Że sie osoby gwalci o poglądach innycn niż jego? Czy on był normalny? I wiecie ja mu ustępowal w jego imbecylizmie i o co teraz wszystkim chodzi - a reszta tej kompani karnej. Ja ich chce widziec obok niego na drzewach albo wcale bo na pewno chca sobie zrobic spotkanie po latach. No ze sznurami bo po co ja tam to nie wiem. Wszyscy od Lucyfera i niech sobie robia co chca. Bo chca rodowod ode mnie -prosze bardzo - od Lucyfera i tyle. Bo byla nie do ogrania, on sie mial wycofac, a teraz? i za takie myslenie po tylu klopotach, bez pieniedzy moich - oni na mnie jeszcze bo strone otwarlam - no zeby zobaczyc wiecie jak mnie podpisali. No to oni od Lucyfera i do pieca, a ten od św. Jana Ewangelisty i niech robi co chce. To byla moja klasa - 1 rok, a 3 lata ZAPOMNIELI kogo wpisac - babe, ktorej sie bali bardziej niż SMIERCI. Takie zera wiecie uczylam. Właściwie z powodu tej klasy zostawalo odejsc albo co godzina wychowawcza larmo takie jakie bylo i teraz :(

Gość osobabezzzrobotna
Dopiero teraz sobie z nimi radze jak maja rodowod od Lucyfera - to byl ich herszt co sie powiesil. Czy oni sa normalni? Oni wszyscy maja na pewno dziewczyni i sa moralni a on sie powiesil. No to maja sa moralni, szczesliwi a za chwile na zawsze do piekla bo tak sie wodzem przejmowali, ten do USA i nikogo nie ma bo rodzina jak moja ani forsy nie wzieli - on mial w glowie nawalone rowno przez rodzine, przeprosi mnie i tez ma mnie dosyc, a reszta niech robi co chce. Zeby nic na niego nie bylo. Zabil sie bo adopotowany i tyle. Nie wiedzial skad - Niemcem nie byl na pewno i taki koniec. A ja po co na spotkaniu po latach? Co ja mam wspominac? Moje procesy? Ich glupie ryje? ten rok teraz? Rok bezrobocia? Czy to sa normalni ludzie? Oni wstydu, uczuc zadnych - zadnego taktu do dzis - melina najgorsza i koniec. I prace maja na pewno i tak sie wszystkim przejmuja - ja iom dam spotkanie po latach - podpalenie chuja i rodowod od Lucyfera - tyle mnie ich milosc obchodzi. Ewangeliczna wiecie. Jak mam 30 euro przez chujow jebanych w leb na koncie w wieku 35 lat i jebake dyrektora - a tu 2 mordercow na stolkach. Ja im dam milosc ewangeliczna. Niech se do dupy wsadza na spotkaniu po latach bo jedyne co powinni to sie powiesic ze swoim rodowodem ale tak sie kochaja ze swoimi dziewczynami, zebym za maz wyszla. Mam nadzieje, ze do ryja im nie wsadzaja i nie okradaja i tyle mnie obchodza po latach. Tyle co zawsze mnie obchodzili - przysiegam. Bez wstydu - a moj doktorat? Co oni żrą słuchajcie - gowna z dupy czy chuje swoje? A znowu tak piekni i fanstastyczni nie byli zeby ich ogladac. Naprawde. A te oceny - jeszcze przessli dzieki mnie. naprawde gdyby na matury zasluzyli to by mnie nie wpisali za to samobojstwo - nawet tyle taktu nie maja. Nawet tyle :( Moze jeszcze studenci wiecie - na takich chujow te studia mam. Bo po chuja mi one - doslownie :(

Gość osobabezzzrobotna
Oni wiecie chyba wszyscy poszaleli. Ja mi powiedza mialam do teatru isc bo tak sobie gralam. Ja bylam w pracy i tyle. Mialam dobry humor bo co mialam robic. Ale wiecie ja mialam prace i wyplate i tyle mnie obchodzili. I nagle dowiaduje sie ze jak bylam najgorszym glupem tam tak jestem do dzis. Niby to wiedzialam, ale jednak - doslownie najlepszy uczen w szkole sie zabil. A ja co? A moje życie? Jak ci gowniarze sobie to wyobrazaja - i ci uczniowie i wyzej? 6 lat zycia mi zniszczyli - ksiazki nie raczyli otworzyc, prezentuja soba poziom KONDOMA wiecie i seksu analnego, ale tacy mi życie beda ukladac i doradzac - a prace kto im zalatwil? Ksiadz dobrodziej? No wiecie - jak sie nie powiesza to do piekla. Chyba, ze maja dzieci. Bo dziewczyny ich nie interesuja mnie w ogole. tyle co ich chlopaki. I tyle :( A praca rowniez - ani troche. Rodziny tez, ale wtedy nie po nich, a reszta? Bo on sie zabil bo nie chcial miec dzieci. A oni chca. No to maja rok czasu na dziecko i tyle. Bo do pieca. On nie chcial miec dzieci przez to gwalcil i tyle. A reszta? Oni nie mieli nawet + 1 IQ dla mnie, ale oni w Polsce gora. Juz pomijajac jaki kryminal w wieku nastu lat lazic sobie i gwalcic. WYBACZCIE :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie jak bede miec za co - to przyjade na spotkanie po latach SAMA i tyle. I moga wziac rodowody od LUCYFERA bo tacy byli dla mnie - wszyscy. I koniec. A co oni mieli robic? A DAC MI SWIETY SPOKOJ JAK ZADZWONIL DZWONEK NA PRZERWE. Juz oni wiedza o czym pisze i tyle wiecie. Od Lucyfera rodowod moga dostac i moge z nimi zapalic bo w sumie nic nie zrobilam w sprawie papierosow na przerwie - stad taka firma moja ostatnia - co fakt to fakt - bo oni sa jak biuro w UKD. Tam sie trzeba ustawic, ona nie umie, jak w tej szkole - co ona chce w USA osiagnac. Byle bez ich ryjow szkaradnych wiecie bo wyglad nie jest najwazniejszy ale :( I tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiesz ja nie jestem dyrekcja tej szkoly a ksiedzem tez - co mnie to obchodzi. Klasa DLA MNIE mi sie geila na kase. Zaczynali i tyle. Okazalo sie ze gwalcicli zbiorowo - juz ktorys rok. No takie zycie. :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie - zeby mi nikt nie pomowil, ze chodzilo mi w zyciu o cokolwiek innego niz dzieci. Dlatego chyba to wyszlo bo co ja niby mialambym im powiedziec na spotkaniu po latach? Zeby zakladali KONDOMY? Nie wiem :( No bo czemu nie ma dzieci - zabezpieczaja sie. No to nie ma o czym rozmawiac. Jeden sie zabil - nie ma tematu. O czym ja mam do dzis z nimi rozmawiac? O petach - jak sie najlepiej rozpalic. To wiem - w kiblu w szkole na przerwie. I tylko wiecie moge im powiedziec w pracy na zachodzie w kiblu pala a wy w tej szkole? Zeby nie bylo, ze to palenie popieralam i na tym koniec bo Holenderka wiecie z ostatniej firmy kaze mi kupic kabine dla palaczy POLSKA bo jej nie stac. Jak se meza znajdzie to jej przysle PREZENT SLUBNY i tyle mam jej do napisania po fakcie wiecie. Bo mieli mi powiedziec, ze banda zlodziei, jedz gdzie indziej. ILE JA MAM LAT? Pytanie retoryczne... i zbokow tez i mordercow - nie dosc ze mordercy to zboki. W Polsce jak zamorduja to przynajmniej sa moralni. Bo nie maja rodowodow sie dowiem. Ale tak do tylka na przerwie - a taka sama klase mialam i tez przez nich wylecialam, okradli mnie - to samo. No to ciesz sie ze 3 dni sie dowiem. Bo tam caly rok mi powiedza. A ich nauczyciele. A Ada ich zabila nauczycielke i co oni na to? Nic. Ciekawe czemu? Bo skad wiem, ze matkobojcy. A Holenderka tez mi powiedza. Meza - takiego jak oni. I dobrze zrobila im powiem. Co z takim deklem robic. Ale najlepiej sie nie wydawac w ogole im powiem. Tam dziecko na lewo i tyle. Jak trzeba a nie tam do tylka. A ide juz stad bo marudze. Na spotkaniu po latach moja dawna klase dekli - do dzis ich uwazam za dekli - musialabym uczyc dzieci robic - ja ich dzieci oni mnie kierowcy w lozku. Dobrze, ze wiem o tym kierowcy bo przeciez prawko zrobilam - o czym tu rozmawiac? O pozycji kierowca jeszcze zostaje popijac piwko za swoja kase. Od Lucka oni sa i koniec :(

Gość osobabezzzrobotna
Wicie gdyby sie geili na babe z polaka to by mieli racje. Cala szkola uratowana jej seksem analnym - o czym ja ma z nimi rozmawiac do cholery ciezkiej bo powiedza ze taka sprawa a sie nie chce spotkac. A z nia? Juz tu ja pizneli i tam i znowu przy mnie na ognisku za oceny i tyle. :( I jej wybaczyli BO MORALNA a mnie nie bo mam zla opinie. Jeden umarl juz - sam se pomogl, na drugim swiecie jest - reszta. On byl przemyslany dosyc wiecie, a reszta? Wsadzali do dziury. No i oni dla mnie mozgow nie mieli - on tez. A jesli nie dzieci to co? Czy oni sa normalni? A praca? Jak oni sie moga mnie nie bac - w tym piekle beda dopiero srac ze strachu przede mna - takie zycie i tyle :( Taka klasa OBSRANA a reszta tam taka sama - o czym tu rozmawiac. O rodzajach kondomow bo chyba nie o maturze albo lekcjach. No wycieczka - ale ja sie balam. Kasa na kino - kto przyniesie - bezrobotna niech wyklada. Kto im dal te matury to byl rownie pierdolniety :(Bo na mnie ze tu dalam matury - a tamci? I jeszcze samobojstwo na sznurze i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie zaczac by trzeba ze kto ich przyjal do tej sredniej to byl chory na leb. 14 punktow na gimnazjalnym, 28 na gimnazjalnym to bylo najwiecej. Dla mnie to byl oddzial szaranczy. Zeby jeszcze byli wiecie z jakimis wartosciami - gowno wysrane w klopie i mocz oddany ich penisem - jedyne wartosci. i baba z polskiego z chujem w dupie. I koniec szkoly. Wybaczcie dosadne slownictwo, ale ile ja mam lat :(

Gość osobabezzzrobotna
Acha i jeszcze gwalty a dyrektor mnie zmusil na nauczania wychowania do zycia w rodzinie wiecie. No ale co ja mialam powiedziec tej mojej klasie? Zakladajcie prezerwatywy na czas gwaltu. I tyle. No co jeszcze? Bo i tak nic sie nie stanie wam - ktos musi zaplacic staremu za mature. No wiecie zeby mnie nikt nie ostrzegl przed dyrektorem. Powiedza ze ostrzegali - on mnie ostrzegl , ze bede miala kosz na glowie w tej szkole. I wyszedl. Ale ja myslalam ze sie przeslyszalam . 2 wrzesnia 2004. I tyle :( No i co nie mial racji? 2011 ja to samo co 6 lat temu. przez dyrektora gwalciciela i 2 mordercow i glupie kuratorium. iDIOTYCZNE. Ja powinnam wziac i do Jaworowicz z tym isc. Tylko nie wiem czy sie smiac czy plakac bo 1 nie zyje. A moja matka i jej rodzice przybrani tez i w dupie ich i was mam bo tyle mi pomogliscie na tej kafe. A najmadrzejsi na swiecie jestescie NIE WIADOMO PO CO. Jak ten Salomon . Po co byc najmadrzejszym na swiecie. Choc on byl niezly kierowca a wy? :( I tyle z calosci :(

Gość osobabezzzrobotna
I powiem wam wole tego Niemca KiEROWCE co go tu opisywalam o d tej mojej klasy.Nie zachodzily to dostaly po ryju. A ta moja klasa? Ani jednego dziecka na pewno i po co to sie spotykac. No takie jak oni to lepiej zadne. To niech se do worka i tyle mnie obchodza co 6 lat temu. :( No i koniec i wniosek - zawsze trzeba zajsc kiedy jest okazja. A dalej to ten Niemiec poszedl do pracy, zeby nie bylo, ze dalej bylo to samo. Poszedl do pracy. No ale nie byl kierowca i zonaty nie byl tez. I do dzis nie jest albo jest - bez znaczenia. Wazne jest, ze przez niego nie ma auta bo sobie tego kierowcy nie ogral... PETEM na przyklad. Teraz ma ograne - na starosc. Petem. Moze i pozniej byl normalny ale co zrobil to zrobil i nie ogral i tyle :( Takie zycie :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie to jest wszystko 1 kpina bo mi mowili idz do telewizji z tymi sadami albo gazet. A z tym? Gdzie zawiadomienie o pogrzebie. Nie nalezy sie? Przestancie. I tyle wam napisze :( Wychowawczynie nalezalo o ppgrzebie zawiadomic i tyle, a teraz rodowod od Lucyfera i niech spadaja. Ale wychowawczyni powie kazdy normalny - o pogrzebie jej nie powiedzieli, a wielka wychowawczyni. Juz ja tam wole swoj rozum miec - wybaczcie. to jest rozum uczniow ze szkoly gwalciciela a ja nikogo nie gwalciliam. Nic mi o tym nie wiadomo. Au revior. :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie co - tylko moj rozum mi zostaje bo sad popark gwalciciela - dyrektora gwalcacego uczniow, szykanujacego swoje ofiary w pracy na samobojstwa - to poparl sad a mnie nie. No ale mam swoje SUMIENIE - tak sie nie robi i tyle. No a dyrektor nawet od Lucyfera nie ma rodowodu - nie wiem - jeszcze gorsze zero niz ci uczniowie. 6 lat szykan - w sumie zostawalo mi po ludzku samobojstwo po nim, do dzis zostaje ale jakos zyje i tyle. Mialam sie kropnac bo nie jestem godna zyc powiedza bo nie mam zadnych dzieci. No a oni? Klasa gwalcicieli. Oni nie beda miec dzieci. Po gwaltach zbiorowych nie ma dzieci stad jak chca to niech sie wieszaja. On sie powiesil przez dyrektora gwalciciela a oni? A jeszcze jest kolezanka moja samobojczyni, Amerykanin. Dlaczego ja sie mam przejac kryuminalna klasa a nie kim kto mial dla mnie znaczenie? Nie wiem. i tyle napisze. Ze niech sie powiesza bo dzieci i tak nie bedzie. A on mial postawic na mnie i filologie angielska. Na korki i tyle. Tak mysle. No bo co jeszcze? A wszyscy mieli byc szczerzy bardziej, normalni. To sa dzis - od Lucyfera - bez zludzien widzicie i tyle :(

Gość dla Autorki kwiatek
🌼:)

Gość osobabezzzrobotna
Czesc ponownie po krotkiej przerwie 🌼 - na papierosa ;( No a nie powinni sie powiesic? Co oni sobie nie wyobrazaja? Ze ja z nimi pozycje seksulane bede omawiac jak nie mam przez nich rodziny? I przez ich wychowawstwo? Dajcie spokoj. Wariaci i tyle. ZERA i koniec. Od Lucyfera. Ja mam taki rodowod bo DIABEL LEPSZY NIZ LUDZIE i tyle. Naprawde.Czemu? Bo bije. A ich nigdy nikt nie bil. To nawet krol Salomon napisal - dzieci sie bije, zeby byly posluszne i na przyklad ja bylam bita - bez sensu a oni nie - a spotykajac ich kazdemu w pychol z buta do KRWI i moga byc. Tak by wygladalo moje spotkanie z nimi po latach. Temu co sie powiesil - swieczka przy drzewie gdzie sie powiesil bo ateista , a reszta czyms ciezkim w pychol i tyle. Za moich 6 lat ostatnich i wtedy jestem ich WYCHOWAWCZYNI wiecie. Przez gola dupe ktos powie - eee po pysku - tacy piekni jak inteligentni i zamozni. Takie maja znaczenie rowniez i tyle. A ten co sie zabil mial po prostu KOMPLEKLSY. Wyglad to raz - ale nie tylko. On byl dosyc skomplikowany - po co robil za clowna i byl przemadrzaly - mial byc skromny i nie po nim, a tak po nim. I wiecie - po co gwalcil kobiety jak dzieci nie chcial. No to jak chcesz dzieci to jeszcze bo sie stawiaja, maja sluchac - ty masz prace, zarabiasz - a takie glupki? Choc dla mnie na policje i koniec. I takie mam zasady i koniec. Mialam - a teraz to samo i tyle wicie. A poza tym wiecie - z rodowodem od Lucyfera NIC MI SIE NIE STANIE - lepszy diabel niz ludzie i koniec. Taka moja matka - do konca zycia myslala, ze widziala Aniola - a wcale nie widziala niczego dobrego. A byla swiecie przekonana ze Aniol jakis wazny jej sie ukazal. Myslala ,ze Jahwe nawet ale po cichu, a reszta zrobila z niej dekla i ZLE ZROBILA bo Aniola widziala wiecie i zasyfil ten Aniol cala kaplice w Niemczech wiecie. I to nawet dzis wyczuwam - caly ten klasztor jest pod wezwaniem SZATANA do dzis - nie ograne nic, ci ksieza do piekla bo bezcześcisz obraz Milosierdzia Bozego to w sumie potepienie wieczne bo co to za wartosci - rodowod od Lucyfera sie za to nalezy czy niszczenie dobr sakralnych - to samo. W sensie dzikiej dewastacji. No i za to mam ten rodowod, ze nikt jej nie wierzyl. Mnie tez. Ja z pracy poszlam wiecie przez szatana - oni tego nie rozumieja na zachodzie, dla smierc nie istnieje. To zwykle zera juz , ale to bylo straszne, balam sie spac - rok pozniej sie trzeslam - to bylo w 2008 roku - z pracy poszlam , kiepsko sie czuc zaczelam. Zaczelo sie od Analizy wiosna 2008 a jesienia 2008 diabel mnie porwal, a pozniej kiepsko ze mna , wyjechac za granice nie umialam - takie rzeczy. Za to mam rodowod maryjny bo musialam to ogrywac. Bo moja matka sie powiesila bo tego nie ograla. Ona jest bardzo skomplikowana wiecie i powiem wam przerzucona jest do Polski - Polske ma tez. Rodowod maryjny ma w bardzo skomplikowany sposob i nie po niej tez. No nie wiedziala kogo widziala - nie przedstawil sie. Ja tez mialam podobna sytuacje w zyciu. A inni wiecie - ja sobie zyje wg swoich zasad. Tylko musi mi sie zgadzac wszystko, ze nie po mnie i wszystko gra. Ja troche przepadlam przez siebie tez bo w 2004 roku snilo mi sie , ze jakas mnie bestia podnosi mnie z lozka i zaczynam fruwac po pokoju, ale z szybkoscia swiatla. To juz byl koniec mnie. teraz tez mi sie snil diabel fruwajacy i tyle. No ale juz pilnuje rodowodow, spowiedzi wiecie, takie rzeczy. Ten rodowod maryjny to mam za chodzenie do kosciola i pielgrzymki. Starczy. Od Pana jezusa za krzyz - za rozne rzeczy, ale na Zachodzie nasi to jeden Lucyfer - pieprzyc ich to malo i tyle. I jak macie od Lucyfera, ze diabel nie da wam rady. Bo wiecie mi powiedza faceci w ostatniej firmie, ze wielce skrzywdzona jestem i mi to ograja. Nie ograja, a sa tak durni jak ten moj dyr co mnie wyrzucil - ten gwalciciel, nawet od Lucyfera nie maja rodowodu - takie tepaki to sa. Biuro jest od Lucyfera - ode mnie na nich. Bo oni sperma w siebie jedynie moga i tak mi ograja kierowca - jak sie sperma po twarzach beda pryskac bo seks oralny to nic nie znaczy i tyle. Bo ja tego nie pamietam, ale wiem, ze to jest prawda. Tyle wiem. No i wtedy ja bym musiala tez dostac sperma w twarz, ale nie - wystarczy mi to ograc. Ich tez i widza nomrlanie choc zabiore im auta i tyle. No to oni sobie to ograja czyms bo wiecie pieprza bez sensu a jedynie ze maja NIEMCY ode mnie z powrotem i moga stac na tej papryce a nikt nie potrzbeuje do Niemiec - potrzebuja do Anglii na pewno i koniec. Dokladnie do Anglii potrzebuja i tyle. Albo czemu sie nie wroce do ogrodnictwa - bo zycie ratowalam bratu i gowna to warte, mialam sie ustawic mi powiedza - u Arabow, lesbij, TAM NAWET USIASC GDZIE NIE BYLO i tyle. Dalej same zera i mordercy - kto wie czy ta Ania w tym nie brala udzialu i tyle :( Nie pomawiam ale zycze jej zle, braciom tez zycze zle bo sie nameczylam przez nich jak glupia, a po gowno wielkie mi oni i chuja w dupie jak wszyscy zreszta tacy jak oni i tyle. A co poza tym? A nie wiem. Jeszcze kilka mozliwosci mi zostaje, swoje zajecia mam. Na powrot musze myslec widocznie o tym czy smym i koniec. I tyle. Co poza tym? Nie wiem. Mialam byc chyba ogrodniczka i anglistka. Ale ta biola mnie przesladowala. Po co poszlam jednak do liceum, ale co bylo robic? Matka by pewnie z pracy wyleciala. Kto wie? Teraz mi wszystko jedno. Rodowody mam takie ze i tak nie po mnie. Kogo ja obchodze, kto mnie obchodzi? Takie zycie. Pozdrawiam, osobabezrobotna

Gość osobabezzzrobotna
Wieice ten starszy brat to kanalia, ale co bylo robic? Isc siedziec za takie cos? Nie wiem co to do tej Ani - jeszcze ona zostaje. 1 morderstwo ma na sumieniu na pewno. Po co kucharce pomidory i tyle. Ale ma rodowod - od diabla? Nie - normalny. Ale musi w pewne miejsce pojechac, pomodlic sie , wyspowiadac i nie po niej z tym rodowodem, a tak po niej bo chciala zabic brata i przejac to ogrodnictwo. Tak pasuje. Moze ja pomawiam ale watpie . I chciala w to wrobic bo mam wyksztalcenie i tyle. I 21 i 35 , zla opinia - nic tylko zabic. Ale pomysl i ZA TO PO NIEJ. Bo co to za pomysl? Dlaczego ja mialam chciec zabic tego wlasciciela? Juz by mi bic na leb musialo. Ona w ogole nie rozumie mojego myslenia - wlasnie bym w zyciu takiego czegos nie zrobila i tyle. I ona teraz powie - ty mi dalas rodowod, to ty o mnie stoisz. Nie ja nie wiedzialam co robie - ona to wymusila i tyle. to mozna tak tylko trzeba to ograc bo dac mordercy to jest prawo do zabojstwa tez np. rodzicow - BO TAK PASOWALO i tyle. Bo sie zastanawiali chyba wiecie z Holendrami pewnie - zabic ojca czy tego brata. Wyszlo jego i zwalimy na nia - bo sie chciala wydac, nie udalo sie - za to Ania pojdzie do piekla bo ja szukalam stalej pracy wiecie i normalnego zycia, a ja to w ogole dziecko, a slub to tam - pod plotem bo jak przyjdzie co do czego to tyle to warte. Bo w Biblii pisze NIE PRZYSIEGAJ i to jest prawda i tyle. I koniec :( Co jeszcze? NIe wiem. No ale tylko ta Ania mnie rujnuje i pomiodory. Nie wiem ile osob na sumieniu. Na pewno 1 osoba. Wiecej? NIe wiem :( Na mieszkanie chyba babcie ale nic z tego. A nie wiem - po co ja zabila i pojechala w pomidory. Nie wiem. Bo Zaklina tez by mogla to wymyslic, ale lepiej sie Ani to trzyma - kto to wymyslil. I chyba zna holenderski i nie po niej. Ale za to po niej bo miala w Niemczech tym papierem o stala prace nie machac jak zna holenderski - przez to chciala tego goscia ze sklepu bo robota to by dzieci nie musiala miec, a jak sie dogadac? Po angielsku? Nie wiem - za malo ja znam. Uwazam, ze cos po holendersku zna bo by o mnie stala, a tak? I tyle. ?

ja obstawiam,ze autorka ma schizofrenie, typowa sałata słowna. Ciekawy przypadek.

Gość osobabezzzrobotna
Pasuje wiecie ze ta Ania w tych pomidorach glosno z Holendrami zastanawiala sie czy nie zabic tego brata mojego - jej nie wiem, ale mojego na pewno. I wszyscy na nia a to byly zarty. A staly adres jej powiedza? Gdzie? W walizce ja na to i mam ja gdzies, a on niech sobie drugiej takiej debilki szuka bo to nie jest, ze ja kazdemu deklowi zycie uratuje tylko tak zycie sie ulozylo lub nie PRZEZ ANIE. Po co tak mowila. Z pomidorow i tyle :( No tylko tak pasuje - zdjecia na komorce, adoptek w sklepie - co jeszcze? I wszystko byloby ICh. Poglupieli z tych morderstw i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
1 osobe na pewno - lub dwie osoby. Nie trzyma sie jej adres bo mowi po hoelndersku. Wszyscy to wiedza i ma sie dobrze. Tylko tyle pasuje - przez to nazat w pomidory i tyle. Nic wiecej z tego nie rozumiem. Przykro mi. I nie chce bo mam to gdzies. Ona mi do niczego nie potrzebna. Na razie.

Gość osobabezzzrobotna
Jesli jednak tak mowila i taki miala plan to zycze jej bardzo zle bo jest morderczynia - uwazam, ze babcie zabila i tyle. Choc nie wiem... ta do gory geja, zeby sie wydac. Bo jej sie wydanie trzyma. Jeszcze kilku mordercow tam jest. Aszkoda slow. Ilu ja bym musiala zabic zeby miec sie dobrze? :( Pytanie retoryczne... :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie ale noz sie tej Ani trzyma i trzyma jej sie rodowod od Lucyfera wiec ostatnia kanalia, a sprawa na policje. Ta do gory tez - to wiem. Czy byla w zmowie? Watpie. Mowila to Zaklinie, Hakiemu... byle komu. Ale tej do gory nie bo nie mieli pieniedzy od Hakiego, ale i Zaklina i Haki zabili - w zmowie i tyle. A bez sensu - gnioty. Magda tez morderczyni. Zostaje Lucy - debilka. Juz jej tam nie powinno byc, chyba, ze z autem i tyle. A teraz maja problem - jak jej zabrac auto - wykonczyla cale papryki swoim ... SROMEM mi powiedza - i nawet nie wiedza czy mam tam wlosy czy nie. Czyli wszyscy od malpy za mnie rodowod - i uwazac bo agresywni . Nastepna taka ...i taniec na stole bez majtek ktos powie - nie przywala - agresywni i tyle. MALPY i koniec. Na malpy trzeba byc nastepna malpa i sie z nimi prac. Albo lew i zagryzc. Ja postanowilam sie walic z nimi bo jestem MECHA GODZILLA i tyle. I co mi zrobia? Czy malpa moze zabic malpe? I tyle sobie prezentuja nasi za granica :( Poziom malpy bardzo duzo :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie bo mozna mnie pobic bo brat bil. Ale ja tez bilam sie z bratem i tez do krwi. Wiec ja sie bede bic bo mam prawo bo rzymianka i na policje. I po bracie - nie po bracie - bo jak? Nawet papierow ci nie poslal -po co tam bylas ty to tylko papier. Bo kanalia to nie przyslal. moge napisac, zeby przyslal - co mi zostaje. Ale to kiedys - jak bede bogata. Do rozliczen. W koncu 2 tygodnie. Nie przysla mi bo, nie przyjade. Z malpami nie bede mieszkac a pobilabym Zakline i Hakiego tez - bo taka jestem bo sie lubie bic i cos mi sie przy nich dzieje ze mam ochote ich bic po glowach i isc na policje. I kto mi co zrobi? Czemu znowu nie? Przeciez po cos jest ta polcija? Bo czemu chce isc na policje - bo bede Zakline bila i policja to jest cos co na dzien dobry potrzebuje tam w razie co i koniec. :(

Gość osobabezzzrobotna
Magde to bym musiala uwazac, ale Zakline bym bila po glowie , wlosy jej obcinala w nocy - znecalabym sie nad nia. Haki by mi oddal i po mnie, brat tez. Magda - kopnac ja w dupe pasuje. A nad Zaklina sie znecac. Ania do gory - eee bez sensu. Ta Zaklina to jest to. Nad nia sie pastwic - to jest to. Ja trzeba okradac i po niej. Jak po niej - okradac ja. Ale co jej krasc to nie powiem. Wszyscy mysla - majtki. Nie nie majtki. Bo mi ukradly sweter to mozna tam krasc i po niej. I kazda troche okrasc i po nich. Bo sa tylko kasa i pornosem. Cos tam pod nosem mi powiedza . Pornolem - lubia pornole. Podpalic tez je mozna, ale to ostroznie ale mozna. Tyle sa warte i koniec :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie jak Zakline trzeba po pizdzie skopac to pojecia nie macie. Ona jest tak wylizana ze to sie opisac nie da. Skopac ja tam i po niej. Co ona sobie nie mysli. Ja bym ja caly czas okradala i po niej. Taka prawda o niej. jedna forsa. Na nia Lucyfer nie dziala. Co na nia dziala? Cmentarz. Boi sie o grob. Matki jak ja kropna - bo pasuje. Chyba zjedzie bo matke jej kropna przeze mnie. A mnie mogli PRZEZ NIA RODZICOW zabic? Co mnie obchodzi ze ona ojca zabila. Przyjedzie? Zamkna ja za listonosza. I wreszcie powiem, ze cos jest sprawiedliwe. Co ona tam robi i tyle. Ona a ta Ania powiedza - to samo. No ale Anie POWIEDZMY babcie zabila za cos a ta? Listonosza - o co jej poszlo? Zeby dzieci nie miec. Ale to samo mi znawcy powiedza i spadaj. I maja racje :( Dalej mnie juz nie obchodzi nic :( I nikt :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie co jeszcze na nia dziala - w kwiaciarni jej kwiatki trzeba kupowac. Male kwiateczki PO MNIE to jest i po niej - musi sie poddawac. Male, pojedyncze kwiateczki - gozddzika jednego, frezje, takie cos i po niej. Jak tam wrocic bym mogla bo po niej. Tak wlasnie - pojedynczym malutkim kwiateczkiem kupinym w kwiacierni albo zerwanym na polu. Np. idziecie gdzies - mlecza zerwijcie, habra, mak za duzo, bolioczek , stokrotka - super - masz Zaklinko stokrotke. I tak jej caly czas i musi sie poddawac PRZEZE MNIE. tyle ma racji cipa zboczona - zero :( A magdzie tez tak i tez po niej bo o nia stoi bo ma dziecko. Ona ma dziecko - uduszone to tak :( Wlasnymi rekami i tyle :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxdsds
Schizofrenia jak nic. Do lekarza !!!

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie - dlaczego one moga mnie tak niszczyc w tych Niemczech te lesby ja na to nie pozwole. W pomidorach tez chcleli zabic wlasciciela. Czy one naprawde moga mnie zniszczyc na amen? Takie zbokole i morderczynie? Ale stokrotka sie je ogrywa - ode mnie - zeby nie bylo ze nic nie zrobilam . Takimi kwiatkami - gozdzik rozowy najlepiej malutki dac Zaklinie na dzien dobry albo stokrotke bo poszlam na biole bo nie mialam rosliny i mialam byc madrzejsza i nie dawac jej rosliny bo jutro dostanie stala prace i ...po mnie i Magdzie i bedzie na mnie. Ale juz nie ma rosliny ode mnie. Stokrotke jej dalam i gozdzika i tyle. A staly adres? W powietrzu mieszka? I tyle. I co jeszcze? A nie wiem. To psychopatka jak Magdy i inne tam. :( Agnieszka Smieszka to tez psychopatka i chyba tez zabila . Musze to przemyslec. Pol na pol i tyle. Obecnie jest w zakonie i wszystkie leja. Nie wiem - noz sie jej trzyma. Gdzie ja tam chce wrocic nie ma miejsca. Chyba do zakonu - to nie o to chodzi. TEORETYCZNIE GDYBY BYLO. Kwiatkiem - rozowym gozdzikiem moge wrocic. A ja nie poszlam na biologie przez rosline - ona jest stuknieta. tak wyszlo przez kolezanke z rodowodem a ja nie mialam. To juz nienawisc. Ona jest od Lucyfera juz Zaklina - nie ma rosliny ani zwierzecia. Taki opetaniec jak Haki i tyle. On jest od rosliny chyba. Tez zle. Bo chcialby rodowod ale roslina, zwierze. Nic nie ma. On jest petem w sumie. To tyton. Nie ma. Tatarak od Zakliny bo jak da komus to jemu. Ale co? Rosline. Dupe. Do wylizania bo taka jest,ze lubi sie lizac. No ale to nie wszyscy lubia. Czy kazdy musi sie lesbic przez uciekinierke z podstawowki? Dajcie spokoj. To sa normalne wariatki i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Choc wiecie on ma stala prace to powinien miec rosline i zwierze moze byc tatarak i rekin, ale tyle ile to ma sensu - jak jego praca i zycie. Od kogo moze byc i po mnie? Od swietego CHUJA W DUPIE. Tak pasuje - niech sie nie obrazi. Dla brata od sw. A. na lesby - no w sumie ale czy to dziala Ode mnie by musial byc. Hmmmm... niech ma ale to nie wolno tak robic. To jest zle. Bo to jest brat, ale to jest zle wszystko. Niech se ma, ale ja o niego nie stoje. Co on mi zrobil? To zero i tyle. Jak Ania. Skoro Ania ma to on tez. I jest wyzej ode mnie nie boje sie? Nie ja mu wpierdole bo jest chory na leb i sie nie leczy z nim sie rozmawia kopiac go w chuja bo nie wie po co ma i to jest koniec rozmowy - on jest mniejszy ode mnie, patol taki - to jest wariat. Najwyzej cos chwyce i mu wpierdole tyle mnie obchodza jego lesby. Ma harem LESBIJ. Istny Arab - z haremem lesbij wiecie. Bo oni maja auuta a ja nie. A chuje tez a ja nie - a po co to sami nie wiedza? Wisi i sie kisi. I tyle bo to nie moj poziom :(

Gość osobabezzzrobotna
Ja juz ide stad bo mnie na policje daja te zera za Zakline i tyle. taka cenna - jak chuj w dupie jak dla mnie. Jak ja sie zachwouje mi pwoiedza. Normalnie jak malpa wsrod wielu malp i tyle :( Cos im sie nie podoba - to niech se wsadza w DONICZKE i tyle mnie obchodza. Co chuje ich w doniczkach i tyle :( I ich kasa wiecie. Bo oni maja kase. To niech se ja wsadza do ryja. I tak zrobia mi powiedza. No - i niech sie nie udlawia. Tyle mnie to obchodzi a ja nie mam, musze zarabiac i nie umiem przez CIULASOW Z ALBANI CHUJA W DUPIE WARTEj. I tyle :( - A co ich to obchodzi sie dowiem - oni sie maja dobrze. _ TO NIECH IDA DO KURWY NEDZY NA DZIWKI I SIE ODE MIE ODPIERDOLA - czego chca do chuja jhebanego te cilule z Albani obszaczne i obsrane. Juz tam 4 miesiace nie pracyje i nigdy nie wroce - niech napisza regulamin i sie czymkolwiek przejma NORMALNIE a tnie tylko nie wiem ZEBAMI DZIECI robia z zaklina - sa zenujacymi culikami znikad jak Zaklina, jedynie ze ludzi pozbanijali i stad ich cala sila i z imion. Nienawidze tych ciuli i obny skonczyli ZARZNIECI ZYWCEM PRZEZ NIEMCOW bo wszystko przez nich. Tak to wyglada - tak jest i koniec :( I nigdy w pracy Arabow poprierac nie bede - niech zdupia ode mnie bo im chuje poodpadaja i koniec. PO CO JE MAJA? Zeby o lesby stac? To niech sie od normalnej odpierdola i koniec. Glupie gowna z Albani gora , ale nie po mnie i tyle. Bo Zaklina nie dostanie stalej pracy bo to wiem i tyle. Skad? Bo ja wiem wszystko. Wtedy po mnie a tak nie. Bo nie ma ochoty na dziecko - na drugie dziecko z Haki. A powinna. Tak bedzie uwazal moj brat i nie da jej pracy. Dalby ale jakby mu wziela do ryja jej powie. I tyle go ona obchodzi co ja a mysli se nie wiem co. Niech se pomysli, ze krasnoludy wygladaja lepiej niz ona - jedyny powod czemu jej nie zatrudni jak mnie - bo BRZYDKA JAK NOC i tyle. I taki on jest i koniec. I tyle mnie to obchodzi - wszystko :(