Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezzzrobotna

smutno mi - niech ktos sie wypowie...

Polecane posty

Gość osobabezzzrobotna
I wiecie - jak jemu sie udala w sumie ta kariera - z czego to tak sie udalo. Bo moglo sie nie udac rownie dobrze. Udalo sie i tyle. temu ojca tego Kevina. A kariere zrobil z jego matki adopcyjnej co go oddala - ona miala szanse na kariere - on to takie byle co - no teraz kupka kasy, ale... kiedys zas az taki nie byl. I on sie musi przyznac i do dziecka i do tej co go oddala do Holandii bo wszystko dzieki niej. Nawet wyjazd do Kanady bo australijko-kanadyjka - jedynie ze bez studiow i taki koniec :( I tego zoologa miala dobrze wymyslonego, wszystko. Ale dziecko umarlo. Nie wiem czemu. I tego jej dali, oddala - i potepiona przez wszystkich. A ten ojciec biologiczny taka kariera. Niezle :(

Gość osobabezzzrobotna
Na papierosa to zrobilam takie cos ;(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie co - czasem DOSLOWNIE mam wrazenie, ze ten caly ostatni rok to wszystko stalo sie WYLACZNIE po to, zeby nikt nie wmawial nigdy Bogu, ze kiedykolwiek stal o ZWLASZCZA mi powie niemieckie brygidki. A czemu one maja 1 dziecko a nie 10 to nikt nie zrozumie bo Brygida Szwedzka miala 8. A czemu nie chce uczyc sie UCZYC SIE tam gotowac - bo wiecie jakie one sa? W piatek maja POST i jedza rybe i jedza Go - Pana Jezusa - 4 razy w tygodniu a wpiatk jedza GO jako rybe to w piatek nie trzeba w ogole do kosciola chodzic, do komuni. I tak oglupialy z takiego myslenia. Wszystkie zakonnice sa szurniete a takich swirusek jak brygidki niemieckie nie ma na swiecie. I W OGOLE nawet myslec o nich nie mam. Tego diabla nie bylo to sa bzdury - tylko dzieci sie licza. A kaj rodziny one maja? Chcielibyscie byc dzieckiem zakonnicy. Bo wiecie one powinny byc rozwiazane bo ich nie trzyma sw. Brygida Szwedzka i na swiecie cos sie ciebie nie trzyma to tego nie ma. A KK ma brygidki CIEKAWE PO CO. Jeszcze w Niemczech brygidki wiecie - polowa protestantki i brygidki. tam same tylko powinny byc ciezkie zakony jak Karmel i nic poza tym - reszte se poradza to brygidki z dziecmi. A mi powiedza, ze mi zal takiej WSPOLNOTY bo ja szukalam z RODOWODEm wspolnoty w kosciele tez ale nie tylko. One w ogole nie rozumieja czego ja tam szukaja - tyle maja grzechow a takie swiete i niech zapomna o mnie i mojej matce bo dzis sa OPETANE jak dla niej i tyle :( I po co ona tam poszla - od dzieciatego ksiedza, umierala i tego nie rozumiala co ona zrobila. A dziecku tez. A ci tu w ogole brak slow i tyle :( Taka prawda :(

Gość osobabezzzrobotna
Bo ja mam samobojstwo w szkole,nigdzie mnie nie przyjma. RYBA sie na mnie zrobil i przezyl i tyle. Ale wiecie - ta ryba to jest z tego zakonu. Bo to juz bylo za mojej matki tylko tego nie wiedziala, ze czemu swiat jest taki? Bo Pan Jezus 4 dni jest czlowiekiem a w piatek jest RYBA - takie kuchary to sa. Ale wielkie pedagogi dzieciece. Bo czemu biola - bo jej sie dziecko nie trzymalo. Bo wiecie - mieli jej to powiedziec, moze by poszla do psychiatry. Po co jej to dziecko. Ona i dzieci - i ja od razu skreslily, a ona tego nie wiedziala, o rybie tez nie wiedziala - jedynie, ze z Londynu byla a robila co chciala i jeszcze studia miala. I tak ja ograly ta ryba - ze zarcie najwazniejsze, dziecko spadaj i takie tam. No nie miala szans i koniec. To ze on byl ryba to jest zle i koniec. One sa jebniete. One nie rozumieja jak ona we Francji moze byc. Tego nie umieja pojac bo tak nie po niej, a inaczej po niej? Po niej? Wiecie - na nie trzeba skoczyc jak na te ksiazki? A one chrzescijanki? ANI na PRAWDE nie bylo je stac. Bo wszyscy co ona ta ksiazka tak zyje - to jej mialy powiedziec, ze zglupiala z tym dzieckiem i to zakonnice takie wredne to co moglo byc dalej. Bo czemu nie powiedziala o tych ksiezach i byloby normalnie. BO NiE PASOWALO i miala racje - 4 dni normalny a w piatek ryba hahaha - i ze bez nich by nie pojadl? Po co byly kobiety zeby gotowac i tym jego HAHAROM - takie tam pierdoly pieprza i dlatego ich sie nawet swieta Brygida Szwedzka nie trzyma a co dopiero Pan Jezus. Hahary to sa one im powiem - Brygida byla haharem im powie, a one nawet sie schlac nie umieja tylko rybe zrec. Niech se ja upuluja im Apostolowie i wiecie bez zarcia zostana jak sie nie uspokoja. I tyle :( I takie sa zakonnice bo ja nie chcialam do klasztoru isc - zycie se do reszty spierdolic im powie przez ich glupie i welony. I jeszcze welony to sie smieja ze dobrze ze WELONOW nie jedza w ten piatek bo taki wazny ten krzyz ze a piatek pasuje jesc welony. I one sa takie pojebane wiecie bo one krzyze nosza na glowie. Ten zakon to jest jeden dopust. Jak ta szkola im powiedza. Tam bicz na nie i po pizdach je wytrzaskach zeby im sie nie chcialo bo im sie tak chce powiedza. To sie ubiczowac im powiem i sie odechce. Jakies pierdolone w leb brygiski mi nie beda rzadzic wiecie - niemieckie jeszcze. W leb jak w leb - w pizdy sa pierdolone - tam ubiczowac te pizdy w piatek, a jesc tylko chleb i wode. Bo on jest ryba - jak juz to chleb i ze za duzo zra ogolnie - bo se lubie pojesc to kucharka , postu chyba nie uznaje bo wielki post to nic dla mnie. A dla nich? Co one z wiary robia? I z siebie. Posmiewisko. One by duzo chcialy wiecie. Podpalic je - tyle moge dla nich zrobic. A dla tej brygidy tez, ale za bogata, a reszta? :( Brak slow. On jest ryba, a one co sa w takim razie? :(

Gość to smutneeee:(
autorka ma w najlepszym wypadku chorobę afektywną dwubiegunową:/

Gość osobabezzzrobotna
Jak on jest ryba to one sa gole dupy do wyrzniecia i tyle. A wiecie - to sie wzielo z tego, ze dzieci moga byc jak bedzie zarcie i tyle. No i tak sobie jedzenie ogrywaja bo po co im ludzie placa bo tego nie wiedza. Tylko dzieci widza. I teraz niech zamienia rybe na chleb w piatek? I co? Dostana pieniadze? Bo mam sobie dziecko tez zrobic w zakonie taka jestem. Tak - jak w piatek beda jesc chleb i pic wode to wtedy ja bede gotowac i zrobie sobie dziecko w zakonie. Nie bedzie na chleb. Bo tak powinno byc - na chleb nie powinny miec, a co dopiero na dzieci powie im Pan Jezus i nimi PIEPRZNIE bo tam sie dzieci licza. Tam jest jeden BURDEL i nic poza tym :( No ale jaka byla Brygida. Niemniej ona sie wyratuje, a reszta? I pisze to zeby nikt sie tymi zakonami nie ludzil - tam niczego nie ma oprocz kasy, a to robia zakonnice z krzyzem na glowie. On niejedna uderzy wiecie na pewno. Takie szmaty to sa ostatnie. Na szczescie nawet ich dotykac nie musi wam powie, a co dopiero dzieci z takimi miec. A te dzieci... tych pedagogow. Byscie to widzieli :(

Gość osobabezzzrobotna
Bo wiecie, ze ja postu nie uznaje - uznaje, uznaje. A one niech sie ubiczuja. Jak ja post to one biczowanie i tyle. I nie pasuje? :( Dajcie mi spokoj. Ile rzeczy mozna w zyciu robic nie rozmnazajac sie i tyle. A jak zycie to brzuch bo wam powiedza ze zycie to brzuch to po co im ta ryba w ten piatek, a ze takie sa to beda se je same lapac. Bo takie sa. A dla ksiezy tez sa obrzydliwe bo maja dzieci i co? I co one zrobia z tymi dziecmi bez tej ryby? Bo co tam Kaplica Milosierdzia - po to. Dobrze wiedza co robia wiecie. Bo ten Aniol wygladal jak jakas RYBA - tak matka mowila, a te z niej laly i wiedzialy o co chodzi, a ona nie. I TAK PRZEPADLA. Taki dlugi jakis - troche za dlugi - taka ryba. No i zeby to nie wyszlo to juz na nia i Swieta Inkwizycja bo przeciez SKANDAL. A ja to wiem i bez diabla i tyle. I na nie tez rodowod Lucyfera i ich nie ma. A od kogo one sa. OD RYBY mi powiedza. A Bog nigdy nie byl ryba. Zeby mialy racje musialby sie w rybe zamienic. Jest takie cos w Ewangelii. One maja nasrane w glowach i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
One chyba maja brzuchy jak ryby dla siebie a 1 dziecko tylko. Sie rozmnazaja jak ryby, brzuchy maja jak ryby - wszystko ryby i tyle. Taki dlugi Aniol mowila - jakby ryba - to cos oznacza i tyle. No a to byl szatan i tyle. I na nia ze zarcia nie cenila. A ja tez bo widac. Ale sie poprawilam. Teraz mi powiedza? A ja jestem z rodziny dekli i tyle :( No i koniec historii. Domyslilbyscie sie takiego czegos? Ryba sie zrob na nich. W zyciu. Tylko to dzialalo. SIOSTRY RYBY to byly. Ona w ogole z nimi rozmawiac nie umiala po 1 dniu miala spadac i tyle ma do powiedzenia. Z rybami sie miala dogadac. Co maja brzuchy i dzieci. Ona miala byc PIRANIA na nie, a ona byla jelen wsrod ryb bo miala zwierze i rosline wiecie. No to jelen i ryby, a poza tym to bez sensu ona byla czlowiekiem. To jest tylko na stala prace im powie i je pieprzy a przez to ze mowila, ze rybe jakby widziala jakby pieprznely wszystkim i mialy duzo racji ale ta ryba sie NAZYWALA i to byl LUCYFER i ze sa takie - dla mnie tez - to to zostaje a reszty nie ma. Bo ryba sie nie nazywa a diably jak kazde anioly sie nazywaja i z tym sie mialy liczyc. Moja matka to tez byly imie i nazwisko - dziecku mialy byc moze pomoc. Grob jej zrobily, a dziecko co? Z czego mialo zyc? Dziecko mialo rodzine, nie to co one. A forsa? Bo one nie maja forsy. A sa one normalne? :(

Gość osobabezzzrobotna
wiecie one jej w ogole nie rozumialy tej mojej matki bo one sa tak ograne tym jedzeniem i nawet krzyz ograly tym jedzeniem. W Niemczech. To jest skandal. To wszystko sa gwiazdy kiedys i tyle. Przez nie tylko sie lac mozna i koniec. Zeby ryba krzyz ograc. Skandal. Czy Bog byl ryba? One sa chore umyslowo. Ale tez je dopuszcza. A czemu nie maja kasy? A ktora tam nie zabila wiecie bo kroja te ryby - krew leci. Inne zwierzeta to nie, ale ryba nadaje sie doskonale - zywa zarznac i juz morderstwo ograne. Po co im dzieci w zakonie? A po co ta moja matka tam poszla? W tym sensie do nich pasowala idealnie i to wszystko. A dzienniczek mial sluzyc do OGRANIA dzieci - najpierw a pozniej im sie dzieci chcialo po Dzienniczku a w takim razie siostra Faustyna chciala do Brygidek a napisala do klasztoru zamknietego wiecie. Bo tak i juz. I ten Dzienniczek to jedno klamstwo - matka miala Biblie czytac tam, nie dac sie, wywalczyc inny doktorat wiecie, wyzej isc. Przez dzienniczek przepadla. I do konca analizowala kogo ona to widziala - no aniol jak ryba. Stad ksiefga Tobiasza miala byc i Biblia - a oni KAROL LINNEUSZ. Bo tak i juz :(

Gość osobabezzzrobotna
Dla mnie wiecie z czego kosciol jest taki pojebany? Jak nasi na zachodzie. Z MORDERSTW. Morderca powinien miec opinie. Pozniej zaczeli przyjmowac ale... bez kasy zaczeli zostawac. A czy ci mordercy ZALOWALI. Bo bez kasy zaczeli zostawac, stad sie wzielo tuszowanie mordercow - jakby zalowali i trzymali sie rozgrzeszenia to by wszystko bylo inaczej i dlatego np. w brygidkach smieja sie z tego, ze im sie kaze biczowac ale co kazac mordercy. Bo one rodzin nie maja stad tak dzieci. BO ZABILY i tyle. Mordercy sie nie trzyma rodzina i koniec. Bo sie smieja ze mnie ze im pizdy kazalam se wybiczowac. No a co? No to cale jak zabily. Jak ograc krew morderstwa. Rybe ciac? UBICZOWAC SIE MOGA i tyle. I tak sie morderstwo ogrywa choc nie o to chodzi. Wlasnie krzyz mocno musi byc jako najgorsze morderstwo i zawsze przez morderca krzyz i tyle. I wygladaja z tymi studiami jak kretynki. Najpierw wyrznely roddzicow, a pozniej do zakonu wiecie. Bo wole holote od nich. A one co sa? A co dzialo sie w rodzinie Brygidy Szwedzkiej - swietobliwej i calej do kanonizacji to sie dowiemy kiedys. Ale do dzis nic lepiej - przeciez by sie za mna wstawily, zeby mi dali troche kasy. Nic. I z krzyzem na glowie do piekla juz ida za to, ze nic z ta RYBA nie zrobily. Takie zycie. Kogo jest najwiecej w piekle? Brygidek, a zwlaszcza niemieckim. Bo im tak dobrze w zakonie, one nie poszlyby nigdy. Po co ta moja matka poszla? Bo ja pogwalcili. Wszystkie slyszaly jak sie darla bo obiad jadly. A zrobili to w obiad - niech jej pomoga jak ma racje i tyle. Nikt sie nie ruszyl. Ona to wiedziala i poszla. Bo gotowac moze nawet i sa przerazone - z czego? Ona to miala wiedziec. A poszla i zaraz w gary ruszyla i sama nie rozumiala czemu. Takie jest zycie zakonne, a naiwni mysla ze to Dzienniczek siostry Faustyny. :(

Gość osobabezzzrobotna
A ten ksiadz co tam poszla to tez morderca wiecie w tym Londynie ta moja matka. Ksiadz z dziecmi - no BEZ SENSU. 90% ojcobojca czy cos takiego. Nie ludzcie sie ze to normalny czlowiek jest i tyle. Wlasnie ojcobojca powinien miec dzieci bo dostaje do glowy. I tyle. A tak to tam roznie. Taka Zaklina - zabila ojca, a dalej faceta zeby nie miec dzieci. Bo powiedza nie zgadza sie. Zgadza, zgdza - tak to dziala. A one ryby ze dzieci sa bez ojca i tyle. te brygiki. Ona szans nie miala ta moja matka. Ale ona byla adoptowanym dzieckiem bezdzietnego malzenstwa, a one? I Angielka i rozumiala tylko, ze po slubie anglikanskim matka dzieci nie miala. To kto ma te dzieci jak nie ona i tyle :( I tyle rozumiala i ...przyznala im racje ze dzieci nie musza miec ojca. I to wiedzial ten ksiadz co ja zgwalcil bo tak nie uwazal, ale tego NIGDY jej nie powiedzial. A ja mu powiem tak - skoro dzieci nie musza miec ojca to go... nie maja. I w dupie go mam jak on mnie. Bo dlatego tej matki tak nienawidzi, ze tak mowila, a sie zabila. I co to pieprzyla? No wiecie pieprzyla jak rodzice zyli, ale rodzicow juz nie bylo i tego chyba nie wiedzial i przez to nie po nim. No ale to kim on byl? Ryba bez rodziny? Nie wiem :( przeciez pierwsze pytanie - jak rodzice? rodzenstwo i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Bo wiecie przyjeli ja do szkoly bo sie PROSILO o to, zeby zaraz przeszla na anglikanizm i wyszla za maz - dzieci miala czy nie ale malzenstwo jako anglikanki. A ona tego nie rozumiala bo ona w glowie miala tylko dziecko i nic poza tym - bezdzietne malzenstwo po slubie anglikanskim. bo czemu ona dostala prace? TEMU. I czemu jej nie chcialy. Bo dalej trzymala z tym deklem ksiedzem. Czemu? Zeby se pogadac po niemiecku. Ale wiecie nie da sie i powie - ale sie studia w szkole w Londynie licza. Takie czy siakie - uniwersytet londynski czy wroclawki co za roznica - moze pekinski i tyle. A ona wiecie jeszcze mogla wrocic do szkoly po oddaniu mnie i tyle. I zas to samo - tym bardziej - slub w kosciele anglikanskim bo dziecko oddala jak matka ja tylko to z gwaltu nie bylo i tyle. A ona wiecie - kto wie czy by sie zabila gdyby to wiedziala. Ale nie wiedziala tego. Anglikanka to jest mi powiedza - wiecie. To by sie nie kropnela bo slub przeciez jako ANGLIKANKA nadal mogla wziac. Eee tam - takie dziecko oddala i sie zabila. To by nie oddala powiem i tyle :( to pasuje a reszta nie. I na pedalow i koniec. Pedaly mi beda rzadzic czy matka byla anglikanka czy katoliczka jak sie wieszala. Dajcie spokoj :(

Gość osobabezzzrobotna
ten ojciec Zakliny w takim razie gwalcil ze ona zabila faceta zeby dzieci nie miec, a teraz by mnie zabila gdyby miala dziecko. gdyby ona miala dziecko NORMALNIE to jest zupelnie inna i przede wszystkim ma stala prace w tym ogrodnictwie i tyle. Ja to pisze bo one do dzis chca mnie zabic . Myslicie, ze ja jestem glupia. Jak im sie uda? Ostatnio CUDEM mnie nie zabily. Bo czemu nie stoje o starszego brata. Jak to nie - taki rodowod dla takiego mlotka. Wszystkie rodowody ma juz ode mnie bo po nim i NA MNIE, ze przeze mnie. Ja siedziec. Jeszcze czego:(

Gość osobabezzzrobotna
wiecie ja wiem, ze ja jestem potepiona przez wszystkie brygidki na swiecie, ale coz... nie wiecie jak bylo w moim zyciu. Przez prawei 2 lata modlilam sie modlitwy sw. Brygidy Szwedzkiej za rodzine, zeby przeze mnie do piekla nie poszli bo po co mnie wzieli, mialam zostac w Wielkiej Brytani. I jest to swieta , ktora uratowala sie JEDYNIE WIZJA KRZYZA - niczego wiecej. No to wybaczcie ale tyle sie modlac jej modlitwy mam prawo potepic wszystkie brygidki za OGRYWANIE KRZYZA RYBA. Bo tam mozna dzieci sobie zrobic. I ze Pan Jezus Ma je gdzies. I tak jest NA ZAWSZE. One nawet patronki nie maja, a co dopiero Boga, a gdyby sie uczciwie do niej MODLILY to by im powiedziala - poszukajcie sobie innego zakonu. A one chyba (CHYBA!!!) maja poziom sw. Faustyny Kowalskiej - ze one sa z NIEMIEC. Nie - one sa ze Szwecji i wiecie - mialy matce wspolczuc bo doktorat byl w Szwecji bo jej sie patronka trzymla. Tak uwazali ksieza. Jej sie szatan trzymal i Biblia, a oni uwazali, ze sw. Brygida Szwedzka. No nieduzo sie pomylili powie im Bog kiedys. Bo istotnie miala ona byc szwedzki Kartol Linneusz, ale az SWIETA jest i cos w tym jest i tyle. :(

Gość osobabezzzrobotna
A ja wiecie to za mnie sie nawet NIKT NIE POMODLIL a co dopiero dalej wiecie. Bez sensu wszystko i tyle :( Dlatego jak jest tak jest. Jakie ja mam te miesiace beda teraz chcieli wiedziec. Nie tylko o to chodzi. A rodowody w Wielkim Poscie? Bo ja nie uznaje Wielkiego Postu mi powie Kosciol Katolicki i co we wrzesniu. No co we wrzesniu - to jest jakis miesiac - nie pamietam jaki. Tam mialam podykotwane i koniec. Bo mnie Araby we wrzesniu zabija bo w Niemczech sie ich boja a ja nie. To niech sie boja. Je zabija mnie nie bo mnie sie ..szatan trzyma. USA znaczy sie ale tego nie powiedza. Oto jak brygidki mnie ptoraktowaly - MORDERCZYNIE WYDALY MNIE MORDERCOM bo zeby nie bylo, ze poszly do zakonu po cos wiecej niz dzieci TAKIE NUDY. A wiecie ze z nudow mozna zabic? To niech sie zabija bo wszyscy normalni maja je dawno w dupie i ich dzieci tez. A mnie tez i zebym sie tez zabila. Ja mam co robic. A one jak sie SMIERTELNIE NUDZA to niech ida na jagody albo zebry - kogo to obchodzi, nie? I zaraz beda mniej znudzone i chetne na wspolzycie POZAMALZENSKIE im powie Bog i je pieprzy ale nie za wspolzycie choc to jest jedna sprawa - za studia i wychowanie dzieci. Takich dzieci rozwiezionych nie ma nikt :( I tyle :( Nikt normalny przynajmniej i ma je dokumentnie gdzies :(

Gość osobabezzzrobotna
I wiecie teraz maja ciezki orzech do zgryzienia bo moja matka moze byc we Francji - jak ona w tej Francji moze byc. One tego POJAC NIE MOGA. Jedno milosierdzie boze nad nia i to wszystko co o niej mozna powiedziec. Niech sie zera na siebie popatrza na siebie i koniec. Jak ona moze byc w tej Francji - to musi byc jakies straszne i teraz zamiast dziecmi zajma sie HISTORIA FRANCJI i tyle - takie sa szurniete i tyle. One wszystkie powinny miec rodowody od Pana Jezusa NA DZIECI wiecie a maja OD RYBY i to jakiej? A gdzie tam czlowiek. :( Kompletne swieruski - jak moja matka powiedza choc wiecie - ona byla wzieta WYLACZNIE na szkole - stad ta szkola wiecie - bo pojdzie do szkoly i bedzie dobrze. No i poszla, ale dalej nic dobrze. A czemu? Czy to wina kosciola sie dowiem? No ale z tymi rodzicami cos mieli zrobilc. Mieli jej sie kazac modlic za rodzicow - zeby placili - doslownie. Bo przeciez tak by wygladala, a inaczej? Chyba TYLKO O TO POSZLO - o modlitwe za rodzicow i nie po nich a po niej tez, a tak po niej. I tak mieli z nia rozmawiac - niech sie siostra modli, zeby rodzice placili bo to sa koszty, a co tu z siostra robic, a oni co? I tyle. A jak mozna sie mozna modlic po wizji diabla to nie wiem. I tylko tyle starczylo - czy siostra sie modli? Jak? do kogo? A oni? Hahaha - rybe widziala. I tak przepadla a tak to moze by mnie nie bylo. I takie jest zycie. Wystarczylo modlitwa pokierowac i juz by bylo jasne ze cos jest nie tak. Sie przejmuja wiecie... rybami na piatek - czy maja ryby w piatek - to podstawa :(

Gość osobabezzzrobotna
I co? Nikt nic nie napisal.ZNOWU. No to ja dalej robie swoje i koniec :( Mozna mnie skomentowac lepiej niz gorzej wiecie, ale... czy to ma sens? I tyle wam napisze :( Jednak mnie sie wszystko trzyma kupy i tyle. Ten reżyser KANADYJSKI na pewno mogl isc wyzej, ale FIGURA i jej "figury" wiecie - wygłupial sie z nia, wyglupial, a ona sobie...zaszla i szoku dostal. I byl skompromitowany bo zostawalo dziecko brac, ale TAKA KRETYNKA i zostawil wiecie. I cale zycie z tym sie uzera i meczy, a znaleźć nie umial I wiecie - dlatego kto jest ta jego matka? Ona go TYLKO DOTYKALA nic wiecej. I tyle. I cale zycie zrabane, ale ona pomagala w karierze temu ojcu biologicznemu tego mojego brata najbardziej po to, zeby w TEATRZE KUKIELEK miec kiedys prace - dla dzieci cos robic wiecie. Takie rzeczy to sa. No to zrobil wielka w sumie kariere w sumie ten jego ojciec. A to dziecko? Z Holandii on je uzna. I zobaczcie jak do tego pasuja kariery Polanskiego i Wajdy - Anglik wybilal sie w USA z telewizji do kina wiecie Z CZASEM, a Figura jak jeszcze popila - wielka diva kina. I pasuje ze trzymala sie Marleny Dietrich, Grety Garbo - wszystko wiedziala, a kasa i sie smiali. Ktos powie jak ze mnie - o to tam glupie biura i tyle. Ja tam pracownik fizyczny jestem i tyle. I w sumie ta ICHNIA jest tą matka tego mojego brata wiecie i do niej MUSI sie przyznac - do biologicznej nie, do ojca biologicznego tez nie, do tego rezysera tez nie, do swojego tez nie wiecie. Do nikogo. Do mnie tez wiecie, ale ja a reszta i taki koniec. A jak on sie chcial do tego kina dostac. No to musial byc lekarzem wiecie albo porzucil studia medyczne albo cos tam i tak chcial sie do kina dostac i tyle. I tak sie chyba zaczelo od medycyny z ta Figura jakos tak wiecie. I tyle do dzis. Niech se zbiera zielnik ten mlodszy. Ten starszy tez. Choc zielnik najbardziej pasuje mnie i tyle. I widzicie tyle racji mialy brugidki niemieckie - (uhm iuhm) - niewiele, niewiele i tyle. I tyle wam napisze i koniec. Bo co tu wiecej pisac? Zbierajcie sobie zielnik a moze cos osiagniecie bo ja nic nie osiagnelam w tej Polsce. CUDEM skonczylam studia, wczesniej szkola srednia - sens umiarkowany - gdybym niemiecki znala i miala Goethego - Szekspira nie musialam - Goethego w sumie tez, ale niemiecki mialam dobrze znac i tyle. 2 jezyki i co dalej? No ale to by mialo sens, a tak wcale. Studia biologiczne zakonczone w...LESIE ktos powie. No wlasnie w labie. A wiecie tam - praca od 7.00 - 15.00 do domu i koniec. I tyle :((( No i pozniej dalej, ale nic do przodu - jedna zawisc , nienawisc. Kim ja mialam byc na tego promotora? Uciekac przed nim. I tyle. Czy sie go balam? Za malo mialam swojego zdania na jego temat. 2 lata u niego i gdzie indziej. Ale jak? Szkola, studia i sie zjadlam. Dlatego mam Szekspira BO PO CO MI TEN SZEKSPIR wiecie a GOETHE tez i tak niczego nie osiagne. Zeby z niczego nie wyleciec bo studia i tak bez sensu a Szekspira ANI TROCHE - a mialam tego Szekspira miec i dzis bym pisala prace z SZEKSPIRA i koniec i tyle :( I nic co robilam i bym z tej szkoly NIE WYLECIALA a tak wylecialam i mam wiecie wszystko gdzies a najbardziej zwolnienie dyscyplinarne i koniec :( cdn.