Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezzzrobotna

smutno mi - niech ktos sie wypowie...

Polecane posty

Gość osobabezzzrobotna
na szczescie wiem jak tych chujow arabskich wykonczyc tam i tak bede robic i ich wykoncze. WSADZANIEM ich sie wykoncza - trzeba byle co wsadzac do byle czego i jak najwiecej codziennie i po nich. Bo oni nie umieja wsadzic swoich ciuli - do ryja na przyklad. Bo teraz im jest mnie zal bo wszystko przez nich, ze stali o lesby. No to wyleca i tyle. Bo moze tak byc tylko mieli o nie stac - wszyscy wyleca za jakis czas i koniec. Lesbom tez sie nie dam. Ja nie mam ani grosza na zycie juz - koniec tych bzdur. Pierwsza firme tez wykoncze i druga i ksiazki - co oni sobie nie mysla - ze mi bylo latwo w zyciu. Zawsze cos bede robic z blaganiem do mnie zeby sie rozlecialo wszystko bo po mnie bo za duzo sobie mysle. Moze mam racje, moze nie za duzo sobie mysle - mam racje, nie dam sie i koniec. Wszystkich wykoncze i koniec za robienie ze mnie posmiewiska - kara smierci w Polsce to samo i tyle. Polska szkola juz nie istnieje , za chwile pracy naszych za grnaica. Mysle ze Bog jest po mojej stronie i sie nie dam . Rodowod Lucyfera. Tak mi nikt rady nie da. Pierwsza firma - cos robie z rekami i modlitwa zniszcz ich Druga firma - jakies literki - Boze zniszcz ich Ksiazki - czytam - Boze zniszcz ich Ogrodictwo - kwiatki zrywam byle co - Boze zniszcz ich to samo pomidory i te beznadziejne paprki. Wszystkich niszcze i koniec. I depcze jak zera bo tyle warci. I koniec :( I tak sie mam dobrze. I jestem satanistka na nich i koniec :(

Gość osobabezzzrobotna
Wystarczyloby wiecie zeby pojechala do Niemiec i ich niszczyla i WSZYSTKICH WYRZUCA - tego brata tez i dobrze. Bo zrobil ze mnie przed Arabem posmiewisko a profosorem nie jest. Zreszta - chuja w dupie warty byl ten moj promotor wiecie, ale tego nie wiedzialam. Za glupia bylam. Lecz ten moj brat - no cos tam robi z tymi roslinami , ale to tylko kasa. Lecz widocznie ma tak byc, ze maja dalej sie dupczyc wszyscy tam wiecie - bo do niemiec sie nie wybieram - chyba , ze na wycieczke, ale to i tak z Polski, a w Holandii - ciezki arbajt i tyle. Bo musialabym jakas wycieczke miec do tego USA i wszyscy sie smieja bo w tym wieku, co ja tam osiagne , ze dawno dzieci powinnam miec - taki rodowod i bezdzietna bo po co jej malzenstwo. No po co mi? Mam takie na widoku ze nie potrzebuje. A poza tym mnie nie stac nawet jakby bylo z kim. Na szczescie nikt mnie nie chce bo mam zla opinie. Nawet Zaklina chcialabym jej wylizac mi powie. Nie - oblac kwasem solnym - bo na oczy szkoda - niech ma dobre do kwiatkow. Zwlaszcza zima jak jest ciemno. I tyle. Niech pracuja i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie powiem wam tak mi przykro bo kzdy widzi tylko ze jestem bedzietna i sie mnie boi przez Zakline a tych 9 lat pracy w szkole nie ma, tego samobojstwa tez, tych gwaltow, tu 2 mordercy na mnie. tego nie ma. jeszcze rok tak wytrzymam i dalej sie zabije. Bo nie chce jechac do USA. Chce jechac na wschod i tam zyc. Nie chce zyc w USA - mam je w dupie. Pozyjemy zobaczymy co bedzie. Moze znajde jakas prace na wschodzie. tak bym chciala wiecie - to moje marzenie. Ja nie pasuje nigdzie tylko na wschodzie - ja to wiem i oby tak sie to skonczylo bo USA mam dokumentnie w dupie. Na szczescie mam rodowod na USA i nie po mnie bo bym sie ZAPLAKALA na smierc. Ale z tym rodowodem mam ich w dupie - stoje o Chiny i niech sie co chce dzieje. AMEN :(

Gość ossssobabezrobotna
Witajcie dzis - co u was nowego? Ja juz ide z kafe na zawsze chyba. Nie umiem spac juz. Martwie sie, ze nie mam pracy. Juz mialam na swoim mieszkac - tyle ile w Niemczech, myslec jakie panstwo dalej - przez jakies ciula w mozgu warte morderczynie i facetow , ktorzy sa pojebani w leb nie mam pracy. Ale wszystkim wiecie juz dziekuje na tym zachodzie. Oni sa tak pojebani juz w lebie sie nie miesci - ale skoro w Grecji zle sie dzieje to zeby mieli sens tam to by Grecje musieli miec, nie maja to ich przez Anglie Holandia i wyrzuci i niech w namiotach w Niemczech spia bo powiem wam oni sa najmadrzejsi na swiecie w Polsce, a tam MURZYN kazdy jest madrzejszy od nich. No ode mnie tez mi powiedza bo po co z nimi trzymalam? No wiecie cale biura do ZARZNIECIA ZYWCEM - taka prawda. I wszyscy - dobra, dobra po co te biura. A po co wam te KARAWANY Z PUSTYNI im powiem. W namiotach spali byleby zarobic, a w tej pracy? Ile tak mozna zyc? Im sie to podoba - czy ja jestem cyganka bo ja chcialam mieszkanie w Niemczech i ...przegielam powie Iwonka - bo nie dostanie. Jak zrobi paszport to dostanie i bedzie sie miala lepiej niz ja wiecie. A na jakiej podstawie ta KURWA JEBANA W LEB dostanie paszport niemiecki? Na mieszkanie. A co ty chcesz tam robic ty szmato kurewska polska jej powiem - ciulico po studiach ekonomicznych. W SKLEPIE BEDZIE PRACOWAC jak sie jezyka nauczy bo pasuje jej - forse ma - do Polski nie wroci. Mam nadzieje, ze Holendrzy ja zarzna i do smieci. Ona miala miec Anglie, a teraz przy Grecji maja prawo was zabijac - ICH TAM - cioty ostatnie polskie - karawana i zwrot podatku - tyle oni sa. I przerwa na papierosa. I wiecie - murzyn powie - matko, co oni z nami robia, a Polak ma SUPER DOMEK i to za darmo. Za darmo. Tacy sa. Ale Grecji nie maja i po nich. Jakie szczescie bo tak po mnie -jeszcze w USA, a tak sa najgorsza cholota i po nich. Bo mieli sie wziac za polityke a nie za domek, i tak juz nic nie robia tylko chodza i ich zabijaja za brak stalej pracy i wystarczy ze sie z Anglia dogadaja i policja ich wyrzuca bo sie pokapowali, ze caly transport im leci. Czemu nie moga w sumie jezdzic w Anglii? Kto wie czy nie przez Polakow i koniec. A ci faceci z UKD nie maja Niemiec do jezdzenia i moga sie z tej papryki pakowac - przyjda baby i LESBY i beda rzucac te skrzynki, a im tylko chodzi zeby ich wyjebac i wlasnie to sie dzieje. I dobrze bo mialam w tym tygodniu wyjechac - nie to tym bardziej wylatujecie szmaty polskie DOMKOWE i koniec. A tej Asi zycze zeby w smieciach skonczyla bo jak sie chciala wyspac to nie miala brac kolezanki, a nie isc w satanizm na innych. Bo mialam jej zle zyczyc i nie po mnie a ja ja olalam z satanizmem i po mnie. Ciulica jebnieta w pizde - bez znaczenia. Oby sie schajcowala - i tak sie bedzie hajcowac ale coz... i tyle. I oby wszyscy wylecieili na zbity pysk za Bachlede - a z Anglii tez i tyle. To i tak jest przez moja matke i koniec. O naszych w Holandii sadze ze to sa CIULE Z DUPY I PIZDY NIEWYDYMANE i nic poza tym. Tam nalezy rozmawiac ze smieciem w smietniku a nie z nimi bo oni wynosza smieci. To tez zostana spakowani do worka i wyniesieni jako smieci. Niech im Bachleda pomoze skoro ja z grupy nie moge dostac stalej PO ROKU JEZDZENIA SLUCHAJCIE jak 3 miesiace chcialam tam byc , zarobic. I wszystko przez chuja w dupie i i w ryju i w odbycie nie warta CIULICE ZE WSI IWONKE BEZ NAZWISKA - ja pies jebac w dupe powinien tak sie dziecmi przejmowala - ona ma dziecko teraz i MOZE BYC, a ja nie i nie moge. To nic kurwa mac ze dzieci tej CIULICY kierowniczki poczty jej siory z urojeniami musialam wziac - to jest nic - ona ma dziecko - ja nie - to sa fakty. A ta mieszkanie w Niemczech kupuje na mnie. No wiecie co. Oby je wszystkie PIORUN TRAFIL W BIALY DZIEN ZA MOJA KRZYWDE. Te chuice Iwonke ppo porstu skopie tak ze nie wstanie. Wlosy jej wyrwe tej kurwie bo jedynie przez nia biura sie nie da wywalic - bo by Holendrzy cale biuro wyjebali - tak sa wsciekli bo po prostu nie wiedzialam, ze Polski mam sie trzymac - wyszli na idoptow. Ale tej Iwonce kiedys dojebam - wszystko co jej mam do zaproponowania jako HOLENDERCE to HARPUUN W DUPIE az ja rozerwie po ryj. Taka jest dla mnie mezatka. i nigdy nikomu nie przebacze co mi sie tam stalo, tak jak w Polsce wiecie i koniec. Wszystkim zycze zle, wszystkim. Grecji tez, ale najbardziej Anglikom , Holendrom, Niemcom. A wam to juz calkiem bo wszystko psujecie im ze sie wyniesc wy szmaty nie chcecie - bo Niemcy juz mieli miec rodowod na Zydow zeby im dojebac bo co to se nie mysla a nie maja - i teraz tylko nie wiedza czy przez ciuli i pizdy polskie w Holandii czy u was. Ale jak ten rodowod beda miec, a beda go miec bo na to zasluzyli - tylu Zydow wybili - to was wszystkich za nich powyrzucaja i wtedy Zydzi musza sie poddawac, maja Azje i was PIERDOLA. I powinni miec ten rodowod ode mnie , a maja od swoich - to juz jest nie do opanowania. A wuy wszyscy chuje sobie do ryjow wsadzcie - tak sie wami ktos tam przejmnie przez rzeznika Iwonke bo w rzezni by mogla byc. W kwiatkach po mnie. Ona wymyslila. Nawet tam nie wjedzie bo ten moj brat zabije ja wlasnymi rekami i pojdzie siedziec bo i tak ma to wszystko w dupie. I taka prawda bo widzi, ze poszlo wylacznie ze po morderstwie jego mialam isc siedziec przez to ratowalam i wszystkie ciule i pizdy za granica na mnie jada, ale ja nie mam pracy stalej mnie sie zle zyje. Na czym? NA TYCH PIERDACH MOICH? To tak mozna? I Iwonka jak szmata wyleci z grodnictwa ZA MNIE - bo miala isc do E& A i taka maja gwiazde HtoT i wszyscy sie beda z nich smiali jak oni ze mnie. I ja wyrzuca bo tak sie nie robi i koniec. Podobno chciala isc w kosmetyki w Polsce i kazdy bedzie rzal ze smiechu, a ja gdybym byla cos warta to bym sklep z kosmetykami mogla miec wyobrazcie sobie bo by mi pozwolili jak Iwonce - w sumie po chemii jestem. Ja im dam chemie wiecie. Jeszcze beda PIERDZIEC ze strachu na moj widok. Oby wszyscy wyleciecili i to z gola dupa z tych ich holenderskich bankow bo teraz wiecie - ja nie pasuje ZDANIEM BIURA z firmy kurew - konto w polskim banku? Tak sie stalej pracy szuka i wiecie w tym tygodniu wyjezdzam i DALEJ moge szukac stalej pracy, a tak to nie wiecie bo nie pasuje i tyle. Bo chuje z UKD w biurze OD SWIETEGO FRANCISZKA - on sie nawet nie wyrzyga na nich - tacy Niemcy - policzyli mi przerwy w pracy - co ja se to nie mysle - ile ja pracuje i ze KONTEM W BANKU HOLENDERSKIM O STALA PRACE SIE STOI? ZE CO? I jeszcze medza te ciule - oni maja opinie wiecie. No to ja o tym pierwsze slysze. To jest opinia ciulic z polski, ktore nawet o wyplacie nie chca slyszec ze nie ma. Ze sie kontem holenderskim stoi o stala prace w Holandii. To trzeba byc na cyku zeby tak myslec i koniec. Wiecie kosciol jest od Boga i kazdy widzi jak wazny jest - dumny jak paw, ale to zeby ratowac? To sie ich miala Diana trzymac. Zeby mi wyrzuceni z banku rzadzili. Ja mam 2 siostry samobojczynie ja ich pierdole. Jacys matkobojcy od sw. Franciszka z Asyzu. On nie kradl ludziom kasy - niech jada do USA co oni sobie nie mysla - Niemcy wielcy. Sie mnie boja bo to straszne glupole w sumie - po co im takie studia jak ani grosza. Wiecie czemu oni tam sa? Bo po maturze mieli byc kierowcami. Ciekawe skad na studia mieli jak matkobojcy. Bo oni sa po studiach. A ja nie - ja po maturze - zdaniem Ilony, corki katechetki. Na szczescie w Niemczech tez sa po mojej stronie. Nie wiedzieli z kim walcza - z katechetka. I niech sobie szuka sama pracy w hotelu bo w koncu kazdy by jej pomogl tam - z zabojca 3 gejow siedzi , no to ma za swoje. Podobno zrnie ja az ma pokoj wyrwac, ale no cos trzeba robic jak sie 6 godzin pracuje i mi przyznali racje, ze przynajmniej 7 godzin moglam pracowac i tyle. A Ilony w hotelu sobie nie wyobrazaja. Mnie tez - jeszcze w sklepie. i ogolnie ich zdaniem mialam sie zastanawoic nad praca od grupy bo innego niczego nie ma. No dobrze, ale wiecie... jak cos sie stanie? To wiezienie i tyle. Teraz sie z tego wybrobilabym a wczesniej nie. Choc trzeba dobrze liczyc. Bo wiecie manko mozna miec, ale zeby tak nie wyleciec bo nie ma niczego gorszego i jak sie z tego bronic? To jest bardzo skomplikowane. I to jeszcze PRACA OD GRUPY. A po tym biurze? Jedno manko wiecie. I wybaczcie moje slownictwo ale taka jest prawda. na szczescie jest Grecja i tyle znaczycie, no ale... uwazac na smieci musze. Do smierci. :(

Gość ossssobabezrobotna
I wiecie ja pieniadze potrzebuje i jestem - bede w takiej sytuacji, ze bede mogla stac o stala prace w Holandii, ale bede mowic ze nie . Bo nie masz dzieci mi powiedza - tez powiem, ale najwazniejsza jest data wyjazdu i 3 tygodnie bym mogla stac, a tak nie bo mi kasuja za dupa staly adres bo najwazniejszy jak sie stara o stala prace jest staly adres. A ja juz mam tego dosyc i jak wyjade cala Polske kasuje bo wszystkie stale adresy przepadaja i jak stoja o stala prace? Malo kto stoi inaczej bo widac. I powiedza - bez prawa do stalej pracy do widzenia i tyle. Bo adresem sobie jada. I TO MIALAM WiEDZIEC i NIE PO MNIE, a w domu tu byli tacy durni - matka, ze 4 krotna morderczyni ma staly adres w Holandii a ja nie. Ma i nie ma. Bo ma pusty dom, zyje bez rodziny. A gdzie oni? Umarli. No kazdy umiera tylko jak. Zaluje, ze jej siostrze pomoglam ale co bylo robic - bo ona ma studia. No jak siostra miala dzieci. Z dzieci ma studia. I to sie zdarza w Polsce ze 6 osob przepada BEZ SLADU. Czy tam 5 osob, ale 6 - 2 dzieci, ojciec, matka z synem , siostra. I to jest wszystko normalne bo najwazniejszy jest staly adres. Niech idzie teraz ten WOREK NA SMIECI CZARNY w kosmetyki w pustym domu - po co jej ten namiot w ogrodnictwie. Jebana suka - jedynie, ze byla po rozwodzie. Dziecko miala z dzieci siostry i taki koniec, ze zrec co przy niej nie mam i tych jebanych biurach. Bo ja pije - ona codziennie spirytus a ja pijaczka. Mam podziekowac dyrektorowi, ktory mnie tak urzadzil i ciula w dupie wartym uczniom. No dobrze, ale jeszcze mu pomogli w pierwszej firmie - WYCIAGALI MI PRYWATNE MAILE JAKIM pRAWEM? A tu mnie urzadzil tez dyrektor szkoly ktory zabil jakas babe nie wiadomo po co, zeby zabic i drugi ktory zabil matke swojego dziecka bo sie nie chciala z nim hajtnac - czemu nie chce wrocic do szkoly . Przez to. Ale oni duzo umieja - i prawo jazdy mi tak syfi. On nie uczy w szkole i dalej mi syfi. Jak ja im obydwu zle zycze to pojecia nie macie - ten diabel byl przez nich, ateisci, zycze im zeby ich ZARZNIETO ZYWCEM bo nie zasluguja na zycie. I tego Marka z ostatniej firmy tez. Zeby skonczyl W KANALE - zabity i nikt go nawet nie zidentyfikowal. Tyle mnie cokolwiek tam obchodzi. I on tak skonczy bo tacy sa Holendrzy. On tego nie rozumie i koniec. Pewnego dnia z pracy nie wroci i mozecie go szukac wszyscy, a najbardziej jego rodzina - babcia co ledwo na nogach chodzi. To jest chyba cala jego rodzina. A o studentach nie napisze nic bo nie warto :( Idzcie sie ruchac na twarzy, geic, lesbic i obgadywac. Ale ..waszymi plotami nie przejmnie sie juz nikt. Szkoda bo tacy plotkarze, ale wszyscy was w dupie maja - liczy sie Francja. Gdzie oni sa? Co sie dzieje? I tyle :(

Gość ossssobabezrobotna
Ten dyrektor tu zabil jakas babe zeby sie hajtnac - tylko to pasuje wiecie. Nic poza tym. Pozdrawiam.

Gość ossssobabezrobotna
No bo widze, ze to ze nie jestem po slubie jest czyms strasznym. To widac jakimi ludzie sa zerami jak tak mysla. Po co w Polsce chodzicie do kosciola? Bog niemial zony - byl rozwiazly. A jak on traktowal malzenstwo i traktuje. Zakonnice wala sie z ksiezmi, dzieci maja nieslubne i zamiast je porazic pradem elektrycznym co za dupodaje to dawno gdzies je ma, a kozlow tez. No to szanuje on malzenstwo? Chrzest to tam szanuje bo widze po swoim zyciu, ze nic mi sie przez siki jego kosciola nie udalo, ale reszta? :( On jedynie krzyz szanuje i swoja smierc. Nic poza tym. To nalezy szanowac a reszte pieprzyc i wiecie powie mi - gdybys ty widziala jakie szmaty ida do tego zakonu - te moje zony - to bys kazdej 5ga zyczyla a nie tylko 1 czy dwoch. Tyle mnie one obchodza i ich IQ wysokie, a do dzieci zawsze byl dobry. Bo ryby sie rozmnazaja to one tez. No on taki nie byl - one chyba rzeczywiscie poslubily ryby im powie. i tyle. No ale takie zycie. Nie kazdy nazywa sie Analiza Michael - ta byla CZYSTA niczym butelka spirytusu. Bo zamiast tej wody ze zrodelka Damiana czy czegos powie jej miala sie napic SPIRYTUSU Z POLSKI - taka byla pojebana. teraz ta Holandia jest od niej bo Diana nie chce miec z tym nic wspolnego juz. Jeszcze stalam o rolnictwo im - mi chyba walilo mi powie. O Anglie mialam stac i po nich. Ale teraz dobrze mysle i moge byc jak dla niej. Ale Holandia dla Polski jest od Analizy i koniec. No to ile to moze trwac. Ile Pan Bog da. Stala praca od Analizy - dziekuje bardzo :( To Kosciol polski w Niemczech od niej jest i tam pracowac moze. Ksiadz w Vluyn jest od Analizy Michael - to jest jej fan. Ale ja nie :( Dla mnie ona jest w piekle. A ksiadz z Vluyn niebawem tam trafi bo powinien bratu sie poddac, ale ojcobojca i nie chce. On ma ksiedza z ojcobojstwa to jak on moze byc normalny? Nawet z 2 dzieci jest SZURNIETY. Bo przez brata dzieci - no akurat dzieci by mial jakby ojca nie zabil. I to dwoje. Jedno dziecko by mial. DWOJE DZIECI - pomyslcie. Na ojca swojego. A Pan Bog mu dopuscil to ksiedzowanie JAKO KARA ZA GRZECHY a zabil ojca bo by sie musial ozenic i poszedl na ksiedza i ma 2 dzieci jako ksiadz sluchajcie PRZEZ MOJEGO BRATA, a ja jestem dla niego potepiona bo sie u niego nie wyspowiadalam. I zamiast przyznac mi racje i trzymac sie juz rozgrzeszenia i PO MOIM BRACIE to on sie trzyma SULTANNY i ..po nim. Bo ja mam patrona co rzucil sultanne, szkola byla zla i za szkoly moje zle on do piekla pojdzie bo ja juz wiecie sie tylko wybraniam i tyle. Ale to nie jest to co powinno byc, cale zycie przez matke glupia spieprzone i koniec. I tyle :( W Niemczch tez prace sa od Analizy juz. Bo od kogo? Tylko od niej. Tam jest towarzystwo , ale do Lucyfera im daleko. Lucyferem sie ich rozpierdala rowno. Na razie sa od Analizy - jedno opetanie kasa i seksem i tyle :( Popatrz na siebie powie mi moj starszy brat - ty jestes od Analizy. Nie ja nie. Ale stalam o rolnictwo w holandii jak DEKIEL. A o co mialam stac? O potepienie wieczne i nie po mnie, a tak po mnie i tyle. bo i tak o morze mialam stac. Na drugi raz zejde Analizie Holenderece z drogi. To biuro z UKD tez jest od Analizy bo poluja na corke katechetki bo wszystko przez nia - zamiast Araba miala sie trzymac ich i po Arabie a ona do biura - taka piekna kobieta i nie do biura. I nia na mnie, ale nic mi nie zrobia. Musieliby domyslic sie kogo zarznela. Nigdy sie dowiedza bo ja ie powiem, a ona? Wtedy nie bedzie miala stalego adresu w Polsce a tak ma i tyle :( I nie po mnie. A inaczej po mnie. Cale to biuro jedyne co moze to spuscic sie sobie nawzajem na twarz i tyle juz moga. A mnie to i tak wali. Co dalej i koniec :(

Gość ossssobabezrobotna
Czemu oni sa od Analizy w Holandii zwlaszcza bo byla to czytsa dziewica i tyle. A tam jest najwazniejsza moralnosc mordercy. Przez to maja rodowod Analizy - najpierw 5 czy 6 zarzneli osob, a pozniej sa czysci wielce, albo ich gwalcono albo cos. i tyle mnie to obchodzi :(

Gość ossssobabezrobotna
Ta corka katechetki w Holandii tez jest od Analizy. wiecie jakim to szatanem trzeba byc zeby byc od Lucyfera. Biuro z UKD moze byc od Lucyfera ale wiecie tak poluja na corke katechetki, ze sa ZALEdWIE od Analizy. Gdyby nie to to co... hmmm... no niezle by jeszcze nakradli a tak chyba jak przestana krasc to tylko przez pania Kasie. I tyle :( Jaka ona piekna ta pani Kasia - jedynie 2 morderstwa, ale czysta niczym lza i tyle. A Arab? Od sw. Lukasza Ewangelisty bo zaluje JAK CHUJ ze sie nia przejal. Bo wygladala jak Arabka, a to Analiza. Na niego szkoda tego Lukasza Ewangelisty ale co robic. Ale ja od 4 ewangelistow na niego i wojna. Nigdy sie nie dogadam z Arabmi w pracy, a przez to bede nimi ciorac. Ten Haki od zadnego Ewangelisty nie jest czyli tamten lepszy, ale po co sie z nim zmawial. Ten Haki jest w ogole CHORY PSYHiCZNIE - tak ja uwazam bo by mial jakis ewangeliczny rodowod, a teraz jest od Lucyfera, dalej na mnie. Skonczy w piekle za ojcobojstwo i brak zeniaczki :( No ale to nie moja sprawa :( A Iwonka tez bo miala byc wydana - za ojca do piekla i tyle. Bo zonaty byl :(

Gość ossssobabezrobotna
No to ten Haki jest wprost od Lucyfera, a Zaklina? Od kogo jest Zaklina? OD GOWNA Z DUPY. Tyle jest warta. Bo wszyscy ze ona chciala mojego brata zabic. No ona - moze i chciala, ale gowno z dupy by tego nie wymyslilo. To wymyslila Ania i huj jej w dupe jak sie nie wyda - za wymuszenie rodowodu i tyle. Bo przeciez ci Niemcy to jeden rodowod - bedzie go miala i musza jej cos dawac. Co ona zrobi po tych pomidorach jak sie nie wyda. Nie dadza jej niczego. ma 3 lata zeby sie nauczyc niemieckiego teraz, ale po co - a w Holandii JUZ MIALA miec stala prace teraz i wydana byc. I tak sie babcie oplaca mordowac bo wszyscy ze babcie mialam zabic. I tak skonczyc jak Ania - bez sensu wszystko :(

Gość ossssobabezrobotna
co ona by chciala w Niemczech robic? KUCHARZYC i tyle. P 6 latach w pomidorach jednak na szczescie nie pasuje. Musialaby w Holandii cos dostac, ale 6 lat w pmidorach - co ona moze z tego dostac. Nawet stala praca w pomidorach nie pasuje. W ogole w ogrodnictwie. Pasuje siedziec w domu i dziecko wychowywac. A nastepnie sprzatac i tyle. I po co to wymuszala - miala stac o mnie, nie bo nie zabila. I taki koniec. Jedyny powod - nie zabilam i mnie olala. No to zostaje jej zazynac dalej. Mnie powiedza. Na przyklad. ? :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie - ten uczen sie powiesil bo byl chory umyslowo i tyle. I po mnie zostaje ZBIOROWOE SAMOBOJSTWO i nikt ze mna nie wygra. Bo ja jestem z Anglii i mam tam pieniadze, ktore PEDALY TAMTEJSZE nawet dzis moga przelac na konto wobec wydarzec w Grecji. Nawet nie musze tam sie pojawiac i koniec.. Ja mialam bardzo ciezkie zycie jak mojka matka. Razem nie rozumialysmy morderstw i po nas. To ze ja sie nie zabilam po maturze to jest cud. Bo sie nawrocilam jak i teraz. Po mnie Polacy na zachodzie mieszkajacy w przyczepach kempingowych moga jedynie popelnic zbiorowe samobojstwo jesli nie moga wrocic wiecie do Polski i zyc jak ja. JAK WSZA NA DUPIE rodzicow w wieku 35. I nic sie nie da zrobic. Bo za chwile jest wojna w Polsce i tyle. A tak wojny nie ma jak sie kilku satanistow z przyczep zabije. Nie bo maja domki sie dowiem i lepiej ode mnie. No ale zaczynalam w przyczepie a nie w domku i nic sie nie da zrobic - po co oszukiwali bezdzietne malzenstwo z samochodem. Liczy sie staly adres. Niestety nikt nie jest pierdolniety w leb az tak bardzo zeby sie przejac Holandia wiecie - zwlaszcza jesli nie wyrznal w pien rodziny. Bo powiedza mi ze mi sie nie chcialo dostac tam stalej pracy - nie nie mialam szans. Trafilam jak u naszych na gang mordercow, ktorzy jedyne co potrafili to ZMUSZAC I STRECZYC mnie - jak nasi - do malzenstwa z jakims podejrzanym typkiem za moja dupa - bo sie polapalam dopiero w ostatnim tygodniu i tyle. Naprawde widac, ze ktos cenil malzenstwo wysoko - na pewno nie ja i on. Ktos kto wyrznal rodzicow na pewno tak sie zachowuje wiecie i tyle mam do napisania naszym w Holandii - moralnym. Bo one te kretynki mysla, ze ja zwariowalam chyba czy co. No prawie i koniec. O samobojstwie ucznia NIE WIEDZIALAM a powinnam bo bym NIE WYJECHALA - dlatego mialam opinie pijaczki na dzien dobry - ja tego nie rozumialam , a jak klasa gwalcicieli jest wazniejsza ode mnie do dzis to niech ich sobie w tej Holandii zjedza. Oni maja stala prace , a ja nie? To mieli wyrznac rodziny, a nie gwalcic przypadkowe osoby. Czemu tylko 1 sie zabil? Wszyscy powinni - takie z nich WSZY BYLY NA DUPIE nawet w tej szkole, ale ja nie mam pracy. Wy jeszcze bedzie wyc w tej Polsce jak wilki w lesie z glodu jak mnie tu nie bedzie. Zobaczycie. Teraz juz liczcie na Grecje za to, ze przez was Niemcy Zydom wkulac nie umieja, a co dalej?Dalej liczcie sobie na Rosje. BO JA NIE STOJE O KSIEZY TO NIE JESTEM KATOLICZKA sobie wyobrazcie. A co ja mam z tych ksiezy? Ci ludzie sa chorzy umyslowo. Oni to jedno PEDALSTWO albo dziewictwo, a zarcie? Juz kosciol anglikanski jest madrzejszy. Oni mnie nawet nie ochrzcili. Wcale nie bede lazic wiecie do kosciola i TEZ NIE PO MNIE przez polskie wszy z Zachodu i tyle. Skad mialam wiedziec, ze mi sie uczen zabil? Mieli mi to powiedziec i by mnie nie bylo bo rzeczywiscie tak pasowaloby, zebym JA sie przez to zabila? To tak pasuje. I przeze mnie nikt ich tam nie chce. Oni i ich wolnosc z 1989 roku - poza tym nic. Wynocha bo jeszcze Rosja im sie przypeta z tego. Tak jest, ale Polacy - najwazniejsze panstwo na swiecie. I przez was - wylacznie przez wasze zachowanie na Zachodzie Bog nie da rodowodu Niemcom na Zydom bo w sumie teraz USA lepiej, ze Zydzi powinni Niemcow napasc za 2 wojne swiatowa. co to ma byc? I nikt nie rozumie co sie stalo. A przeciez tyle racji mieli i koniec. I wszystko przez to, ze mnie nasi nie uszanowali. To mnie mial uszanowac. Angliki sie dowiem - ale ja nie bylam w Anglii? Nie uszanowali by mnie poza tym? No z grupa nie przez zbiorowe samobojstwo , ktore w Polsce przeze mnie PODOBNO bylo. Przez moj paszport niemiecki. Dlatego mialam wiecie cos sama robic w zyciu - zadna grupa - po co mnie tu gnebili? Nie wiem zreszta. Ale ja zadnej grupy juz na oczy widziec nie chce. Niech sie nastepni wieszaja. Mialam zle zyczyc tym idiotom i do piekla by poszli, wtedy bym musiala sie poddawac na zachodzie a tak nie. A TO PRZEZE MNIE? Takich mi szawab rodzicow znalazl. Ja mialam byc ogrodniczka i filologiem angielskim i tak uczyc w szkole i byloby dobrze. TERAZ to rozumiem i wyjechac tam moglam i wszysto. A dzis snilo mi sie rano, ze prowadzilam kurs angielskiego z jakimis zerami, na koniec sie wkurzylam i wyszlam. I zostal po mnie ciekawy kalendarz - nie pamietam co w tym kalendarzu, ale cos tam bylo. Bo Ilona mnie pomawia ze ja nie chcialam ksiazek tylko uwazalam, ze z kalendarzy da sie jezyka nauczyc. CIEKAWE JAK ONA POWIE? No to jej powiedza, ze z podrecznikow i tyle. A z kalaendarzy... zalezy ktorych bo wiecie oni maja duzo kalendarzy - zlote mysli tam maja , rozne rzeczy. Codziennie cos - takie mialam mysli. No moze kalendarz czytanka by miala byc - to byla jakas mysl moja i tyle. Codziennie cos - to jest trudno codziennie cos wymyslic. Ta Ilona chyba chce zeby mnie uznali za chora umyslowo tam i leczyli bo tak sie psychiatry trzymam. Od 6 lat. Wiecie co - trzeba mi bylo wezwanie na pogrzeb - szkola rownie jebnieta jak moje liceum wiecie. Tam tez - zadnego wezwania na pogrzeb, czy zawiadomienia bo wstyd, ze czlowiek popelnia samobojstwo. A takie zycie jak moje tez wstyd powiem Polakom na Zachodzie, ale oni nie wiedza co to wstyd. Bo wychodzi ze ja zyje bezwstydnie bo mnie dali do takiego co latal po nagu w domku wiecie. I TAKIE rzeczy w pracy powinny byly Holendrwo interesowac i ..po biurach bo jak tu policje wezwac jak to kryja. Tak polecialy sklepy, wszystko - z latania po nagu. Przed zamknieciem sklepow w Polsce chroni was tylko 1 sklep w Holandii - wyatraczy ze zrobie jedna rzecz i nie przyjedzie zadna dostawa do sklepu wiecej. A co bedziecie jesc wy kretyni? Ksiezy waszych? :( To se ich zezryjcie bo ja ZADNEGO NIE ZABILAM a wy jakbyscie ich tak nie zarzynali to byscie w nich tak nie wierzyli i tyle. Bo to sensu nie ma. Boze - gdzie ja rozum mialam z taka durna matka trzymac, ale takie zycie i taki koniec a reszta? Bo ja mam PBRATU USTAPIC, OJCA SLUCHAC. Wyobraxcie sobie. A moze ZARZNAC ZYWCEM 4 ludzi i miec swiety spokoj? Moze tak mialam zrobic 15 lat temu i na zadne studia bym nie musiala isc. Wyjechac do Anglii , nauczyc sie jezyka i tyle :(((

Gość osobabezzzrobotna
ja tylko ostrzegam - za 5 minut pomiedzy Niemcami a Holandia jest wojna i tyle. co zrobic z Polakami - Holandia zwali na Niemcow ze sie ich pozbyc nie umieja i beda Polakow stojacych z uporem dekla o stala prace ZABIJAC bo to i tak bez rodziny, jedynie staly adres i nic poza tym. Troche wyrzna i Polska sie nie rozleci. Tak zawsze bylo w Polsce i koniec. Bo mam tych kanalii dosyc. Oby ich Holendrzy pozabijali - tak sie Anglii boja, ze Polakow pozabijaja, a sie nie poddadza bo jak wyjdzie czemu im te kwiatki ida to po nich. A Angliki powiedza - tam ani jednego kwiatka nie powinno byc - to wszystko na nich i w dupie ich maja. Zostaja im zabojstwa i tyle. I NIECH ZABIJAJA - bo tak zle zycze wszystkim - im i naszym i Niemcom i Anglii. Zeby przez Polakow nie miec rodowodu na Zydow - a ja mam. A ja mam taki rodowod i nie po mnie. Bo ja im powiem wiecie - zdupiajcie, co wyscie zeby nie Zyd tu zabil? Stala pracaw Polsce ZNOWU bez kasy? No to zeby mnie pormotor moj dawny zabil bo do niczego nie doszedl, a dalej go nie ma. Bo on w pieklo nie wierzy tylko w zycie wieczne. No to sie okaze czy pieklo istnieje jak oczy zamknie ale na razie zyje i po mnie. Co ja tu chce robic bez niego? NIc - wyjechac pracowac w rzezni PRZEZ NiEGO. Bo niszczyc mnie nie musial, ale mnie niszczyl i tez go niszcze ze nie ma W OGOLE racji w Polsce. W ogole. Jestem Rosjanka na niego i taka mialam byc i po nim - juz by go nie bylo na tej uczelni i bez znaczenia a on MORDERCAMI mnie szczul. Ciekawe jak on skonczy - zarzniety zywcem jak tu Rosja przyjdzie. Bo z Rosja sie miala Polska liczyc. Polska miala sie liczyc z Zachodem - on jest chory umyslowo. Nie morderdowac ksiezy i nie krasc, byc panstwem PRAWA. A co jest? Za chwile tu jest wojna wszedzie - przeze mnie. Albo swiat sie skonczy i tyle. Na razie tylko w Iraku, a za chwile bedzie wojna na wojnie i tyle :( jak im jest tu dobrze w tej miejscowosci wiecie a ja? Ale niszczyc czarami mnie nie musieli. Nie potrzebuje tej okolicy, a Niemcow tez. I tak zostaje mi USA i tyle. I Holandia na 5 minut - na bilet pozbierac. Doslownie. Kogo obchodzi Europa. Grecja - tylko Grecja sie tu liczy - oni chyba sa proruscy w tej grecji - teraz wszyscy sie obudza. To bardzo madrze - mysleli, ze Anglia najwazniejsza - nie grecja. No czemu to nikt nie rozumie. Ja rozumiem ale nie powie - po co. Bo w Grecji podatkow nie placa jak w Anglii - dlatego grecja najwazniejsza i tyle :(

Gość romana901
autorka tekstu to chyba najbardziej nienormalna osoba na tym forum!! nie da sie tego czytac co piszesz, piszesz jak osoba niespelna rozumu!!!

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie co trzeba w Holandii zeby miec sie dobrze? Tam ani rodowodu od Lucyfera nie trzeba. Na satanistow a ile ich tam jest i koniec. Tam wystarczy odpowiednie panstwo , ktorego sie powinni bac. Bo oni sie Anglikow sie boja, a Niemcow nie. Bo oni sa Niemcy - zeby ci Niemcy jeszcze im nie przyjebali bo teraz powiedza - ze polska sluzba zdrowia jest przez ich jebana eutanazje a czyja jest ta eutanazja to juz nikt normalny nie wie. I beda sie prali, interesy nie pojda bo wiecie Kosciol zbrodniarzy popiera to mieli przejsc na protestantyzm jak mieli jakas opinie o kosciele. Bo teraz Niemcy sie za nich wezma - kim oni sa i co sobie nie mysla. I zawsze bedzie Niemcy i Anglia a Holandia gdzies tam z tylu bo to wszystko co maja to z nienawisci do Anglii a oni? Ani kwiatka - jeszcze wygladaja. A francje maja wszyscy w dupie bo mordercy i jeszcze Judasze - beda ich wyzywac od JUdASZY ze sie ZNOWU USA sprzedali tak sie ich boja i tyle. I koniec :( Wiecie o co mnie beda teraz nasi pomawiac w Holandii? Ze swoim autem tam przyjechalam? POGOTOWIEM im powiem. Bo mi mieli powiedziec, ze mam zjechac 1 transportem z 1 walizka - i to bylo sluszne. A druga sprawa ja sie ratowalam autobusem - ja zycie sobi e ratowalam autobusem. Nie oplacalo mi sie - no to jest kwestia otwarta wiecie ale od takich szmat zginac - no nie chcialam mimo wszystko i tyle. A ratowalby mnie tam jedynie rodowod Lucyfera i jeszcze musialabym rodziny pilnowac bo podatek to jak nie w Holandii to nic, ta firma nie placi, jest obrzydliwa, jednym zaplaci innym nie. Nie mogli pojac, ze mi Holendrzy placili i dlatego dostawalam papiery i w ogole. A rownie dobrze bez brata od razu mogl byc koniec. Czemu go nie nie dam? temu i tyle.

Gość osobabezzzrobotna
Na szczescie ta firma nie ma ze mna szans i moge ze mna wrocic. Oni sa rekin. jaki rekin? Morza nie maja a rekin. Plywac pojda jak Usa nie maja. Pieprza rowno. Kto to tak mowi, ze za pozar ktos siupnie. Ale teraz bym mogla siupnac. WIedzac o co chodzi. Bo do kicia sie idzie WIEDZAC O CO CHODZI i tylko tak. A nie ze siupac a nie wiem za co. To by mi odpowiadalo lepiej - tam Net w celi i prace se zalatwiac jak wyjde. Za co siedze bym powiedziala. Wszystko by gralo a tak co ja mam mowic? Ze 2 mordercow szkolnych sie na mnie uwzielo i przez to mam 6 lat do kitu - przez gwalciciela , dalej na miejscu mordercy - bo czemu nie chce rodowodu z okolicy - bo tu pelno mordercow a nie musze miec takiego rodowodu wcale - zeby nie mysleli ze bez wyprowadzki zyc sie nie dalo. 100 razy lepiej. Zawsze sie trzebapomodlic i Pan Bog wszystko ulozy. Wszystko. Ale po co? Lepiej siedziec na wsi - ci moi rodzice. Choc ja to rozumiem lecz co ja z tego mam. I do dzis placz moj - czemu nie moglam byc ogrodniczka? A dalej zostawala mi 3 letnia filologia angielska i NAJWYZSZY cZAS ZARABIAC kase, za maz wyjsc. Zobaczcie jak ja jestem skrzywdzona w tej polsce - nigdy sie ze mnie nie wykopiecie. Z 2 jezykami liceum mialo sens - 2 jezyki po liceum, a ja? CHEMII SIE SAMA UCZYLAM do egzaminu - czy ci moi rodzice byli chorzy umyslowo czy jeszcze gorzej? Ale Bog mi to dopuscil bo po co poszlam do liceum i tyle :( Walnieta kretynka ze mnie byla od A do Z. I do dzis jest bo tak i juz :(

Gość osobabezzzrobotna
Z takiej OHYDNEJ wsi jestem ,z e nic sie nie da zrobic. Uwierzycie w to? NIC SIE NIE DA ZROBIC. Przerazajace. Ja tu nigdy nie chcialam mieszkac. Boze jak ja tu nie chcialam mieszkac wiecie. Ci ludzie - poziomu psa i kota soba nie prezentowali. W koncu sie wynioslam i zas mieszkania nie, niczego. Przerazajace. pracy niczego. Rob se co chcesz. I PO CO MI TA CHEMIA wiecie. Z tej chemii tylko nieszczescie i tyle. I wicie - pierwsze biuro piranie na mnie no to ja zatruwam im KRWIA wode w rzece i zdychaja. Bo ktos mial isc siedziec i koniec. W koncu wszyscy maja staly adres - nawet biuro. Bo tak przepadlam. Ze stara z mojego domku wypalila sasiadow. ROK CZASU!!! Ta baba jest do wyrzucenia na miejscu to mnie wyrzucic - stara wariatka z pustym domem. Ona chyba tez zabila kogos. Nie pojme tego nigdy. Rodzicow musiala zabic i tyle. Normalnie ropucha sie jej trzyma. To jest cos wiecej niz spowodowanie pozaru bo czemu nie chce o niej slyszec. Ona kogos zabila. Po co jej ta dobra opinia z Polski? Tylko tym przegralam. Z iwonka co 4 ludzi zabila. Czy ta baba byla normalna? Niech se ja zezra i tyle. Wszystko NAJBARDZIEJ przez nia. Bo sie miala poddawac - ona rzadzi. To niech rzadzi - od Lucyfera jest i po niej. Po mnie nie - po niej tak. Takie mam zycie na mojej wsi bo oni maja adres i moga mnie wypalic. W przyczepie siedzac tacy sa madrzy. Bo jednak mnie wyrzucila z tej pracy. No bo sie zmowili na mnie. tego nikt nie widzial o co poszlo tylko facet z domku, a czemu on mnie nie chce bo go bede wyzywac wiecie - od chujow w dupie ze tam mial wsadzic i by dzieci mial. Alez przeciez mieli dziecko - na bryloczku do auta jego zona mi machala zdjeciem. Jak to nie maja dzieci? Maja dwoje chyba o ile pamietam... :(

Gość osobabezzzrobotna
Oni sa od Analizy bo katechetki sa wazne. A stara od Lucyfera jest. Tam sa tylko 2 mozliwosci - Lucyfer i Analiza. Bo ona spac nie umie bo ja powiem, ze sie nie kapalam bo raz spalam na sofie i wywyzwala mnie jak szmata ostatnia ktora jest i tyle. I koniec. I to na policje powinno byc takie wyzwiska, a biuro sie smialo. I co - komu w pracy mialam to powiedziec jak mnie wyzywala, wczesniej facet, jeszcze wchodzil pod stol jak pies i nogi mi wachal. I kazdy mi powie, ze sie mialam od poczatku wyniesc - a nie chcialam? co to za firma, ze pracujac ja MIESIAC domku nie moge zmienic tak zeby miec klucz i tyle. Albo klucz mi dawac i ciekawe zebym z nimi przegrala. Nie przegralaabym - zostawaloby im sie wyniesc, a tak poziorali mna. Bo tacy sa wybitni jak ten samobojca. I jeszcze wyzwiska lecialy, lodowki nie mialam - nigdy im nie przebacze. Od Lucyfera wszyscy i tyle. A Iwonka od jakiejs obrzydliwej starej panny - bo czemu sie nie pieprzy. Ona jest z bajeczki o Jasiu i Maglosi. I zas jej rady nie dadza. Ja mozna jedynie zabic. Teraz sie bedzie Niemcami interesowala. taka germanistka to jest. Wystarczy zeby umiala jezyk i ... po niej. Do piekla. A tak - jezyka jej sie nie chcialo uczyc i tyle z calosci. A jak ona sie chce z tymi kosmetykami dogadac? Wystarczy angielski sie dowiem. No nie wiem - tyle lat w Holandii - 6 lat wiecie i ani slowa po holendersku. A teraz zalezy czy ta chuda i mala Ania umie cos po hoelndersku - jak nie to do widzenia calkowicie i koniec. I moga ich wszystkich pozabijac. I tak powinni i tyle. A mnie nie bo cos soba prezentuje i tylko przy nich mi wali na leb bo tyle pala i pija. A tak to jestem normalna i tyle.

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie o co tu chodzi - ja juz wiem. Ze moga wrocic w grudniu w ksiazki NIE WROCE NIGDY bo sie nie dam poniewierac jakiejs ciula w dupie i w ryju warttej Ilonie i wszyscy dostana po ksiazce zeby cos z tych ksiazek mieli, a ja dostane kalendarz zebym sobie przemyslala byle co. Bo fakt - mialam spalic ten kalendarz spalic bo pamiatki to sie na wycieczce kupuje. gdzie tam go mm lub nie - chuja w dupie warte zdjecia i tyle mnie calosc obchodzi a najbardziej biuro w Polsce we Wroclawiu. Bo wiecie jedyne co umieli wymyslic to ze biuro mialo byc na miejscu i bym sie dogadala. NA PEWNO BYM SIE WTEDY DOGADALA i chca biuro miec na miejscu. I tyle. No wiecie - na miejscu TAM moze byc jedynie koordynator - to maja - niemieckiego i baby stare - ego faceta od kierownica i pelno starych cip - jego fanki to sa - fanki Bitelsa bo ja na niego mam na zawsze ksyske BITELS i jak go spotkam to mu powiem - dobrze ze pan im ta sperma w liceum wlosow nie wypalil, ale czemu pan nie wpadl na to ze tak transport pan stracil i tyle to nie wiem. tyle lat. To trzeba bylo ograc prosze pana. taki pan inteligentny, a takiego gowna nie umial pan ograc. Bo w sumie jedynie ze pan im na twarz im nie nasikal i nie wysral sie - tacy tez sa i tyle. A tu tylko sperma na oczach, ale tez moga wlosy pojsc i pewnie o to pretensje bo przeciez TAKA FIRMA :(

Gość osobabezzzrobotna
To ta czarna z ksiazek tak mi zyczy bo nie ma rodowodu. No wiecie - pol roku i nawet faceta nie ma. By sie zajela facetem a nie Ilona to by lepiej zrobila. Oprocz tego ze moralna nic wiecej. Glos ropuchy jakiejs - darcie mordy jak w Auschwitz. To jest mlodziez niemiecka. Czemu ona wydana nie jest taka prace majac nikt nie rozumie. Po co ona trzyma z Ilona na mnie - to wyleci. Tak rodowodu nie ma, ja i tak nie wroce i niech zdupia. Czy ona jest normalna? Dzieci nie musiala miec - po prostu sie wydac. Ja Ilone mam gdzies - to zlodziejka. A ona? I co one ksiazki zalatwia? No ta czarna to tez BITELS - takie wlosy, ale Ilona z tym 1 wlosek jak Lolek a jej Bolek lysy jak pien. BITELS im sie nie da. Po co poszli do lodowek?

Gość osobabezzzrobotna
wiecie oni ja wyrzuca przez te Ilone. W koncu swiatowa firma. I zeby nic nie bylo na mnie. Ode mnie miala MARYJNY rodowod na wydanie sie ale wspolzycie z Ilona - no coz... ona sie juz moze z praca zegnac chyba ze ja ludzie obronia. Ja wszyscy maja gdzies. Ona jest nienormalna i koniec :(

Gość osobabezzzrobotna
Ona bez maryjnego rodowodu wiecie przegra z ta Ilona. Ona jest szurnieta. No ale wiecie - jak mozna komus wyciagac zycie w Polsce. Co ta baba w tym AB Job SERVICE zrobila. A ta Ilona to suka przeciez nienormlana - siedzi z morderca 3 gejow. Ona tego nie rozumie i wyleci z TAKIEJ PRACY, a Ilona nic tym nie zyska. i tyle Polacy potrafia. Bo czemu nie chce z grupa trzymac. Po co szefowi homoseksualiscie baba? Sie zastanowcie - mezatka i dzieciata, a tak to na zbity pysk. I bez kasy. tacy sa homoseksualisci i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
I ten Bitels juz musi uwazac sluchajcie niezle bo Ilona ma siostre z dzieckiem i ktos mi powie, ze ona nie ma matki i siostry morderczyn jak siedzi z mordreca 3 gejow. I patrzcie - nie pasuje? Tak naprawde byl tam tylko Bitles z Liverpulu i tyle. I co? NIe zalatwilabym ksiazek? Ale po co ja. Lepszy ktos z Wroclawia. A Bitles sra ze strachu co za mende teraz na niego nasla. Ale nie dadza mu rady - moze palic dalej. jeszcze pali - jak go ktos zlapie to ani tyle tym autem nie pojedzie bo a nuze pali w aucie i tyle :( I dlatego mial mnie docenic a jak nie to nie - to ma Ilone i jej meza. Niezla historia. Ale nie bylo szans zeby mnie docenil - zbyt zle sie zachowywalam w pracy.

Gość osobabezzzrobotna
No to jak czarna nie chce to daje 3 rodowod maryjny tam takiej lasce co - no niech jej bedzie ze mi... dobrze zyczyla. Zle zyczyla? Nie wiadomo co mowic. Ma rodowod - ona pojdzie wyzej. Jak tamta wyleja. I co bedzie? NORMALNIE bedzie. Bo ta jest szurnieta w leb. Czy beda ksiazki? Wszyscy parchaja - niech se sami zalatwiaja u szefa. W SUMIE powiedza mi ze mam racje - to jest sprawa biura, szefa i osoby wyzej Z POLSKI. No co racja to racja - czemu oni maja roznosic ksiazki do Polski czy tym sie zajmowac. I tyle. W koncu wysylaja tylko do panstw niemieckojezycznych i tyle. No i nie mam racji? I tez z lacha wszystko - a tak osoba z Polski wyzej, dobry kontakt z szefem ma miec i niech se sami roznosza. No bo jak inaczej - itransport POWINIEN BYC polski wiecie. Bo tak pasuje. Polskie ciezarowki. Bo Bitelsie. No taki jest uklad - nie pasuja niemieckie. A moze pasuja? Takie cuda tam pracuja, ale wez sie wydaj. Ciekawe za kogo? ZA BITELSA - a wiecie jacy byli Bitelsi. :(

Gość co za czubek z autoki
żywy tekst schizofreniczny a jeśli nie to szacun dla niezłego pojeba :):):)

Gość osobabezzzrobotna
To ze ja wyplate tam mialam to tylko dzieki Ilonie. No bo facet palil i to wiedziala. I sie kryl bo w aucie sie nie pali. Wiecie szkoda mi tej pracy i nie szkoda za bardzo. Bo swoje w Polsce przezylam i jeszcze im ksiazki niemieckie zbieraj. Dalej to pieprze jak widze. A czy bym miala kase tez nie wiadomo bo sobie caly uklad ustawilam dla siebie, a przeciez nie o to chodzi. A Bitles - jak go poprawic. No to wszystkim sie placi - nie mam na niego wplywu. No i tez by mnie olal ten szef i koniec. Musialabym byc po stronie Afryki, zeby mial we mnie TAM interes. Dawno ich pierdole. No to nie ma pracy i tyle. Mam byc po stronie Afryki - ale w sumie kogo? I wiecie niby bym miala placone a za 5 minut nie bo by bylo ze im trzeba placic. Bo tak bym byla wazniejsza od tego Bitelsa a przeciez to tylko kilka osob i ksiazki do Polski - to nie moze tak byc. Dlatego nie ma tam mozliwosci powrotu bo Afryka musialaby byc od grupy - znaczy praca od grupy i wtedy TAM dobrze mialabym Afryke ale to nie jest praca od grupy i Afryke tam mam ale nie tak jak trzeba - nie po dobroci i tyle. A wiecie - po co mi taka praca od grupy - to jest prawie sklep, forsa sie musi zgadzac. To by bylo zbyt odpwoiedzalne i tyle. To BHP tez, ale to bez sensu kompletnie. Bo to chyba od razu wiecie miala byc praca z biura, one mialy wiedziec czego ccha. Ty tez mi powiedza - ale skad ja mialam wiedziec jak to wygladac. No to jakby mnie chcialy to wszystko wie bo Ilona robi najgorsze swinstwa , w biurach ma opinie - chyba widze co sie dzieje. A ja nigdy nie bede miala bo ze wsi , Ilona tam z duzego miasta i tyle. Wpisala Opole, ze jest z opola jej facet tez. Skad jest nie wiem. Wpisala Opole - tego sie trzymam i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
wiecie co tam by trzeba bylo, zeby WYTRZYMAC Z TA AFRYKA - dobre chody na policji. Nic poza tym. Zeby pomogli - jak tu sobie radzic z nimi i tyle. Byle co trzeba wiedziec tam o nich - kto by mi cos powiedzial. Szans na to nie bylo, a i tak by zawsze bylo - tak zeby sie Bitels wydal bo po mnie i tyle. Ale moglabym odejsc i kase dalej bym miala. Bo to chodzi o to, zeby ozenic Bitlesa. No to predzej bym sie sama wydala i poszla dalej bo wszystko bez sensu. Do konca zycia zalatwiaj ksiazki babom z biura zeby se KLIKAC mogly, KLIKAC. One juz sa taka KLIKA ze szkoda slow i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
wiecie - to wszystko nie wiadomo kto powinien robic. WLASCIWIE to tak - dla tej osoby wyzej - roczny kontrakt i zbieraczy z Polski. Ile zamowien czy sie oplaci. Rok proby - ja tak uwazam i tyle. Nie oplaca sie do widzenia i tyle. Oni musza miec kase i koniec. Bo czemu tam nie chce wrocic bo stala praca tam w sumie to pchanie tego wozka. To lepiej sprzatac w hotelu - tam naprawde jest ciezko. No i wiecie no to tej jednej zbieram ten rodowod maryjny - w sumie sie oburzaja - po co takiemu zerczysku. ZA NORME. No ale nie maja TAKIEJ normy bo by poglupieli. No to nie - no to facet zostaje po lasce i wszystko gra, ma kariere. jak ja wyrzuca. I jakby ten rodowod miala ta jedna to wyrzuca te czarna, a tak to nie wiecie - no to obydwie nie maja rodowodu - takich 2 ma za wycieczke Goethego i tyle. To jest wazne - wycieczka Goethego. A twoj mlodszy w Holandii mnie zapytaja? On i tak jest wyzej, ale to juz nie napisze jak. On ma matke z krajw anglojezyczynych - innej nie chce. Biologiczna? Ona chyba w piec z cala rodzina. Ona miala zadnej kariery w Polsce po tym dziecku nie zrobic, cala ta jej rodzina obecna jest podejrzana i tyle. I slusznie rodowod ma od Lucyfera ona i cala ta rodzina. takie maja wartosci jak nasi na zachodzie i tyle. A ten brat taki nie jest i tyle. No wiecie - ta matka go DOTYKALA i cale zycie jej polecialo. To matka biologiczna z rodowodem od Lucyfera i tyle. Nic sie nie da zrobic - zeby dotykiem malego dziecka tak sie wykonczyc - ani pracy, ani znajomych w koncu zamordowana - taka jest matka biologiczna tego mojego brata. Dlatego on ja odrzuci bo on jej nie rozumie. On se poczyta o niej ale jedynie ze Polakiem by chcial byc a tak to w sumie - dziwna kobieta powie i bedzie myslal nad nia i myslal az go krpna ktos powie i ...po nim. Nie nie kropna bo bardzo wysoko jest z imienia. To jest po prostu KEVIN - wy tego nie rozumiecie i tyle.

Gość osobabezzzrobotna
wiecie on sie boi tego Roterdamu ale ja mu dalam takie rodowody z imienia ze on z imienia jest Niemcem - z imienia - kto tak ma. Nie calkiem ale z narodowosci i tyle. I wiecie w sumie to jest ZIELARZ bo on by zielnik robil - bo tak pasuje. Bo co on ma robic? Chyba zielnika nie robil w szkole jak ja i nie ma rosliny. Tyton ma od Polakow , zwierze kazde i niech sobie robi co chce - stala prace ma. Stad mu zielnik chodzi po glowie - skad mu sie wzial ten zielnik. Bo ten brat jest ogrodnikiem to on se zielnik bedzie zbieral - ziola rozne bo widza ze ja taka jestem i sie nie dam. Bo taka jestem i sie nie dam. I to juz jestem Niemka - tylko przez papieza Polka - od zawsze mi powiedza i to koniec - stad masz kosciol. No to prawda, ale tez sie nie dam bo rodzina daremna i koniec. Jak glupia to samobojstwo i tyle. Teraz tez wiecie. No i skad ja mam te ziola mi powiedza. No ja wiem. Ten starszy tez tak moze miec i tyle. Bo on nie chce miec takiego rodowodu jaki ma bo czy on jest Niemcem mu powiedza - tak jest - i ma rodowod juz ze Niemcem jest i koniec. A taki musi miec na ksiedza - bo po co mu taki rodowod - on i tak tylko kwiatki no a ksiadz? Leb mu ksiadz urwie i tyle z niego pozytku. To na ksiedza jest rodowod i na lesby i tyle. A ogolnie moze byc od kogo innego i to ma kwiatki, ale zycie to nie kwiatek, ja tez co zrec nie mam. Dla mnie to juz jest hobby. W szklarni gdybym pracowala - prosze bardzo, ale akurat do szklarni pojde - jak dzis. Ja sie na panstwa nastawiam i koniec. Ja jestem z USA jak zwykle i w tylku mam wszystko. To co jest teraz Polska sie mnie zapytaja. Siostra Faustyna Kowlaska i Boze Milosierdzie - to jest polska a reszta do dupy, a nawet to bo caly obraz zle namalowany jak to tylko w Polsce mozliwe i stad wszystko do zadka i tyle :( Od kogo ja moge byc... mysli ten starszy brat, ze kwiatki mi pasuja. Pierwszy raz w zyciu od NIEMCOW pasuja mu te kwiatki. Bo wiecie Niemcy kiedys byli kwiatokowi, zielarscy - kiedy to bylo powiedza - ale byli i on tak moze miec te kwiatki i tam wladza tez jest. Ale nie powinien uzywac tego rodowodu bo go zabija bo to jest straszny rodowod. Ten co maja w biurze w Holandii jest dobry - nie zabija go, a ten ma zeby sie do niego jakis Niemiec z kwiatkami przyznal bo wiecie za ojca to ten patron sie nie przyzna do niego. Ale byle sie kto przyzna do niego. Swieta A. tez nie , ale ta swieta od kwiatkow i wladzy na pewno - a co ma robic powie? Taki Niemiec i tak moze isc do rodziny i w rodowody bo ona chyba tez bez rodowodu - czy to w ogole jest Niemka, ale swieta i gra. Za duzo tam nie maja swietych , ale ona jest. Zreszta niemcy to zawsze bedzie rzymski rodowod i daleko od Rzymu. I tyle. A ja tez i koniec. Wieczna wojna z Rzymem i juz :( Za brata ze nie jest ochrzczony - ten mlodszy. Tak by sie przydal ochrzczony i bym sie dobrze miala w holandii - a tak bez chrztu - ale katoliki, nie? :(

Gość osobabezzzrobotna
ja bym wiecie NROMALNIE strasznie stala o rodowod ale jakie ja mialam szanse? Matka samobojczyni, ktora widziala i dotykala Lucyfera to jakie ja mialam szanse dobrze stac o rodowod. Jednie to mnie juz ratuje i Boze Milosierdzie takie, ze wiekszego nie ma. Bo co niby, nie? :(