Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidzialna....

prawdziwi faceci.....

Polecane posty

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Samosiu, czy to bylo do mnie?

Gość niewidzialna....
" Naturalnie męską wolność można spokojnie przełożyć na damską - niektóre kobiety też potrzebują czasem wyciszenia" cos madrego w koncu powiedziales :)

A te wczesniejsze slowa nie byly madre?

SOZ Wiesz? ja tez uwielbiam takie chwile, gdzie nikt nie peta sie pod moimi nogami....kocham je wrecz, lubie zamknac sie w swoim swiecie....i w tedy, tez, nie potrzebuje mezczyzny do towarzystwa....ale tak chyba kazdy normalny czlowiek ma?? No nie wiem .......tak mysle.....

Samosiu, Byc moze masz racje... co prawda "normalny czlowiek" to byt trudny do zdefiniowania. Wydaje mi sie natomiast (wlasne doswiadczenie, obserwacja i wiedza popularnonaukowa na ten temat), ze kobiety potrzebuja znacznie mniej tej wolnosci od facetów (oczywiscie wszystko zależy od konkretnej osoby) jednak to kobiety wiecej mowia, wypytuja sie, drążą itp. - taki wasz urok :P

Gość niewidzialna....
tekst z idealem byl przegienciem hahahhha nie ma idealnych facetow ani idealnych kobiet ;) ogolnie mysle ze uroda przemija a gdy nic innego nie cenilismy w tej osobie to co nam pozostanie ??? zdjecia z czasow kiedy byl mlody i piekny? etam ja chce faceta ktory za 30 lat bedzie mial wspolne tematy i zaiteresowania zemna ...:) moze kiedys takiego znajde.....

Gość niewidzialna....
"kobiety wiecej mowia, wypytuja sie, drążą itp. - taki wasz urok " jak taki nasz urok to chyba wam sie to troszke podoba hahhahaha ;)

Niewidzialna, Ależ ja nie twierdzę, że uroda jest najważniejsza... jest ona po prostu istotna - czy nam sie to podoba czy nie. Zas co do tych zainteresowan to fakt - rzecz bardzo wazna.

"jak taki nasz urok to chyba wam sie to troszke podoba" Owszem, ma to swój urok :). Natomiast, jak wszystko, w zdecydowanym nadmiarze wkurza i po pewnym czasie wywołuje już tylko wstręt. Dlatego warto abyście również pracowały nad tym elementem swoich osobowości drogie Panie :)

Gość niewidzialna....
no moze tak ale zazwyczaj jest tak ze jak kobieta ladna to facet taki sobie jak facet super to laska jakas taka sobie mozesz mi to wytlumaczyc? mi sie wydaje ze bardziej to chemia niz uroda ;)

no coz ...ja do gadatliwych nie naleze....owszem lubie , ale konkretnie i na temat!! a zainteresowania sa nawet wskazane!1 ja moze nie bede gornolotna, ale uwielbiam ksiazki, muzyke powazna, oh wiele innych ,ale to juz nie ta ten temat...

Niewidzialna, niestety, nie jestem w stanie Ci tego wylumaczyc... moge sie jedynie domyslac i tworzyc wlasne teorie na podstawie wlasnej wiedzy - nic konkretnego. Jednak to o niczym nie swiadczy. Pierwsza sprawa postrzeganie urody jest rzeczą relatywną (do pewnego stopnia). Druga, że ona nie gwarantuje, ze znajdzie sie rownie piekna osobe (ba, niekoniecznie sie takiej szuka) - jest wiele innych, waznych spraw, w tym ta oslawiona "chemia". Natomiast uroda wplywa pozytywnie na znajdowanie partnerow - tego sie nie da zaprzeczyc. Samosiu, Konkretnie i na temat - to sie facetom podoba - wiekszosc z nas (tak mi sie przynajmniej wydaje) tak wlasnie rozumuje. Zas co do zainteresowan to moze i typowe, ale na pewno rozwijające, a nie zwijające :)

Gość niewidzialna....
no i wlasnie o tym mowie ;)

Ja też :P, czyli stoimy na tym samym (podobnym) stanowisku

Gość myslec po babsku to znaczy
nie myslec, bo baby nie maja mozgu:D

A co do urody, pewnie jestem wybrykiem natury...ale nigdy nie gustowalam w " laslusiowatych" panach...facet ma byc zarosniety, ale czysty, brzydki , ale inteligetny, madry , zaradny! tak zwana "zlota raczka" co to komputer naprawi, ale pralke tez....przedewszystkim" cichy" ha ha......jakolwiek to zrozumiesz! ale teraz namotalam ha ha ha....

Gość niewidzialna....
hehehe chcialbys...;) zartuje......mysle ze tak...:) wniosek jest taki : trzeba dopasowac druga polowke tak aby byla idealna :p co o tym myslisz_?

Gość niewidzialna....
up...

Heh, cos w tym jest. Choc uwazam też, że trzeba sobie zdawac sprawe z wad swojej drugiej polowki :)... tzn warto jest je znac.

Gość niewidzialna....
to napewno...:) jesli polowka jest dobrana idealnie to wady nie maja wiekszego znaczenia bo i tak wiecej jest zalet ;) tylko gdzie taka idealna polowke znalesc hahahhaah to dopiero problem .....;) ale moze kiedys.... kto wie.....

Gość niewidzialna....
lubię robić kupę na klatę a poźniej jeszcze ciepłą rozsmarowywać po napakowanej gładkiej klacie :D :classic_cool:

niewidzialna ty zboczona suko, sanepid powinien cie zamknąć na kwarantannie :O

Gość niewidzialna....
heheheh niezle to bylo ale wiesz co ci powiem jeden raz to za malo wez tak ze trzy razy chociaz moze ci pomoze ale juz tylko na nogi bo na glowe to zapozno ;)

Gość lubie lody śmietankowe
prawdziwi faceci nie istnieją dawno powymierali zostały jedynie podróbki i to marne :P

Gość lubie lody śmietankowe
to znowu ja nudny ten topik ze w pizdu :P :classic_cool: :P

Gość niewidzialna....
nudny bo brak facetow .. tych PRAWDZIWYCH OCZYWISCIE :P

Gość niewidzialna....
DOBRE FIKU MIKUUU ...PRAWDZIWA PRAWDA HAHAHHHA