Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawkiii

Co o niej myslicie ? Jest normalną czy porąbana dziewczyna ? Chodzi mi opisy

Polecane posty

Gość ciekawkiii

...

Gość Zanderbu
koleś miał racje - na 100% to suka

rąbnięta jakaś.. myśli że jest och i ach...a ryj gorszy niż świni.. że o ciele nie wspomnę..

nie wierzę, że dostaje tyle wiadomości ile pisze...nie wierze, że się nią tak zachwycają... chyba że na tej symaptii siedzą same półmózgi...

nie wierzę, że dostaje tyle wiadomości ile pisze...nie wierze, że się nią tak zachwycają... chyba że na tej symaptii siedzą same półmózgi... ma ewidentnie za wysokie mniemanie o sobie...ale lepsze to niż dołowanie sie :)

Gość xcvbnfvnvbn
Beznadzieja...ma się za bóstwo, żałosna, nie sympatyczna, przemądrzała, ma o sobie wygórowane mniemanie. Kreuje się na taką, a pewnie w główce niewiele...

nulka30, to prawda. Siedzą tam PRAWIE same półmózgi, trudno wyłowić kogoś wartościowego. Sprawdzone na własnym przykładzie. Miałam tam konto kilka dni i postanowiłam je skasować.

Gość Przede wszystkim jest niemila
Po drugie - kto normalny daje zdjecie w gaciach z przesitujaca cipa?

Ona ma konto na sympatii i pisze jak nastka na NK, to już o czyms świadczy...

Gość dsycdc
nulka30 co sie czepiasz, przeciez ma bardzo ladne cialo, zgrabna dziewczyna. O charakterze sie nie wypowiadam, ale jest szczupla i zgrabna a to juz duzy plus.

dsycdc -nie jestem less, ani nawet bi, ale czasem lubię popatrzeć na ładne kobiece ciałko (np moje ) :) ale ciało tej dziewczyny w ogóle do mnie nie przemawia. Poza tym wyraziłam tylko moje zdanie, dla kogoś innego może być nieziemską pięknością, ale dla mnie to zwykły pasztet

Gość dsycdc
Tez nie jestem bi ani less, ale ona jest zgrabna i szczupla. Twarzy nie widac, ale cialo ma ladne w porownaniu do innych polskich "pieknosci". A do paszteta to jej daleko. A ciebie kto tam wie czy masz takie piekne cialo, na kafe kazda jest "najpiekniejsza" w swoim wlasnym mniemniu, a tak na prawde polowa albo wiecej to pasztety. Nie chce mi sie czytac co tam napisala ta dziewczyna, ale takie obmawianie jak wy to robicie jest wstretne i tylko o was zle swiadczy.

Gość Mems
Ładna figura, ale twarz jak z bajki o koszmarkach... Trochę zbyt pewna siebie, bo wcale taka femme fatale, to z niej nie jest. Ale dobrze, że kobieta się ceni :P

No więc sama widzisz -każdy ma swoje zdanie. Ty uważasz ją za ładną, ja za paszteta, ile ludzi tyle zdań, więc nie ma sie o co rzucać :) obmawianie? autor zapytał, więc odpowiadamy, zresztą jakby nie patrzeć Ty o niej tez się wypowiadasz, więc o Tobie tez to źle świadczy :) na kafe każda najpiękniesza, bo każda dobrze czuje się w swoim ciele, uważa siebie za ładną. Czy to źle? Wolisz, żeby kobiety pisały 'ale ze mnie pasztet, nei podobam się sobie' to chyba lepiej, że się ma zawyżoną samoocenę niż obniżona -to się też tyczy tej panny z symaptii :)

Uważam że tego typu tematy powinny być usuwane z kafe przez moderatorów! Wklejenie linku do cudzego profilu świadczy o niskim poziomie kultury autora/autorki tematu. Jak jesteś taki odważny to pokaż swoje zdjęcie - ocenimy równie życzliwie.

Co jak co, ale ona cytując maile od kolesi, czy nawet wpisując ich nicki pokazuje jakim pustakiem jest. A to że nie jest zbyt ładna to swoją drogą. :O Oby mniej takich.

Gość dsjfhesaudyhwaqedbhasz
ale zj eb any ryj, łooo matko :((((((( ciało już lepsze, ale udziska fatalne i blade jak u trupa :(

Gość złomiarz pet
ale zjebany ryj, blada chudan iezgrabna odpychajaca yyyyuck !!!

Gość polak potrafi
nie pisz na randkoportalu że "niczego nie szukasz" bo to nie za dobrze świadczy o iq. 2. zmień fotkę bo nie wygląda dobrze. 3 zawód "właściciel" czego ? trójkołowego rowerka ? mnie się nie podoba

Gość berterte
mnie się tez nie podoba

Gość czytam i czytam ...
ale ciało tej dziewczyny w ogóle do mnie nie przemawia. Poza tym wyraziłam tylko moje zdanie, dla kogoś innego może być nieziemską pięknością, ale dla mnie to zwykły pasztet" tak samo jak ty pani przemadrzała "nie wierzę, że dostaje tyle wiadomości ile pisze...nie wierze, że się nią tak zachwycają... chyba że na tej symaptii siedzą same półmózgi..." no bo do ciebie nie napisali w zwiazku z tym nie wierzysz i cie to boli :) "No więc sama widzisz -każdy ma swoje zdanie. Ty uważasz ją za ładną, ja za paszteta, ile ludzi tyle zdań, więc nie ma sie o co rzucać obmawianie? autor zapytał, więc odpowiadamy, zresztą jakby nie patrzeć Ty o niej tez się wypowiadasz, więc o Tobie tez to źle świadczy na kafe każda najpiękniesza, bo każda dobrze czuje się w swoim ciele, uważa siebie za ładną. Czy to źle? Wolisz, żeby kobiety pisały 'ale ze mnie pasztet, nei podobam się sobie' to chyba lepiej, że się ma zawyżoną samoocenę niż obniżona -to się też tyczy tej panny z symaptii" ohohohoh oj boli cie boli strasznie :P "Co jak co, ale ona cytując maile od kolesi, czy nawet wpisując ich nicki pokazuje jakim pustakiem jest. A to że nie jest zbyt ładna to swoją drogą. Oby mniej takich." no nabija sie z nich :) ma ich w dupie :P nie widac? ogolnie przeciez napisała tam gfdziues ze jak cie sie nie podoba to "spadaj" :) :P

Gość czytam i czytam ...
ja uwazam ze jest fajna... ładnie was kastruje :) szybko zwiezle i na temat :)

Gość czytam i czytam ...
juz ja polubiłam :)