Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahhahhhahah

Ryzyko ciąży

Polecane posty

Czy możliwe jest zajście w ciąże kiedy... facet ocierał się swoimi klejnotami o wargi sromowe? Nie wiem czy głowką czy całym penisem, ale bez wkładania albo gdy przypadkowo się go dotknęłam w wannie. Miałamwtedy dni płodne.

Gość kukuklklkl
w wodzie nie ma takiej możliwości-plemniki giną. A jeśli chodzi o ocieranie...jakieś szanse są ale baaaaardzo małe;) myśle że nie ma się czym martwić:)

uffff, dzięki :)

Gość kukuklklkl
ale następnym razem lepiej uważajcie, bo jednak "różnie to bywa":D

Gość phantasmagorize
Też mam podobny problem :( chodzi o to tylko że my na początku bawimy się bez gumeczki potem zaklada a kończy poza mną..... czy jest w tym jakieś ryzyko?

Gość kukuklklkl
Ryzyko zawsze jest. Plemniki znajdują się też w ejakulacie (płyn przed wytryskiem). Trzeba być bardzo ostrożnym.Jeżeli ta zabawa polega na ocieraniu prącia o Twoje narządy płciowe to radzę nawet wtedy się zabezpieczać:)

Gość DYREKTORE OFF
a ja słyszałam kiedyś historię o kolesiu, który gdzieś tam w Egipcie spuścił się do basenu, a tam masa ludzi. później pływała tam jakaś będąca z rodzicami na wakacjach 15-latka. I ona zaszła w ciąże, a twierdziła, że nigdy nie współżyła. I jakoś tam doszli, że to jego dziecko...wszystko przez te igraszki w basenie. Na ile historia prawdziwa-nie wiem, ale na drugi raz...Rozumiesz?;)

Gość cegefed4
główką się ocierał :D lol

Gość cegefed4
Boże, ta historia z basenem to bzdury z taaaaaaaką brodą.

urzekającą historię z basenem tez słyszałam :D Dziewoja się bzykała to i w ciążę zaszła, nie wiem jak bardzo naiwnych rodziców trzeba mieć, aby uwierzyli w takie niepokalane poczęcie :):D a do Autorki : Nie ma opcji na ciążę , śpij spokojnie i czekaj na okres :)