Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NNowaa

Witam,jestem tu nowa.Przymiecie mnie?

Polecane posty

Schizolko, Ty masz się za osobę z Bóg wie jak wysmakowanym gustem i obnosisz się z tym jak nienormalna, oh, nieeee, przepraszam- Ty jesteś nienormalna. Zrozum, wampirzyco (czy jakim tam potworem niby jesteś), że to, że coś Ci się nie podoba nie znaczy, że jest gorsze.

Gość a ja wam napiszę
:D chyba stanę się fanką szczerego:D

Wszystko co mi sie nie podoba to GOWNO, ja slucham muzyki duszą i ja wiem najlepiej 🖐️

zawsze szczery jestem inna i dlatego nigdy nie poznam milosci zycia....:( JA musze meic kogos kto czuje tak jak ja...nikomu nie uda sie mnei oszukac...nawet jak bardzo che mnei po prostu bzyknac...nikomu nie uda sie tak udawac..rezygnuje po tygodniu....zamiast sluchac ze mna tej muzy po prostu idzie do dziwki...

Gość cfdcdsds
szit :O

Gość a ja wam napiszę
autorko wyśpij sie i wróć jutro, dzisiaj ci nie idzie :)

Gość berwtw
autorko, po Twoich kilku postach już Cię nie lubię.. jesteś zbyt nachalna, próbujesz być na siłę oryginalna, błyskać intelektem... ee

nikomu sie nie odoba moja muzyka,przywyklam kazdy zniej drwi..A wiecie co ja mysle?ze to sie nie moze nie podobac.to sie kazdemu podoba ale niektorzy wstydza sie przyznac..a to zaden wstyd..:)

Gość a ja wam napiszę
mamy nową intelektualiatyczną romantyczkę

Gość cfdcdsds
bo nie masz cycków. i do tego nie podoba mi sie muzyka jakiej słuchasz. takie ciepłe kluchy. pseudointeligentka

Gość cfdcdsds
ile książek przeczytałas że takie romantyczna jesteś. aha harlekin to nie ksiązka. ok spadam. dla mnie nikt tutaj nie jest interesujacy. bawcie sie dzieci nara

berwtw nie musisz mnie lubic..:) Ludzie mnie lubia w realu:) A jestem sobą..Na forum ciezko byc nachalnym chcesz mnie czytac..to czytasz nie to nie.. Wiec nie wiem w czym masz problem na skrzynke prywatna do ciebie nie pisze..

cfdcdsds-nie czytalam......nie czytam:)musyke tylko taka lubie.a romatyczna w cale nie jestem.mam tylko taki gust muzyczny..tzn gdy slucham tej muzyki to w danej chwili wydaje mi sie ze jestem ale normalnie..jak utwor sie konczy wracam na ziemie i jestem jak wszyscy

Jak sie zalogowalam pierwszy raz to sie nie wtalam wielce,a i tak mnie zauwazono. Teraz bywam w wolnych chwilach najwieksza gwiazda tego forum. Ty nie masz szans, jestes zbyt blaha :)

Kochana martwo nikt nie chce zajac twojego mieisca..mnie wystarczy ze jestem gwiazdą w realu:)kafeterie Ci zostawiam :)

Tak sie sklada, ze jestem poetka. W rzeczywistosci, a nie w hipermarkecie. I nie narzekam :) I nie probuje rozpaczliwie sie lansowac jak ty. Syry w stopce nie wystarcza:D

Gość a ja wam napiszę
ja tam gwiazd jakos nie widzę, pożegnam się więc, z zyczeniami intelektualistuczno-romantycznych rozważań

Gość gffggf
Nnowaa masZ: male cycki , masywne nogi i szerokie biodra+ morda grom wie

Gość gffggf
Martva :* kocham cie ❤️

Martva-masz jakies kompleksy gleboko ukryte... uwazasz ze tak zalosna muzyka mnie lansuje..... ja mam dosc lansu,bo zawodowo siedzew modelingu ktorym juz zygam.Udzielam tu sie bo raz jeden wieczor jestem sobąpisze co naprawde lubie..czego nie lubie itp.Raz anonimowo moge sobie na to pozowolic.Jezeli tak zalosne gadki swiadcza o checi lansowania sie to zal mi cie..Jak bym chcala sie wylansowac zrobilabym to ambitniej

Gość gffggf
Bede snil o tobie Martva ❤️ nie siedz za dlugo ,pa 🖐️

gffggf te masywne nogi chyba najbardziej mnie rozwalily..Zarabiam na tych nogach...i uwierz ze komenatarz anonima z forum splywa po mnie jak po kaczcie:)

Martva biedna zazdrosnico badz spokojna o swoje mieisce krolowej kafeteri...:)wirtualny swiat ci zostawiam.Skad wniosek ze liczylam na kompelenciki?bo co bo zle nie wygladam to zaraz lans...zauwazylam ze wiekszosc ma jakies foty w stopce..wiec chcialam sie do was upodobnic..kocham wakacyjne klimaty to zdjecie wiaze sie z bardzo pozytywnymi emocjami dla mnie..idealnie obrazuje to co najbardziej kocham..Jedzenie mimo ze nie moge sobie na nie pozwolic zbyt czesto,plaze slonce wakacje..:)