Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NNowaa

Witam,jestem tu nowa.Przymiecie mnie?

Polecane posty

Mam 25 lat i własnie przed chwilą odkrylłam to forum zamierzam byc tu częstym gościem:)

Gość IMO 6857
pokaż cycki

Gość ponopojpjop
z takimi nogami?? :D

Jeśli masz ochotę być zniesmaczona beznadziejnie niskim poziomem tego forum to serdecznie zapraszam 🖐️ :)

Ja zmienie to forum.Od dziś będziemy tu prowadzić wyłącznie intelektualistyczne dysputy :)

Gość OneTwo
Nnowa chyba słabo wyposażona jesteś ? Jakie masz wymiary, na tej fotografii, wygląda jakbyś miała naturę patyczaka.

One Two musze mieć taką figurę bo na niej zarabiam.Tak jak zapaśnicy sumo muszą byc napakowani...Jeszcze pare latek i będę mogła jeść do woli:)

O ile to w ogóle jej zdjęcie - to ładne, zgrabne nogi i reszta też w najlepszym porządku. Nie widzę powodu, żeby się czepiać. W sumie widzę jeden - ale nie jest związany z wyglądem. To złudna nadzieja odnośnie tego forum.

haha ja się nie poddam:)Ewolucja kafeteri :)...Może porozmawiamy o fizyce jądrowej?

Gość masz fajna figyre
figure

Fizyka jądrowa... Nie:D Ale jak mi powiesz, czy fakt może być nieprawdą i uzasadnisz to z logicznego punktu widzenia, to chętnie z Tobą podyskutuję.

Gość hjkbjhbj
MARNY PROJEKT, NIESTETY :o

Owszem coś uznawane dzisiaj za fakt...po upływie określonego czasu i nowych faktów może okazać się nieprawdą:P

Gość o nie omg
kolejna wariatka na forum::O:O:O:O

własnie czytam dokłądnie sobie wasze forum.../I tak sobie mysle ze moze mezczyzni z realnego swiata ktorzy nam w realu słodzą i mówiąc brzydko włażą w d**pe siędzą na tym forum i agresywnymi komenarzami wylewają włąsne frustrację,bo w niektózyhc postach tyle agresji i nienawisci do kobiet że aż żal

pomysleć ,że autorami postów moga byc mezczyzni otaczający mnie na co dzień a ja nawet nie podejrzewam,,...

Mam..Zastanawiam się czy Ci pewni siebie i agresywni w realu nie siędzą jak mysz pod miotłą bojąc się odezwać w pracy,szkole czy na uczeli...a na widok atrakcyjnej kobiety zapoinają języka w gębie:P A jakbysmy na forum wspierali się nawzajem byli dla siebie mili...pomagali innym zwalczać ich komplekesy,walczyli wspólnie o lepsze jutro..Tu internetowo

stworzyli taki krąg przyjaciól i wzajemnego wsparacia..Gdyby tylko były chęci,Moglibyśmy zrobić z kafe coś o czym pisaliby w prasie:)

Fakt,jestem ostatnio przemęćżona bardzo.ALe własnie wtedy w mojej głowie rodzą się najlepsze pomysły

nowa bo dopiero się zalogowałam.Ale po przeczytaniu paru wątkow mam obraz forum wystarczający:)