Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwicze dlugo

czy mozelziwe jest posiadanie takich posladkow?

Polecane posty

Gość cwicze dlugo

czy cwiczac mozna je tak ujedrnic, czy to kwestia genow? http://fabrykastylow.pl/wp-content/uploads/2010/05/pupa.jpg bo cwicze juz dlugo, i widze duza poprawe, rowniez w posladkach, czesto, w pewnym momencie, slyszlaam kompelementy na temat mojej pupy, no ale w spodniach. nago juz nie sa takie ponetne, troche galaretowate, maloksztaltne itp generalnie jestem szczupla, ale wlasnie brak mi jedrnosci pomimo, ze cwicze i dbam o siebie. no dobra, skupmy sie na posladkach, komus sie udalo je ladnie zaokraglic, podniesc itp?jelsi tak, to powiedz jak?!:P

Gość ćwiczenia z obciążeniem
plus dużo białka by budować mieśnie na diecie odchudzającej tracimy i tłuszcz i mięśnie i wtedy tyłeczek zamaist stawać się jędrny obwisa

Dieta, trening aerobowy plus PHOTOSHOP :) pozwoli na uzyskanie takich pośladków. Nie bez powodu wspomniałem o obróbce zdjęcia, bo takich tyłków praktycznie nie ma na świecie.

Gość cwicze dlugo
no wlasnie, moze ja zle cwicze, tj odzywiam sie, bo, okej trace tluszcz, ale w pewnym momencje czuje sie za chuda.ja chce byc szczupla ale w sensie takiej jednej i zitej, a nie wychudzonej szkapy. a posladki mmo, ze juz sa ladniejsze to wciaz sa flakowate jak dla mmie. na posladki robie 8 minutowki z yt, dla rozrzewki jezdze na rowerze lub szybki marsz wprowadze-nie moge biegac. nie mma zamiaru sobie odmawiac jedzenia, bo nigdy nie bylam tego zwolenniczka, to raz, dwa, ze zwykle po etapie takiego zdrowego odzywiania rzucalam sie lapczywie na jedzenie i tak w kolko, jak wiec powinnam sie odzywiac jelsi mowa o bialku?jajko codziennie? taka gotowana piers nie wchodzi w gre, bo idzie sie od niej porzygac.co jeszcze?

Gość cwicze dlugo
no wlasnie, moze ja zle cwicze, tj odzywiam sie, bo, okej trace tluszcz, ale w pewnym momencje czuje sie za chuda.ja chce byc szczupla ale w sensie takiej jednej i zitej, a nie wychudzonej szkapy. a posladki mmo, ze juz sa ladniejsze to wciaz sa flakowate jak dla mmie. na posladki robie 8 minutowki z yt, dla rozrzewki jezdze na rowerze lub szybki marsz wprowadze-nie moge biegac. nie mma zamiaru sobie odmawiac jedzenia, bo nigdy nie bylam tego zwolenniczka, to raz, dwa, ze zwykle po etapie takiego zdrowego odzywiania rzucalam sie lapczywie na jedzenie i tak w kolko, jak wiec powinnam sie odzywiac jelsi mowa o bialku?jajko codziennie? taka gotowana piers nie wchodzi w gre, bo idzie sie od niej porzygac.co jeszcze?

Gość arbuz po opalaniu
hmm, ja duzo jezdze na rowerze, biegam, chodze, dobrze jest wchodzic i schodzic po schodach... Nie narzekam na posladki i powiedzialabym, ze sa ladniejsze, niz te ze zdjecia... Jest to mozliwe.

Gość cwicze dlugo
e tam photoshop, mozna tak wszystko sobie tlumaczyc i nic ze soba nie robic, bo nie ma sensu przeciez. a to nieprawda, takie posladki sa mozliwe-mowie o jedrnosci, kraglosciach itp, wiadomo, ze moze koloryt inny, lub nie sa idelanie gladkie, ale nie o tym mowa.

Gość inka z mlekiem,.,
Oj wielce mi co ja mam podobne... przynajmniej tak mówi mój mąż, a ta fotka to na bank lekki photoshop Pozdrawiam

Ja też mam podobny tyłeczek:) Jem raczej zdrowo no i dużo białka jak ktoś już wspomniał, do tego ćwiczenia jak pilates, 8 min abs na pupe, ćwiczenia z obciązeniem i basen.

Gość cwicze dlugo
hej, wlasnie jestem po cwiczeniach i sesi z posladkami przy 8 min buns. nie odpuszcze im tak latwo:P

male oswiecenie w 8 minut to wy sobie mozecie... kawe zaparzyć;p

Gość cwicze dlugo
8 min to nie jedyne cwiczenia jakie robie, spokojnie. zobaczymy jakie beda efekty za jakis czas:classic_cool: