Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papiernica

marzy mi się piękna koronkowa, strojna suknia slubna

Polecane posty

Gość papiernica

tzn obszyta bogato koronką, o prostym kroju rybki... ale ceny takich, ktore mi sie podobja to ok 5, 6 tys... powiedzcie czy ktoras z Was kupowala uzywana suknie? Nie zalowalyscie?Na co zwracac uwage? Nie stac mnie na nową... a taką jaką mogłabym mieć nową, nie podoba mi się.... co ja poradzę?

Gość głupia_ja
Ja kupiłam używaną, zamiast 6600 dałam 2800, a sukienka była w idealnym stanie, jak nowa. Moim zdaniem warto, bo w przypadku sukienki ślubnej możesz być na 90% pewna, że była noszona tylko raz.

maja takie na bank w Sincerity bo mierzylam jedna tylko nie wiem w ktorej kolekcji. W salonie w moim miescie nowa suknia na zamowienie z tej firmy to wydatek do 3,2-3,5 tysiaca ale ja sie zdecydowalam na model powystawowy-taki, ktory stal w salonie i byl do mierzenia. Suknia nie jest uszkodzona, nigdy nie byla na przyjeciu ani pokazach, w cenie mam normalnie wszystkie poprawki (skracanie, zmiana zamka na sznurowanie itd) i czyszczenie i to wszystko za 1500zl. Moim zdaniem to super rozwiazanie a i sprawdzone bo moja siostra miala suknie z tego samego salonu i w ten sam sposob kupiona-w ogole nie bylo widac, ze nie jest nowa. Pozdrawiam i zycze powodzenia!

Gość fiołkoweoczy
a mi sie podobają takie suknie co na dole mają taki mocno poszarpany tiul lub tak dużo tiulowych falbanek, gorset może być obojętnie jaki ale byle by był z ramiączkami takimi grubymi ozdobnymi

Gość fiołkoweoczy
www.eurydykamaciak.pl tam na sesji plenerowej jedna typiara ma taką sukienkę, gdzie taką podobną można kupić?

Gość do papiernicy
A jaki masz rozmiar i czy interesuje Cię w ogóle suknia używana? Bo ja mam do sprzedania, rozmiar 34, koronkowa rybka (spod koronki na dole wychodzi tiul). Jeżeli jesteś zainteresowana to podaj maila, wyślę Ci zdjęcia.

mnie sie podobaja tylko krotkie suknie, i nie biale, bo nie mam zamiaru udawac czystosci w tak waznym dniu.. sukienka dla mnie to swietosc i pamiatka, nie kupilabym uzywanej i nigdy nie sprzedala.. jestes w sytuajci takiej jakiej jestes zycze owocnych poszukiwan powodzenia!:)):):)

Gość oodf
to se kup piekna koronkowa, strojna suknie slubna i nie zawracaj siusiua