Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyyyyyyyyyyyynaaaaaaaaaaa

naklejka na auto"uwaga blondynka" z obrazkiem gdzie znajdę??pomóżcie:)))

Polecane posty

szukam szukam i nic... potrzebuję taką naklejkę , mini tablica rejestracyjna na przyssawki do szyby z obrazkiem blondynki + napis uwaga blondynka" gdzie taki wzór znajdę pomóżcie;))

Gość różowe g.................
ty j**ana k**wo wypie**alaj masz zaj**iście poj**ane w głowie szmato głupia w d**e ruchana na piź**ie obrzygana:/ masz tak rozepchany odbyt, że niedlugo zwieracz tamponem bedziesz musiala zatykać, tak kał popuszczasz, Znam Cię, j**ałem Cie pusta szmato. No i teraz o Ty na to, k**wo dziwko pi**o szmato????? Ręką ch*ja nie oszukasz zapamniętaj ldjkaiwsjh

Gość Zpinacz
właśnie uruchamiam linię produkcyjną nalepek z napisem - TU ZAPARKOWAŁA BLONDYNKA - będą na Allegro za kilka dni :)

tepy to ty jesteś bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :D gdybym chciała sam napis to dawno bym go znalazla;) a mi chodzi żeby było z obrazkiem. Może Zpinacz ty coś takiego zrobisz???

pomóżcie:D

Gość o cholera ale wiocha
no to sie nie doczekała hahahahahahahahahahaha

Gość ale disko polo
masz w głowie........po co ci ten obrazek ? Siebie tam naklej

Gość te, blondyna....
a po cholere ci obrazek??? Wiem, ze byc moze nie miesci ci sie to w glowie, ale ludzie, o ile nie sa blondynkami, potrafia czytac, i wiedza co oznacza wyraz "blondynka". Nie sa im potrzebne obrazki zeby zrozumiec.......

Gość szalony kierowca tira
niesamowicie gardze właścicielami poobklejanych samochodów, to szczyt buractwa, a taki kierwoca aż prosi się o zepchnięcie z drogi :D

Gość -ziomek-
ja tam na przykład nie lubię kierowców tirów... mają na sumieniu więcej ludzi niż kurna gestapo....

Gość paolka88
a ja lubię naklejki szczególnie ze śmiesznymi hasełkami i nikt mi nie wytłumaczy, że nie są fajne. od razu widać, że ktoś ma poczucie humoru i dystans do siebie... a najgorsi są agresywni sztywniacy pełni kompleksów z ręką na klaksonie. i tyle... pozdrowionka paolka