Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaawkaa

fryzura, proszę o rady

Polecane posty

Gość kaawkaa

Witajcie. Aktualnie mam włosy prawie za łopatki, często je suszę, bo po suszeniu są ładne, proste. Trochę mnie już denerwują, bo nie mam włosów jednej długości, tylko mniej więcej od ramion w dół zaczynają się cieniowane. Podczas takiej pogody jak teraz za oknem, czyli deszczu i wilgoci, puszą się i wyglądam jak baran. Mam pytanie czy taką fryzurę trudno ułożyć i utrzymać? Jak ułożyć włosy po umyciu? http://www.hairstyleswatch.com/UserFiles/Image/2008%20JANUARY/Eva%20Longoria.jpg Nie umiem się zdecydować czy dalej hodować moje, czy obciąć :(

Gość Natalia13.1992
Po pierwsze lepiej nie susz włosów bo to strasznie je wysusza. Ale jeśli nie możesz się bez tego obyć to używaj masek do włosów które je nawilżą, odżywią i wygładzą. Dobry jest też jedwab Biosilk który zmniejsza puszenie się włosów. Fryzura ładna ale jeśli masz falowane lub kręcone włosy, będziesz miała inny efekt. Najlepiej wypróbować samemu, bo nie jestem w stanie Ci powiedzieć czy ta fryzura będzie dla Ciebie odpowiednia. Każdy ma inne włosy. Pozdrawiam ;)