Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaMamaaaa1234

Co ja mam zrobić?!

Polecane posty

Gość PrzyszłaMamaaaa1234

Od kilku dni obserwuję wypróżniając się, że leci mi krew. Dużo krwi, czystej, czerwonej... Muszę zdrowo orcować papierem du***, żeby zatamować to... Nie boli, nie piecze, nie swędzi etc... Po prostu leci przy każdej kupie... A jestem w ciąży w 6 miesiącu...

Gość wielka szkoda
hemoroidy kochana

Gość rfvgeftxfrde5
może rak? Krew jest w stolcu, czy na zewnątrz jak hemoridy?

Gość wielka szkoda
czemu ja straszysz !!!!!! napewno ma problemy z hemoroidami

Gość rfvgeftxfrde5
nie straszę, nowotwory też się zdarzają

Gość spodziewajka
w ciąży to normalne, tez tak mialam!! stolec, w ciazy przewaznie twardy, przechodzac przez jelito grube uszkadza nieco jego scianki, robia sie krwiaczki, przy nastepnym stolcu on je znowu uszkadza i stad taka zywa cieknaca krew. moge sie zalozyc, ze to leci tylko po oddaniu stolca, a nie ma to powiazania z hemoroidami bo bys nie mogla na tylku usiedziec, bo hemoroidy to guzy! jedz wiecej owocow albo kup sobie lactulosum na zaparcia i stolec powinien byc miekszy i nie bedzie uszkadzal juz nacyznek krwionosnych przy odbycie.

Gość PrzyszłaMamaaaa1234
Krew mi leci razem z kupą. Potem trochę zostaje dookoła, więc muszę powycierać. Czytałam, że hemoroidy jednak trochę bolą przy oddawaniu stolca, piecze itp... A ja nie mam żadnych problemów, żadnych zaparć itp itd...

Gość spodziewajka
jzu ci napisalam wyzej, to nie hemoroidy tylko slabe naczynka,

Gość PrzyszłaMamaaaa1234
I tak z dnia na dzień to się pojawiło? Ech... Byłam wystraszona taką ilością krwi...

Gość spodziewajka
tak, ja mialam dokladnie to samo, doslownie czasem kapalo po oproznieniu, czerwona zywa krew, ale przeszlo, kup sobie syrop lactulosum albo jedz wiecej owocow

Jesteś w 6miesiącu ciąży,niepokojące objawy masz od kilku dni i zamiast lecieć do lekarza to prosisz o radę na forum? To kompletnie nieodpowiedzialne. Rozumiem,że jak jedna z kafeterianek napisała,że też tak miała i żebyś się nie martwiła,to już nie zamierzasz tego sprawdzić u lekarza?

Gość PrzyszłaMamaaaa1234
Zamierzam. kontaktowałam się ze swoją lek.prowadzącą ciążę. Mam odczekać do następnego wypróżniana się, jeśli będzie to samo, mam jechac na pogotowie.

Nie mam zamiaru siać paniki czy cię krytykować,ale wydaje mi się,że następnym razem powinnaś reagować szybciej na zachodzące w twoim organizmie zmiany - i to nie tylko ze względu na ciążę,ale przede wszystkim na twoje zdrowie.

Gość PrzyszłaMamaaaa1234
Tak, tylko znając życie, jesli skończę u lekarza, to w wersji soft zajrzy mi w doopę, w wersji hard kolonoskopia. Chciałabyś? Bo ja niekoniecznie... A jakby się okazało, że to nic poważnego, że tylko faktycznie żyłka pękła, to szkoda nerwów, wstydu itp

Gość spodziewajka
do szpitala? z odbytem? :P

Gość PrzyszłaMamaaaa1234
A dokąd? Do przychodni? Żebym czekała miesiąc na wizytę u lekarza? Albo usłyszała, że skoro leczę się równolegle prywatnie tak, jak ostatnio, to mam spadać?